HAM

14.01.2017

ham (4)

Huoh, parin päivän postustauko tullut, oon kirjaimellisesti juossut aivan joka paikassa viimeiset kolme päivää, ajattelin tulla taas vaan tulla hetkeksi höpisemään blogiin.

Jennyn sain kotiin kello 6 aamulla keskiviikkona, heräsin kun neiti pimpotti kelloa ja oli kyllä paras syy ikinä herätä niin aikaisin. Valitettavasti Jennyllä ei loppureissu, ja varsinkaan lentomatka takaisin, ollut mikään paras. Filippiinien pikkusaarella oli hammas alkanut reistailee, ja siellä sille ei oikein muuta mahtanut kun ottaa särkylääkettä. Kalastajakylässä ei aina edes ollut sähköä, niin hammashuolto tosiaan puuttui. Jennyllä nousi taas lämpö, ja lääkärin kautta tyttö pysyi peittojen alla koko päivän. Mä sit puuhastelin sen päivän, pesin Jennyn reissuvaatteita, tein toipilaalle aasialaista kasvis-tofu keittoa, ja toivottiin, että antibiootit alkaisivat helpottamaan. Aina jotenkin tosi raskasta katsoa kun toinen ei voi hyvin, ja kova hammaskipu on kyllä oikeasti ihan kauheeta, itse joskus ollut samassa tilanteessa.

ham (2)

Seuraava päivä alkoikin aurinkoisemmin (ei kylläkään sään puolesta), kun Jennyn hammasta vihdoinkin helpotti. Keskiviikon aikaisen herätyksen myötä pääsin samaan rytmiin Jennyn jetlagin kanssa, ja torstaina herättiin joskus viiden jälkeen. Mulla oli treffit Ainon kanssa Kampissa “vasta” yhdeksältä, ja oli hassua kun oltiin Jennyn kaa käyty suihkuissa, meikattu jne jo johonkin seiskaan mennessä ja ulkona oli vaan pimeetä. Siinä sitten pari tuntia pyöriteltiin pirteinä peukaloita, että mitä sitä tekisi 😀 Ainon kanssa käytiin Synsamin aamiaisella, jonka jälkeen Jenny tulikiin heti mun perässä keskustaan. Jennyllä ei koskaan ole arkivapaita, mutta nyt hän oli venyttänyt lomaansa pari päivää, niiin tarkoitus oli viettää puuhapäivä kahen kesken.

Pyörittiin parissa kaupassa Kampissa, käytiin kahvilassa pienellä aamupalalla, jonka jälkeen iskettiin Tennispalatsiin tsekkaamaan HAM-näyttely, josta nämä postauksen kuvatkin ovat. Toi oli just sellainen paikka missä sisäinen lapsi pääsee valloilleen, oli niin kivaa ja erilaista kerrankin käydä taidenäyttelyssä. Mä en enää ikinä Suomessa kanna järkkäriä mukana, mutta tuolloin sen otin ja olikin ihan hauskaa räpsiä vähän kuvia pitkästä aikaa 🙂 Välillä Jennyn kanssa oikeesti tuntuu, että kaikki huolet katoaa ja olisi taas pieni. Ullakolla sammutetaan valot ja kikatellaan pimeässä kun pelottaa, ja tuolla värikkäät huoneet sai jotenkin hauskalle päälle 😀 Ehkä sit ollaan lapsellisia, mutta ihanaa kun elämässä on huolettomia hetkiä.

ham (6)

Oli myös ihan hupaisaa, kun valopallo huoneessa tutkiskeltiin, niin sinne tuli yhtäkkiä iso ryhmä pikku muksuja, ja opas alkoikin neuvomaan kaikki kyykkyyn. Tajuttiin, että olemme nyt sitten keskellä lapsien museo-reissua, ja ei siinä auttanut jäädä seisomaan.  Siellä istuttiin pienten kanssa ja sulauduttiin joukkoon 😀

