BEAUTIFUL NOW

15.02.2017

happy (3)

Taas hetken mietin mitäs kirjottaisin tänään blogiin, ja koitin vaan miettii, että mitäs mulla on pyörinyt viime päivät mielessä 😀 Niin pakko sanoa, vaikka tuntuu, että en ole Teneriffan jälkeen pysähtynyt pieneksikään hetkeksi, vaan istunut kokoajan koneella ja pienet vapaa hetket sitten juossut moikkailemassa frendejä, niin oon jotenkin tosi stress-free.

Oikeesti en ole uskaltanut sanoa tiettyjä asioita ääneen koputtamatta puuta, mutta jotenkin vaikka nyt tuntuu olevan sata rautaa tulessa, niin en ole ollenkaan väsynyt tai ahdistunut. Jotenkin tuntuu peilikuvaakin katsoessa, että olenpa “terveen” näköinen. Vaikea selittää, mutta tuntuu että nyt ei mikään lannista ja oon pitkästä aikaa todella tehokas elämässäni, ja pienet asiat ei nujerra.

Pakko myöntää, että tähän on ulkopuolisia syitä. Oon aina ollut sitä mieltä, että omaan onnellisuuteen ei saisi muut ihmiset vaikuttaa, mutta kyllä nyt on pari kertaa toinen ihminen saanut mahdottoman kestohymyn kasvoille 😀 Että kyllä niillä ympäröivillä ihmisillä on merkitystä. Reissu Ainonkin kanssa oli niin kivaa! Kaikissa kuvissa Teneriffalta vaan tanssin ja pompin, ja jotenkin Jennynkin kanssa ollut kotona niin levollista. Tietty pimeän talven jälkeen ekat kevään auringonsäteetkin tähän vaikuttaa.

Mutta nyttenkin, juuri tällä hetkellä istun yksin läppärillä Espresso Housessa ja vieläpä Kampissa. Voin sanoa, että loppuvuodestakin, tämä ei olisi tapahtunut. Mulle ei ole koskaan ole sosiaaliset tilanteet olleet ongelma, mutta ahdistuksen ollessa huipussa niin pelkkä ajatus keskustassa olemisesta sai pasmat sekaisin. Tänään oon pyörinyt kaupoilla shoppailemassa ja nyt vielä tämä, ja siis se on todella vaikea selittää miten näin pieni asia on todella merkitsevä asia itselleen, että on mukava olla normaali tilanteissa.

Toivottavasti fiilikset vaan pysyisi tälläisenä, koska onhan tämä nyt kivaa 😀 Eli kiteytettynä, pari vikaa päivää on kyl ollut onnellisia, ja omassa päässä pyörinyt että ei pidä koskaan pitää näitä elämänvaiheita itsestäänselvyytenä. Kuulostaa kunnon negatiiviselta lopulta tekstille, mutta kun se on totta.

Toivottavasti kevät jatkaisi tulemista ja säästyittäisiin tänä vuonna takatalvelta.

happy (2) happy (1) happy (5) happy (4)

Teneriffa, tammikuu 2017. Kuvat minusta: Aino Rossi

8 Responses to “BEAUTIFUL NOW”

 1. Neea Kosonen says:

  Ihana postaus😍😍😍❤️❤️❤️🍍🍍

 2. Jenna says:

  Moikka Sini! Onpas tää outoa, tai siis mä en koskaan kirjoita kenellekkää mitään. Mä en ees muista kuinka joskus eksyin sun YouTubeen ja sen kautta blogiin ja ensi ajatus oli taas ykställänen kiljuva teini joka hakee jotai ns julkisuutta (sori :D) olin nii väärässä ja huomasin sen pian kuinka mahtavalta tyypiltä vaikutat. Oot jotenki niin aito ja vähä sellainen hälläväliä asenne! Nyt ku oon sua seuraillu blogia ja tubes (oon varmaa ainut ihminen maailmassa jolla ei ole snappia tai instagrammia haha tai on ne mulla ollu mut poistin ne jossain mielenhäiriössä) mut anyway takaisin aiheeseen. Mun on pakko sanoa et sä oot ku mä! 😀 ihan hullua! Oon näin miettinyt jo pitkään ku luen sun tekstejä meillä on tosi samanlainen ajatus maailma ja ollaa tosi samanlaisia. Ihan ku sun kirjotukset ois tullu mun päästä. Oon sun kanssa samanikäinen eli pian 28v ja edelleen niin lapsellinen. Rakastan hölmöillä, tanssia, nauraa kovaa ihan sama missä julkisella paikalla oon. Mun sisäinen lapsi elää aina. Mut silti työelämässä teen osastopäällikön töitä. Sä matkustat paljon ja mä oon aina käyttänyt kaikki rahani matkustamiseen. Itseasiassa tällä hetkellä asun Sydneyssä. Mä en oikee tiiä mikä mun kirjotuksen pointti oli mut halusin vaan tulla kertoo et vau! Joku muukin melkee kolmekymppinen on niinku mä haha eikä ota kaikkee nii vakavasti. Jos me ikinä tullaa missää päin maailmaa tapaamaan mä uskon et meistä tulis viel hyvii frendei tai sit vaan helvetin hauska ilta viinilasin äärellä! Mut joo tää oli vähä randomii mut jatka samaa malliin oot mahtava! <3

  • Sini says:

   oii että, tälläiset ajatuksella ja tunteella kirjoitetut kommentit aina piristää päivää <3 ihanaa että jaksoit tulla laittaa ja kirjoittaa, ja kiva jos jutut viihdyttää 😀 ja ehdottomasti, jos näät mut jossain tuut repäisee hihasta ja lähetään viinille! 😉 kiitos paljon! <3

 3. Sinii says:

  Kauniita kuvia <3 Täälläkin odotellaan kovasti kevään ilmestymistä 🙂 Aivan postaukseen liittymätön kysymys, luin hieman vanhempaa tekstiäsi työhistoriasta... Mainitsit olleesi vuoropäällikkönä, mitä mieltä olit toimenkuvastasi tuolloin? 🙂

  • Sini says:

   kiitos! 🙂 <3 no totaa, aika ympäripyöree kysymys, olin siis ravintolapäällikkönäkin ja myymäläpäällikkönä, ehkä vähän tarkennusta että mitä tarkoitit. luit varmaan sitä mun työhistoria postausta, niin siinäkin sanoin että esimiehen työt on aina sopineet mulle kun tykkään panostaa siihen mitä teen ja haluan että mielipiteeni otetaan huomioon 🙂 oliks sulla jotain erityistä omaan elämään liittyvää tolla kysymyksellä vai mitä mielessä 🙂

 4. L says:

  Mikä ton paikan nimi on missä olitte? 🙂 Oliko hyvät shoppailumestat? 😀

  • Sini says:

   Teneriffalla, oltiin Bahia Del Duque hotellissa, jonka edustan rannalta nää otettu, alueesta en osaa sanoa sen enempää mut etelän puolella 🙂 autolla parissakymmenessä minuutissa pääsi kyllä kunnon shoppailukadulle ja ostareille, mun videolla reissusta näkyy enemmän!

Kommentoi