TENERIFE PHOTO DIARY PT. 2

24.02.2017

Teneriffa kuvapläjäys osa kaksi! Vitsit tuli nälkä kun muokkaili näitä kuvia, tällä reissulla nimittäin tuli syötyä ihan mielettömän hyviä ruokia. Ainohan ei juustoista välitä, niin minä söin niitä sitten molempien edestä. En ole koskaan, edes aiemmin Espanjassa ollessa, syönyt niin hyviä juustoja ja hilloja niiden kanssa, kuin tuolla. Tuosta ekan kuvan mekosta on kyselty paljon, mä ja Aino omistetaan siis sama, ja se on niin mukava päällä! Kuulu Bikbokin ja Angelica Blickin viimeisimpään yhteistyömallistoon, ja on niin rento ja heiluva ja pehmeä, että siihen voisi pukeutua kokoajan. Liehuu vaan kokoajan joka paikkaan 😀 Näissä kuvissa muuten näkyy myös ekaa kertaa vuoristoa vähän korkeemmalta, sillä videollakin mainittiin, että kun pienten kömmellysten jälkeen päästiin vuorta ylemmäs, niin illemmalla oli jo niin sumuista ja kylmä, niin päädyttiin kääntymään takaisin. Tosiaan kuvassa, jossa mulla punainen huppari näkyy usvaa takana, siellä oli oikeasti jo tosi viilee, niin jäi meiltä nyt sitten Teiden tulivuori näkemättä 🙁 Siellä olisi ollut jo niin pimeetä, niin ensi kerralla sitten!

Kuvat: Teneriffa, Kanariansaaret, Espanja tammi-helmikuu 2017.

4 Responses to “TENERIFE PHOTO DIARY PT. 2”

 1. Säde says:

  Upea tuo tokavika kuva susta 😮 ♥︎

  https://sadematilde.blogspot.fi/

 2. saara says:

  Jäin vaan tuijottaan tuota toisiksi viimeistä kuvaa susta! Sää olet niin upea siinä ja kuva on muutenkin niin hieno että voisi olla suoraa lehdestä otettu:D

  • Sini says:

   siis niin hassua kun kaikki kommentoi tosta koska siis toihan oli vaan sermmoinen minkä aino nopeasti räpsäs ja one-shot 😀 ja kaikki kehuu, ite en ajatellut siitä sen kummemmin 🙂 kiitos <3 joskus tosiaan ne onnistuneimmat kuvat taitaakin olla ne mistä ite ei ajttele että ois spessumpi...

Kommentoi