YHTÄKKII ROOMASSA

11.03.2017

Ullatus! Me ollaan Ainon kanssa Roomassa 😀 Tässä ollut molemmilla vaikka mitä aiemmin viikolla, ja jotenkin tuntu, että pakko päästä edes hetkeksi pois Suomesta. Keskiviikkona mun ahdistus iski aika lujaa, ja soitin itkuisena Ainolle, ja sovittiin että nyt vaan lähdetään. Kateltiin myös reissuja Barcelonaan, jos olisi Emmaa menty moikkaamaan, mutta äkkilähtö lentoja sinne oli todella huonosti. Toinen vaihtoehto oli tämä Rooma, mutta kerkesi loppuviikon lennot loppua tännekkin. Ajattelin kuitenkin vielä torstai aamuna tsekkaa, ja perjantaille olikin meille sopivat suorat lennot, ja käskin Samulin herättää Ainon, että saisin varmistuksen maksaa seuraavalle päivälle lennot. Vuorokausi myöhemmin lippujen maksusta oltiinkin Italiassa 😀

Ennen kun alan jakaa tältä reissulta kuvasatoa, löysin koneelta satunnaisia kuvia vuodelta 2014 kun oltiin eksän kanssa täällä. Oon ite ollut Roomassa monta kertaa, tää on niitä paikkoja, mihin mun on pakko palata vähän väliä, rakastan tätä kaupunkia. Osaan kulkea täällä ilman karttaa ja muistan katujen nimet. Aino ensikertalaisena vaan tulee perässä kun vien meitä paikkoihin, oltiin heti ekana iltanakin syömässä tutussa ravintolassa. Ekat päivät ollaan vaan pyöritty vähäsen, käytiin Forum Romanolla ja Colosseumilla, käppäiltiin aamu Villa Borghese-puistossa, ja ollaan syöty paljon. Italia on kyl yksi niistä paikoista, missä syön itseni ähkyyn pitsaa ja pastaa, ja vaikka jo eilen itkettiin vatsakipuja, niin ihan sama, tällaista ruokaa ei muualta saa.

Hassua jotenkin katsoa näitä kuvia, kun on muuttunut parissa vuodessa niin paljon. Ja suurin osa tatuoinneistakin puuttuu! Vielä pahempia oli, kun löysin tästä vielä pari vuotta aiemmin otettuja kuvia, siis mun ripset, kynnet ja tekorusketus 😀 Ainolla oli vähän naurun pidättämistä 😀 Molemmat kuvataan vlogeja ja enemmän kuvia tulossa sitten tästä reissusta. Vaikka oikeastaan aika vähän tullut räpsittyä kuvia, ollaan vedetty aika chillisti, eikä stressattu blogeja, vaan loma-moodilla mennään. Pitkä viikonloppu täällä ja alkuviikosta tullaan takas! Ihanaa viikonloppua kaikille Suomeen <3 Terkkuja myös Uinulta (mun uusi kutsumanimi Ainolle).

Kuvat: Rooma, Italia, elokuu 2014.

16 Responses to “YHTÄKKII ROOMASSA”

 1. Laura says:

  Oi vitsi kyl itellekin kelpais äkkilähtö johonkin! Ihanaa lomaa teille ja ottakaa nyt ilo irti ja rentoutukaa kunnolla❤

 2. Annika M says:

  Hyvä äkkilähtövalinta 😀 Rooma on kyllä tosi kaunis! Ihania kuvia lätkäsit taas ja ah, etenki toi missä istut portailla raitapaita päällä! Ja joo, älkää ottako mitää blogiressii 🙂

  • Sini says:

   niin on, tässä paikassa on vaan niin oma fiilis <3 oi kiitos, harmitti kyllä, että ei hajuakaan missä suurin osa viime reissun kuvista on, olisi ollut kiva jakaa enemmänkin 🙂 kiitos, ja joo, nyt lomaillaan!

 3. Jenni says:

  Ihania, tunnelmallisia kuvia olet tuolloinkin jo napsinut! Hei sulla oli se joku synttäriarvonta tms,onko se jo päättynyt ja mikä oli tulos vai onko mulla vaan mennyt ohi? 😀

  • Sini says:

   joo valokuvaus aina kulkenut mukana, siksi tää blogin pitäminen loppupeleissä onkin niin mun juttu 🙂 joo se päätty, meni Annille, laitoin siitä snäppiin ja ja siihen postaukseen vielä että arvonta päättynyt 🙂

 4. Emma says:

  Lomamatka kesäksi Roomaan on jo varattu, mutta näitä kuvia katsellessa lomakuume senkun kasvaa!! Olis ihana kuulla sulta jotain tosi hyviä raflavinkkejä ja must juttuja Roomassa, postauksen muodossa esimerkiksi?

  • Sini says:

   voi että, Rooma kesällä kyllä parasta kun vielä niin lämmin! joo eiköhän pari rafla suositusta meiltä molemmilta tule, ja mä varsinkin teen suosituksia mihin mennä, koska kuten sanoin, niin tuttu paikka niin helppo kertoa 😉 ihanaa reissunodotusta sullekkin!

 5. Venla says:

  Hei oon halunnu jo pitkään kysyy, että ootko miettiny postauksen tekemistä siitä miten muokkaat kuvia tai mitä kuuluu sun perinteiseen kuvanmuokkaukseen? Oot super taitava noiden kuvien kanssa! Nimimerkillä täälä yksi valokuvauksesta innostunut, mutta muokkaus on välillä yhtä hepreaa! Oot ihanan aito ja pirteä ja sun teksteihin jää koukkuun!

  • Sini says:

   no tätä on pyydetty tosi paljon, niin kyllä oon aatellut, mutta jotenkin niin vaikea toteuttaa 😀 mietin, että ehkä videon muodossa, pitää vaan keksiä miten sen sit saisi kuvattua 🙂 koska mulla on kyllä aina kuvan fiiliksen tuominen super tärkeää, tärkeämpää kuin esimerkiksi tarkkuus jne 🙂 kiitos paljon <3

 6. Pilvi says:

  Kiva lukea tämä postaus kun itsekin olen huomenna lähdössä sinne 🙂 Matkakuume kasvaa!

 7. Varmasti kaunis kaupunki tuo Rooma, ainakin kuvien perusteella! Tosi kiva kuulla ja lukea että Aino lähti mukaasi, kun sulla on ollut vaikeaa mielenterveyden osalta, kiva osoitus ystävältä ♡♡♡♡ se on kiva että kuuntelit itseäsi ja teit asialle jotain.
  Meillä taas on Portugali, jossa ollaan käyty monta kertaa joka kesä. Se on mun äidin sellainen lomapaikka, jossa ei tarvitse stressata mistään ja olla vaan lomalla 🙂 itsellekin on välittynyt sama tunne, kun olen ollut siellä, mikä on tosi jees 🙂

  • Sini says:

   Joo teki kyllä hyvää 🙂 sinnekki katottiin, mutta vähän kalliimpi mennä, mutta ehdottomasti bucket listillä, plus siellä voi surffaa!

 8. Nn says:

  Heei! Mikä toi hotelli oli missä yövyitte roomassa?:)

Kommentoi