B-DAY FEELS + synttäriarvonta

06.02.2017

“Youth has no age.”

Pablo Picasso

bday (2)

Huh huh, vielä hetki sitten kun asetin sormeni näppäimistölle en ajatellut tämän tekstin kirjoittamista kummemmin. Mutta kun piti keksiä kuinka tämä aloittaa, jotenkin sadat ajatukset tulvi päähän. Niin monelta eri elämän alueelta.

Ekanakin, 28 V! Siis jotenkin nyt alkaa oikeasti tuntua, että olen “oikea” aikuinen. Kaksvitosenakin tunsin itteni ihan samalle tasolle kun vasta 20 täytettyäni. Nyt on jotenkin hassu olo. Tämän ikäisenä moni kriiseilee lapsien hankkimista, ja miksi ei ole jo miestä kenen kanssa asettua aloilleen. Mä en vaan osaa. Vuosi sitten mun syntymäpäivänä muutettiin mut Torkkelinmäelle. Miten se muutto onnistui, kun kamppailin masennuksen (ja sen somesta piilottelun) kanssa, en vieläkään tiedä. Ajattelin, että ahdistus katoaa kun saan kauniin kodin laitettua. Kaikki ei mennyt niin kuin suunnittelin, mutta oikeeseen suuntaan olen menossa jälleen. Muistan vaan kun vuosi sitten kaikki oli henkisesti pimeää, ja hassua miettiä, että vaikka ei ole enää niitä asioita joiden luulin tekevän mut onnelliseksi, niin tänä vuonna täytän vuosia erittäin kevyin mielin. Olo on erittäin sisältä levollinen, vaikka monella muilla mun tän hetkisissä puitteissa olisi varmaan ajatukset ihan sekaisin. Noh, tästä asiasta taas lisää kun aika on oikea.

bday (4)

“Growing old is mandatory, but growing up is optional.”

-Walt Disney

Kuitenkin, vaikka ikää alkaa olla mittarissa, niin edelleenkin en anna sen vaikuttaa. Teen asiat just niin kuin haluan, en niin kuin muut. Niin monella tuntuu olevan ongelma, kun olen lapsellinen, miksi melkein 30-vuotias käyttäytyy kuin teini. Ekanakin, olen mitä olen, varmasti lohduttaisi jos esittäisin jotain muuta, enkä olisi aito itseni. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että välillä mun (ja ystävien) jutut on erittäin levottomia, ja huumorin taso on varmaan huonompi kun monella muulla saman ikäisellä. Mutta kun oikeasti mun elämä, olisipa se julkinen teille tai ei, on aivan liian lyhyt, että tuhlaisin aikaani yrittäessä miellyttää muita. Teen just niin kuin itse parhaaksi näen, asioita mitkä tekee mut onnelliseksi. Mutta samalla haluaisin muistuttaa, että youtube-Sini, tai känni-Sini snäpeissä, ei ole mitä olen 24/7. Ja on ehkä ihan hyvä rikkoa ihmisten käsitystä siitä mikä on “vanha”, mä en todellakaan ole missään iässä, että pitäisi kutoa viikonloput villasukkia kotona. Luuletteko että olen ravintolapäällikkönä, myymäläpäällikkönä, asiakaspalvelussa tai kouluissa aina käyttäytynyt samalla tavalla. On some-Sini jonka te näette, tietenkin välillä vähän rauhallisempanakin, mutta sit on se Sini, joka on useita päiviä poissa somesta, ystävien kaa ihan normaalina. Se, että katsotte pari videoo, ei tarkoita, että tunnette mut. Seuraajienkin pitäisi osata erotella, että vaikka annan paljon itsestäni, niin ei tarkoita etteikö monet asiat poissa somesta. Moni ihmettelee, että miten sama ihminen joka on levoton youtuben puolella voi olla niin “fiksu” blogin puolella. Eiköhän meillä melkein jokaisella ole luonteessa useampia piirteitä, kavereiden kaa läppä saattaa olla jotain ihan muuta kuin mitä sitten ajatukset oman pään sisällä, mitä esimerkiksi tänne blogiin jaan.

“You could be the ripest, juiciest peach in the world, and there’s still going to be someone who hates peaches.”

bday (5)

Mutta sit taas, niin moni teistä tsemppaa ja on osoittanut tukea, ja tietenkin jo mielettömät seuraaja ja tilaajamäärät (52914 tilaajaa niiku what??) vuoden aikana puhuvat jo omasta puolesta <3 Koska siis, Ananasraastehan täyttää tänään myös vuoden. Vuoden olen nyt tehnyt videoita, alussa vähän hitaammalla tahdilla, kun elämää varjosti ahdistus, mutta nyt koko homma on jo niin iso osa mua, että en osaa edes kuvitella tilannetta, että ei olisi mun tube kanavaa. Ennen aloittamista, ajattelin, että julkaisen videoita vain silloin kun tuntuu, vaikka olisi kuukausien taukoja, ja todennäköisesti vain challenge videoita. Olin varma, että my day-videoita mun kanavalla ei tule näkymään. Ja hassusti olenkin jotenkin tykännyt esimerkiksi my week-kuvailuista, mikä olisi vuosikin sitten tuntunut täysin utooppiselta 😀 Ootte kyllä kirjaimellisesti kääntänyt mun maailman nurinpäin, ja oon niin sanaton jokaisesta joka mun touhuja jaksaa seurailla. Vaikka paljon paskaakin kasaantuu niskaan, niin kyllä teiltä tulee ihan yhtä useasti niin positiivia ja ajatuksella kirjoitettuja viestejä, oon iki-kiitollinen teille kaikille <3 Vieläkään en ole kyllä tottunut siihen, että mun normaali elämä kiinnostaa niin monia, myös hyvällä ja pahalla. Tai että mua tunnistetaan kadulla ja jopa ulkomailla asti suomalaiset bongailee. Hassua miten lyhyessä ajassa oma maailma voi muuttua niin suuresti.

“You have to be odd to be number one.”

-Dr. Seuss

bday (1)

“The trouble is, you think you have time.”

-Buddha

No mutta, uudet kujeet on vieläkin edessä. Viimeiset 366 päivää on kyllä ollut tunteiden vuoristorataa, oon kokenut naurua ja surua, mutta päivääkään en vaihtaisi pois. Jokainen asia muovaa mua ihmisenä, ja oon viimeisen vuoden aikana oppinut itsestäni enemmän kuin 27 ensimmäisenä vuotena. Niin ihania muistoja läheisten kanssa on kertynyt, sata asiaa pyörii heti mielessä kun on tullut tyttöjen kaa kikateltua ja nautittu elämästä.

Sit ne pojat… on se kumma kun siellä ruudun toisella puolella on isompi kiire saada mut rakastumaan kuin mitä mulla itsellä on 😀 Mutta pakko sanoa, että Ainon ja Sampan kihlautumisen jälkeen, ja tuntien hääpuheiden myötä, ekaa kertaa kahden vuoden sinkkuuden jälkeen mua ei haittaisi, jos se joku nyt ilmestyisikin seuraavan vuoden aikana paikalle. Huomaan kyllä omasta asenteestanikin, että pari vuotta en ole oikein kokenut kiinnostusta kivojakaan tyyppejä kohtaan, mutta nyt jotenkin olen avartanut katsetta ja jopa ihastunutkin pari kertaa. Selkeästi hieman avoimpi noille miehille viime aikoina, enkä dumaa ensimetreillä. Mutta kun mä olen sellainen Liisa Ihmemaassa, joka hyppii spontaanisti koloista alas uusiin seikkailuihin, niin eipä taida noi miehet nyt ainakaan ihan hetkeen vielä mahtua tähän touhuun. Ja jos se joku löytyy, perinteisen Disney prinssin sijaan saa kyllä olla se ikuinen seikkailija Peter Pan.

Hitto, nyt kyllä rupes jännittää, että mitäköhän tää vuosi tuo tullessaan. Ikääntyminen ja rypyt ei pelota, ilolla hankin lisää harakanvarpaita silmäkulmiin, kertoo vaan oman elämän laadusta. En usko, että vielä pian lopetan ilmapallojen kanssa pomppimista hotellin sängyillä 😉 Toivottavasti jaksatte roikkua menossa mukana!

bday (3)

Mutta loppuun vielä… vaikka mulla on synttärit, niin kyllä lahjojen antaminen on kivempaa kun saaminen. Jos vaan voisin, antaisin teille jokaiselle synttäripaketin! Mutta nyt yhdelle teistä lähtee mukaan aika mieletön tuotepaketti, jonka sain kerättyä kasaan, kiitokset Republic Showroom, Nordic Cosmetics, Marsaana Communications ja Polhem PR!

Oikeesti, en voi tarpeeksi painottaa kuinka tärkeitä ootte mulle, ja totuushan on, että alle vuodessa oon tehnyt tubesta ja blogista oman ammatin, ja sehän ei onnistu ilman teitä seuraajia ja lukijoita <3 Jokainen päivä pitää muistaa, että te mahdollistatte tän kaiken, ja siksi tämän arvonnan halusin järjestää.

-Acon huulivoide, body lotion ja shower gel

-Beauty Blender, Invisibobble, Eos Huulirasva

-KonjacSponge

-Escadan viime vuoden kausituoksu Aqua de Sol 30ml ja uutuus Fiesta Carioca 50ml + 25-vuotis juhlahuivi

-Huawein bluetooth matkakajari (oli muuten mulla ja Ainollakin mukana reissussa, super kätsy)

-Lumene tuotepaketti, päivävoide, huulikiiltoja, poskipunia ja luomiväripaletti

-CocoVi raakasuklaan valmistupaketti ja patukoita

-Fast Shaker ja patukoita

-Kun pyörähdin Stokkalla en voinut vastustaa ystävänpäivä konvehteja ja macarons-leivoksia niin sellaiset tarttui mukaan

-Ja pakko oli jotain pientä vielä löytää ananas teemaan, H&M Home osastoon voi aina luottaa, eli ananas servetit ja kynttilä messiin vielä 😀

 Ootte olleet ihan parhaita,  ja nämä kaikki lähtee yhdelle onnekkaalle seuraajalle! <3 ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Kommentoikaa postaukseen, muistakaa jättää sähköposti ja olette mukana! Aika osallistua arvontaan on viikko, eli TIISTAI 14.2. klo 12 asti! Arvontaan saa osallistua kaiken ikäiset, uudet ja vanhat seuraajat 🙂

synttäri arvonta

Ihanaa alkanutta viikkoa,

⋆Sini 28v – Ananasraaste 1v⋆

Kuvat minusta: Valtteri Sandberg

1,860 Responses to “B-DAY FEELS + synttäriarvonta”

 1. Tuulia says:

  Paljon onnea! 😍💖👌

 2. Kerttu says:

  Onnea syttäreinä!! Ja oli pakko osallistua arvontaan vaikka en yleensä niin tee 🙂

 3. Kerttu says:

  Onnea synttärinä!! Ja oli pakko osallistua arvontaan vaikka en niin yleensä tee 😉

 4. Nora says:

  Arvonta!

 5. Laura Emiliaan says:

  Hyvää syntymäpäivää sulle ja oon mukana myös kyseisessä arvonnassa! Oot kyllä nähnyt paljon vaivaa kaiken tämän eteen ja kiva kun olet aloittanut kirjoittamaan uudelleen blogia! 🙂

 6. Anniina says:

  mukana!😍😍😍😍😍 (uitto61@gmail.com)

 7. Anni says:

  Paljon onnea😊❣️

 8. Alisa says:

  Synttärionnittelut! Hyvä teksti just tosta, että seuraajat ei tunne sua sen perusteella mitä ne somessa näkee susta.

 9. Marsa says:

  Hei hurjasti onnea!! Oot vahva ja upea nainen!

 10. Kati T says:

  Mukana arvonnassa! 😍

 11. Maisa says:

  Ihana postaus oli❤

 12. Lotta Karvonen says:

  Ihana teksti:-)

 13. Sara says:

  Mun mielestä on ihan mahtavaa seurata ihmistä, joka on oma itsensä! Joten kiitos siis sulle että saadaan seurata sun touhuja. Ja hyvää syntymäpäivää!

 14. Inka says:

  Paljon onnea! 😍 Oot huippu ihana!

 15. Julia Lapp. says:

  Hyvää syntymäpäivää vietä hyvät synttärit ja muista ilolla tätä!😉 julia.l@hotmail.fi

 16. josefiina says:

  Mukana🙄👌

 17. Venla says:

  Aivan ihana arvonta ihanimmalta tubettajalta!❤ Toivottavasti arpaonni suosii! 🙂

 18. milla says:

  Hyvää synttäriä 💕 mää niin tykkään sun blogista ja susta!

 19. Saara says:

  Ihanaa synttäriä ja onnittelut some synttäreistäkin! <3 Ja täytyy sanoo että on ollu mahtavaa seurata sun elämää ja somen kasvua, koska veikkaan aloittaneeni seuraamisen ihan alkuaikoina. Oot ihan mahtava persoona ja päivän piristäjä ka toivottavasti semmoisena pysyt 🙂

 20. Marjut T says:

  Ihania kuvia!😊

 21. Elsa says:

  Paljon onnea!

 22. Emmi says:

  Hei onnittelut synttäreiden johdosta 💗 Ja ehdottomasti oon mukana arvonnassa, tosi kiva paketti ja kaikki tulis tarpeen! Oon seurannu sua iha alusta asti, ja tuntuu et suhun voi samaistua paljon enemmän kuin joihinkin muihin tubaajiin ku oot niin aito oma itses! Ja pakko sanoo et katon aina iha kateellisena sun ja Jennyn yhteisvideoita ku ootte niin ihana “pari” 😍 Tollasta ystävyyssuhdetta toivoisin itelleniki!

 23. josefiina says:

  Mukana☺👌

 24. Roosa says:

  Hyvää synttäriä! Sun blogia on aina niin kiva lukee ja oot ehkä aidoin ja inspiroivin bloggaaja! You rock girl!❤👌

 25. Anni says:

  Paljon onnea Sini! Sun tube, insta, snäppi ja blogi piristää jokaista päivää. Ja oi että mikä tuotepaketti! Olisi niin ihana saada tämä:)

 26. Siiri K says:

  Osallistun arvontaan! Sekä oikein mahtavaa synttäripäivää! 🙂

 27. Krista says:

  Mahtavaa syntymäpäivää niin sulle kun blogillekkin! Jatka samaan malliin, oot mainio!

 28. Pipsa says:

  Todella paljon onnea!

 29. Julia says:

  Huikeeta synttäriä <3

 30. Henna says:

  Lämpimät onnittelut ❤️ Osallistun arvontaan !

 31. Tiia says:

  Onnee Sini🎉 Toivottavasti on ollu hyvä päivä❤

 32. Linda says:

  Onnea Sini! Olet mun esikuva omana itsenä olemisessa. Sulla on ihana blogi, jossa jaat energisyyttäsi. Tätä on ollut alusta asti kiva lukea ja sun kirjoitustyyli on ihanan rento ja erottuu hyvin joukosta. Paljon onnea!!

 33. Heidi says:

  Oikein ihanaa synttäriä! Aikuisena huomaa, että tärkeintä ei oo vuosien lisääntyminen ja lahjat, vaan ne läheiset siinä ympärillä❤

 34. Pauliina says:

  Vau, uudehkö lukijasi ihastui sun elämänasenteeseesi ja ihanaan pirteyteen. Kiitos kun jaat sun elämää ja mahtavaa syntymäpäivää Sini! 🙂

 35. Iina Somerpalo says:

  Sulla on ihana energia videoissa mukana ja sun videot on ihan parhaita!!

 36. Laura says:

  Hyvää synttäriä! Osallistun arvontaan.

  oksanenlaura@outlook.com

 37. Meiju says:

  Paljon onnea Sini 🙂 oot ihana!

 38. Tinka says:

  ihan lemppari blogi ja sun viedot piristää aina <3

 39. Siru says:

  Alko itkettää ku katoin sun snäpit tänään, hurjasti onnea! <3

 40. Topi Ohtonen says:

  Hyvä postaus ja hyvää syntymäpäivää “molemmille”!

 41. saana says:

  Haluisin osallistuu koska oon voittanu elämäni aikana yhen jutun arvonnoista ja se oli pullakakku ja seki oli pahaa😂ja onnee 💗❤❤😻💍

 42. Milla Puhakka says:

  Hiirmuisesti onnea sinulle ja kanavalles <3

 43. Sanni says:

  Onnea❤

 44. Roosa Järvenpää says:

  Oikein ihanaa synttäriä upea Sini!😘❤

 45. Saara says:

  Mukana 🙂

 46. Sini says:

  Oi ku ihania kuviaa! ❤️❤️ Ja Onnea! ❤️🎉🎉🎉🎉 (Mukana arvonnassa)😊

 47. Roosa says:

  Moi Sini, ja onnea 28-v synttäreiden johdosta!❤

  Oon sua nyt tän vuoden verran seuraillut ja musta on niin ihanaa, kuinka paljon sulle on seuraajia kertynyt! Ite eksyin sun youtube-kanavalle ekan kerran Uinon ansiosta, ja onneksi eksyin 😉

  Oot aivan mahtava tyyppi ja sun videot tuo iloa vähän ankeimpiinkin päiviin ja sun blogi ja instagram-tili saa mun silmät loistamaan sen estetiikan ansiosta, haha 😀 Vaikka meillä onkin 9 vuotta ikäeroa, niin pystyn silti samaistumaan suhun ja oot mulle oikeesti esikuva sun elämänasenteen ja ihanan luonteen ansiosta.

  oot ihana pus, jatka samaan malliin!

 48. Samira says:

  Mukana arvonnassa😊

 49. Noora Pallari says:

  Paljon onnee!! Oon arvonnas mukana 🙂

 50. Sussukka says:

  Ihanaa synttäripäivää! Seuraan bloglovingissa ja osallistun arvontaan.

 51. Vilma says:

  Onnee sini

 52. Sini-Sofia Suontausta says:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Hyvää syntymäpäivää ja olet ansainnut kaiken sen mitä sinulla on✌🏻

 53. Ninni says:

  Ihana julkaisu ja ihanasti kirjotettu teksti <33 ihanaa syntymäpäivää Sini ❤

 54. Mira Keisala says:

  Ois aivan ihana voittaa toi, noi kaikki tuotteet kuulostaa niin hyvältä!😊 Jospa arpaonni suosis mua ees tällä kertaa.😄

 55. Pinja says:

  Ihana postaus!

  Tässä ois sähköpostiosoite:
  pinjahakala2@gmail.com

 56. Jenny says:

  Paljon onnee sulle ja kanavalle!

 57. Ida Nevalainen says:

  Osallistun arvontaan 🙂

 58. Ilona Valtanen says:

  Ooii ihanaa MUKANA ollaan😍❤ sun blogi on vaan niin ihana ja onneks olkoon 28v! (Vaikutat kyl välillä joltai 15 vuotiaalta mut eiköhän me kaikki joskus😂👌🏻) ois tosi kiva voittaa tää upee paketti💍❣️😘

 59. Lilja Niukkanen says:

  Moi sini!
  Onnee viel ja oot kyl ihan huippu. Sun postauksii ja videoit on aina ihana seuraa.
  Mut happy birthday party girl! ja muista 28,on vaa numero. Oikeestihän sa oot 18v. ;D

  SP: agilityrepe@gmail.com

 60. Liisi says:

  Hyvää syntymäpäivää! ❤❤

 61. Jenna says:

  Osallistun arvontaan 🙂 hyvää syntymäpäivää!

