TERKKUJA TENERIFFALTA

02.02.2017

Huomenta! Snäppiä ja instaa seuraavat tietävätkin, että ollaan Ainon kanssa tällä hetkellä Kanarian saarilla nauttimassa auringosta. Kyseessä on yhteistyömatka Escadan kanssa, mutta kun saatiin reissusta kuulla, päätettiin tulla paikan päälle pari päivää etukäteen, jotta saadaan tutustua saareen ja viettää aikaa ihan kahdestaan.

tenerife (3)

Pakko kyllä sanoa, että arjessa välillä tietyt asiat unohtuu. Samalla tavalla kuin monessa parisuhteessa, niin tälleen lomalla meidän ystävyys kukoistaa 😀 Kun Samppa oli vielä intissä, vietettiin Ainon kanssa viikkojakin yhdessä kun asuin heillä, ja oli ihanaa olla 24/7 yhdessä. Kuitenkin aikuisina on epärealistista ajatella, että näin voisi viettää kaiken aikansa, mutta nää pari ensimmäistä päivää on olleet niin parhaita. Ollaan vajottu sinne lapsellisimmalle Uinoraaste tasolle, naurettu ittemme puhki ja meidän loma on tähän asti ollut niin hauskaa <3 Aino on ihana. Ja koska muru meni juuri kihloihin, niin ollaan aika paljon puhuttu tulevista häistä 😀 päivämäärät, mekko, sijainti, tarjoilut, tietenkin polttarit 😀 Tämä on niin parasta parhaan ystävän kanssa!

Saari on kyllä ihana, ja ainakin alueet missä me ollaan käyty eivät ole olleet yhtään niin “turistimaisia” mitä kaikki pelottelivat. Maisemat ja kaupungit on jotenkin tosi mun tyylisiä, ihania tuppukyliä vuorilla ja pikkuisia vanhoja autoja. Pari päivää mennytkin aikalailla valokuvaillessa. Mun kameran rulla tosiaan aika täynnä vaan palmukuvia, mulla on joku fiksaatio niihin!

tenerife (2)

Lisää tarinoita ja höpinöitä reissusta tulossa, täällä on aika huonot netit, niin oon tyytynyt päivittämään instaa ennemmin.  Myös ekaa kertaa ikinä oon säännöllisemmin päivittänyt insta storya kuin snäppiä, koska snäpit eivät meinaa lataa kun pääsen wifin ääreen, mutta instan kuvat ja videot menevät nopeammin läpi. Eli sinne siis seurailemaan 🙂 Kuvien mekko on Bik Bok Never Denim, ja se on se rätti mistä aiemmin blogissa puhuinkin, kun materia onnellisuus iski kun sen löysin. Se oli mulla ekana päivänä päällä ja tykkään niin paljon!

Kello on kohta 9, Aino tuhisee tuossa vierellä, niin tulin päivittämään pikakuulumiset ennen kun herätän neidin aamupalalle. Videotakin on reissusta tulossa,  eli Canon Legria Mini on pyörinyt menossa mukana!

tenerife (1)

Kuvat: Teneriffa, Kanarian saaret, Espanja, tammikuu 2017. Ottanut Aino Rossi.

(ps. Ainon läppärin asetuskieli on vissiin englanti, niin tässä postauksessa ei sanatarkistus suomenkielessä toimi, niin kirjoitusvirheitä saattaa olla paljon, sori!)

Kommentoi