VILAFLOR

25.02.2017

Tämmöinen asu oli yksi päivä päällä Teneriffalla, mutta se näkyi vaan pienen hetken videolla! Tää aamu meillä oli niin kiireinen aikataulu järjestettyjen tapahtumien kanssa, niin ei paljoa oltu kameroilla Ainon kanssa, mutta pari minuuttia ennen bussin lähtöä räpsästiin hirveellä kiireellä asukuvat. Ja onneksi, koska tästä tuli melkeenpä mun yksi lemppari asuista, jotenkin niin mun näköinen 🙂 Toi paita on uusi, ostin sen aiemmin viikolla reissussa, pähkäilin vielä tarviinko yhtään enempää rokkipaitoja, varsinkaan Rollareiden, mutta onneksi ostin, koska tosta on tullut mun ykköspaita 😀 En tosiaan suunnittellut asua sen kummemmin, yhdistin sen vaan vaatteisiin mitä sattui olemaan mukana matkalla, mutta aion ehdottomasti pukea tämän joskus uudestaan.

Toi Vilaflorin kylä oli ihana, mutta siellä tosiaan tarvitsi takkia. Moni on kysellyt multa reissun jälkeen, että kuinka lämmin tuolla Teneriffalla oikeasti oli tähän aikaan vuodesta. Rannalla ilmasto oli todella lämmin päivisin, mutta iltaisin oli tarvetta heittää kevyt takki tai villapaita päälle. Jonain päivinä oli kunnon helle, ja jonain taas semmoinen kesäinen, mutta ei super kuuma. Mutta tosiaan, tuolla vuoristolla oli aika vilpoisa, ja enemmänkin toi sumu ja hämärä ehkä teki sen, että ei tuntunut niin kesäiseltä. Ehdottomasti siellä kannattaa käydä, jos Teneriffalla asti menee, mutta en sit tiedä onko kesäkuukausina ylempänä lämpimämpi. Vesi taas oli aluksi tosi kylmän tuntuista, mutta hetken kahlailun jälkeen tajusin, että pystyn kyllä uimaan. Ja loppuen lopuksi se olikin vain virkistävän viileetä, ja mähän en siis suostu kylmässä vedessä uimaan, eli varmasti jokainen uskaltaa sinne jo pulahtaa. Melkein kaikissa isommissa hotelleissa on myös lämmitetyt altaat, niin kuin meilläkin oli. Mutta jos lämpöä kaipaa nyt, kun sinne on edullisia tarjousmatkoja, niin säät ei varmasti petä 🙂

Takki: Zara miesten osasto (vanha)

Shortsit: Bik Bok

Nilkkurit: Vagabond (Jennyn vanhat, joista duunattu tupsuja pois)

Choker: Bik Bok

Korvikset: H&M

Paita: Pull&Bear (uusi)

Aurinkolasit: Rayban

Kuvat: Teneriffa, Kanarian Saaret, Espanja, helmikuu 2017. Kuvat minusta: Aino Rossi.

2 Responses to “VILAFLOR”

  1. Saimi says:

    Missäpäin Teneriffaa olitte?

    • Sini says:

      Pyörittiin etelässä päin kokoajan, täysin en itsekkään osaa sanoa kun niin paljon järjestettyä juttua 🙂

Kommentoi