 62. Iida Toivonen says:

  Onnee olet iha sika ihana❤❤❤❤❤

 63. Tiiaaa says:

  Hyvää syntymäpäivää Sini 😍😘 En lue blogeja mut jos sulta tai Ainolta tulee joku kiinnostava aihe nii pakko päästä lukemaan. 😂😂 Mutta hyvää syntymäpäivää Sini ja sano Onnille Ja Topille terkkuja 😘🐶🐶

  Sähköposti: hillamaaria.puhakka@gmail.com

 64. Suvi says:

  jeij mahtavaa syntymäpäivää 😜!

 65. kati says:

  Tää sun blogi on kyl mun lemppari♥️ ja mukana arvonnassa tottakai!

 66. Eveliina says:

  Onnea! <3

 67. Jenna says:

  Osallistun arvontaan 🙂

 68. Anni says:

  Voi Sini oot ihana!😍 Sun takia oon oppinu, että vaikka on periaatteessa aikunen voi silti elää ku nuori ja nauttia kaikesta ja tehä kaikki täysillä! Paljon onnea! 🍍

 69. siiri nieminen says:

  ihana olet

 70. Noora Salmela says:

  Paljon onnea sini&ananasraaste! <3

 71. Oona says:

  Paljon onnea sulle!😊 Oot kyllä mahtava ja insiroiva persoona.

 72. Sanni says:

  Paljon onnea Sini! 😊🍾🎂

 73. Tuulia says:

  Onnea ihana Sini❤ Sun touhuja on ollu huippua seurata😄 Jatka samaan malliin😘

 74. Pihvi says:

  Paljon onnea niin Sinille kuin youtube-kanavallesikin. Big up!

 75. Krista says:

  Jeee ❤️❤️

 76. Johanna says:

  <3 Onnea tuleviin vuosiin!

 77. Ronja says:

  Paljon onnea! 😀
  ronj498@gmail.com

 78. Friida says:

  Mukana! Ja toooosi hyvää synttäriä!❤

 79. Nina says:

  Veti kyllä aika sanattomaksi. Vaikka en ole seurannut sinua ihan alkuajoista asti enkä nyt ole ollut mikään super aktiivinen fani. Mutta silti jotenkin tuo teksti sai hymyn huulille ja sinun snäppi avautuminen sai rehellisesti kyyneleet valumaan! On ihanaa tietää miten tärkeitä me olemme sinulle ja sinä olet meille. Päiväni ei ois samoja ilman sun mystoreja tai youtube videoita <3 tarkoitukseni ei ollut kommentoida mutta pakko oli tämän tekstin jälkeen. Ihana myös kuulla että asiat ovat elämässäsi paremmin.Paljon onnea sinille sekä myös ananasraasteelle!<3 toivottavasti saamme seurata elämääsi vielä monia vuosia!

  Halusinhan myös vielä osallistua tuohon arvontaan 😉 sähköposti: ninnu.norrena@gmail.com

 80. Lotta-Maria says:

  olet ihan super!💗 @autio.lotta.maria@gmail.com

 81. Saana korkala says:

  Ihana postaus! Annat aina voimaa kun katson sun videoita tai luen sun postauksia!❤

 82. Olivia Orpana says:

  OI ihana Sini taas! Ihanan aitona niinkun aina ja huomaa kuinka paljon välität muistakin ihmisistä. Ihanaa ettei ikääntyminen pelota. Koko ajan sitä saa vaan enemmän kokemusta ja hei tossa iässä pystyy mun mielestä valitsemaan sen haluaako käyttäytyä kuin aikuinen vai hullutella ja palata nuoruusvuosiin! Toivotaan et joku onnekas prinssi löytäis sut pian käsiin, koska tää mies saa kyl ihan kreisin pakkauksen. Ihana oot ja mahtava arvonta! Oot bäst, jatka samaan malliin!! <3

 83. Emmi says:

  Super ihana postaus! <3

 84. Erika says:

  Paljon onnea! Jatka samaa rataa, sillä ihailen elämänasennettasi hurjasti. Kaikkea hyvää! 🙂

 85. Emmy says:

  Moro! Ekana isosti onnea sulle 🙂 ja kiitos just siitä että näytät ettei aina tarvi olla niin vakava! Oon myös -89 syntynyt ja oon halunnu aina pistää blogin pystyy ja joskus aiemmin hetken kirjotellutkin mutta päätyny poistamaan koko setin ja oon jotenki ajatellu olevani “liian vanha” enää alottamaan. Oon seurannu sun menoa alusta asti ja jotenki sun myötä tajunnu ettei täs hommas oo mitään ikärajoja! Aikamoista haparointia vielä, mutta avasin blogin just siks koska mä voin. Kaikkee hyvää sulle 🙂

 86. Elsa says:

  Super mahtavaa synttäriä sulle ja onneks olkoon noin monesta seuraajasta lyhkäsessä ajassa, oot ansainnu sen 😊 (ja mukana arvonnassa ofc)

 87. Elina says:

  Mukana 🙂

 88. Vilma says:

  Ihana Sini ja ihana postaus! Paljon onnea<3

 89. Julia says:

  Voi olet ihana sini! Ja osallisun arvontaan

 90. Venla Leino says:

  Osallistun:))

 91. Minttu Matikainen says:

  Haluan osallistua arvontaan

 92. Sofia says:

  Ei vitsi, oon seuraillu sua ihan alkuajoista lähtien kun sun snapchat paljastettiin 😀 Sun meininki on ihanan erilaista ja piristävää joten keep going giiirl <3 On ollu niin siisti seurata sun matkaa ja toivottavasti saadaan vielä pitkään olla sun messissä jatkossakin! Tuotepakettiarvonnassa mukana myös 😉

 93. Anni auvinen says:

  Onnea tosi paljon!❤ Oon seurannu sun touhuja ihan alusta asti. Sun videot ja blogi postaukset on piristäny ja joskus jopa pelastanut minun päivän. Olen saanut paljon inspiraatiota sun snäpeistä ja instagram kuvista ja videoista. Sun snäpit on ainoot mitkä katon ihan aina alusta loppuun. Oot yks mun roolimalleista mun äidin lisäks. Vietä kiva vuos ja synttärit!😘

 94. Henna koivuniemi says:

  hei! Haluisin niin kovasti ton ihanan paketin!! Siellä on kaikkea mitä voin vain toivoa 🙂 henna.koivuniemi00@gmail.com

 95. Jasmin says:

  Paljon onnea oikeesti aikuselle!😍
  Oon myös mukana mahtavan “lahjan” arvonnassa😇

 96. Noora says:

  Sini sun seikkailuja on aina ilo seurata 😊 oot makee tyyppi.

 97. Minna says:

  Moi. Minullaki on masennus, mikä on pilannut mun monia kaverisuhteita ja minkä takii oon aika usein koulussa yksin. Ois todella upeeta, jos voittaisin tuon. Voisin osan antaa kavereille, jotka välittää ja rohkasee vaikeissakin hetkissä ja ovat tajunnut ilman sanomista, että mulla ei oo kaikki kohdallaan. S-posti: hiltuneminna@gmail.com

 98. pooola says:

  Huippu hyvää syntymäpäivää sulle Sini, sekä myös blogille! 🙂 <3
  Hienoo kuulla, että nyt menee paremmin kuin vuosi sitten ja tuntuu levolliselta!
  Ihanaa viikkoa sulle, nauti erityisesti tästä päivästä!

 99. ani says:

  Mahtava kirjotus, oon pitkään seuraillu sinuu ympäri someja ja en oo vielä rohkaistunu kirjottaa mitää, mut nyt aattelin onnitella hyvistä videoista elikkäs paljon onnea:) siun motivaation ansiosta oon enemmä ruvennu liikkumaan ja innolla odotellut uusia somepäivityksiäs! Jatka samaa rataa!

 100. Sini says:

  Ihana postaus!💕

 101. Cecilia Muhonen says:

  Ihana postaus! Ja osallistun arvontaan!! ❤️

 102. Emma says:

  Paljon onnea! 😍
  Toivon omaltakin tulevaisuudelta sen verran, että elämää ei toisinaan ottais niin tosissaan, niin vanheneminenkin tuntuu ehkä vähemmän stressaavalta 😀 osallistun ihanaan arvontaan!

 103. Venla says:

  Mukana 😊

 104. jenna says:

  Oot yks mun lempi tubettajista ja sun videot on ihan parhaita kun niitä voi vaan laittaa taustalle päälle kun meikkaa tai vaikka siivoaa. En välttämättä katso niitä vaan kuuntelen sun ja kaveretes juttuja.

 105. Emmi says:

  Paljon onnea! 🙂

 106. Henna says:

  On niin ihana lukea sun blogia kun oot aina niin pirteän oloinen. Paljon onnea! 😊

 107. Johanna Pakka says:

  Olen mukana:)

 108. Heinnnii says:

  Ihanaa synttäripäivää 💞✨

 109. Jasna Viitanen says:

  Paljon onnea! Tuotepaketti näyttää mahtavalta ja jokaiselle tuotteelle olisi paljon käyttöä😍

 110. Annileena says:

  Ihana arvonta, osallistun 🙂 s-posti on annileena.koivumies@outlook.com

 111. ruusu koikkalainen says:

  onneaa 💗💗

 112. Iidaaa says:

  Ihan mahtava arvonta!! Ehdottomasti mukana :))

 113. Henna says:

  Ihana postaus ja ihana arvonta 😍

 114. Ronkku says:

  Oot paras onnee 💙💙

  PS.Osallistun siihen kisaan😘

 115. Noora says:

  hyvää syntymäpäivää!🍾

  noora.heikkinen@hotmail.com

 116. Noora Korkiakoski says:

  mukana ja tässä vielä sähköposti noorakor02@gmqil.com👼🏼💗

 117. Ansku says:

  Kivaa synttäriä! 💕

 118. Anni says:

  Paljon onnea 🙂

 119. Tiia says:

  Arvonnassa mukana. Hyvää syntymäpäivää!☺️

 120. Hennaj says:

  Hyvää syntymäpäivää! 🙂

 121. Reetta :) says:

  Ihanaa synttäriä Sini!!❤️❤️❤️ ois toooooosi kiva jos arvonnan voittaisin mutta osallistuja kun on niin monta että mahdollisuudet ovat kai aika niukat 😉 ONNEA VIELÄ!! OOT IHANA JA SAAT AINA MUT ILOISELLE TUULELLE😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 122. Maiju says:

  Sua on kyllä ollu aivan mahtava seurata! 😊

 123. Aino says:

  Paljon onnea Sini!🎈
  Sun tube -kanavasta on tän vuoden aikana muodostunut yks mun ehdottomista suosikeista, jatka samaan malliin! Ps. olis kiva jos tekisit taas My weekin, esim nyt kun 60k tulee täyteen😉

 124. Oili says:

  Ihana sini! Oon seurannut sua somessa jo pidemmän aikaa ja se on must jännä nähä et kuinka sun fiilis vaikuttaa kans muhun 😀 kun sun synttäreinä snäpissä vähän avauduit sun seuraajista nii se laitto mutkin iha liikuttumaan :3 toivotan sulle ihan parhaat synttärionnittelut!! oot upee muista se❤

 125. Emmi says:

  Aivan ihana postaus ! Rakastan sun ihanaa energisyyttäs mitä susta huokuu,vaikka ei aina olisikaan hyvä olla ! Sun videoista saaa aiva ihanan olon ja snäpeistä ja blogi postauksista ! Oot aivan ihana ! Ja paljon onnea !

 126. Monna says:

  Mk♡ Olisihan tuollainen paketti kiva voittaa:) ONNEA RAKAS SINI:3

 127. Summer says:

  Pus sini! Ihanaa synttäripäivää! Jatka samaan malliin! You rock girl! 😉

 128. Johanna says:

  Oii onneks olkoon!❤ Oon seurannu sua siitä asti ku alotit vlogaamaan ja sun videoist tulee aina hyvä mieli ja tykkään kattoo sun videoita. Sul on ihanii videoita ja huomaa et rakastat sun ystävii ja ne sua. Ja sul on kans kivoista postauksia. Pidä kiva päivä, Sini!🙈❤

 129. Stina katajisto says:

  Hyvää syntymäpäivää kaunis 28vuotias!

 130. Paula karppinen says:

  Paljon onnee sini!

 131. Marisa says:

  Olet täydellinen juuri tuollaisena kuin olet! tsemppiä uusiin seikkailuihin ja muista pitää meidät lukijat mukana :)!

 132. Emma says:

  Vau! Tosi kiva teksti. En oo ennen saanu aikaseks luettua sun blogia, mut tästä edes alan kyllä seuramaan. Onnea vielä!

 133. Pauliina says:

  Paljon onnea Sini ja blogi! Oot kyllä tän kaiken “suosion” ansainnu!! Vaikutat niin jalat maassa tyypiltä!! 💖💕

 134. Kiia says:

  Aivan ihana postaus. Tää oli eka postaus minkä luin ja tuun varmsti lukee enemmänkin! Paljon onnea synttäreistä ja ananasraasteelle✌️ Haluan osallistua arvontaan ja sähköposti on kiia.korpela@hotmail.fi

 135. Julia says:

  Ihana sini!😭❤😍 ja onnea ihan super paljon! Oon seurannut sua alusta asti YouTubessa ja blogia nyt jo jonkun aikaa lukenut. Pakkoa sanoa että oot aivan uskomattoman positiivinen ja elämäniloinen ihminen! Tottakai kaikilla on niitä huonojakin päiviä. Sun videot ja snäpit tsemppaa mua jaksaa eteenpäin. Se, että seuraan sua ja pelkästään kuulen sun naurun (pakko sanoo, se on ihan super tarttuvan kuuloinen!!:D) sun videoilta, saa mut niiiin paljon paremmalle tuulelle! Kiitos sini että teet videoita, ja onnea<3 keep going girll! 😉

 136. Bintasofia says:

  Onnea paljon Sini💕🎁🎉🎈. Ois tosi kiva voittaa. Noi “treeni” jutut antaisin äitille koska se on just alkanu taas treenaamaan. Mutta vielä kerran onnea sini ja anasraaste kanava.💓

 137. Elina says:

  Oot ihan huikee! Isosti onnea synttäripäivänä ❤ oot sen onnen ansainnu. Ihana on ollu seurata sua somessa, älä muutu. Oot just niin täydellinen omana itsenäsi :*

 138. Mari says:

  Älyttömän paljon onnea!!:-)

 139. Venlamaya says:

  Ihanaa Syntymäpäivää!❤

 140. K says:

  Ihania kuvia! Täytyy sanoa, että samankaltaisten asioiden kanssa itse painineena tuli itku tekstiä lukiessa.. Jotenkin oli ihanan helpottavaa kuulla, että tää kaikki voi vielä kääntyä ja ehkä mäkin saan vuoden päästä tai jopa aikaisemmin katsoa taakse ja tajuta että asiat on paremmin kuin pitkään aikaan. Annoit älyttömästi (paljon toivottua) uskoa parempaan huomiseen<3 Kiitos sulle siitä et oot just tollanen ja oot aito. Ja muista ettei tulevaisuutta voi suunnitella tarkalleen, eikä oo mitään ikää millon pitäis olla mies, millon lapsi ja millon omakotitalo ja perunamaa, ne tulee jos ja kun on tullakseen. Kunhan muistaa tehä sitä mistä nauttii, just sillä hetkellä niin ei tarvii mitään muuta. Hyvää syntymäpäivää vielä! 🙂

 141. Aada says:

  Onnittelut!❤🎉

 142. Laura says:

  Hyvää syntymä päivää!! Osallistu arvontaa ehottomasti 😉
  laura.ijas@luukku.com

 143. Petriina Matilainen says:

  Paljon onnea, oot mahtava tyyppi! 🙂 ja olen mukana arvonnassa

 144. Oopu says:

  Hyvää syntymäpäivää!!

 145. Lotta Parviainen says:

  Paljon onnea Sini! 🙂 osallistun arvontaan!

 146. Jenna says:

  En oo ennen lukenu tätä sun blogia, mutta nyt luin mukavaa luettavaa 👌🏼😊ja paljon onnea sulle! 😊🎉+mukana arvonnassa jos tähän piti se eriksee kirjottaa 😅

 147. Katri says:

  Onnea!🍍❤

 148. Ninamariaa says:

  Upeeta! Musta oot vaan niin ihanan eloisa ja tuot mulle oikeesti aina hyvän mielen. Sä oot ihanan eloisa ja todella mahtavalta henkilöltä vaikuttava ihminen! Hyvää syntymäpäivää sulle Sini! 💖

 149. Emilia says:

  Paljon onnea! 🙂

 150. Julia says:

  Ihana postaus!! Ikä on vaan numeroita, ei ne numerot vanhaksi tee kunhan on elämän iloa!❤ Aivan super mahtavaa syntymäpäivää sini!❤

 151. Saana says:

  Olis niin mahtavaa saada tämmönen paketti! Siinä on kaikkea mitä voi vaan toivoa 😍 Kiitos Sini sulle upeista videoista, oot mahtava persoona! 😊

 152. Johanna says:

  Suuret onnittelut! 🙂
  Mukana arvonnassa!

 153. Janette says:

  Ihana postaus ja onneks olkoon vielä synttäreiden ja kaiken muunki puolesta :)!

 154. Salla says:

  Ihana kirjotus,sun blogia on ollu mukava lukea! Ja paljon onnea synttäreiden johdosta 😊🎉

 155. Jenni says:

  Aivan mahtavia kuvia susta !! 😊 ihana että jaksat järjestää arvontojakin. Mukana ehdottomasti 😊

 156. Jassu J says:

  Synttärionnea! 😊 jassujuuli@gmail.com

 157. Netta Fried says:

  Todellakin arvonnassa mukana! Rakastan Escadan tuoksuja yli kaiken! Toki muutkin tuotteet kiinnostavat! Super onnittelut sulle Sini ja mahtava kuulla et tämmönen kehitys vuodessa❤️

 158. Tinja says:

  Onnea paljon Sini🍍💛! Täällä ollaan ehdottomasti mukana😍 tinja.dahl@edu.lahti.fi

 159. Ella says:

  Oikein ihanaa synttäriä sulle!!!<33

 160. Hilma says:

  Ihana postaus <3 Hyvää synttäriä vielä, ja todellaki oon arvonnassa mukana!

 161. Jenna Pihlaja says:

  Mukana ✌ Hyvää syndee Sini 💝🎉

 162. Moona says:

  Superpaljon onnea Sini!:)

 163. Kiia salminen says:

  Mukana oon🔥✨ ja sähköposti On
  Kiia10.salminen@gmail.com✨✨

 164. Emilia says:

  Ihanaa syntymäpäivää Sini !