Tämän jälkeen lähdettiin moikkaa Päiviä Damnation Inkiin ja vietiin Jennyn tatuointi neitsyys. Jenny on aina puhunut, että haluaa jonkun ihan pienen tatuoinnin, ja nyt sitten viimein saatiin se aikaiseksi. Pieni aalto tuli kylkeen, ei onneksi yhtään tuttu Pinterestistä 😀 naureskeltiin Jennyn basic white girl-valinnalle, mutta sellainen se Jenny vähän on, ja oikeasti tatuointi on tosi ihana! Olin tosi ylpeä kun kerrankin tyttö oli hiljaa ja kiltisti 😀 <3 Tästä se ehkä lähtee, mutta tavallaan rakastan kun Jenny on niin viaton, että ei ole tatuointeja tai lävistyksiä täynnä.

ham (7)

Siinä sitten hoidettiin vähän pakollisia asioita, Itiksessäkin pyörähdettiin, Jennyhän on siellä päin kasvanut lapsena, ja teini-ikään asti ollut niin cliche idän-lapsi, niin piti nappaista kuva Itiksen metriksellä. Sitten takaisin Kamppiin päin. Oltiin päätetty, että puuha-päivänä kaloreita ei lasketa, ja haettiin kaikkea, mitä Jenny oli himoinnut reissussa kolme viikkoa. Sipsiä ja dippiä (aina pakko), karkkia, ja päällimmäisenä sushia. Sushi Bar & Winen kautta kotiin, syötiin illallinen kynttilänvalossa, sit oloasut päälle ja netflix pyörimään. Ja aikaisin nukkumaan, kun oltiin herätty niin aikaisin 😀

Ihan paras päivä, sai vaan olla kahdestaan pitkästä aikaa. Tajusin vasta Jennyn poissaollessa, että olin oikeasti aika yksinäinen ilman sitä. Kaikki aina ihmettelee kun mua ei haittaa olla sinkku, mutta nyt vasta ymmärsin, että se on helppoa, kun on tollainen kaveri elämässä. Mieli rauhottui kummasti heti kun sain hänet kotiin.

ham (5)

Eilen olin sitten iskän kanssa koko päivän, käytiin varastosta koluamassa vanhoja kuvia mun youtuben 50K spessua varten, ja samalla löysin jotenkin niin ihania iskän ottamia kuvia viimeisen 35 vuoden ajalta, ja skannailin niitäkin, ja jaan jossain vaiheessa blogissa! Ihanaa oli selailla kaikkia vanhoja kuvia, mun vanhemmat on olleet kyl niin cool 😀 Nyt yritän epätoivoisesti saada mun vanhan rikkinäisen koneen toimimaan, niin saisin yläaste, lukio ja parikymppisenä otetut kuvat imettyä videoo varten.

Tänään oon taas puuhastellut vaikka ja mitä, mutta nyt pitäisi iskeä suihkuun ja alkaa pikkuhiljaa laittautumaan, ollaan menossa juhlimaan Ainon synttäreitä kavereiden kanssa. Jenny tulee kohta töistä kotiin valkkaripullon kanssa, otetaan lasilliset tässä ja molemmat lähtee illaksi omille teille. Ihanaa viikonloppua everybody! <3

p.s. Mulla ja Jennyllä on taas tiistai-iltaan asti pöytä Kampin kirpputorilla! Vaatteita xs-s, kenkiä 36 🙂 pöytä numero 22 ja täältä löytyy speksit sijainnista ja aukioloajoista.

ham (1)ham (3)

 

4 Responses to “HAM”

  1. Lotta says:

    Tee lisää myday videoita youtubeen! Oon niin koukus sun videoihin 🙂 ps. Oot ihana!

  2. VP says:

    Kuulostaa kyllä kivalta 🙂 Toivottavasti itekin saan joskus noin hyvän ystävän

Kommentoi