KUUMA:n AAMUPALA

22.02.2017

Olin halunnut kokeilla Punavuoressa sijaitsevaa Kuuman all-day breakfastia jo hetken, ja yksi aamu nukuttiin Jennyn kanssa pitkään, ja käveltiin se huimat pari minuuttia kyseiseen kahvilaan. Täällä(kin) sisustus on juuri mun tyylinen, lämmin ja kasveista aina plussaa 🙂 Kahvit ovat myös kehuttuja, jos syömään ei halua! Monet olivatkin yksin työskentelemässä läppäreillä kahvikupposten kanssa.

Eli aamupala menua saa tilata koko päivän, ja se kustantaa 16€. Menun lisäksi oli leipiä ja chia-kulhoja, joita pystyi tilaamaan myös erikseen, mutta Jennyn kanssa päädyttiin ottamaan menu avokadoleivillä. Leivät ainakin oli myös saatavilla vegaanisena. Itse otin myös ylimääräisenä inkivääri-sitruuna shotin, voisin elää niillä 😀

Miinuksena sanon, että vaikka paikalla ei ollut ollenkaan kiirettä tai jonoa, niin reagointi asiakkaisiin ja palvelu oli jotenkin tosi hidasta. Ei vaikuttanut sellaiselta paikalta, josta nopeasti napataan kahvit mukaan, vaan enemmänkin juuri, että rauhassa istuskelemaan. Meillä ei onneksi ollut tällä kertaa ollenkaan kiire 🙂

Mulle oli kaveri sanonut etukäteen, että hyvännäköiset avokado-leivät eivät maistuneet niin hyviltä mitä olisi luullut, joten mullakaan ei odotukset olleet korkealla. Mutta kyllä ne meille maistuivat, ainut vaan, että ehkä olisin itse laittanut pikkasen vähemmän avokadoa päälle, jotenkin tuntu turhan paljolta, ottaen huomioon kuinka rasvaista se on. Enemmänkin se, että joka päivä ei kyllä tulisi laitettua tuollaista määrää leivälle. Mutta aika perus puhtaat maut tuorejuuston, mausteiden ja seesaminsiementen kanssa.

Jenny otti green smoothie bowlin, joka oli kyllä onnistunut. Mun valinta chia bowl oli myös, mutta tässäkin oli mun makuun ehkä vähän liikaa marja-sosetta, peitti paljon muita makuja.

Nuo kaikki ovat pieniä asioita, jotka saattaisin muuttaa, mutta Kuuma on ehdottomasti kokeilun arvoinen, ja tää menee ehdottomasti niihin paikkoihin, mihin menen uudestaan ja varmasti useamman kerran. Fiilis, ruoka ja kahvi kaikki toimivat! Mietittiin jo Jennyn kanssa, että munkin kantsii ehdottomasti mennä valoisaan kahvilaan tietokoneen kanssa työskentelemään, siellä selkeesti oli jo tuttu vakkariporukka. Kahvilan perällä oli myös satunnaisia sisustustuotteita myynnissä.

KUUMA

Albertinkatu 6, 00120 Helsinki

ma-pe klo 8-18, viikonloppuisin klo 10-16

www.facebook.com/kuuma

Kuvat: Honor 8

2 Responses to “KUUMA:n AAMUPALA”

  1. Nunnuliina says:

    Ihana postaus ja aion ehdottomasti tämän innoittamana käydä kokemassa myös itse. <3

Kommentoi