 165. Salla Hänninen says:

  Osallistun..ja onnea💗

 166. Jenni Koskinen says:

  Hyvää syntymäpäivää!!

 167. Fanni says:

  Ei uskois et oot jo 28. Oon seurannu sua alusta asti <3 Ois kiva voittaa tää arvonta koska täs paketis on monia hyödyllisiä juttuja <3 <3 Vaikutat ihan super ystävälliselt ja ihanalt ihmiselt 🙂 <3
  ps. eiköhän se mies joskus sieltä jostain tupsahda 😉

 168. Milla says:

  😍😍

 169. Ronja says:

  Oot ihana💗💗

 170. Hanna says:

  Onnea Sini!! Huippuhyvän arvonnan oot saanu aikaseks, mukana!

 171. Aino says:

  Hyvää synttäriä Sini♡!!
  Sulla on tosi hyviä videoita ja sun postauksetki on super hyviä

 172. Moona says:

  Ihana postaus <3 Oon seuraillu sua aluks vaan youtuben puolella, mut nyt kun itsekkin alotin bloggaamisen niin alkanu seurailla sua täällä. Paljon onnea <3

 173. Laura says:

  Paljon onnea Sini! Ihanaa energiaa tulevaan!

 174. Milla Höglund says:

  Tää on tosi kornia alottaa tällee mut its true. Päädyin oikeestaan seuraamaan sua ihan vahingos ja voin myöntää etten oo sitä kauaa tehny :D! Bongasin sun jonkun videon tubesta ja sitä kattelles tajusin ettet oo semmone perus pissaliisa, joka tekee tän kaiken vaan koska “tää on nyt coolii” vaan sus on oikeesti persoonaa ja luonnetta. Saman illan aikan päädyin selaa sun blogit ja kaikki videot läpi ja nyt oot myös seurannas snäpin puolella! En tällee aikuisen (eli 19 vuotiaana :)) kykene semmoseen hirveesee some-hehkutukseen jostain ihmisestä, mut pääasia tähän on se et osaat olla oma ittes ja erilaine, jonka takii oot seuraamisen arvonen!

 175. Roosa P. says:

  💖

 176. Emma says:

  Olipas ihana blogikirjoitus 🙂 Onnea vielä ja kaikkea hyvää <3

 177. Noora says:

  Onneks olkoon Sini! 🙂

 178. Linda says:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! ☺ täällä tulee tänä vuonna 27 v. mittariin, en kyllä tunne itseäni niin “vanhaksi” 😉 Paljon onnea Sini! 🙂

 179. Sani Mononen says:

  Mukana!❤ e-mail: sanimononen@gmail.com LOVE YA<3

 180. Jenni says:

  Sua on ollu kyllä kiva seurailla youtuben ja snäpinkin puolella! Kaikkea hyvää sulle ❤️

 181. Janika says:

  Susta on tullut viime vuoden aikana mun ihan ykköslemppareita tubettajissa ja bloggaajissa! Olet ihana persoona! ❤

 182. Sanja says:

  Mukana! Toi paketti näyttää tosi siistiltä ja kaikille noista ois käyttöä!
  Onnee muuten 28v. !

 183. Diim says:

  Hyvää Synttärii!! <3 // mukana arvonnassa, diim.seeyuak@gmail.com

 184. Mona says:

  Onnea! Ja mukana ollaan 😊

 185. Noora Ylijurva says:

  Ihana postaus ja osallistun siihen arvontaan:))

 186. NiinaK says:

  Onnea! Ja oon mukana arvonnassa 🙂

 187. Iida says:

  Ihana postaus!💗

 188. Emma says:

  Ooo oispa ihana paketti jos voittaisi! <3 Ja paljon onnea sinulle!!

 189. Seela S. says:

  Ihana ihana Ananasraaste, paljon onnea!! Toivottavasti itsekkin osaisin ottaa elämästä kaiken samalla tavalla irti noin 10 vuoden päästä kuin sä:) Olen mukana arvonnassa!

 190. Rebekka says:

  hyvää syntymäpäivää <3 sähköpostiosote on rebekka.karhumaa@gmail.com

 191. Ada Eeva says:

  Toivottavasti onni potkisi tällä kerralla edes! Hyvää syntymäpäivää😘

 192. Kaisla Hirvonen says:

  Mukana!:)

 193. Noora Ylijurva says:

  Ihana postaus ja osallistun siihen arvontaan:)) ja tässä mun sähköposti noora.ylijurva@gmail.com

 194. Siri Nurmi says:

  Onnea 🍍🍍🍍!

 195. Emma says:

  Mukana❤❤❤ja ihanaa synttäriä tubekanavallesi ja sulle🆘💜💖💖

 196. Katriina says:

  Hello!
  Vajaan vuoden oon seuraillut sua youtuben puolella ja snapchatissa ja sillon tällön on tullut lueskeltua sun blogiakin. Videot ja snäppipäivitykset piristää ja parasta niistä on niiden aitous, se, ettet esitä mitään. Joten keep going girl, sun kaltasia tyyppejä tarvittas niiiin paljon enemmän!
  Ja ihanaa syntymäpäivää!! ❤

  Ps. Köyhälle opiskelijalle tuo paketti olis kultakaivos 😂😍

 197. Taija says:

  Oot mun yks ihan lempi tubettajista ja oon niin ylpee ja onnellinen sun puolesta! Hyvää syntymäpäivää❤

 198. Mirella says:

  Hyvää synttäriä sini!💞💞

 199. Mirrasi says:

  Paljon onnnea! 🎉🎉

 200. Matilda says:

  Todella ihania kuvia!!
  Sähköpostiosoite : heiskanenmatilda@gmail.com

 201. Jenni says:

  Hyvää syntymäpäivää niin Sinille kuin Ananasraastellekin 🙂

 202. Jenna says:

  Paljon onnea! 🙂

 203. vieno honkanen says:

  Ihana Sini ja onneksi olkoon<3
  ( osallistun arvontaan ja sähköposti osoite on vieno.honkanen@gmail.com )

 204. Karenina Perätalo says:

  Tosi kiva postaus ja hyvää synttäriä!! <3

 205. Emmi Olivia says:

  ihana postaus!! itekki ystävänpäivänä synttärisankari 😜

 206. Sandra says:

  Onnea!! Ja mukana arvonnassa😊

 207. Lotta says:

  Onnee ihan superisti!!!😍🎉 Ihana kuulla että asiat elämässä järjestyksessä!!

 208. Ronge says:

  Ihanaa ku oot löytäny sun oman hommas! Tsemppii ja hyvää syndee😛

 209. Adalmiina says:

  Voinko osallistua siihen kilpailuun tällä kommentilla😋😘

 210. Hilla says:

  Paljon onnea Sini! Kun sun viedoita katsoo tulee aina ihan super hyvä mieli, kun oot niin postiiivinen:)Pida hauskaa ja jatka samaan malliin

 211. Maijaa says:

  Onnea Sini! <3 Toivottavasti sun vuodesta tulee ihana, me lukijat ja tilaajat ollaan aina kannustamassa sua unelmien toteuttamiseen!

 212. Juli says:

  Paljon paljon onnea ! <3 oot huippu persoona ja juuri niin omanlainen kuin oletkin. On ollut kiva seurata sun temmellyksiä tääällä sekä snäpin puolella 🙂

 213. Cara says:

  Paljon onnea Sinille! Oot ehdottamasti mun lempi tubettaja. Toivottavasti vietät ihanan syntymäpäivän! Ja osallistun siis arvontaan!!

 214. Vitalia says:

  Oikein hyvää synttäriä ! 🎉 Myös blogillesi! Ja arvonnassa mukana 🙂

 215. Ranja says:

  Jes, onnee paljon ja toivottavasti osallistuin oikein!

 216. Janna-Juulia says:

  Onnea Sini!! Osallistun arvontaan☺

 217. Linnea says:

  mukana

 218. Elina says:

  Paljon onnea Sini <3 ihanaa lukea hieman 'aikuisempaa' blogia joka ei käsittele pelkästään kauneutta! 🙂

 219. Kielo says:

  Oon seurannu sun blogia ja sun youtube kanavaa aktiivisesti.(snäpistä kuulee aina kun oot päivittäny) Muttabon ihana kattoa kuin aito, ilonen ja niin positiivinen oot. Ja se että jotkut sanoo sua lapselliseks on väärin! Sä oot se mitä oot, etkä esitä mitään ja sitä paits elämästä pitää nauttia. Olet aivan huippu ihana ja jatka samaan malliin! Oikeen hyvää synttärii sulle Sini!❤

 220. Aino says:

  Ihana postaus taas jälleen! Yleensä selailen postaukset vaan sillee nopeesti läpi mut tän luin kyl ihan läpikotaisin. Nii ja tohon arvontaankin tässä sivussa osallistuisin koska en mä nyt osallistumattakaan jätä vaikka aika hassulta tuntuu osallistuu tavallaa lahjan arvontaan siitä hyvästä et on ite seurannu jonkun blogii ja saanu siitä ite iloo. aino.puro@icloud.com

 221. Minna says:

  Ihana postaus taas! Nuo lainaukset tuo nii siistiä lisää tekstiin. Parasta kuitenki on se, miten saat muutettua sanat tekstiksi. Se, että oot oikeesti niin aito ittes, iästä ja muitten mielipiteistä riippumatta, on tosi ihailtavaa ja monien pitäs ottaa siinä susta mallia. Ihanaa synttäriä ❤

 222. Ellu says:

  Paljon onnea Ananasraaste <3 🙂

 223. Jonnnnna says:

  Hyväää synttäriä!! ❤️

 224. Essi says:

  Paljon onnea Sini! Ihanaa et maailmassa on vielä iki “teinejä”. Itselle tänä vuonna 25 mittariin ja olo ei todellakaan ole sellainen 😅 toivottavasti päiväsi oli mukava 😊 Ainon videoilta sut bongasin ja odottelin omien sivun ja kanavan avautumista. Hienoa että on tubaajia joiden materiaali ei ole tarkoitettu ainoastaan “lapsille” toivottavasti kuullaan susta vielä pitkään. Muisk 💛

 225. Jenna R says:

  Oikeen hyvää synttäriä sulle 🙂 nauti päivästä!

 226. Venla says:

  Hurjasti onnea sulle! <3
  Tosi kiva ja erilainen synttäripostaus! ihana lukea tälläistä pohdiskelua pistää itsenikin miettimään, kun tuntuu näin kakskymppisenäkin, että alkaa olemaan jo ikäloppu 😀

 227. Cia says:

  Paljon onnea synttäreiden johdosta ja osallistun siis tuohon arvontaan tällä kommentilla!:) ps todella ihana blogi sulla ja rakastan sun youtube videoita❤

 228. Essisofia says:

  Mukana arvonnassa!

 229. Jenna Valjanen says:

  Olen mukana arvonnassa ja hyvää syntymäpäivää 😃

  Jensku03.JV@gmail.com

 230. Alli says:

  Onnea synttärinä ja tsemppiä jatkoon!

 231. Karoliina says:

  Ääää tää on niin täydellinen paketti❤❤❤

 232. Venla says:

  mukana😘💕

 233. Kristina Lilja says:

  Ihanaa syntymäpäivää!!😊

 234. Venla says:

  Mie oon mukana❤💗😘

 235. Riina Lukkaroinen says:

  Paljon onnea!😘🍾
  Olipa ihana postaus😘

 236. Emilia says:

  Onnee😀

 237. Sonja says:

  Aivan ihana postaus😊 Myöhäiset synttäri onnittelut😀 Oon mukana arvonnassa
  salonpaasonja@gmail.com

 238. Outi says:

  Hauskaa synttäripäivää <3

 239. Janette Räsänen says:

  Oot kyl saavuttanu ihan sika paljon viime vuoden aikana ja ihanaa et muistat myös sun seuraajia vaikka onkin sun synttärit. Sun videoit on nii kiva kattoo kun sisältö on niin monipuolista! Paljon onnea vielä!!

 240. Reetta Lukkaroinen says:

  Paljon Onnea🍍❣
  Ihana synttäriarvonta😍🎁

 241. Maiju Kiviniemi says:

  Hyvää syntymäpäivää Sini! hyvä postaus ja paketti kuulostaa tosi houkuttelevalta 🙂

 242. aino says:

  mukana! ja paljon onnea sulle! 🙂

 243. Elli says:

  Paljon onnee!!

 244. Heidi Hämäläinen says:

  Mukana arvonnassa ❤🍍

 245. Joanna Varis says:

  Mukana🎉

 246. Heta Pulkkinen says:

  Moikka sini! Oot tullut mun lemppari vloggaajaks ja bloggaajaks pienessä ajassa! Sun my storytkin tulee kyl katottua päivittäin:) Oon super ilonen että oot saanut mahollisuuden tehhä tätä mistä selvästi oot nauttinut ja vieläpä menestynyt siinä!:) oot aivan ihana persoona ja super kaunis!Onnee paljon 28vuotiaalle💖.

 247. Anni says:

  Mukan😜

 248. Mirka Qvick says:

  <3

 249. Ihana postaus jälleen!Osallistun tuohon arvontaan!Olisi huippua voittaa elämässään joku arvonta!En ole aloittanut meikkaamista mutta olen jo pitkään ajatellut että voisin kokeilla.Jos en päädy meikkaamaan siskolleni tulisi käyttöön tai eräälle kaverilleni.:D Hyvää syntymäpäivää Sini ja muista syödä paljon kakkua ja nauttia olostasi!Olet ihana!💗💖 Luv u!

 250. sarppa says:

  synttärionnittelut sulle<3 huikee arvonta, ehdottomasti mukana!

 251. Saara says:

  Oot hiton upee mimmi💜 I’m in!

 252. Veera Huovinen says:

  Ihanaa synttäriä Sini!❤️

  Sormet ristiin ja peukut pystyyn tuotepaketin suhteen🤞🏼👍🏻

 253. Kiia says:

  Ihanaa alkanutta viikkoo Sini sulle myös 💓 Rakastan sua niiin paljon, siis se millanen on persoonaltas ni damn!! Mimmi jaksaa tehä ja touhuu vaikka ja mitä & mikä kaikist ihaninta sus on, sä oot aito. Et muuta ittees videoil tai missää someis, vaa oot just se ku oot 🙏🏻 Girl you rock 🤘🏽🔥

 254. Sylvia says:

  ❤❤🎂Onnea vielä sini

 255. Johku says:

  Hyvää syntymäpäivää Sini! 🙂 ja osallistun arvontaan 🙂

 256. Suski says:

  Ihanaihana Sini! Paljon onnea ja lovea syntymäpäivänäsi! Meikä täällä salaisena fanina naureskelen sun jutuille aina 😀 tosiaan juu arvontaan osallistun myös, opiskelijabudjetilla pakko osallistua kaikkii arvontoihin mitä löytyy XD mutta halusin myös onnitella! 28-vuotias ei oo vielä vanha 😉

 257. Lotta says:

  Onnee sini💗💎

 258. Saara says:

  Ainii se sähköposti 🙄😂 naskalisaara@gmail.com 👆🏻

 259. Ruth Rökman says:

  Onnea vielä ja osallistun arvontaan!:)

 260. Krista says:

  Suuret synttärionnittelut ! And i feel you girl, viikko sitten täytin ite 27 ja ihanaa kun saa olla se “lapsellinen aikuinen” <3

 261. Lilja says:

  Ihana teksti!💟

 262. Hennskuliee says:

  Ihanaa syntymäpäivää! En tiedä mitä kirjoittaa olen seurannut sinua vajaan vuoden mutta en ole tainnut ennen kommentoida sinulle mihinkään. Mutta teit taas kerran niin rehellisen ja aidon postauksen että nyt on pakko. Postauksesi, snäppisi ja videosi on tässä vajaan vuoden aikana saanut minut itkemään niin liikutuksesta kuin ilosta, ne ovat saaneet minut hymyilemään ja nauramaan! Olet ihana ja toivon että pysyt sellaisena olet rehellinen ja aito! Vielä kerran hyvää syntymäpäivää 28v naiselle ja onnea 1v ananasraasteelle! ☺

 263. Anni says:

  Isosti onnea!!<3

 264. Katja says:

  Iiiisot onnittelut Sini!! ❤❤ Oot ihana

 265. Elli Väliaho says:

  Arvontaan osallistuminen

 266. sarahelmi says:

  Ihana paketti!

 267. Ihanasti kirjoitettu ja ihan superisti onnea Sini. Noin vuosi sitten mulla meni aika huonosti ja ei se 2016 vuosi ollu parhain. Mut yhtenä päivänä törmäsin sun blogiin ja aloin lukea sitä ihan sikana. Se tapa jolla kirjoitat ja se sun taito tubetuksessa ja sun koko positiivisuus ja sun olemus on niin ihailtavaa oot mun mielestä kaunis, lahjakas, hauska, erityinen ja aivan upea aikuinen nainen. Oon seurannut sua koko tän ajan ja oot saanut mut aina iloiseksi. Kiitos että teet kirjoitat ja tubaat. Ja onnea universumin parhaimmalle ananas rasteilla. T: 13.v Olivia
  Turusta.★☆ 🙂

 268. HannaS says:

  Onnea Sini 🙂 Sua on tullut seurailtua jo jonkin aikaa. Kaikkea hyvää tähän vuoteen! 🙂

 269. Ada says:

  Hyvää syntymäpäivää❤️

 270. Janina says:

  Onnea synttäreiden johdosta😊

 271. Jonna says:

  Mukana! 😎

 272. myy says:

  Onnea sulle paljon!❤ Muista olla aina oma itsesi ja älä anna muitten päättää millanen oot. Ole aina aito sinä. Ja hei ihmiset, jokainen on erilainen kuin muut. Ja olen mukana arvonnassa

 273. Marianna says:

  Paljon onnea Sini ja Ananasraaste!!<3

 274. Niina says:

  Ihanaa synttäripäivää😘

 275. Janina says:

  Paljon onnea sun ja sun youtube-kanavan synttäreiden johdosta! <3

 276. Henna says:

  Paljon paljon onnea Sini ja Ananasraaste! 🙂 Puolisen vuotta on tullut sua seurailtua instassa ja katsottua huikeita kuvia. Muutama kuukausi sitten aloin seurailla sua myös snäpin puolella ja on ollut kiva nähdä siellä rentoa menoa ja sit taas täällä blogin puolella täysin erilaista puolta 🙂 Ja voi ku itekin vaan osais säilyttää ton sun asenteen “ikääntymiseen” ja siihen, et elämästä tehään just omanlaista eikä siihen vaikuta se, minkä ikäinen on tai mitä muut ajattelee et siinä iässä pitäisi tehdä tai olla jo saavutettu!

 277. Ella-Maria Huhtanen says:

  Osallistun arvontaan

 278. Krista says:

  Hyvää syntymäpäivää Sini! <3
  Mukana arvonnassa tuore seuraajasi! 🙂

 279. Ilona Savolainen says:

  oi vitsi kuinka ihana ja aito postaus! ❤ ja onnea vielä huikeesta tilaajamäärästä (oot ansainnu niistä jokaikisen) ja onnee myös syntymäpäivistä! 🎉

 280. Tuulia says:

  Haluan osallistua siihen kilpailuun😘

 281. Aura says:

  Mukana😀

 282. Anni Mäntymäki says:

  Ihana Sini ja paljon onnea! Liityin sun mukaan aikalailla vuosi sitten. En voi muuta sanoa kuin, että olet kyllä mahtava persoona. On ollut hauskaa seurata matkaasi tämä vuosi! Toivottavasti uusi vuosi tuo uudet kujeet ja sen, että saamme seurata elämäsi menoa yhtä mukavasti kuin tämänkin vuoden. Kiitos!

