NA-KD JUMPSUIT

04.02.2017

nakd jumppari (1)

Heipsan! Kuten lupailin, NA-KD.com alekoodi on taas voimassa! Tilailin sivuilta paljon kevään uutuuksia meidän reissulle, ja yksi lemppareista oli tämä valkoinen jumpsuit. Meillä oli Ritz-Carlton Abama hotellissa puutarha lounas, niin sopi sinne loistavasti. NA-KD:lle on tosiaan tullut kaikkea ihanaa kesäistä, myös uusia uimapukuja ja biksuja. Mulla oli nämä mukana reissussa, lisäilen niistäkin kuvia pian, mutta niistä tuli nopsaa mun lemppari uikkarit!

 Eli koodilla SINIS20, saatte -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista 🙂 Toimittavat tuotteita maailmanlaajuisesti!

nakd jumppari (2) nakd jumppari (3)

Kuvat: Teneriffa, Kanarian Saaret, Espanja, tammikuu 2017. Ottanut Aino Rossi.

Jumpsuit: Na-kd.com  tämä (yhteistyö)

Vyö: Asos

Aurinkolasit: Ray-ban (saatu Synsam)

3 Responses to “NA-KD JUMPSUIT”

  1. Ilona says:

    Paljon paljon onnea 🎉🎉❣ toivon sulle kaikkee ihanaa ja hyvää! Sun videot on aina vaan niin ihanii ja saa aina hyvälle mielelle , ja niitä on aina mukava kattoo💘 ja tää sun blogi on aivan jotain 😍😍 oon kattonu sua melkee alkusta asti ku aloit tekee videoita ja oon huomannu miten aina menit parempaan suuntaan ja nyt oot osa parhaimmista tubettajista ainaki mun mielestä💋💘

Kommentoi