ESCAPE WITH ESCADA

23.02.2017

Noniin, eli nyt näitä luvattuja kuvia Teneriffalta, mitkä valokuvaaja Davide Gallizio otti meistä! 🙂 Nää on otettu Royal Gardens Tenerife hotellilla, ja musta on ihana, että musta ja Ainosta on tämmöisiä kunnollisia kaverikuvia ekaa kertaa. Ja Ainokin saatu kunnolla hymyilemään 😀 <3 Näihin tosiaan meille oli meikkaaja ja kampaaja tehneet meikin ja hiukset, niin siksi munkin tukka on niin erinäköinen. Kampaaja koitti opettaa miten saisin kotonakin enemmän tuuheutta, ja vaikka kävin Suomessa putsaa kaupan hyllyt Bed Headin tuotteista, samaa tuuheutta en kyl vaan saa aikaseksi! Ja tosiaan molemmilla päällä Escadaa, itse kyllä pistin ton paidan väärinpäin, kun näytti kivemmalta silleen. Reissusta tulossa vielä lisää kuvamatskua, mutta tähän väliin näitä ammattilaisen ottamia.

12 Responses to “ESCAPE WITH ESCADA”

 1. hanna says:

  Ihania kuvia teistä! Ja tosi hyvin on näissä kuvissa hiukset ja meikit, todella mukavalta reissulta kuulosti somen kautta muutenkin! 🙂

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 2. Sofia says:

  Ei vitsi ihania!😍 Pakko sanoo et toi kolmas kuva näyttää siltä et oisitte äiti ja tytär 🙈🙊

 3. j says:

  En kestä, ihania kuvia!<3 Toi eka on mun lemppari, näytätte onnellisilta:)

 4. Katja says:

  Varsinkin tokavika kuva on superkaunis, tuo valo vielä! <3

  Katja
  optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi

 5. Jere says:

  Vitsit mitä kuvia, näis on jotenkin tosi magee fiilis! Onks nää kuvattu filmille, vai käsitelty vaan sen näköseks?

  http://www.jereviinikainen.fi

 6. Reissu says:

  Siiis wau Sini oot jumalattoman upee näissä kuvissa! Jotenki näytät niiiin ammattilaiselta. Sun koko olemus on jotenki niin luonnollinen ja mikä hymy!:), ja nuo hiukset älä ikinä värjää niitä 😀 neki on niin luonnolliset eikä veetty överiks värjäyksiä. 🙂

  • Sini says:

   oii kiitos! <3 jotenkin oli kyl niin kiva kuvaaja, oli tosi helppoa olla rennosti sen kaa 🙂 ja oon kanssa itekki rakastunut tähän väriin, ajattelinkin pysytellä jonkun aikaa 😉 tykkään miten ne on freshit, mutta just näyttää että voisi olla oma väri 🙂

Kommentoi