 283. Mariina says:

  Paljon onnea uskomattoman rohkealle naiselle! Jatka samaa tahtiin! <3

  • Nelli says:

   Oon seurannut sua melkein alkuajoilta saakka. Pakko kyllä sanoo että arvostan sua tosi paljo ja oot ihan huippu !
   Mukana myös arvonnassa 🙂

 284. senja says:

  onnee🎉😇

 285. Aino says:

  Paljon onnea! 🙂 Todella upeaa, että lukijoillekin oot jaksanut järjestää tällaisen arvonnan (ja oon mukana arvonnassa).

 286. Elli Toura says:

  Onneeee!

 287. Roosa says:

  Ihanaa syntymäpäivää Sini! 🙂 Sun somejuttuja on ilo seurata.

 288. Matleena says:

  Harvoin luen kenenkään blogia mut sun blogia kyl jaksaa aina lukea!😊

 289. Roosa says:

  Jeee !!

 290. Ella Raitmaa says:

  🍍🍍🍍hyvää synttärii 😎

 291. kristiina says:

  paljon onnea Sini!

 292. Jenny says:

  Oot niin ihanan aito ja oma ittes, että sua on kiva seurata niin täällä blogissa, youtubessa kuin snäpissäkin. Täysin ymmärrettävää, että haluat välillä vain elää etkä jakaa kaikkea somessa, mutta sen mitä kuulumisistasi meille seuraajille jaat, on mielenkiintoista. Ja on hyvä kuulla, että joku muukin ei ota paineita iästä ja miten sen ikäisenä “pitäisi elää”. Jokainen elää niin kuin haluaa, pääasia että on ite tyytyväinen elämäänsä ja pyrkii löytämään ne omat asiat jotka tekee onnelliseksi. Sun blogiteksteistä löytyy usein asioita, joita voi itekin jäädä pohtimaan 🙂

 293. Tia says:

  Oii onnea todella todella paljon!<3 Tosi kiva myös, että jaksat järkätä tälläsiä arvontoja ja vieläpä sika hyvillä tuotteilla!

 294. Milja says:

  Jee!! Osallistun arvontaan😍

 295. Satu says:

  Onnea 😘😘

 296. Mirjami says:

  Onnee Sini ja ananasraaste😘😘❤

 297. Krista says:

  Paljon onnea Sini! Ikä on vaan numeroita, muista se! 🙂

  Oon kohta vuoden ajan sua seuraillu sua somessa ja täytyy sanoa, että oot kyllä mahtava persoona jolla on sitäkin mahtavempi huumorintaju!

  Ps. Koskaan en oo missään arvonnassa voittanu, mutta yrittänyttä ei laiteta, on niin kiva paketti! Katsotaan suosiiko arpaonni tällä kertaa 😀

 298. Outi says:

  Hyvää syntymäpäivää Sini kuten myös Ananasraastekkin! Sun höpöttelyjä snäpissä on kiva kuunnella nukkumaa mennes ja sun videot on viihyttäviä! Rakastan myös suk blogin kuvia ja usein matkapostauksissa vaan selaan niitä:)

  ( outi.koo@gmail.com)

 299. paukku says:

  HIRMU paljon onnea sulle ja blogille! 🙂 <3

 300. Jenna says:

  Super hyvää synttäriä sulle Sini!<3 Oon seurannut sua somessa varmaankin noin vuoden verran tiiviksyi ja halusin sanoo että oot vaan niin ihana omaittes ja jollain tavalla mä pystyn vaan fiilaa sua monissa asioissa vaikka vähän sua nuorempi oonkin 😀 🙂 ja tähän loppuun mun on pakko mainita sun naurus!! 😀 siis kun se on niin ihana! Ai että mä rakastan sitä 😍 You rock girl!!

 301. Marisa prichamrat says:

  Oispa kiva voittaa kerranki jotain 😍🙊

 302. Lotta says:

  Hyvää synttäriä! 🙂

 303. Ella says:

  Hyvää syntymäpäivää!

  ella.norrbacka71@gmail.com

 304. Patricia says:

  Ihanaa paljon onnea sulle!!❤

 305. Julia Kattilamäki says:

  Jotenki outoo et oot tehy jo vuoden tubee ja oot kyl rehellisesti sanottuna yks aidoimmista ja siksi myös parhaista tubettajista. Onnee vielä synttäreistä ja kaikkea hyvää❤️❤️❤️

 306. Venla says:

  Oot yks harvoista bloggaajista, jota jaksan seurata. Tykkään sun omaperäsestä tyylistä ja varsinki snäpissä aidosta fiiliksestä. Paljon onnea ja jatka samaan malliin! <3 Ja ehdottomasti osallistun tähän ihanaan arvontaan 🙂

 307. Tiia says:

  Aivan Ihanasti kirjoitettu postaus 😍

 308. Simba says:

  Vou, ompa huikee paketti! Ja paljon onnea Sini! 🙂

 309. Taija Elomaa says:

  Paljon onnea🍍❤️😍

 310. Janika says:

  En ookkaan ennen sun blogia lukenut, mutta snäpin kautta tänne eksyin ja yllätyin kyllä positiivisesti (mitenkään sun snäppejä ja youtubea väheksymättä, haha), tää teksti oli musta tosi hyvin ja kivasti kirjotettu. Pitää selvästi tätäkin somekanavaa alkaa seurailla. Hei ja paljon onnea! 🙂

 311. Satu Voutilainen says:

  Ihan ensimmäisen kerran, kun bongasin sut ehkä Ainon videoista niin aloin miettimään, kuinka ihanan pirskahteleva ja mielenkiintoisen tuntuinen tyyppi oot. Jotenkin pois siitä semmosesta perinteisestä blogi-boxista, että “kaikki on viimesen päälle teennäisen hiouttua täydellistä elämää” vaan oot just semmonen kun oikeekin elämä on. Täynnä hulluttelua, hölmöilyä, omalaatuista, muita mielestelemätöntä, aitoa menoa. En vaan henk.koht tykkää niistä “toimistolla tää fluiflöndin super täykky 3000e villakamelinhuivi tuo siistiin jakkupukuun tasapainoista arkea samalla kun kittaan tätä pikapikaa tehtyä kahvia(vaahtoineen sydämiin)-pariisin viime viikon reissusta ostetusta arkisesta 4000e mukista” -tyypeistä, jotka tuntuu filtteröivän tosi elämäänsäkin, kuin se oikeesti muka olisi sitä oikeasti, mitä blogeissa vlogeissa tms.annetaan ymmärtää…. Sä oot aito. Ja kiitos siitä! ONNEA!

 312. tiiu says:

  paljon onnee!

 313. Laura says:

  Ihan ensiks, HYVÄÄ SYNTTÄRIÄ! ❤
  Oon seurannu sun menoas siis sitten vuoden, nopeasti se meni.
  Oot huikee mimmi, sen pohjalta mitä oon sua saanu seurata.
  Mukavia synttäreitä ja superia tulevaa vuotta 🙂

 314. Pinja says:

  HBD 🙂

 315. Eveliina says:

  paljon onnea ja ihana arvonta!☺️ ueveliina@gmail.com

 316. Sinimi says:

  Hurjasti onnea! Ja aivan mahti arvonta kyseessä! Munana ollaa:)

 317. Sofia convertino says:

  Onneee ihana sinii❣️

 318. Noora says:

  Ihana postaus Sini ja paljon onnee!Toivottavasti arpaonni suosii 😉

 319. Eve L. says:

  Hyvää syntymäpäivää! 🙂

 320. Miia says:

  Aivan ihana arvonta! 🙂

 321. Nelli says:

  Paljon onnea Sini <3 Tosi asiallinen ja inspiroiva teksi taas kerran! Tuli tajuttoman hyvä fiilis siitä, miten huolettomasti suhtaudut elämään ja vanhenemiseen. 🙂

 322. Vilma says:

  Olisi kivaa voittaa:)
  perkkiovilma@gmail.com

 323. Petra says:

  Oikein paljon onnea!! 😍

 324. Tiia says:

  Paljon onnea 1v blogista Sini ja hyvää syntymäpäivää! 🙂 osallistun arvontaan tiia.timonen@outlook.com

 325. Sara Vesterberg says:

  Ihana postaus ja paljon onnea!❤ saravesterberg@outlook.com

 326. Veera Limnell says:

  Moikka! Hei Sini mä olen nyt jonkun 1,5 vuotta sua seurannut niin täällä blogin kuin myös tuben puolella ja musta on niin ihana kattella sun ihanasti höpsöö elämäntyyliäsi! Oot aivan super ja on niin piristävää kun tunnut olevan niin usein iloinen ja se saa mutkin iloselle tuulelle! 🙂 Älä koskaan muutu vaan oo just sellanen kun olet!!! Oikein mahtavaa syntymäpäivää sulle! <3

  ventsuli@hotmail.com

 327. Kreeta says:

  Paljon onnea! Oon kattonu sun videoita kohta puol vuotta ja katon vieläki koska sun videot on niin omalaatuisia ja muutenki hyviä. Ja se sun naurus on muutes aivan ihana.☺

 328. Jenni says:

  Paljon onnea! Oot tuonu paljon iloa mun tylsiin viikonloppuihin sun paljon puhutuilla kännisnäpeillä 🙂 jatka samaa rataa, äläkä välitä kukkahattutädeistä.

 329. Emmi says:

  Megessä!

 330. Minna says:

  Paljon onnea sekä sun omien, että blogin synttäreiden johdosta!! 🙂

 331. Petra Paasikivi says:

  😊

 332. Niina says:

  Paljon onnea<3 sulla on ihan paras elämänasenne!

 333. Merikukka Pylvänäinen says:

  Ois ihanaaa saada noi ku en ikin oikeesta voita mitää ja sä oot ihanan inspiroiva enkä oikeestaan lue kenenkään muun ku sun blogia ku ei ne tunnu miltään tän lukemisen jälkeen!❤️

 334. Anniina Kamppinen says:

  Onneks olkoon Sini😘 Oon seuraillu sua jo muutaman kuukauden tuola yt:n puolella ja on ollu iha super ihanii videoit!❤️ Ja oot niin ihanan pirtee❤️❤️

 335. Sonja says:

  Sul on aivan ihana blogi, mitä nyt oon välil käyny postauksii lukee😊 ja oot muutenki aivan mahtava tyyppi ainaki somessa ja luultavasti muuallaki😂💓 Onnee paljon ja toivotaa et täälläki elämä pikkuhiljaa näyttäis sen valoisamman puolen🙄😊🙏❤
  Ps. Iha huikee arvonta😍😍

 336. Auri says:

  “Age is an issue of mind over matter. If you don’t mind, it doesn’t matter.”
  Oikein paljon onnea! ;D

  Ja tottakai mukana arvonnassa 🙂

 337. Sara says:

  Hyvää syntymäpäivää! 🙂 Osallistun arvontaan

 338. Sanna says:

  Sini oot aivan ihana!! Tosi paljon onnea siulle! :’))

 339. Anna says:

  Aivan ihana teksti postauksessa! Ja maailman parasta synttäriä sinne! 🙂
  Mukana arvonnassa tietenkin

 340. Elli Salminen says:

  Haluun voittaa ton! Paljon onnee rks Sini❤ Ja mun sähköposti on @elli.salminen13@gmail.com

 341. Sofia says:

  Vielä kerran ihanaa 28v syntymäpäivää!
  Kiitos kuuluu myös sulle! Oot jaksanu kuvaa meille videoita ja jakanu sun yksityiselämää meille! Moni on varmaan myös saanut apua sun videoista, postauksista ja snäpeistä.
  Mua ne on ainaki piristäny tosi paljon! 🙂

 342. Ada Malinen says:

  Hyvää syntymäpäivää!🎉

 343. Johanna says:

  Sun elämää on ollut kyllä mahtavaa seurata! Kiitos että päästät sun sueraajat nakemään sun arkea! <3

 344. Henna says:

  Paljon onnea syntymäpäivän johdosta! Mukana myös arvonnassa 🙂

 345. Netta says:

  Ihanaa syntymäpäivää niin sinulle kuin tubekanavallesikin! Ihan on myös arvontakin eli ehdottomasti siinä mukana:)

 346. Emilia says:

  Paljon onnea! :)❤️
  Ja mukana arvonnassa!

 347. Siia Suonperä says:

  Onnea! ❤️

 348. Jennica says:

  Ihanaa syntymäpäivää!!:) ja ehdottomasti mukana arvonnassa,toivottavasti arpa onni suosisi..🙊

 349. Janetta says:

  Superisti onnea syntymäpäivän niin sinun kuin blogin ja tilaajien/seuraajien johdosta!! Olet ansainnut kyllä jokaikisen <3

  Mukana myös arvonnassa, huippu paketti :o!

 350. Sonja says:

  Hyvää synttäriä Sini! ❤
  Mahtavaa että sulla ollut nii upea vuosi ja toivon niin kovasti että voisin sanoa samaa itsekin! No ensi vuonna toivottavasti! 😀
  Ihanaa että järkkäät tälläisen arvonnan ja onnea Ananasraaste-tube 1v!!

 351. Wilma says:

  Hyvää syntymäpäivää❤

 352. Sofia says:

  Vielä kerran ihanaa 28v syntymäpäivää!
  Kiitos kuuluu myös sulle! Oot jaksanu kuvaa meille videoita ja jakanu sun yksityiselämää meille! Moni on varmaan myös saanut apua sun videoista, postauksista ja snäpeistä.
  Mua ne on ainaki piristäny tosi paljon! 😊❤
  (Mukana!)

 353. jenniina says:

  paljon onnea! 🙂

 354. Milla says:

  Onneksi olkoon syntymäpäivän ja blogin johdosta! Olet aivan upea somepersoona josta jokainen voi saada inspiraatiota sekä motivaatiota omaan elämään!

 355. Nina says:

  Paljon onnea 28-vuotiaalle! Oon sua seuraillut ainon kanavilla sekä myöhemmin sun omissa someissa nyt vuoden verran. Ootte ihan mahtava pariskunta ainon kanssa!

 356. Verna says:

  Oi kuinka siisti arvonta, ehdottomasti mukana! 🙂
  Ja tietysti paljon onnea Sini! <3

 357. Emilia Turtiainen says:

  Mukana! Ja onnea❤

 358. Johanna says:

  Ihana on ollut seurata sua alusta asti 🙂 niin aito ihminen ja ihanat jutut! Rohkeeta jakaa oma “henkinen” historia, moni bloggaaja jättää tommoset kertomatta. Mutta ne antaa vaan aidomman kuvan, kaikilla on joskus vaikeeta, enemmän tai vähemmän.
  Toivottavasti bloggaat 100 vuotiaaks asti!
  Arvonnassa mukana 🙂

 359. Anni says:

  Onnee tälleen vähän myöhässä🙈 oot ihana, jatka samaan malliin!💪😊

 360. Mai says:

  Just ton takia oot mun esikuva: uskallat sekä olet oma itsesi, ihan sama mitä muut ajattelee ja sanoo. Tunnut olevan yks aidoimmista ihmisistä tässä somemaailmassa (youtube, instagram, snapchat, etc.) etkä myöskään tee tätä huomion tai suosion takia. Oot hassu, höpsö ja ihanan positiivinen. Jaksat hymyillä vaikka kamppailet masennuksen kanssa. Tiedän miltä se tuntuu koska, itse olen ollut masentunut 11-vuotiaasta asti. Onneksi sulla on kuitenkin paljon hyvää sun elämässäsi (perhe, ystävät). Oot kaunis sisältä ja ulkoa. Ihanaa syntymäpäivää Sini ♥︎

  Anteeks tälläinen super siirappinen kommentti mutta, halusin vain rehellisesti kertoa mitä mieltä oon :–D

 361. anniina vidén says:

  Moi ihana sini😍❤

 362. Henna says:

  Alusta asti on tullut seurailtua tätä blogia, voin sanoa että on kyllä yksi suosikeista! Kuvat ja teksti ovat laadukkaita, kiitos siitä! Hyvää synttäriä blogille ja sinulle! <3

 363. Essi says:

  Onnea Sini! 🙂

 364. Saara A. says:

  Paljon onnea synttäreiden johdosta! Nuorempien siskojen mennessä naimisiin ja asetuttua aloilleen saan jatkuvasti kuulla kyselyitä, uteluita siitä, milloin minä myös. Itselleni nämä aiheuttavat ahdistusta, sillä eivät ole ollenkaan ajankohtaisia minulle. Yritän antaa näiden mennä ohi, viikonloppuna toisen siskon kihlajaisissa meinasi keittää pahasti yli jokaisen sukulaisen udellessa joko minä “aikuistuisin, asettuisin aloilleni ja hankkisin jälkikasvua.”

 365. Jutta says:

  Olet ansainnut kaikki lukijat ja tilaajat just omalla tietynlaisella avoimuudella ja olemalla oma itses😊! Tietty somesta saa jokainen erilaisen käsityksen ihmisestä, ja sust kuva mun pään sisällä on et oisit kokenu..hmm paljon jos näin voi sanoo, mut silti jaksat olla iloinen ja hauskan “hupsutteleva??”😂 ja noi kaks tarttuu vaikka ois kuin huono päivä itellä😊 Mut on myös mielestäni hyvä et kerrot realistisesti myös elämän huonoista hetkistä, koska se saa myös tajuumaa et ei tubettajien tmv. elämä oo vaa todellakaa ruusuilla tanssimista vaan he ovat ihmisiä ketkä myös kompastelee ja elää elämää missä on myös niitä kiviä matkanvarrella! Keep going ❤️

 366. Alisa Nissinen says:

  Todella ihana postaus.😊 Ja hyvää syntymäpäivää Sini!!😘

 367. Roosa Rissanen says:

  Osallistun arvontaan😊 ja sulla on ihana blogi ja youtube kanava💗

 368. Susanna says:

  Ihana postaus, ihana Sini <3 ja paljon onnea!!

 369. Rebecca says:

  Siis sä oot kyllä niin huippu tyty!!❤ Sulla on niin hyvät mystoryt ja blogipostaukset, kun uskallat jakaa omia mielipiteitäsi ja olla sitä mitä olet !💋 Paljon onnea Sini, vietä ihana päivä, vaikka et mitään erityistä tekisikään💜

 370. Katariina K says:

  Paljon onnea Sini! Toivottavasti tämä vuosi tuo sulle paljon uusia kokemuksia ja viisauksia mukanaan ☺️
  ❤️: Katariina

 371. Etta says:

  Paljon onnea ja tietyn lainen lapsellisuus on todellakin taito mitä ei kaikilla ole, joten vaali sitä! 😉

 372. Milla says:

  Paljon onnea synttäreiden sekä blogin johdosta 💖oot aivan mahtava persoona! Sua on ihan mieletöntä seurata somessa.
  Mukana arvonnassa!😊

 373. Elina says:

  Hyvää synttäriä, toivottavasti päiväsi on ollut ihana 🙂 olen mukana arvonnassa!

