WASSUP

07.03.2017

Siis mulla ei ole hajuakaan, jos en reissupostauksia tee, että mistä teille kirjottaisin tänne 😀 Tykkään tehdä höpöttely postauksia kuulumisista, mutta kuten oon sanonut, elämässäni on yksi osa alue jonka ainakin vielä pidän erittäin salaisena somessa, ja se on miehet 😀

Ja se on tosi helppoa oikeasti, ei mun tartte aina snäppää ja kait mun elämässä on jotakin muuta sisältöä… mutta nyt oikeesti ekaa kertaa tuntuu, että mistä tänne juttelisin. Tässä ajassa mitä oon somettanut niin on kulisseissa pyörinyt yksi jos toinenkin mies, mutta yksikään ei ole vienyt mun aikaani niin paljon kun tämä viimeaikainen, ja mulla on nyt joku jäätävä writer’s block, koska tää päiväkirja lyö nyt tyhjää 😀 nojoo, perus ärsyttävä bloggaaja tyylillä, niin tämän enempää en tästä kerrokkaan teille.

Niin, ei kait muuta kun että ajatukseni tällä hetkellä pyörivät:

a) auringossa…pari päivää Suomessakin, mutta myös äkkilähdöissä

b) itseni parantamisessa. Tuo keväinen keli sai mut kävelemään parissa päivässä joku 30km taas, ja voin sanoa että edellisen postauksen ruhjeiden lisäksi niin mun kantapäät aukes ihan huolella ja voi mennä hetki ennen kuin noi parantuu…

c) ahdistuksessa… jep, sanoin hetki sitten, että ilman sitä ollaan saatu mennä, mutta kun se tulee takas, se tulee ryminällä, ja jälleen kerran ilman mitä konkreettista syytä. Onneksi kuitenkin nyt on poikkeuksellisen monta asiaa, jotka vetävät mut sieltä pimeimmistä paikoista pois nopeasti. Aino ja Jenny <3

Tekisi niin mieli höpötellä teille kaikkea, mutta viime päiväisten tapahtumien jälkeen huomasin, että valitettavasti itsekin joutuu sulkea itseään teiltä taas vähän lisää :/ Vaikka kovanahkainen oon, niin on asioita, joista en tulisi kestää kritiikkiä, niin pidetään jotkut jutut vieläkin vaan omanani 🙂

2 Responses to “WASSUP”

  1. Jenny says:

    Mulla tulee sama ärsyttävä ahdistus myös ihan tasan joka kevät, kun auringonvalo alkaa lisääntymään. Ärsyttävä/ahdistava olo tuntuu ihan hirveälle ja kestää 1-2kk. Mitenköhän tostakin pääsisi eroon

    • Sini says:

      niin :/ mulla tulee sen lisäks aina kauhea väsymys, että nukun paljon pidemmät yöunet kun normaalisti, ja oon nukkumassa jo alkuillasta.. jos sulla vaikuttaa elämään suuremmin ja tuntuu että ei lähde, niin mene vaikka ihan tk:lle, lupaan että auttaa oloon 🙂 tsemppiä! <3

Kommentoi