 374. Hanna Dromberg says:

  Paljon onnee Sini👑 Oot monien päivien pelastus, tuun aina hyvälle tuulelle kun kuuntelen sun juttuja ❤

 375. Milana says:

  Mukana arvonnassa ja hyvää synttäriä Sini! (Ikuisesti 20v ;)) ❤❤ milana.hillbom@gmail.com

 376. Mira says:

  Ihanaa syntymäpäivää! 🙂

 377. Nea says:

  Mukana arvonnassa!

 378. Vilma says:

  En yleensä jaksa lukea mitään blogipoatauksia mutta tämä👌😍 aivan ihana postaus. Ja tottakai mukana!

  • Vilma says:

   Ja tietenkin onnea synttäreiden johdosta vaikkakin (sini ikuisesti 20v;) ) ja Ananasraasteen 1v synttäreiden kunniaksi onnea myös! Sun videoita ja postauksia on ihanaa lukea rentouttaa aina. Jatka samaan malliin❤ Ei ihme että 50k on mennyt rikki ansaitset 50000000k 💗

 379. Piia says:

  Alkuun, kiitos ihan superisti Sini, oot piristäny videoillasi/snäpeillä MONIA päiviäni 🙂 On ollu kiva kokeilla sun innottamana monia itselle täysin uusia juttuja! Ihanaa syntymäpäivää ja keep it going girl!!

 380. Inkaa says:

  Ihan superisti onnea Sini!🎉
  Olen mukana sun super hienossa arvonnassa. On hienoa, että järjestit tälläsen arvonnan😌
  En oo viel kauheen pitkää sua täällä blogin puolella seuraillut, mutta youtuben puolella oon ollu koko tän sun ensimmäisen “some” vuoden mukana.
  Oon saannu sun luonteesta oikein ihanan kuvan ja vaikutat todella mukavalta ja aidolta🙂 Jatka vaan samanlaisella pöhinällä eteenpäin❤
  Onnea vielä💞

 381. Henna says:

  Superisti onnea mahtavalle naiselle! Oot huipun oloinen mimmi ja on ollut mahtavaa olla mukana sun elämässä täältä ruudun toiselta puolen! Pysythän omana itsenäsi jatkossakin <3 Ei muutakun tsemppiä tulevaan vuoteen elämässäsi!

 382. Sara says:

  Onnittelut!! 😊🌹 Wau minkä paketin oot onnistunu kokoomaan, ihan unelma ❤

 383. Janna says:

  Onnittelut☺️! Mukana!

 384. Suvi says:

  Hurjasti onnea Sini! 🙂

 385. Silja says:

  Paljon onnea! 😇 Ja olen mukana arvonnassa.

 386. nasu says:

  superisot onnittelut!! 🙂 ja mukana arvonnassa

 387. Saara says:

  Ihanaa synttärii oot jo iso tyttö mut onnels pysyt aina tollasen hullun et oot toosi hauska ja onnee some syndeust oon nii onnellinen et oot tehny tube kanavan ootan ain innol et sult tulee uus video ps en oo ikin voittanu mitää oot paras

 388. Nelli says:

  Ihanaa synttäriä sekä sun kanavalle, että sulle!<3 Mä oon reilut puoli vuotta sun eri somekanavia ja ne kyllä tuo aina hymyn huulille! Ja tietenki mukana arvonassa 🙂

 389. Eve says:

  Ihana Sini 🙂 Paljon onnea!👑

 390. Saara says:

  Hauskaa synttäriä! Osallistun myös arvontaan 😊

 391. Janina says:

  PALJOOON ONNEA SINI!💜

  Oot antanu niin paljon motivaatio ja hyvää fiilistä. Oot huippu tyyppi ja toivon sulle kaikkee hyvää ❤️❤️

 392. Sini says:

  Onnittelut kaima!:D huippuluettavaa tää sun blogi😍

 393. Mari says:

  hyvää synttärii 💗🐰 ja iha pakko kyl osallistuu kans ! jatka samaan mallii 😎🤘🏻 mariheleeen@gmail.com

 394. Salla says:

  Ihana postaus ja hyvää synttäriä! 🎉🍍
  Mukana arvonnassa 🙂

 395. Nina says:

  Hei Sini,

  Paljon onnea!

 396. Francesca says:

  Onnea ihanin sini! Oot maailman paras tubettaja ikinä ! Sä oot tosi hauska ja ihana ❤❤ ja sun videot on tosi hauskoja myös 😜🖤🖤 olit eka tubaaja ketä aloitin kattoo 🦄🦄 Oot vaan nii ihana että en osaa selittäää 😇😇♥️♥️♥️😍😍😍 OOT MAAILMAN KUNINGATAR 💍💍💍💍💍💍💍💍💍 Onnea taas kerran ja syö paljon kakkua ja herkuttele 😻💍❤🦄😭 a vink a vink 😄😄😂❤💍💍

 397. Mari c says:

  Onnea synttäreinä! Oon mukana arvonnassa.

  T.Mari C

 398. Emilia says:

  Paljon onnea! 😊

 399. Sonja says:

  Oot ihana ihminen ja sun snäpit piristää aina tylsinä päivinä. Oot ansainnut ihan kaiken hyvän, mitä tää somen ihmeellinen maailma on sulle tuonut. Ja ainiin, sun IG feedi on goals 😁. Hyvää syntymäpäivää!

 400. Mimmu says:

  Oikein paljon onnea! 😍

 401. Henna says:

  Onnea sulle ja blogille! 🙂

 402. Oona says:

  Paljon onnea!
  Pakko osallistua arvontaan ihania juttuja!
  oona.virta@hotmail.com

 403. Riina says:

  Oii, onnea molempien synttäreiden johdosta 🙂

 404. jenni says:

  Paljon onnea <3! ja mukana arvonnassa!

 405. Jenni says:

  Ihanaa synttäriä ja hyvä postaus! ❤ ja mukana arvonnassa 😇

 406. Justiina says:

  Hyvää Syntymäpäivää Sini🍍💗
  Ja mukana ollaan😛

 407. Henna says:

  Paljon onnea Sini!💗 ja mukana arvonnassa pilkkuvauva@gmail.com

 408. Enni says:

  Paljon onnea Sini!😊

 409. Inka kuosmanen says:

  Paljon onnea sini!❤
  En oo koskaan osallistunut minkään laiseen arvontaan, joten nyt mietin sun snapchattien kannalta osallistua! Niin ihania juttuja kun on arvonnassa! Huikeaa syntymäpäivää vielä sinulle ❤

 410. Noora says:

  Hyvää syntymäpäivää🍍

 411. Eerika says:

  Onnee Sini!❤

 412. Pinja says:

  Sini! Oon itse täl hetkellä 18-vuotias ja aina kun katon sun snäppejä/videoita nii mietin vaan et sit ku oon ite “aikuinen” nii haluun olla samanlainen kun sä. Susta huomaa että et todellakaan välitä mitä muut ajattelee ja elät elämääs niinku itse haluat. Ja niin sen todellakin pitää mennäkkin! Sellanen haluan itsekin joskus olla. Oot rohkee nainen! Ihailen sua ja sun aitoutta!
  Ps. Paljon onnea synttäreistä ❤ 🎂
  (pinja_emilia@hotmail.fi)

 413. Ansku says:

  Onnea hurjasti! Oon onnellinen sun puolesta 🙂 Mukana arvonnassa!

 414. Peppi says:

  Mukana arvonnassa ja hurjasti onnea!:)

 415. Frida says:

  Ihan sikana onneee!!!!! 🎉🎉💖

 416. Laura says:

  Paljon onnea Sini ja jatka samaan malliin! 🙌🏻 Täytyy myöntää, ettet tubessa ole mun lemppareita, mutta oon todella alkanut pitää sun blogista, keep up the good worl girl 😌

 417. Veera ^^ says:

  Onnea Sini ♥. Ekaa kertaa mukana arvonnoissa :’D

 418. JenniMariaK says:

  Onnittelut 28-vuotiaalle! Mahtava kasvutarina! Kaikkea hyvää sinulle Sini ♡

  Tämän kommentin myötä osallistun myös blogiarvontaan 😊

 419. Noona says:

  Hyvää synttärii!! hyvä postaus😊

 420. Meri says:

  Paljon onnea! Ja ihana kirjoitus! 😘🎉

 421. Annastiina says:

  Paljon onnea❤️ Oon seurannu siuta alusta ja siun videot ja snäpit on sairaan hyvii :). Siun snäpit on kyl nii hyvii, et on välillä pakko kattoo uudestaa siun my story. Oot tosi aito kaikilla siun videoilla 🙂 ps. siun nauru on tosi kiva :D❤️ Mutta hurjasti vielä onnea❤️

 422. Elli says:

  Paljon onnea! 😊

 423. Iina says:

  Hyvää synttäriä 🙂 ihana postaus, älä ikinä muuta luonnettas ja sun tapaa elää vaikka kuka sanois mitä 🙂

 424. Sofia Nukala says:

  Onnee sini!! (oli pakko osallistua tähän arvontaan)

 425. janette says:

  Happy b-day!!🌞🍍🌸

 426. Tuulia says:

  Paljon onnee!😊😍
  Mukana arvonnassa😱😍🎉

 427. Milla says:

  Hyvää synttäriä! Sua on ollu mahtava seurata. Antaa itelle kivasti uskoo ja itseluottamusta tulevaan. 🤗

  milde@hotmail.fi

 428. Vilja says:

  Paaljon onnea😍🌹

 429. Taru says:

  Onnea Sini! 🎊🎉

 430. Henna says:

  onnea! ihana postaus ja noi kuvat on niin upeet! mukana arvonnassa 🙂
  sähköposti:hennagerda@gmail.com

 431. Jenny says:

  Osallistun arvontaan ja oon seurannu sua koko vuoden ja haluun sanoa, että erotut muista, koska oot niin aito! Onnea ja menestystä myös jatkossa 😊

 432. Anna says:

  Hei ja onnea synttäreiden johdosta! Sun blogi ja some on mulle uus tuttavuus, mutta koukuttava! Ja voin sanoo tuosta iästä ja kokemuksesta, että nyt se hauskuus vasta alkaa! Eikä pidä missään nimessä muuttua, kolmekymppisenäkin voi ihan hyvin höpsötellä. Ja vanhempanakin. Onnea ja kaikkee kivaa sulle!

 433. Asta says:

  Ihanan optimistinen fiilis välittyy tänne lukijallekkin tästäkin postauksesta ^^

  Se on musta hassua että jengi 28-30v kriiseilee siitä että ei ole lasta tai miestä, miksi pitäisi? Ite uskon että pelkästään toi “normina pidetty” astelma itessään ei tuo sen enempää onnea tai lisäarvoo elämään välttämättä. Kuten sunkin someista välittyy fiilis (henk koht sua tuntematta) että siinhän on se ns “täyspaketti” ku tekee asioita joista on kiinnostunut, asioita joista nauttii^^!

  • Siiri says:

   Onnea Sini! Oon seuraillu sua nyt puol vuotta ja ehkö elämäni paras päätös ruveta seurailemaan sun someja😂 mukana arvonnassa tottakai🙈❤

 434. Noora kähkönen says:

  Paljon onnea!❤ mun äiti täytti juur viime viikonloppuna 38🥂

 435. Iida says:

  Hyvää synttäriä!! :3

 436. Eerika says:

  Onnee tosi paljo!!😍 oot ihan paras❤

 437. Saana says:

  Kivaa synttäripäivää!😙

 438. Milla Suomi says:

  Onnea!

 439. Ella says:

  Onnea ja ihana postaus 🙂

 440. sanna says:

  Ihanaa synttäriä 🍾 on ollut ihana seurata sun positiivista asennetta elämään ja nappailla sieltä muutama ajatus omaan elämään mukaan. Kaikkea hyvää🦄💕

 441. Nea says:

  Paljon onnea Sini!! Itselläni on myös tänään synttärit niin mikä olis sen parempaa kun voittaa synttärilahjaks tämmönen unelmien tuotepaketti!💕

 442. Jutta says:

  Paljon onnea!😊 Mukana arvonnassa.

 443. Sini says:

  Ihan sikana onnea ihanainen<3 tälläsen yli kakskymppisen on välil vähän vaikee seuraa tätä nykystä suomitubeskenee kun keski-ikä kohdistuu yläasteelle, mutta onneksi sinä olet raikas tuulahdus!! Parasta tietenkin se ettet kuuntele valittavia vanhempia vaan teet juurikin sitä omaa juttuasi, etkä mieti niin paljoa sitä "kun pieniä lapsiakin katsoo". Katon sua niin paljon ylöspäin ja toivon et muutaman vuoden päästä sun ikäsenä mun prioriteetit ja elämän kulmakivet pyöris samojen asioitten ympärillä ku sulla 🙂 et ehkä oo hyvä esikuva 10v muksuille mut mun ikäsille kyllä. Pusu!!

 444. Jessica Ukonaho says:

  Onnea sulle ja uudelle uralle mitä luot parhaillaan ❤

 445. Eerika says:

  Onnee!!

 446. Jenna says:

  Aivan ihana arvonta ja huikeet onnittelut! jennakristina00@gmail.com

 447. Sofia says:

  Hyvää synttäriä🎉🍍

  Pakko vielä kommentoida et toi sun aitous tekee susta mielenkiintosen seurattavan ja uppoo muhun ainaki sata kertaa enemmän kun täydellisen ja aina niin fiksun kuvan antaminen. Kaikkien ei tarvii samaan muotiin mennä, joidenkin se on vaan vaikeempi käsittää. Menestykästä ja ennenkaikkee onnellista vuotta sulle ☺️

 448. Joanna says:

  Paljon onnea!😊

 449. Ina says:

  Paljon onnea Sini❤🎂 ja mukana arvonnassa😊

 450. Asta says:

  Ainiin tärkein unohtui! 🙈
  Paljon onnea synttärien johdosta! 🎂🎁🎈🎉

 451. Sohvi says:

  Paljon onnea❤❤

 452. Venla valtaharc says:

  paljon onnea sini ! ❤ harvoin osallistun arvontoihin nutta yritän nyt kuitenkin,olen siis mukana ❣️

 453. Wilma says:

  Paljon onnea!😊 Mukana arvonnassa ☝

 454. Oona says:

  Hyvää Synttäriä Sini.. todella kauniita kuvia! 🙂

 455. Meri says:

  Ihanaa syntymäpäivää Sini! You rock! ❤

 456. Silja says:

  Waaat, pakko olla mukana kisassa !!
  (laitoin sähköpostin tohon sähköpostiosoite kenttään)
  🙂

 457. Henna says:

  Onneaa!!:)<3

 458. Irene says:

  Ihana postaus ja niin kauniisti kirjoitettu! Mukana ollaan:)

 459. hemppuli says:

  paljon onnea sulle Sini!!❤ ja arvonnassa oon mukana!

 460. Roosa says:

  Oon ollit hiljaisempi seuraaja, mut seurannut sun kaikkia juttuja jo vuoden verran! Snäppi, YouTube ja blogi! Jes oot nii hyvä vlogaaja ja sun snäpit on parasta, samoin blogi on kivaa luettavaa:) toivottavasti jatkat vielä pitkään ja osallistun arvontaan! Paljon onnea sulle synttäri päivänä kaunotar ja onnea vlogin 1 vuotis päivänä :)<3

 461. Heididi says:

  Hyvää synttärii sini! Ja mukana arvonnassa 🙂

 462. Ella says:

  Hyvää syntymäpäivää Sini!🎉❤ Oon huono kirjottelemaan joten jätän tän kommentin mielellään tähän. 😂 Ella.hn123@gmail.com

 463. Tessa says:

  Mukana ollaan! Onnea kaikesta! (:

 464. Minessa says:

  Onneksi olkoon ☺️

 465. Riina says:

  Mukana arvonnassa! 😍 ja ihanaa synttäriä!

 466. Anski says:

  Hurjasti onnea Sini! Päiviäni piristää, kun saan katsella snäppejäsi ja videoita. Oot aivan huikee! Ja tuo arvontapaketti on myös todella huikee, joten osallistun arvontaan! 🙂

 467. Kirsi says:

  Paljon onnea🎆🎉

 468. SAMUEL says:

  Oot ihana <3

 469. katariina says:

  Voi että onnea! Tänään herkistyin, kun koiraa lenkittäessä kuuntelin snäpistä sua ja pidättelit itkua. olet ihana ihminen!

 470. Ella says:

  Arvonta! (Sähköposti säpö-kentässä)

 471. Jenna says:

  Oot vaan jotenki niin sellanen ihminen johon samaistun tosi paljon ja jotenki myös hassulla tavalla ihailen sua.😁❤ Mutta elä sini vähintääki yhtä täysillä kun tähänki asti vielä koko loppu elämä ja hyvää synttäriä vielä.😊

 472. Kirsi says:

  Paljon onnneaa! ☺️🎉🎉

 473. Jessuu says:

  Mukana!

 474. Jennny says:

  Onnea! <3 arvontaan mukaan myös 🙂

 475. sini says:

  voi että!oon nii iloinen sun puolesta! siis ihana kuulla et meistä seuraajista on ollu niin suuri apu sulle.

 476. Sanni says:

  Ihanaa syntymäpäivää Sini ja kiitokset kuluneesta vuodesta! ❤️🌹

 477. Linsku says:

  Paljon paljon onnea!

 478. Mette Jämsä says:

  Onnee❤

 479. Riikka H says:

  Hyvää synttäriä ihana Sini!! Mukana ollaan arvonnassa 😊❤

 480. Jasmine says:

  Ihana postaus! Onnea❤

 481. Mette says:

  Mukana!

 482. Emmi says:

  Ihanaa syntymäpäivää! Oot kyllä niin ihana persoona et on ilo seurata sun blogia ja muitakin medioita. Etenkin videot on todella viihdyttävää katsottavaa. Jatka ihmeessä samanlailla jatkossakin! Toivottavasti tulevaisuuden suunnitelmat ja elämä selkeytyy 🙂 Ja prinssi löytyisi tämän vuoden aikana rinnalle 😉

 483. Emilia says:

  paljon onnea! 🙂

 484. Mila says:

  Paljon onnea 🎈 Mukana arvonnassa!

 485. Jonna says:

  En kestä oot niin symppis!! Oot tän kaiken ansainnu sun ihanalla luonteella ja elämän asenteella. Keep going girl;) ja mukana loistavassa arvonnassa:)

 486. nellis says:

  Onneeeeeeee tosi paljon! Sun blogilla on kiva nimi ja tääkin tosi raikas postaus 🙂 Mukaan arvontaan.

 487. Sini says:

  Mahtavaa syntymäpäivää kaimalle!😝 Sun juttuja on niin mahtava ollu seurata tän vuoden nii youtubessa, snäpissa, intsagramissa ja täällä blogissa. Jatka tota sun juttuus samaa mallii ✌

 488. Ninni Hällbacka says:

  Oli yli hyvä postaus❤🙌 Onnea syntymäpäivän johdosta🎉 Ja olen mukana arvonnassa😊 sähköpostini ➡ninnisofiah@gmail.com

 489. Rosa says:

  Oiii paljon onnea Sini! ❤❤❤🎉🎉
  Sulla on aina niiiin ihania blogipostauksia, että on ihan kahteen kertaan pakko lukea! ❤
  Rakastan myös sun arvontoja. En ole koskaan eläessäni osallistunut kenenkään muun arvontaan, sillä musta tuntuu et ainoastaan sä arvot kivoja juttuja 😊❤ mut joo, olen mukana! ❤😍

 490. neam says:

  paljon onnea!☺

 491. Johanna says:

  OIEI😭😍 Onnee iha älyttömästi! Aloin itekki melkeen itkee ku katoin sun snäpit kosk olit nii herttane ja päässy nii pitkälle jo yhes vuodes! Mitäköhä sit ens kerral?😏 Osallistun arvontaan kans!
  Sähköpösti: johannamatildasuominen@gmail.com

 492. Monika says:

  Paljon onnea Sini!! Kiva seurailla sun elämää somesta😊 Ois kiva joskus nähä sua!

 493. Ida says:

  Paljon onnea Sini🎉🎉 sulla on aina snäpissä ihanat vaikka pitkät jutut mutta kyllä mä jaksan ainaki niitä aina kuunnella ja yt videotki ja blogi on hyvii mutta en ehkä iha yhtä aktiivisesti aina kato mut snäpis tykkään kuunnella sun juttuja❤❤ ja osallistun arvontaan tottakai sähköposti:idamyrsky@gmail.com

 494. Elina says:

  Paljon onnea🎉 ja mukana

 495. Päivi says:

  Synttäri onnet !:)

 496. Vera says:

  Paljon onnea!

 497. Essi says:

  Paljon onnea ja ihana arvonta😍

 498. Elina says:

  Onnea Sini🎉 ja mukana

 499. Sirja says:

  Ihanaa syntymäpäivää! 🌺 you rock girl!!! ❤️

 500. Heli Heinonen says:

  Onnittelut!

 501. Anna says:

  Hurjan hyvää syntymäpäivää ja olis super kivaa olla mukana arvonnassa ☺️🤗🙋🏻💃🏼🌺🎂🍾🎉🎁

 502. Lila says:

  Ihanaa synttäriä Sini! Kiva lueskella sun juttuja ja ihana kuulla että asiat on paremmin kuin vuos sit. Ilonen sun puolesta! Annat nii paljon ja aidosti itsestäs julki nii oot kyllä iha joka ikisen seuraajan ja niiden tuen ansainnu. Toivottavasti suunta on ylöspäin tästäkin eteenpäin ja tunnet ittes onnelliseks 🙂 Paljon paljon onnea vielä, vietä ihana synttäripäivä!

 503. Ida says:

  Onnee Sini😘 Kiitti ku oot jaksanu kirjotella tänne!💓

 504. Jenna says:

  Paljon onnea!!😊💐

 505. Lotta says:

  Oikein ihania synttärifiiliksiä sinne 🙂 !

 506. Iiris says:

  Paljon onnea! <3

 507. Ida says:

  Onnee Sini😘 Kiitti ku oot jaksanu kirjotella tänne!💓 Ja mukana😇

 508. Johanna says:

  Onnee!! <3

 509. Janita says:

  Ihanaa syntymäpäivää! <3

 510. Heli says:

  Hurjan paljon onnea! <3
  Aivan ihana blogi&tubekanava 🙂
  Ehdottomasti mukana arvonnassa:)

 511. Siiru says:

  Onnea ja mukana arvonnassa!

 512. Meiku says:

  Oot huikee gimma! Hyväääää synttärii ja toivottavasti seuraavasta vuodesta tulee upea ☺💪🍍

 513. Ronja says:

  Onnea! 💖 Onnille ja Topille terveisiä 😘

 514. Salla says:

  Mukana✨

 515. Hilma says:

  Onnea muru

 516. Lea says:

  Paljon onnea! Ja ihanan paketin olet saanut kasattua! 🙂

 517. Essi says:

  Paljon Onnea!! <3 ihanan arvonnan järkkäsit

 518. Martsa says:

  Paljon onnea Sini ! 😘❤️

 519. Marikaa says:

  Mukana ❤

 520. Mirella s says:

  Onneee💕💕 mukana

 521. Roosa says:

  Paljon onnea Sini! Olet ihana 💖

 522. Saija says:

  Oot ehdottomasti Suomen kiinnostavin some persoona ja bloggaaja. En juuri nykyään lue blogeja, paitsi sun.
  Tekstistäsi ja ajatusmaailmastasi kuitenkin huomaa sen, että olet jo aikuinen 🙂 Huumori on aina huumoria, ja kaikkien pitäisi ymmärtää se, että harvalla se huumori puoli luonteesta on päällä 24/7.
  Oot just sopivan “hullu”, mutta samalla todella fiksu, pohdiskeleva ja maanläheinen. Löydän susta paljon samaa kuin itsestäni.

  Paljon onnea syyttäneiden kunniaksi ihana <3

  Ja mukana arvonnassa, todellakin!

 523. Niina says:

  😻paljon onnea!!

 524. Krista says:

  Hyvää syntymäpäivää Sini!
  Pibiann@gmail.com

 525. noname says:

  Hyviä pointteja elämään liittyen! Keep going girl, jokane lahja on kirous ekana.

 526. Elisa says:

  Paljon Onnea Ananasraaste!💛🍍

 527. elina says:

  Paljon onnea! oot huippu <3

 528. Ilona says:

  Paljon onnea! 😊

 529. Emmi says:

  Paljonpaljon onnea sinulle! 🙂 osallistun arvontaan ja sanotaanko näin että kaikki helmet on syntyny helmikuussa joten hyvä kuukausi! 😉 tuotepaketti melkein yhtä mieletön kuin sinäkin!

 530. Josefiina peltomäki says:

  Hyvää synttäriä❤❤

 531. Tekla says:

  Superisti onnea! <3

 532. Anni says:

  Superisti onnea 28veelle sekä somesynttäreistä ! 🎁🎉☺️

 533. Julia Mänty says:

  Onnea Sini! ❤ + mukana arvonnassa 🙂

 534. Anja Tissari says:

  Hyvää syntymäpäivää Sini. Oot mulle ihan super tärkee sillä oon saanu susta ihan sairaasti energiaa ja muuta sellasta. Oot ihana kun järjestät tälläsiä kilpailuja!! Ja olen itsekkin mukana tässä kisassa!!

 535. Amanda says:

  Onnea 💗 ja sun ja Ainon jutut on aina parhaita. #uinoraaste
  Ja mukana arvonnassa.

 536. Henna says:

  Paljon onnea synttäreiden johdosta! Oot kyllä mielestäni joka ikisen seuraajasi ansainnut ja on ollut ihan superhauskaa seurailla sua vuoden ajan!:D Keep going♥

  henna.heinamaki@hotmail.com

 537. Ilona says:

  Paljon onnea!! <3

 538. Hellu says:

  Onnea❣️

 539. Cindy says:

  Onnea Sini !!! 💙
  Osallistun arvontaan!
  Cindy.tuomala@gmail.com

 540. Ona says:

  Paljon onnea!! sul on tosi hyvä blogi ja videot! Videot piristää aina mua jos on huono päivä!

  (mukana arvonnassa)

 541. Saara says:

  Onnea ihana❤

 542. jenna says:

  Paljon onnea! Mukana arvonnassa!:)

 543. Iida says:

  Paljon onnea♥

 544. Kia-Nor says:

  Onnea!!! 🙂

 545. Cessi says:

  Paljon onnea!! 🙂

 546. Elsa says:

  Ihanaa synttäriä Sini! Niin nättejä kuvia susta :)❤
  Osallistun!

 547. venla says:

  Paljon onnee sulle!💕 Oot ihan huippu tyyppi😍

 548. Meri says:

  Onnee rakas ananas! ❤️🔥
  Mukana👑
  (meri.nurminen@icloud.com)

 549. Tiia K says:

  Paljon onnea! 😊

 550. e says:

  Mukana 🙂

 551. emziki says:

  Snäpin (+periscope) kautta sua alunperin seuraillut, mutta ihanaa että päätit aloittaa bloginkin vuosi sitten. Oot lahjakas ottaan kuvia ja niitä on ihana ihastella! Paljon onnea, puss!

 552. Tarja says:

  Ihanaa syntymäpäivää Sini <3! Ihan huikeeta miten oot jaksanu nähä noin paljon vaivaa tohon arvostaan, kiitos siitä!

 553. Marjut says:

  Paljon onnea! 🙂

 554. Alisa says:

  Olisi ihanaa saada syntymäpäivälahja noin ihanalta ihmiseltä😘. En tiedä mutta hyvin olet suoriutunut kaikesta mitä eteen on tullut. Olet hyvin mukavan oloinen ja muuta, mutta olisi kiva saada synttäri lahja🤗. Ja tietenkin paljon onnea 28.v Sini ja onnea 1.v YouTube kanavan pidon suorituksesta ja tietysti on varmasti mukavaa kun noin moni ihminen sua seurailee. “Onni on siellä missä ihanatkin ihmiset”😉. (alisa.takku@gmail.com).

 555. Jenny says:

  Oi! Ihanaa syntymäpäivä💕 Niin kyllä fiilaan sua tossa Ikä asiassa! Ite täytän 27! Ja oon mitä oon! You go girl! ☺️👌🏻

 556. Inka says:

  Paljon onnea! Oon seurannut sua alusta asti ja sun matkaa “huipulle” on ollut ihana seurata 🙂 kaikkee hyvää jatkoon ♡

 557. Henni says:

  Paljon onnea! Aivan ihana arvonta 🙂

 558. Kiia says:

  Onnea syntymäpäivänä! 🙂
  Muutenkin hieno kirjoitus, pystyin samaistumaan moneen kohtaan.

 559. Ronja says:

  Älyttömän hyvä postaus, tykkäsin!✌ Onnea sini #ananasraaste!😇❤

 560. Hanna-K says:

  Hyvää syntymäpäivää! 🙂 ja mukana arvonnassa ollaan ehdottomasti, on muuten tosi kivoja tuotteita 🙂

 561. Susanna says:

  Paljon onnea❤️

 562. Vilma says:

  Onnee Sini!!🍍🍍 On mukana ja toivoin et voittaisin ja et arpa onni suosis tällä kertaa minua.

 563. Emma says:

  Huikeaa synttäriä!! 🍍

 564. Maria says:

  Ihanaa synttäriä 28v ja 1v! 😘🍍

 565. Tiia says:

  Hurjasti onnea sinulle!!!❤️ Olet aivan mahtava persoona ja sinua on ilo seurata! Saat joka kerta hymyn huulille😊 Varsinkin sinun ihana naurusi! Jatka samaan malliin, koska et voisi tehdä mitään paremmin.
  Osallistun arvontaan. tiia.louhe@hotmail.com

 566. Eveliina says:

  Todella paljon onnea! 🙂

 567. Ida says:

  Onnea Sini!❤

 568. Lurua says:

  Onnea Sini ja anansraaste! 🙂

 569. Noora says:

  Paljon onnea! 🙂
  Paras blogi mitä oon ikinä lukenu! 🙂

 570. Outi says:

  Hyvää synttäriä! 😊

 571. Noora Peltoniemi says:

  Hyvää synttäriä!😋💕

 572. Emma says:

  Paljon onnea!🎉🎁

 573. Vilma says:

  Oikein mukavaa synttäripäivää Sini❤ Ja kokeilen onneani ja olen mukana arvonnassa:)

 574. Saara says:

  Paljon onneaa!!💓 ja mukana arvonnassa:)

 575. Nea says:

  Must on ihan mahtavaa että pystyt olee oma itses, u go girl! Ja paljon onnee sekä Sinille että Ananasraasteelle!!

 576. Sari says:

  Paljon onnea! 🙂

 577. Karoliina says:

  onnea❤❤

 578. Roosa says:

  Vitsi miten paljon jaksat nähä vaivaa sun lukijoiden eteen <3 Mukana ollaan siis arvonnassa ja paljon onnea vielä!!<3

 579. rebekka says:

  mukana:)! Hyvää syntymäpäivää <3

 580. Sara says:

  Onnea!! <3

 581. Kiia says:

  Paljon onnea!! 🙂 Ja mukana arvonnassa!

 582. Kati says:

  Synttäri onnenhalei! 🙂

 583. Alexandra says:

  paljon onneaaaa sini

 584. Veronica says:

  Onnea oikein paljon!
  Mukana arvonnassa, upeat on palkinnot!

 585. Alexandra says:

  paljon onneaaaa sini :3

 586. Anu says:

  Onneaonneaonnea! On ollut ihanaa seurata sua somessa ja huomannu itsekin, että ottanut enemmän sponttaanimpaa asennetta kaikkeen ja osasyy varmasti ollut sun hetkessä eläminen ja aitous! Näin itse kohta 26-veenä hyvä muistaa, että on muutakin kuin työ ja perusarki. 😉

 587. Kerttuli says:

  Onnittelut niin ihana Sini! <3

 588. Karo says:

  Vau mitä tekstiä! Paljon onnea 💗

 589. Sara says:

  Ihanaa syntymäpäivää!!

 590. Veera says:

  Paljon onnea! 😘

 591. Christa says:

  Onnea! 🙂 mukana arvonnassa

 592. Irmeli says:

  Sun juttuja on aina kiva lukee ja onnee hei! 🙂

 593. Beetu says:

  Ihan super paljon onnea! 😊

 594. Kerttu says:

  Paljon onnea Sini!! <3

 595. Ella says:

  Paljon onnea! <3 Oon nyt 18 ja toivon että kymmenen vuoden päästä oon niin yhtä cool ku sä! <3

 596. Inkku says:

  Paljon onnea! 🙂

 597. Neea says:

  Nyt oli kyllä hienoja kuvia postauksessa! 🙂 +olen mukana arvonnassa

 598. Maria says:

  Paljon onnea!<3 🙂

 599. Elisa says:

  Ihanaa syntymäpäivää Sini! ❤

 600. Roosa says:

  Onnea! 😊 Mukana arvonnassa❣️

 601. Inka Karjalainen says:

  Paljon onnea ❤

 602. Iitu says:

  Paljon onnea!! Sua on just mukava seurata niin snäpissä, blogissa kun youtubessakin koska sun jutut ja huumori on parhautta 😀

  + olen mukana arvonnassa: iituuuq@icloud.com

 603. Annie says:

  Paljon Onnea Sini! Olet ihan mahtava persoona, olet juuri sellainen oma ihana aito persoona. Arvostan 100% rehellisiä ihmisiä. Sinulla on muuten myös vanhempiakin seuraajia, juttujasi on mukava lukea & katsoa. Kaikkea hyvää sinulle, Topille ja Onnille 🙂

 604. Laura says:

  Paljon onnea!💛🍍 mukana arvonnassa 🙂
  laura99martik@gmail.com

 605. Juliaaa says:

  Onnea! Vietä hyvää syntymäpäivää, itelläki synttärit lähestyvät! 😀

 606. Laura says:

  Onnee Sini:)
  Mukana!!
  (laeliisa@gmail.com)

 607. Ninni Venäläinen says:

  Hyvää synttäriä Sini!! 🙂

 608. Paljon onnea Sini, vietä mukava synttäripäivä! 🙂

 609. Jenni says:

  Paljon onnea!Ihana blogi 🙂

 610. Lilli says:

  Paljon onnea🎉🎉

 611. Saara says:

  Paljon onnea 😍❤🍾 Oot kyllä ansainnut kaiken!
  Osallistun myös arvontaan 😘 saara.pesonen@icloud.com

 612. Pauliina says:

  Paljon paljon onnea Sini/Ananasraaste <3

 613. hanna says:

  Onnea! Oon seurannu sua jo pitkään somessa ja jotenki hassua et toi sun videohomma on VASTA vuoden ku tuntuu pidemmältä ajalta! Mut ihan mahtavaa seurailla sun juttuja ku oot kuitenkin vähän erilainen ku monet muut esim tubettajat. Parasta synttäriä sulle ja muutenki seuraavaa vuotta! 🙂

 614. Birgit says:

  Niin inspiroiva ja täynnä upeeta asennetta !!! ONNEA 💛🎉🌅

 615. Emmi Vilanfder says:

  Hyvää syntymäpäivää oot aivan ihana !!!!<3 ja ois niin ihana voittaa oon halunnu noita kaikkia tuotteita niin kauan <333333

 616. mimss says:

  Onnea youtubelle ja sulle! Kivan paketin oot saanu kasaan, ei ihan niin turhaa krääsäpaskaa mitä yleensä jollain.. 😀

 617. Oona Grundström says:

  Superisti onnea multa! Mukana ollaan ihanassa arvonnassa:))

 618. Fanny says:

  Mukana arvonnassa!!

 619. Darja says:

  Onnee!!❤ oot todella HUIKEE tyyppi ja iha sairaan kaunis paljon onnea sulle ja vaan kohti ylöspäin !!! (Ja olen mukana arvonnassa)

 620. Alina says:

  Paljon onnea❣️

 621. Nea says:

  Superisti onnea kummankin merkkipäivän johdosta!! 🙂

 622. JENNI says:

  Paljon paljon onnea!!:)

  Blogiasi on niin mukava lukea. Se on niin persoonallinen ja aito! Mukavaa vaihtelua niin monille muille hengettömille ja kiiltokuvamaisille blogeille. Ja pakko vielä mainita upeista kuvista, aina kun vierailee blogissa iskee järjetön matkakuume! Ja mukana arvonassa!

 623. Ulrica says:

  Onnea sini!!
  mukana arvonnassa :p

 624. Saara Hämäläinen says:

  Kiva postaus ja mukana olen 💕👌

 625. Tiia says:

  Paljon onnea!

 626. Veeraveera says:

  Hyvää syntymäpäivää ! 🎉🎊 ja mukana arvonnassa 🙂

 627. Henna says:

  Onnea! Huikea arvonta! 😘🤸‍♀️

 628. Noora says:

  Paljon Onnea Sini!! MK Arvonnassa, aivan huikeet palkinnot!

 629. Sari P says:

  Onnea!! Ei se aikuisuus vielä ihan heti iske, kun asenne on oikea 😀

 630. Annnni says:

  Hyvää synttäriä! Pysy just tollasena ku oot, aitona ittenäs <3

 631. Roosa says:

  Onnea Sini! 🎉 Ja mukana arvonnassa 🙂

 632. Inkeri Koski says:

  Ihanaa synttäriä Sini!😊 Toivottavasti oon ittekkin löytäny samalla tavalla itteni ja onnellisuuteni sitten ku täytän 28! Oot kyllä someone to look up to! Terkuin Inkeri 🙂

 633. Suvi says:

  Paljon onnea ☺️

 634. klaara says:

  Paljon Onnea syntymäpäiväsi johdosta! Aivan huikea arvonta!!

 635. Jelena says:

  Ihana <3 Mukana! 🙂

 636. Oona says:

  Mukana arvonnassa!💕
  (oona.alina@gmail.com)

 637. jenny says:

  Oikein paljon onnea, niin sinulle itsellesi kuin blogillesikin! 🤗

 638. Pinja says:

  Pakko vaan sanoa, että oon tosi tosi vilpittömästi onnellinen sun puolesta siitä mihin oot elämässäs tullut vaikeuksien jälkeen ❤ Asioilla on tapana järjestyä parhain päin ja sä oot todellakin ansainnut vaan hyvää 💋 Ihanaa syntymäpäivää Sini ja kaikkea hyvää sun elämään ja tuleville vuosille!!

 639. Marpula says:

  Olkoon päiväsi täynnä iloa ja onnea! 😊❣

 640. Irmeli says:

  Onnea Sini! 🙂 Mukana arvonnassa. 🙂

  Irmeli

 641. Kaisa says:

  Paljon onnea & täällä ollaan mukana arvonnassa!

 642. Taru says:

  Ihana ja aito postaus!😌 Ja huikee arvonta paketti👌🏼

 643. Ida says:

  Onneee Sini!! Kun rupesin kattoo sun videoita noin. puoli vuotta sitten ja oon kattonu siitä asti aina💛 Sun videot on ihan parhaita ja jos on huono päivä niin sun videot piristää, koska oot niin ihanan pirtee!!!

  (Mukana arvonnassa)

 644. Liisa Korpela says:

  PALJON ONNEA SINI!!💗🍍 Ihana tuo tuotepaketti minkä ajot arpoa ja takulla olen mukana! Kumpa arpaonni osuisi kohdalleni!😍 Onnea vielä!!🍍

 645. Nina says:

  Hyvää syntymäpäivää 🙂 ja mukana arvonnassa!

 646. Saara says:

  Moi! Paljon onnea synttäreiden johdosta Sini! 🙂

 647. Jenna says:

  Paljon onnea Sini! 😍
  mukana myös arvonnassa 🙂

 648. Elisa says:

  Paljon, paljon onnea Sini!

  Ihanaa kuulla että saat juhlistaa synttäreitä onnellisena! Lohduttavaa myös kuulla etten ole ainut joka on rämpinyt ahdistuksen ja masennuksen kourissa viime vuoden. Katse kohti aurinkoa ja uusia mahdollisuuksia <3

 649. Siiri Vääräkangas says:

  Paljon onnea Sini! Olet todella positiivinen ja todella hauska persoona😄 Pidän siitä ja jatka samaan malliin!❣🍍

 650. Aleksandra says:

  Onnea Sini!! Osallistun kilpailuun.😘😘❤

 651. Laura says:

  Kivvaa synttäripäivää! 🙂

 652. Kriseeee says:

  Hyvää synttäriä 🙂 osallistun arvontaan

 653. Lotte says:

  ONNEA!❤ Sun blogi on ihana ja sun my weekit on parhaita! Ja unohtamatta sun höpöttely my storyja:D

  Mukana arvonnassa

 654. Emma says:

  Ihanaa syntymäpäivää Sini ja kiitos kuluneesta blogivuodesta, seuraavia odotellen! 💃🏼🍍

 655. Iia says:

  Hyvä fiilis noissa kuvissa! Ja tekstissä tietysti myös☺ Onnea!

 656. Nole says:

  Onneee💗 ja mukana arvonnassa😇

 657. Ruska says:

  Paljon onnee!!!❤
  Ja mukana arvonnassa, oli niin ihania juttuja💕✨

 658. Anette says:

  Onnea!! <3

 659. Oona-Roosa says:

  Paljon onnea Sini!! <3

  + osallistun arvontaan

 660. Sarapara says:

  Hyvää syntymäpäivää ja oon mukana myös arvonnassa! 🙂

 661. Nelly says:

  Oikeesti onnea ihan superisti!!!! En lue monienkaan blogeja, mut sun on ihan mahtava kun tuot sun ihanaa persoonaa siinä esille. Toivon et oon itekki kymmenen vuoden päästä vielä noin ihanan energinen kun sä. Oot mahti!!

 662. VP says:

  Todella paljon onnea ja hyvää syntymäpäivää! 🙂
  (Olen mukana arvonnassa)

 663. Anni says:

  Onnea Sini! 💗 Ihana arvonta 😇

 664. Selina says:

  Paljon onnea❤️❤️💃🏼

 665. Paula says:

  Paljon onnea❤ Arvonnassa mukana!

 666. marj says:

  Jospa sitä joskus jotain voittaisi 🤓 hyvää syntymäpäivää! 😊

 667. Emmi says:

  Onnea paljon Sini! Se on kyllä aina niin ihmeellistä, kuinka yhdessä vuodessa ehtii asiat paljonkin muuttumaan. Hienoa, että ahdistus on ilmeisesti ruvennut jo hieman helpottamaan. Se on ikävä tilanne, kun synkkyys puskee pahemmin päälle. Itsekkin joskus sen kokenut, onneksi irti jo päässytkin. On muistettava antaa itselleen aikaa.
  On suuri saavutus, että vuodessa olet saanut näinkin kattavan seuraajakunnan täällä blogin, youtuben + muuten somen puolella kerättyä. Siitä kannattaa olla ylpeä. -Emmi

 668. Martta says:

  Sini onnee 28v!!Oot piristäny mun päivii, mut yhden niistä päivistä muistan.Olin tullut juuri koulusta sain enkun kokeesta 4 ja heti ku pääsin kotiin rupesin itkee (koska oon yrittäny panostaa kouluun) mut heti ku avasin youtuben niin rupesin katsomaan sun ja mikirotan matkavlogeja ja heti lopetin itkemisen.Pakko myöntää et oon varmaan erinlaine kun tykkään sun naurusta😛😛Mut paljon terkkuja sinne❤❤❤

 669. Hanska says:

  Löysin sut vasta tässä vähän aikaa sitte, mutta nousit kyllä heti ihan suosikiksi seurattavista 🙂 oot niin aito ja ihana persoona! ❤ ihania synttäreitä! 🙂

 670. Jasmiina Ilola says:

  OIIII SINI paljon onnee sulle! Oot ollu mun suurin roolimalli sun ekasta videosta lähtien. Oot vaan jotai niin loisteliasta ja ihailtavaa, jatka samaan malliin 🙂 also oon mukana arvonnassa 😝 (jasmiinailola@gmail.com)

 671. Eve says:

  Hurjasti onnea sini ❤ oon mukana arvonnassa 🙂

 672. Essi says:

  Onneaa 🎉

 673. Saara says:

  Hyvää syntymäpäivää!! Ja mukana ollaan arvonnassa, heinimakisaara@gmail.com

 674. APHISARA says:

  Paljon onnea! Silloin kun aloitin katsoa sun videoita nii en tuntenut sut. ja kysyin kaverilta et kuinka vanhaa sä olet koska se kattoo sun videoita.se sanoi et oot 27 mut silloin en kyl uskonut. Koska sä näytät nii nuorelta ja kausis. Ja lopuks menin kattoo sun videoita ja oon kyl pakko myöntää et sä oot tosi nätti/kausis. Ps. Oot mun Eka paras tuettava.

 675. Sini says:

  Paljon onnea 😍❤

  Mukana arvonnassa👌

 676. Janita Junnikkala says:

  Paljon onnea😍👏🏻 Videos mun mielestä just hauskoja! Etenki känni-sini videot ja snapit 😂

 677. Karoliina says:

  Hyvää syntymäpäivää!🎉🎈
  Ja mukana arvonnassa

 678. Aleksandra says:

  Onnea ihanalle Sinille ja tsemppiä tulevaan:)
  Oot ihana <3
  aleksandra.leinonen@gmail.com

 679. Tiia says:

  Paljon onnea sulle Sini❤ ja arvot ihania tuotteita😊

 680. AnnaBella says:

  Paljon onnea synttärisankarille! 💕✨🥂

 681. Emppu says:

  Onnea Sini! Sulla on aivan mahtava elämänasenne. Itse täytän tänä vuonna 26 ja myönnän että pientä kriisiä on havaittavissa.. Toivottavasti oon yhtä sinut itseni kanssa parin vuoden päästä niinku sä 💜

 682. Jonna says:

  Paljon paljon onnea! Ihanaa että teet tätä työtä koska sua on oikein mukava seurata. Sun kuvat on tosi ihania ja kauniita. Jatka samaan malliin jotta meillä on luettavaa ja videoita kateltavana! 🙂

 683. Maria Romppainen says:

  Paljon onnea Sini! Oon vähän uudempi seuraaja, mutta oon jo kerenny alkaa tykätä sun blogista ja tubekanavasta tosi paljon😘 Mielelläni myös osallistun arvontaan😊❤

 684. Melissa says:

  Onnea sekä sun omien synttäreiden että blogin yks veen johdosta! Arvontaan osallistuisin tässä terveisten lähettämisen ohessa myös.

  Oot ihanan aito ja sun elämää on virkistävä seurata näin somen kautta. Jotenkin veikkaan, että tosielämässä oltais aika samalla aaltopituudella ja se on varmasti syy siihen miksi tykkään sua seurata. 🙂

  Kaikkea hyvää sun tulevaan vuoteen!

 685. Heli says:

  Sini! Sä oot aivan ihana persoona 🙂 oon seurannu sua vasta puol vuotta, mutta oon jääny koukkuun sun blogiin, youtubeen ja etenki snäppiin! 🙂 Sun sbäppisekoilut on kyllä välillä ihan parhaita 😂 pidä hauska synttäripäivä ja ihan hurjasti onnea ja haleja täältä! ❤

  Oon mukana arvonnassa! 💕

 686. Siiri says:

  Lämpimät onnittelut! 🙂
  Mukana arvonnassa ehrottomasti!

 687. Nea says:

  Paljon onnea!
  Arvonnassa mukana.

 688. Hanna says:

  Hyvää syntymäpäivää Sini! 😀

 689. Jas says:

  Onneks olkoon! Ja mukana arvonnassa 🙂

 690. Emma says:

  onneaa!! mukana❤️❤️

 691. Jenna says:

  Paljon onnea! Ihana arvontapaketti joten mukana arvonnassa!

 692. Ilona says:

  Onnea💗🎉 ja Oon mukana arvonnassa😃

 693. Nita says:

  Mahtava asenne ja arvonta myös! Paljon onnee 😊

 694. Ida says:

  Onnea Sini!!💛🎉

  Ja osallistun ehdottomasti🙌🏼
  ida-maria.ojala@edu.kokkola.fi

 695. Maija says:

  Hyvä postaus!😊

 696. Ilona says:

  Paljon paljon onnea 🎉🎉❣ toivon sulle kaikkee ihanaa ja hyvää! Sun videot on aina vaan niin ihanii ja saa aina hyvälle mielelle , ja niitä on aina mukava kattoo💘 ja tää sun blogi on aivan jotain 😍😍 oon kattonu sua melkee alkusta asti ku aloit tekee videoita ja oon huomannu miten aina menit parempaan suuntaan ja nyt oot osa parhaimmista tubettajista ainaki mun mielestä💋💘

 697. Jenni says:

  Paljon onnea Sini!😍❤🍍

 698. Kerttu says:

  🎉💖Oikeesti ONNEEEEEE!!!!!!!💖🎉
  Toi sun arvontapaketti on kyl ihan jäätävä. En tajuu, et miten oot saanu kerättyy tollasen läjän laatutuotteita! Uskois kyl, et melkonen urakka.
  Tykkään sun videoista, snäpeistä ja postauksista ihan simona. Oot jotenki niin aito ja hauska, et en vaan kestä!!!
  Katoin itseasiassa sun snäppii, jossa ilmotit tästä arvonnasta. Katoin oikeesti, et mitääää!!! (Niin iso arvontapaketti.) Riensin täysillä lukeen tätä sun postausta. (Oli muuten aika hyvä synttäripostaus ja kuvat oli 5/5)
  MUT ONNEEEEEEEEE SULLE!!!!!💖💖💖💖💖💖
  (siis oon mukana arvonnassa)

 699. Alina12345 says:

  Onneksolkoo!🎉✨💓 Ja mukana arvonnassa😄 Alina.hakli@gmail.com

 700. Hanna Rissanen says:

  Paljon onnea Sini!
  Mukana arvonnassa, hannarissanen96@gmail.com

 701. Linda says:

  Paljon onnea! Seuraan sua Milanosta asti! 🙂

 702. Saara says:

  Paljon onnea ihana, pirteä ja niin kaunissydäminen Sini. <3

 703. anni says:

  Mahtavaa synttäriä! 👸🏼

 704. Katri says:

  Aivan ihana postaus, super hyvää synttäriä ihana Sini <3 !

 705. taija says:

  Paaaaljon paljon onnea ihana!!:)<3

 706. Karita says:

  Onnee sini❤ oot paran vloggaaja ainon lisäksi ((: (aatelin osallistuu koska halusin)(ps.seuraan sua myös snäpissä)

 707. Ida says:

  Onnea onnea!! <3

 708. Laura says:

  Onnea Sini ja Ananasraaste, niin siistiä! Oon ollu alkumetreiltä saakka seuraamassa sun blogia ja tubea. Tekee melkein mieli itsekin alkaa vlogamaan tai kirjoittamaan. Oot inspiraatio! 🙂

 709. Siiri says:

  Hyvää syntymäpäivää!!! <3

 710. maija says:

  Paljon onnea! <3

 711. Ronja kaurala says:

  Onnea ihan sairaan paljon on ihanaa kun aloitit tubettamisen ja blogaamisen ja olen aina varttumassa innoissani videoitasi olet super mahtava ja en osaa kuvailla kuinka mahtava persoona olet vielä kerran suuret onnittelut😍😍❤❤💕💋

 712. Veera says:

  Ensinäkin paljon onnea! Mun mielestä on ihanaa että osaat pitää hauskaa ja elää nuorekkaasti. Miksi kaikkien täytyisi elää samalla kaavalla. Inspiroit mua sun elämäntyylillä, en enää stressaa että ei oo miestäkään näkyvissä. Ihanaa elää itseään varten! Kiitos 💕

 713. Valpuriini says:

  Elämässä on paljon pieniä hetkiä,
  jotka vain jäävät mieleen.
  Ne ovat haaveiden retkiä
  arjen harmaiden askarten viereen.

  Ehkä sellainen hetki oli silloin,
  kun kuulit käen kukkuvan.
  Tai muistatko ehkä milloin
  näit rauhan kasvoilla nukkuvan?
  Ja kenties sä muistat senkin,
  kuinka linnut pensaassa lauloi.
  Taikka muistat puunlatvojen lenkin,
  jonka kaiussa sirkat nauroi.

  Vai muistatko kenties sen
  kuinka viima pöllytti lunta?
  Tai näit iltaruskon hetkisen,
  jonka rauhassa oli kuin unta?
  Entä onko mielessäs tunne tuo,
  kun kasteruoho kutitti jalkaa?
  Ehkä muistat kävelyn ystävän luo
  kun sadekuuro oli vähällä alkaa.

  Sitä koskaan ei tiedä koska hetki tuo
  kohdalle tulee ja hedelmän kantaa.
  Toivon, tämä runoni sulle sen hetken luo;
  sillä sen sulle tahtoisin antaa. Paljon onnea❤❤

 714. Aino says:

  Paljon onnea❤🍍

 715. Iida says:

  Vaikutat näin somen perusteella tosi ihanalta persoonat, ja just sellaselta millainen haluaisin olla 28-vuotiaana. Sun asenne elämään ainaki tän postauksen perusteella on tosi huippu! Hyvää synttäriä!!

 716. Sanni says:

  Sini paljon onnea!
  Se mitä säää säpissä sanoit sai mut liikuttumaan niin paljon😵Oon seuraillu sua siit asti ku teit snäpin ja oikeesti tietäisitpä monta iltaa oon nauranu sun jutuille.
  Sain suora niin paljon inspiraatiota viime vuonna urheiluun ja muutenkin itse varmuutta siihen mitä oikeasti on ja ettei toisten kommenteista kansi oikeesti välitä. Kiitos tuhannesti että oot ruvennu jakaa sinun elämää täällä. Love u so much<3

 717. Ilona says:

  Ihana postaus❤ Lähden arvontaan mukaan!

 718. Ronja says:

  Ihana teksti ja paljon onnea<3
  mukana arvonnassa

 719. Minna says:

  Paljon onnee! 🙂

 720. NelliKaramelli says:

  Ikä on vaa numeroita!
  Itekki jo kohta käyn kolmeakymppiä mut ei kyllä siltä tunnu😅
  Onneks mä oon joulukuun lapsia ni se vähän helpottaa😂😂😂
  Mut hei onnea!:)

 721. Noora says:

  Hyvää Syntymäpäivää niin siulle kuin tube-kanavalle. Tubesta joskus löysin ja jäin seuraamaan videoita ja nyt myös blogia. Onnea myös tulevalle vuodelle! <3 Mukana myös arvonnassa.

 722. Ninna m says:

  onnea! 🙂

 723. Mila says:

  Paljon onneee❤❤oot mun lempi tubettaja❤❤+mukana arvonnassa

 724. Maija says:

  Paljon onnea! Oot kyl niin huippu tyyppi 😊

 725. Jasmine says:

  Mukana!😊

 726. Saara says:

  Mukana arvonnassa 🙂 //saarasofiabackman@gmail.com\\

 727. Pauliina says:

  Onnea paljon!! Ja oon mukana arvonnassa !❤ (paukkisxd@gmail.com) muista aina että elämä on liian lyhyt murehtimiseen joten get your head up ’cause your tiara is falling ❤

 728. Noora says:

  Paljon Onnea :–) <3

 729. Marianne K. says:

  Onnea!!

 730. Ulla says:

  Hyvää synttäriä!! Mukana arvonnassa:)

 731. Anne says:

  Sun blogi on kyllä ihana ja oot jotenki tosi kiinkostava ihminen💖

 732. Jessica says:

  Oikein ihanaa 28v synttäriä, oot ihan paras! <3 Oon alusta asti seurannu sua ja oot aivan mahtava, sun jutut piristää AINA paskemmankin päivän!! 🙂
  Jatka samaan malliin!

 733. Roosa says:

  Paljon onnea!🎉 Ja nuoren mieli ku on ni saa elämästä enemmä irti jote pysy tollasena kun oot❤️ roosa.helena@hotmail.com

 734. Hanna says:

  Ihana kirjoitus ja muutenkin ihailtavaa kun pystyt kertomaan elämästäs rehellisesti. Onnea!❤️ (Mukana arvonnassa)

 735. Anniina says:

  Hyvää synttäriä Sini!!

  Sun blogi, youtube ja snäppi on mun ehdottomia suosikkeja!

 736. Rita says:

  Seuraan sua niin satunnaisen säännöllisesti, et oot kyl ehdottomasti mun suosikki ! Mukana arvonnassa ehdottomasti!

 737. Henna says:

  Onnea ihan hurjasti Sini! Oon seurannu sua siitä lähtien kun ‘tulit julkiseksi’ snäpissä ja myös ennen sitä rakastin kun näin sua Ainon mystoryssä 😍

 738. Marpalo says:

  Onnea Sini ja blogi!
  Toivotan sulle ihanaa ja seikkailuntäyteistä elämää 28-vuotiaana!
  Ja toivotaan mulle arpaonnea 😉

 739. Aino says:

  Tosi paljon onnee😊
  Sun sekoilut on ihan mahtavia ja sun mystory piristää päivää! Osallistun arvontaan ihan mahtava paketti

 740. noora says:

  Paljon onnea 😁🍍🍍🍍

 741. Linda says:

  Onnea paljon Sini! Toivottavasti saadaan nauttia sun jutuista vielä pitkään ja ihana arvonta, kiitos siitä 🙂 ❤

 742. Katariina says:

  Siis vuodessa oot saanu näi paljon aikaseks, oot huikee!😊 Ja synttäri onnittelut päälle, oot ansainnu kaiken!!

 743. Eerika says:

  Paljon onnea!!

 744. Meri says:

  Oot kyl nii ihana persoona! ♥ Aloin itkee ku kerroit mite välität meist seuraajista.. Muista et me rakastetaa sua♥ ONNEA!! ♥♥
  Ja mukana kans arvonnassa^^
  sähköposti: leinonen.meri@gmail.com

 745. Laura 😇 says:

  Paljon onnea 😍

 746. Riikka says:

  Paljon onnea! 🙂

 747. Brigitte says:

  Paljon paljon onnea sä oot niin kaunis ja videot on niin hauskoja ja sulla on niin ihanii kuvii aina sä oot niin hyvä Muokkaa Ois niin kiva olla niin hyvä kuin sinä ja sitte vielä Mä en kestä ku sä tuhlaat sun seuraajille rahaas

 748. Ella says:

  Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea Onnea! Oot tajuttoman inspiroiva ja ihana, kiitos että olet juuri sinä! <3

 749. Taru says:

  Onnea Sini!

 750. Linda K says:

  Mukana arvonnassa!
  Sekä hyvää syntymäpäivää Sini! (:

 751. Laura says:

  Onnea paljon! 🙂

 752. Teri says:

  Ihana postaus! 😍 Onnea Sini! 🎉🎉

 753. Nora says:

  Ihanasti kirjotettu🙊 ja hyvää syntymäpäivää❤🎉 mukana arvonnassa (nora.nevalainen0@gmail.com)

 754. Noora says:

  Paljon onnea!! Tää on yksi ainoista blogeista mitä tulee oikeasti seurattua 😉

 755. Saija says:

  Paljon onnea! 🤗

 756. Milla 👯 says:

  Onnea ihana Sini!! Oispa ihana voittaa nuin tarpeellisia tavaroita 💗 sähköposti: misusa04@gmail.com

 757. inka says:

  onnee💗🍍

 758. Emma says:

  Paljon onnea!🍍

 759. Iina says:

  Ihanaa synttäriä Sini! 🙂
  Arvonnassa mukana.

 760. Jenni says:

  Paljon onnea Sini! <3 tästä elämä vasta alkaa 😉

 761. Kattti says:

  Paljon onnea! (:

 762. Pipsa says:

  Ihanaa synttäriä Sinille ja Ananasraasteelle 😍🎉 !

 763. Annnnika says:

  Onneaa ihana😍

 764. Katriina says:

  vautsi, paljon onnea molempien merkkipäivien johdosta! Huikeeta duunia oot tehnyt vuodessa 🙂

 765. Taru says:

  Sulta tulee aina niin ihanan avointa ja pohdiskelevaa tekstiä! Ja mukana arvonnassa tietenkin 🙂

 766. Sanni says:

  HBD, ja oon mukana 😍😘

 767. Henna says:

  Paljon onnea!<3 ja ihan huikea arvonta 🙂

 768. Anni says:

  Paljon onnea!! Mukana arvonnassa. 🙂

 769. Emma says:

  Onnee❤

 770. Janina says:

  Ihan superpaljon onnee sulle! Toivottavasti on ollu ihana päivä ❤ toivotaaan et arpaonni suosis täl kertaa 🤘

 771. iitup says:

  onnittelut!

 772. tiuku says:

  Ihanaa synttäriä! 😍

 773. Mikaela K says:

  Mukana arvonnassa ja paljon onnea!! 😍

 774. Josefiina Helenius says:

  Paljon onnea sun ja kanavasi synttärien johdosta. Tee tästä vuodesta paras vuosi! Elämä täysillä! Oot huippu tyyppi!
  Osallistun arvontaan.
  josefiina.helenius@gmail.com

 775. Sara says:

  Onnea synttäreiden johdosta! Ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂

 776. Peppi says:

  Sini, on ollu ihan sika mahtavaa seurata sua tän vuoden aikana! Sun videot on piristäviä ja sun asentees on ihana! Hyvää syntymäpäivää!
  Osallistun kans arvontaan (peppi126@gmail.com)

 777. Sanna says:

  Super isot onnittelut 28 vuotiaalle joka osaa ja uskaltaa olla oma itsensä! 🙂 <3

 778. E says:

  hyvää syntymäpäivää Sini😊
  Mukana arvonnassa!

 779. Jasmin says:

  Onnea!❤ Myös mukana arvonnassa!💕

 780. Hanna says:

  oikein hyvää syntymäpäivää☺️!

 781. Arina says:

  Mukana 🙂

 782. Saana says:

  Oi paljon onnea sini!💕

 783. Olivia says:

  Paaaljon onnea Sini!❤

  Sposti:oliviapohja@gmail.com

 784. Gunilla says:

  mukana😃

 785. Jasmin says:

  Onnea!❤🍍Mukana arvonnassa! (Jasmin.vuori@hotmail.fi)

 786. heini says:

  Ihanaa synttäriä! 🙂

 787. Monica says:

  Oikein hyvää syntymäpäivää :)!
  Osallistun samalla arvontaan monica.karkkainen@gmail.com

 788. Ida says:

  Hyvää synttäriä ihana! <3

 789. Salla says:

  Onnee sini❤❤

 790. Inkeri says:

  PALJON ONNEA!❤️❤️

 791. Iida says:

  Mukana 🙂

 792. M says:

  Paljon onnea! 🙂 Täällä kans yks 28v, tosin pian 29v.. ja täytyy sanoa, että takana yksi tähän mennessä rankimmista, mutta kasvattavimmista vuosista! Olen tehnyt liikaa töitä, liikaa kaikkea, uurastanut ja lopulta pysähtynyt. Pohtinut, miettinyt, pähkäillyt ja lopulta päässyt hieman jyvälle, mitä elämältä haluaisi. Kuulostaa kamalalta, mutta voin oikeasti aika hyvin! 😀 Hyvää kasvun vuotta! 😉

 793. S says:

  Hyvää syntymäpäivää! 🙂

 794. Ursula says:

  Paljon Onnee Sini!❤
  Mukana arvonnassa.

 795. Ella says:

  Hyvää syntymäpäivää ihana Sini! 🙂
  Oot ainut kenen blogia tykkään kunnolla seurata ja sun kuvat on ihanaia aina<3
  (osallistun myös arvontaan)

 796. Iidu says:

  Hyvää synttäriä!! Sun snäpit piristää aina mun päivää. Pysy aina tuollaisena, omana aitona itsenäsi!

 797. Sanni says:

  Paljon onnee sini!❤ + mukana arvonnassa

 798. Juuli says:

  Paljon onnea!♥

 799. Iida says:

  Mukana💗💗🌌

 800. Iisa says:

  Mukana💗

 801. Iina says:

  mukana😘😘

 802. Roosa says:

  Oot huikee Sini, jatka samaan malliin! Paljon onnea<3 ps. mukana arvonnassa 😉

 803. roosa says:

  Oot huikee Sini jatka samaan malliin! Paljon onnea<3 ps. mukana arvonnassa 😉

 804. Emilia says:

  Onnea❤️ Ja mukana arvonnassa🤘🏼

 805. Essi says:

  Paljon onnea! <3 Olen hiljattain vasta alkanut seurailla sinua, mutta jäinkin heti koukkuun. Ihania videoita ja tekstejä teet! 🙂

 806. mia says:

  Superisti onnea <3 ja ihanaa kun muistat lukijoita <3

 807. Veronika says:

  Onneks olkoon sulle!:)

 808. Viivi says:

  Hyvää syntymäpäivää sini😊
  Osallistun arvontaan

 809. M says:

  Oikein ihanaa syntymäpäivää Sini <3 On ollut ihana seurata sun taivalta eri somejen kautta.

  Pidä kiinni periaatteestasi, elämä on todellakin liian lyhyt miellyttääkseen muita - oli kyse sitten tuttavista, tuntemattomista tai meistä seuraajista. 🙂 Esimerkiksi siskoni juhlisi tänä vuonna 28-vuotissynttäreita, jos ei olisi menehtynyt äkillisesti muutama vuosi sitten.

  Btw, tuo arvonnan palkinto on kuin mulle tarkoitettu 😉 nimimerkillä ystävänpäivänä syntynyt 😀

 810. Heidi H says:

  Mukana arvonnassa! 🙂

 811. Pauliinariikka says:

  Paljonpaljon onnneee Sini!!😊😻🥂🎁 Oot kyllä ehdottomasti mun yks lemppari bloggaajista!

 812. Ella says:

  Paljon onnea!😍(ella_kettunen0@hotmail.com)

 813. Emma says:

  Sini, oot vahva ja ihana. Ihailen sitä kuinka oma itses pystyt olemaan tuhansien ihmisten edessä. 😍 Keep going girl! <3

 814. Mia says:

  Paljon onnea! 😍 Aivan mahtavia tuotteita tuotepaketissa. Kaikki tulisivat todella tarpeeseen 🙂

 815. Iida-sofia says:

  (En oo varma tuliko eka kommentti perille joten kirjoitan sen nyt uudestaan😂) Ihanaa synttärii sinii😘😘😘😘 Ja oon Mukana ehdottomasti ihanassa arvonnassa😎

 816. Sara says:

  Ihanaa synttäriä Sini! 😍 Miten ihania noi lainaukset.
  Ja damn mikä paketti! 👅

 817. Josefiina says:

  Oikein hyvää syntymäpäivää, oot ihana ❤ (ja mukana arvonnassa)

 818. Tiia says:

  Hirmusesti onnea!❤️

 819. Netta says:

  Paljon onnea ! Sun tekstit on niin ihania,jotkut niin opettavia ja niistä saa positiivisuutta ja inspistä joka päivään ! 🙂

 820. Mari says:

  Paljon onnea!❤💎

 821. Iida says:

  Paljon onnea! Oli kyllä tosi kiva postaus 😌 Tosi ihanasti kirjoitit 😊 Ja olen mukana arvonnassa ☺️ (iida.hautala@elisanet.fi)

 822. Pinja says:

  Niin paljon onnea! 🙂

 823. Helmi123 says:

  Onnea Sini 28.v!

  Oon seurannut sun someja melkein alusta asti kanavallesi eksyin Ainon kautta mikä todellakaan ei ollut virhe sä ja sun videot on vaa yksinkertaisesti parasta! Sun ja Ainon uinoraaste videot on mun top 1 suosikkeja ne on ihan super hauskoja Tuun aina sun videoista hyvälle tuulelle en tiiä miks susta vaa huokuu positiivista energiaa en todellakaan haluis että sulle tapahtus mitään pahaa ikinä… Mutta onnea vielä kerran rakas Sini 28.v Ja olen mukana arvonassa Ps. Olet paras<3

 824. Tilda Hytönen says:

  Maailman parasta synttäriä! 💐 Olet aivan upea ihminen kaikin puolin ja parannat mun päiviä jatkuvasti ihanilla snapeilläsi 💛

  tildahytonen@gmail.com

 825. Jude says:

  Paljon onnea💕 Ihana, vahva ja suorasanainen nainen, jatka samaan malliin💪🏻😊

 826. Laura says:

  Onnea!:) Ja olen mukana arvonnassa 🙂

 827. Pinja Palo-oja says:

  Oot ihan yyber huippu!! Oot ihanan omalaatuinen ja et esitä, kun olet vaan!

 828. IEveliina says:

  Onnea, onnea superisti!

 829. Viiima says:

  Paljon onnea! Todella ihana postaus 🙂

 830. Arto says:

  Hyvää syntymäpäivän vuosipäivää!😊 Oot kaunis.

 831. Ansku says:

  Onnea ja mukana mahtavassa arvonnassa!

 832. Sofia says:

  Mukana arvonnassa! 😊❤

 833. Annika says:

  Ihan ekaks paljon onnea Sini sulle ja Ananasraaste blogille☺ mun on pakko kommentoida, että niinku sanoit, varmasti ihmiset luo susta erilaisia mielikuvia somen kautta. Mutta itse sut kerran tavanneena ja sun kanssa juttelun jälkeen voin sanoa, että oot tosi lämmin ja sydämmellinen sekä fiksu ihminen! Heti tuli susta hyvä ja luotettava kuva, oisit varmasti myös ihana ystävä 😊 jatka samaan malliin, nauti elämästä ja oo oma ittes! Inspiroit varmasti monia ja annat myös inspiraatiota ja rohkeutta varmasti vanhemmillekin ihmisille, ei vain niille kaikista nuoremmille lukijoille ☺

 834. Ainu says:

  Paljon onnea Sini-28.v!!!!

  Olen mukana kilpailussa. Ihanalta näyttää tuotepaketti ja varmasti löytyy kaikelle käyttöä!

  Olet ihana!❤️❤️❤️

 835. Helene says:

  Onnea! Ja tosi hienoa kuulla, että sun elämä ja olo on menneet parempaan suuntaan niistä alhoista 🙂

 836. samu says:

  Tämä ois hyvä ylläri tyttöystävälle 👍🏽

 837. Heli says:

  Paljon onnea! 😎 + mukana arvonnassa

 838. fanni says:

  Oon seurannut sua melkeempä alusta asti ja pakko vaan sanoa, et vaikutat ihan huippu ihanalta tyypiltä! Kun katoin sun snäppejä tänään ni tuli itellekki kyyneleet silmii. Ihanaa synttäriä Sini <3

 839. Fatma says:

  Hyvää syntymäpäivää💕😘 oot ihana✨
  (Fatma.girl@outlook.com)

 840. Emppu says:

  Paljon ihanaa onnea Sini!! ❤️🎁🎉🌹

 841. henna says:

  ehdottomasti mukana!

 842. Johanna says:

  Paljon onnea! 🙂 Ja mukana arvonnassa!

 843. Jenna Lönnqvist says:

  Paljon onnea!😻 oot ihan paras ja sua on videoita on kiva katsoa ja blogia on ihana lukea❤! +mukana arvonnassa❤

 844. Siiri says:

  Mukana 😍

 845. Saara says:

  paljon onnea!🎉🍷
  mukana arvonnassa😊

 846. Majjju says:

  Oot ihanan aito ja pirtee ihminen. Susta saa aina energiaa päivään. Paljon onnea synttäripäivänäsi! ❤️
  Osallistun kans arvontaan✌🏻

 847. Milla says:

  Superia synttäriä!! ✌ Muijalla on elämänasenne kohdallaa, keep going like that 🔥

 848. Heini says:

  Onnea ihanalle Sinille❤ Puhuit aivan uskomattoman kauniisti 😻 Love u♡ (mukana arvonnassa)

 849. Hanna says:

  Oi mikä teksti!Sun blogia on ilo seurata 🙂 Ihanaa synttäriä!

 850. Senni says:

  HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINI!!!

 851. Emilia says:

  Arvonta!

 852. Jenni says:

  Itsekin juhlin tänä vuonna 28-vuotissynttäreitä, I feel you 🙂 Ratkiriemukasta syntymäpäivää sekä paljon onnea ja menestystä tulevaan <3

 853. Jenni says:

  Pakko sanoa, että oot aivan mahtava tyyppi. Siis ihan huikee, vaikka me seuraajat ollaan annettu sulle paljon, niin oot säkin kyllä antanu ihan superisti iloa ainakin mulle. Mukana!

 854. Roosa says:

  Onnea Sini ja mukana 😘

 855. Jennie says:

  Hyvää synttäriä! 😀

 856. Emmi says:

  Mukan arvonnassa! ❤❤ emmir02@gmail.com

 857. Kanerva says:

  Hyvää synttäriä Sini! Oot ihana ♥

 858. Ronja says:

  Paljon onnea! ✨
  Olen mukana arvonnassa.

 859. Saara says:

  Paljon onnea! 🙂 mukana arvonnassa!

 860. Sade says:

  Ihanaa synttäriä Sini/Ananasraaste. Olen mukana kilpailussa💕( sadeheino@hotmail.com)!!!

 861. Minna says:

  Paljon onnea! Sua on ihana seurata. Itse olen jo 36 v. ja ihan teini välillä. Ei itseään tartte ottaa aina niin vakavasti.

 862. Ellinoora says:

  Onnea! Ja mukana arvonnassa 🙂

 863. Nita says:

  ¡Felicidades Sini! Osallistun arvontaan, tällee opiskelijana se ois täydellinen :DD Mut joo sun somee seuraamallakin vaan huomaa että oot muuttunu vuoden aikana ja huomaa, että oot jotenki rennompi ja päässy eteenpäin elämässä. En sillon vuosi sitten huomannu, että sulla ois ollu vaikeeta mutta nyt huomaa että oot muuttunu paljon.

 864. Saana says:

  Paljonpaljon onnea ihana Sini! 😍💐🎉 Vaikutat niin ihanalta ihmiseltä 💎💖
  (mukana arvonnassa)

 865. Larissa says:

  Paljon onnea myös täältä synttäreiden kunniaksi! Itse juhlin kanssa tänään synttäreitä, joten onnea meille molemmille helmikuun tytöille! <3 On kyllä ihanaa huomata miten oikeasti osaat nauttia elämästä ja teet kaiken mitä teet täysillä. Ihana seurata kans miten läheinen suhde sulla ja Jennillä on. Teillä on sellainen ystävyyssuhde mitä itse olen nähnyt vaan leffoissa. Olet ihan älyttömän lahjakas nainen! Ja vaikka elämä on potkinutkin sua aiemmin maahan, on upeeta miten sä olet päässyt sieltä ylös ja jaksat ainakin somessa olla niin aurinkoinen ja positiivinen. You go girl!

 866. Olivia says:

  Paljon onnee! ❤️ Tosi kiva postaus ja arvontapaketti! 🙂

 867. alisa says:

  paljon,paljon onnea ihana sini!❤ hyvän ja fiksun postauksen olit kirjottanu!☺ (mukana arvonnassa.)

 868. Evelin says:

  Paaaaljon onnewa! Aika huikean paketin oot koonnu, toivottavasti onni osuis kohdalle 🙂

 869. Jonna says:

  Hyvää synttäriä ananasraaste ! <3

 870. Elina Heikkinen says:

  Onnea!:) Oon seuraillut sua kesästä lähtien ja tykkään sun videoista tosi paljon. Oot todellakin ansainnut kaikki sun seuraajat. Osallistun todellakin näin mahtavaan arvontaan. heikkinen.ellu@gmail.com

 871. Katja says:

  Paljon onnea ! 👌☺️ Ei 28 oo vielä ikä eikä mikään 😉

 872. Sadeh says: