TAKE CARE OF THE SKIN YOU’RE IN – NIVEA

08.01.2017

nivea-8

Heippa! Mun kauneus-aiheisten kysymyspostausten jälkeen kauheasti toivoitte, että alkaisin tekemään kosmetologin näkökulmasta vinkkejä esimerkiksi ihonhoitoon. Muistatte varmaan myös, että kaipailin vinkkejä hyvään vedenkestävän silmämeikin puhdistusaineeseen, ja kiitos kaikille eri suosituksista! Paljon tuli suosituksia tämän hetken trendi tuotteeseen, eli puhdistusvesiin, eri merkeiltä. Ja kokeilin oikeastaan jokaista, jota ehdotitte, mutta joko a) ne eivät puhdistaneet noita visusti kiinni olevia ripsivärejä, tai b) sain niistä sitä ärsytystä/ihottumaa mitä tuppaan saamaan todella monista tuotteista. Mutta sitten kokeilin NIVEAn Micellar Water for Dry Skin, ja se olikin sitten siinä 🙂 Sain poistettua kaikki meikit, myös tiukasti kiinni olevat kulmameikkini, jotka eivät välillä lähde edes suihkussa kuorimalla. Iho ja silmät eivät reagoineet ollenkaan, päinvastoin, tuotteessa oleva manteliöljy jätti kerrankin kuivan, atooppisen ihoni erittäin pehmeäksi. Siksi olinkin super innoissani kun pääsin tekemään NIVEAn kanssa tämän yhteistyön, missä puhun omasta kosmetologin näkökulmasta kasvojen puhdistuksen tärkeydestä.

nivea-2

Muistan kun kosmetologikoulussa ensimmäistä kertaa tutustuin puhdistusvesiin, mutta ne jotenkin koulun jälkeen ovat omassa käytössä jääneet taka-alalle. Jennyn kaapista aina yökyläillessä tuli lainattua, muuten olen aina pysynyt maitomaisessa puhdistustuotteessa, jonka viimeistelen kasvovedellä.

Micellar vedet ovat niin sanottu 3-in-1 tuote, koska pintapuhdistuksen lisäksi niillä saa poistettua myös silmä- ja huulimeikit, ja ne korvaavat kasvoveden. Olen aina sanonut asiakkaillekin, että pelkkä puhdistustuote ei välttämättä riitä, sillä maitomaisista ja geeli-puhdistusaineista jää hieman “saippuaa” iholle, joka sitten tukkii ja kuivattaa ihoa. Lopullisen tuloksen saa nimenomaan viimeistelemällä puhdistus kasvovedellä, mutta puhdistusvesissä on tämä “kasvovesi ominaisuus” mukana, eli yksi tuote riittää koko puhdistukseen.

nivea-4

NIVEAlla on kolmea eri puhdistusvettä, mä valitsin heti alkuun kuivalle iholle suunnatun, varsinkin kun oli jo talvi kolkuttamassa ovella. Sen kosteustekijät jättävät ihon ihanan pehmeäksi ja joustavaksi, ei tartte pelkää, että iho jäisi kuivan tai kireän tuntuiseksi. Ja kun itse lähestyn kolmekymppisiä, niin kuiva-ihoisena on myös tärkeää valita oikeat tuotteet, sillä kosteusköyhässä ihossa näkyy juonteet ja rypyt aikaisemmin. Nuorena nämä asiat voivat vaikuttaa mitättömiltä, mutta myös ihonhoidossa ennaltaehkäisy on paras hoitokeino 🙂

Sarjasta löytyy myös Refreshing Micellar Water, raikastava normaalille iholle sopiva vaihtoehto, jossa on e-vitamiinia, joka virkistää ihosolujen uusiutumista. Sensitive Micellar Water sopii taas herkälle (myös couperoottiselle/punoittavalle) iholle, rauhoittavat ja pehmentävät vaikuttavat aineet palauttavat ihon kosteustasapainoa.

Kaikista tuotteista on saatavilla kaksi kokoa: 200 ml (hinta noin 5,30 €) ja 400 ml (hinta noin 7,25 €).

nivea-1

Mulle tulee tosi usein, varsinkin snäpissä, kyselyjä miten ihoni on niin hyvässä kunnossa. Siis ei se kyllä ole, on mullakin epäpuhtauksia, mutta mulla ei ole ollenkaan rasvainen iho. Kesäisin se on aika normaali iho, ja talvisin atopian myötä erittäin kuiva. Mutta kyllä mullekin tulee näppylöitä, kuukauden ajat tietty vaikuttavat, mutta terveellisen ruokavalion ja runsaan vedenjuonnin lisäksi, niin suurin syy varmasti on, että ihoni saa hengittää. Meikkaan 1-3 kertaa viikossa, ja näissäkin tapauksissa meikit harvemmin ovat kasvoilla koko päivää + ulkoilen paljon koirien kanssa. Vaikka meikkaisitte päivittäin, niin se, että kotiin päästyä muistaisi ne poistaa vaikka samantien, niin voi tehdä jo suuren eron ihon kuntoon 🙂 Ja älkää kiltit nukkuko ne meikkivoiteet tukkimassa ihoa, saan oikeasti hengenahdistuksia, kun mietin ihmisiä jotka tekevät näin.

Ja vaikka ette käyttäisi meikkituotteita, niin kasvojen ihon puhdistus on joka tapauksessa tärkeä muistaa. Ulkoota tulee paljon saasteita, pölyä ja muuta likaa, mikä tukkii ihoa, ja tietenkin mm. oma hiki. Tyynyliinat kannattaa muistaa myös vaihtaa säännöllisemmin kuin muut lakanat, niihin kertyy paljon likaa. Varsinkin jos on rasvainen iho, niin silloin tästä vinkistä voi olla yllättävän paljon hyötyä!

nivea-9-kopio

Mä treenaan säännöllisesti, ja en todellakaan koskaan mene lenkille tai salille jos ihossa on meikkiä. Ymmärrän täysin, jos päivän jäljiltä on koko meikki tehtynä, niin esimerkiksi silmämeikit/kulmat saattaa olla raskasta alkaa poistaa ennen treeniä, mutta iho olisi todella hyvä saada puhtaaksi meikkivoiteesta. Mikään ei ole petollisempaa, kuin hikoileva meikattu iho, se pääsee tosi nopeasti tukkiutuu, ja näppylöitä tulee varmasti. Tiedän kylläkin kokemuksesta, että kun haluaisi vaan päästä jumppaa, ja varsinkin jos on kiire, on vähän nihkeetä mennä vessaan useiden putiloiden ja pyyhkeiden kanssa pesemään meikkejä, niin siihenkin tarkoitukseen tämä Micellar vesi on niin helppo ja tehokas. Ei muuta kun kosteuttaa tuotteella pari vanulappua, pyyhkii kasvot ja pääsee salille 🙂 Ennen käytin kasvovettä, mutta siitä jäi vähän ilkeän kuiva tunne iholle, tosiaan tästä NIVEAn Micellar Waterista jää iho niin pehmeäksi, niin minunkaan kuiva iho ei kiristä treenin aikana.

nivea-6

Kuten olen aina sanonut, niin kosmetologina en siltikään täysin usko hoitoloista saataviin kalliisiin tuotteisiin. Olen sitä mieltä, että ihonhoitoon voi löytää itselle sopivat tuotteet, jotka sopivat budjettiin. Kaikilla ei ole varaa tuhlata satasia kuukaudessa seerumeihin ja naamioihin. Mutta, olen aina muistuttanut asiakkailleni, että kolmeen asiaan kannattaa satsata. Hyvät puhdistustuotteet (ja hei, tässä tapauksessa riittää vain tämä yksi), kuorinta ja kosteutus. Kosteutus on varmaan aika monille sanomattakin selvää, mutta yllättävän usein kuulee naisten laiminlyövän kuorinnan. Ihon säännöllinen kuoriminen on erittäin tärkeää monesta syystä. Kirkastuksen lisäksi se poistaa kuolleen ihosolukon, joka edesauttaa tuotteiden imeytymistä. Se on aivan sama, kuinka fancyt tehotuotteet kaapissa on, jos ne eivät pääse läpäisemään kuivaa ihoa ja vaikuttamaan. Kuorintaa ei saa kuitenkaan tehdä liian usein, ja olisi todella tärkeää tietää oman ihon tyyppi ja vahvuus, että ei valitse väärää kuorinta-ainetta. Olin aina todella yllättynyt, kun asiakkaat kertoivat kosmetologien kertoneen, että heillä on suomalaisena niin herkkä iho, että sitä ei saisi kuoria. Ehdottomasti ei 😀 Kuorintoja on joka lähtöön, ja myös herkkää ja jopa couperoottista ihoa tulee kuoria, vaikkapa sitten hellävaraisella entsymaattisella ja rakeettomalla kuorinnalla.

Kun iho on kuorittu, kaikki tuotteet mitä iholle laitetaan, imeytyvät tehokkaammin. Kasvojen lisäksi tämä pätee tietenkin myös vartalon ihoon 🙂 Seerumit, tehohoidot, naamiotkin ovat kaikki todella hyviä, jos rahatilanne ja kärsivällisyys antaa periksi, mutta noilla kolmella pääsee jokainen hyvin alkuun! NIVEAlla on myös loistava hellävarainen, mutta tehokas Skin Refining -kuorinta, joka sopii vahva-ihoisille, esimerkiksi nuorille, käytettäväksi jopa pari kertaa viikossa.

nivea-3

Alta löytyy muuten myös My Day-video, missä höpisen samoista aiheista ja Micellar Water näkyy käytössä 🙂 Videollakin tämän sanon, mutta nyt kun pääsin vauhtiin tässä ihonhoidosta höpöttämisestä, innostuin oikeen 😀 Kasvohoidot oli ylivoimaisesti se, mistä pidin eniten kosmetologina… ehkäpä ryhdyn tekemään lisää tämmöisiä postauksia ja jakamaan omia vinkkejä.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. ONNEA EMILIALLE! 🙂

Mutta hei, nyt olisi paikallaan teille lukijoille arvontaa, eli 60€ arvoinen NIVEAn tuotepaketti! Vastaamalla kysymykseen “Mikä NIVEAn Micellar Water sopisi sinun ihollesi parhaiten?”  ja kommentoimalla sähköpostiosoitteenne tähän postaukseen, niin olette mukana arvonnassa, johon kuuluu NIVEA Dry Skin Micellar Water, Cellular Perfect Skin päivävoide, Cellular Perfect Skin yöseerumi, Cellular Perfect Skin silmänympärysvoide, Soft kosteusvoide ja Protect & Care deo roll-on 🙂 Arvontaan on aikaa osallistua viikko, eli sunnuntaihin 15.1 klo 12 asti! Säännöt löytyvät täältä

Yhteistyössä NIVEA
indiedays_logo_rgb_whitebg_02

711 Responses to “TAKE CARE OF THE SKIN YOU’RE IN – NIVEA”

 1. Arlene Natunen says:

  Minun kuivalle iholleni varmastikkin sopisi parhaiten jokin sensitive tyylinen, koska ihoni on yleensä aika kuiva. 🙂

 2. Annika says:

  Parhaiten sopisi se kuivalle iholle, koska varsinkin näin talvella iho on todella kuiva js herkkä.

 3. Mari V says:

  Dry skin! Vastaavaa tuotetta oon käyttäny Yves Rocherilta, mutta kun kuulin, että sitä on tullu Nivealtakin, ni pakko vaihtaa merkkiä. Kovat on odotukset!

 4. Iida Alenius says:

  Minun iholleni sopisi parhaiten kuivalle iholle tarkoitettu puhdistusvesi.

 5. Saana says:

  Normaalille ihotyypille käy parhaiten 🙂

 6. Suvi says:

  Mulle sopis parhaiten normaalille iholle Suvi.luusua@gmail.com

 7. Heidi says:

  Dry skin misellivesi sopis mun iholle parhaiten, kun mun iho on varsinkin talvisin todella kuiva!

 8. Ella Viinikainen says:

  Itselläni aina ollu kuiva iho joten ehdottamasti kuivalle iholle tarkoitettu puhdistusvesi olisi paras! ella.viinik@gmail.com

 9. Tinja says:

  Sensitive!

 10. Laura Kosola says:

  Mun iholle parhaiten sopisi ehdottomasti dry skin! 🙂
  Laurakosola@gmail.com

 11. Hanna says:

  Mulla on kuiva iho joten tuo sun testaama kuivalle iholle tarkoitettu sopisi mulle parhaiten!:)

 12. Saara A. says:

  Mulla on käytössä tällä hetkellä toisen merkin micellar -vesi mihin en oo täysn tyytyväinen, tuo nivean dry skin menee seuraavaksi kyllä testiin! Mulla on atooppinen iho ja etenkin näin talvella se kuivuu todella paljon, joten tuo kuivalle iholle tarkoitettu on mulle varmasti paras vaihtoehto. Kiitos tuotevinkistä ja myday -videosta, tykkäisin siitä!

  • Sini says:

   kiitos! 🙂 joo mullahan atooppinen iho on enemmän vartalossa, mutta varsinkin talvisin kasvot kyllä kiristää ja kuivuu, harmi, että monella suomalaisella ilmaston takia sama 🙁

 13. Ella says:

  Mulla on eniten tarvetta tällä hetkellä Dry Skin Micellar Water:ille! Haluisin niin voittaa tän arvonnan<33

 14. Suski says:

  Näin talvella ihoni on todella kuivahko joten tuo dry skin micellar vesi sopisi varmasti iholleni parhaiten.

 15. Hanna says:

  Kasvovesi normaalille iholle olis varmaan sopivin mulle!

 16. Anniina Niemelä says:

  Dry skin. 🙂

 17. Heini says:

  Omalle ihotyypille sopisi täydellisesti kuivalle iholle suunnattu, eli micellar water for dry skin:)

 18. Minttu says:

  Dry skin! Mulla on älyttömän kuiva iho etenkin pakkaskeleillä ja haussa onkin ollut tuote, joka puhdistaa ja hoitaa, muttei kuivata ihoa. 🙂

 19. Tintti says:

  Normaalin ihon! 🙂

 20. Emmi says:

  Normaalille iholle! 🙂 sähköposti on emmir02@gmail.com

 21. Sanni says:

  Testiin menee normaalille iholle tarkoitettu! sanni.inkila@gmail.com

 22. Jessica says:

  Itseltä löytyy Dry skin ja olen itse tykännyt siitä. 👍

 23. Ansku says:

  Minun iholleni parhaiten sopisi normaalille iholle tuo puhdistusvesi sillä ihossani on epäpuhtauksia joita on vaikea ns. Poistaa. Ihon puhdistus on minulle todella tärkeää ja minulla on heti puhtaampi olo kun olen naaman pessyt (:

  annihuhtala112@gmail.com

 24. Linnea Salminen says:

  Uskon että sensitive tai dry skin puhdistusvesi toimisi parhaiten! Minulla on sekä kuiva että herkkä iho! Olen aikaisemmin kokeillutkin sensitive puhdistusvettä ja se oli ihana! Dry skin puhdistusvettä en ole vielä kerennyt kokeilemaan! 🙂

 25. Emma says:

  Toi dry skin puhdistusvesi sopii mulle parhaiten!

 26. apple says:

  Tuo kuivalle iholle sopiva Micellar Water sopisi parhaiten ainakin näin talvella, kun iho on koko ajan rutikuiva 🙂

 27. Emilia says:

  Olis ihan mahtava voittaa tollanen paketti, kun iteltäkin epäpuhtauksia löytyy:) Emilia.Vehkavaara@gmail.com

 28. Nenne says:

  Minä valitsisin tuon normaalille iholle tarkoitetun vaikka ihoni onkin kaikkea muuta kuin normaali 😀 siinä kiehtoo kuitenkin uudistava ominaisuus- ihoni on rasvoittuva,kuiva,herkkä, punoittava… sekaiho parhaimmillaan!:D

  Kiitos kattavasta postauksesta!
  Yhteistyöpostaukset ovat toisinaan kovin markkinoivia,mutta tästä aisti,että olet todella paneutunut tuotteeseen ja testannut sitä oikein kunnolla.

  • Sini says:

   hei kiitos! ihana kuulla, että ei tuntunut väkinäiseltä, koska oikeasti tykkäsin tuotteesta, ja uskon sen toimivuuteen 🙂

 29. Veera says:

  Mun iholle sopisi parhaiten tuo Dry Skin Micellar Water, koska ihoni on superkuiva varsinkin talvisin.

 30. Annimoona says:

  Dry Skin Micellar Water 🙂

 31. Jonna says:

  Dry skin,koska omistan atooppisen ihon.

 32. Vilma says:

  Tuskin voitan mitään kun en koskaan ole mutta ei kommentoiminen niin iso tikki ole. Tosi kiva video ja kivakun keroit tollai kosmetologin näkö kulmasta “avas” munki silmiä kasvojen hoidon suhteen.

 33. Anne says:

  Sensitive ois mulle paras, nimittäin mulla on herkkä ja vähän atooppinenkin iho.

 34. Milla Ollola says:

  Refreshing eli normaalille iholle sopiva, mutta näin talvisin dry skin kävisi myös 🙂 milla.maaria@hotmail.com

 35. Noora says:

  Veikkaan että sensitive skin olis parhain itelleni 🙂

 36. Emilia Tomminen says:

  Minulle sopisi micelle water dry skin, sillä minulla on kuiva iho.

 37. Maisa says:

  Dry skin micellar water sopisi minulle parhaiten. maisa.miettinen14@gmail.com

 38. Elina says:

  Ehdottomasti Dry skin vaihtoehto olisi minulle se sopivin 🙂

 39. Lea says:

  Varmaan tuo kuivalle iholle tarkoitettu olisi hyvä itselleni näin talvella, mutta muuten sitten ehkä normaalille iholle tarkoitettu 🙂

 40. Iina Iina says:

  Mun iholle parhaiten sopisi semmonen joka menee herkälle iholle. Oot ihan paras niinku myös Uino, Janne ja valtteri😍

 41. Helinä says:

  Tosi kiva postaus ja kyllä, myös jatkossa vinkit ihonhoitoon ja tuotearviot kiinnostavat! 🙂
  Itselleni tuo pure & natural toimisi varmasti parhaiten – innolla arvonnassa!!

 42. Katja says:

  Kuivalle iholle ehottomasti 😍
  shezadun.shebadun@hotmail.fi

 43. Emmi says:

  mun iholle sopis varmasti parhaiten toi normaalille iholle tarkoitettu ! tosi kiva postaus 😍

 44. Anniina says:

  Refreshing Micellar Water! Olis huippua päästä kokeilemaan noita tuotteita!:)

 45. Susanna says:

  Kuivalle iholle suunnattu sopisi iholleni parhaiten. 🙂

 46. Julianna says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu!

  julianna.multanen@hotmail.com

 47. Iina says:

  luulisin että iholleni sopisi parhaiten “sensetive skin” micellar water.

 48. Meeri says:

  Mulle sopisi parhaiten ehdottomasti NIVEA dry skin micellar water! 🙂

 49. Ella says:

  Minulle sopii parhaiten Refreshing Micellar Water.

 50. Ansku says:

  Mukana arvonnassa! Mulle sopisi juurikin tuo dry skin Micellar Water kuivan ja atooppisen ihon takia 🙂

  ank-ku@hotmail.com

 51. Tilda says:

  Mulla on pintakuiva iho, mutta herkkä ja punoittava.. varmaan siis tuo pure&natural ois jees!😊 Mulla kohta laskettu aika lähellä, niin ois ihana läträtä uusilla tuotteilla ja löytää joku super hyvä uus tuote, jolla sais tän ihon hyväks sitten ku kuitenkaa oo aikaa panostaa omaan ulkonäköön..😅 tildakoivisto95@gmail.com

 52. Oona says:

  Hyvä postaus ja hyödyllistä tietoa.

 53. haluaisin voittaa, koska en ole löytänyt mitään hyvää puhdistus materiaalia niin olisi kiva kokeilla 😊

 54. haluaisin voittaa, koska en ole löytänyt mitään hyvää puhdistus materiaalia niin olisi kiva kokeilla 😊

 55. Emmy says:

  Ehdottomasti tuo kuivan ihon versio, muuta en atopiaiholleni uskaltaisi testatakaan 🙂

 56. Eve says:

  Kuivalle iholle sopiva tulisi tähän vuoden aikaan tarpeeseen 🙂

 57. roosa says:

  mulle sopisi parhaiten tuo normaalille iholle sopiva vaitoehto !! aion kyllä testata tätä

 58. Jasmin Tossavainen says:

  Hei!minun iholle sopii parhaiten kaikki ei hirveen vahvat hajusteet koska minulla sekaiho ja atoopinen iho ja olen joskus joutanut näitä työreissun ja olisi ihana saada nämä koska tykkään hoitaa ihoa ja nämä toimii

 59. bettiina says:

  mulle sopii parhaiten refreshing micellar water 🙂

 60. Ella says:

  Normaalille iholle suunnattu for meee! Innostuin tästä ihan sikana!!! 😀

 61. bettiina says:

  Protect & Care deo roll-on sopis mulle varmaan parhaiten 🙂

 62. Selma says:

  Mulle sopis parhaiten normaalille iholle tarkoitettu.

 63. Maarit says:

  Normaalille iholle olis just mulle hyvä 🙂

  maarit.niemela@hotmail.com

 64. Amelia says:

  moikka! ittelläni on käytössä toi Nivean normaalin ihon micellar – vesi. Oon sillee ollu tyytyväinen mutta kun ittelläni on aika kuiva iho niin tota kuivalle iholle tarkotettua ois kiva kokeille! <33

 65. Anniina says:

  Dry skin olisi kyl mulle paras, oon siyä käyttänykki jo tosi hyvä! 😍 Uitto61@gmail.com

 66. Heidi K says:

  EHDOTTOMASTI kuivalle iholle tarkoitettu!

 67. Noora says:

  Mulla on atooppinen iho joten ehdottomasti dry skin sopisi mulle parhaiten. Nivea on kyllä tuttu ja hyvä merkki ja oon käyttänyt nivean puhdistusemulsiota niin kauan ku muistan. Mulla loppu just mun kuorintavoide ja sitä ei enää myydä ja sitte sain kosmetologilta testiin kalliimpaa. Sekin on lopussa ja vaikka se hyvä olikin, on se niin hintava, että en sitä osta. Joten tästä postauksesta sain hyvän vinkin uuteen kuorintaan. Jes toi nivean lähtee seuraavalla kauppareissulla testiin! 🙂

  • Sini says:

   noni hyvä kuulla! kantsii testaa 🙂 jep, kosmetologeilta ostetut tuotteet eivät missään nimessä ole yleensä huonoja, mutta nimenomaan hinta-laatu suhde on joskus vähän hukassa, varsinkin kun nykypäivänä voi löytää edullisesti todella hyviä tuotteita!

 68. Mari says:

  Ainakin näin talviaikaan tuo kuivan ihon Micellar Water kuulostaa mulle sopivalta 🙂 Mulla on pääosin normaali iho, mutta erityisesti silmänympärysiho on herkkä näin talviaikaan sekä nenän iho kuivuu helposti ja meikkivoide alkaa nopeasti näyttää rumalta nenän iholla. Eli ilmeisesti tuo Gentle Carin ois tämänhetkiseen tilanteeseen passeli mulle?

  Jos käytän silmämeikkiä, niin vedenkestävä ripsiväri on must have mutta vedenkestävä ripsiväri + herkkä silmänympärysiho = katastrofi meikin puhdistuksessa 😀 Tuo Nivean Micellarvesi kuulostaa tosi mielenkiintoiselta mutta eikös Garnierin vastaavassa tuotteessa ollut syöpää aiheuttavaa ainesosa? :/ Siksi oon hieman skeptinen näitä puhdistusaineita kohtaan, tosin ilmeisesti Nivean omassa ei kyseistä ainesosaa ole? Olisi muutenkin mielenkiintoista kuulla sun mielipide kosmetologina tuosta aiheesta, esimerkiksi mitä ainesosia välttelet incissä, mitä suosita, mitä ainesosia kannattaa tarkkailla ja mitä ehdottomasti välttää. 🙂

  • Sini says:

   Joo herkän ihon tuotteita, ja rauhoittavia ja kosteuttavia kantsii suosia! herkkä silmänypärysiho on kyl vitsaus, sama täällä, mutta itselläni eivät nämä onneksi ärsyttäneet, mikä on ihme 🙂

   Okei, sitä Garnierin lukijoiden suosituksesta testasin, ei ärsyttänyt niin paljoa, mutta en kyl saanut meikkejä sillä pois. en ollutkaan kuullut tuommoista!

   Tämä on kyllä hyvä postausidea, voisin toteuttaa sen yhdessä Jennyn kanssa, koska hän on pereytynyt noihin todella tarkkaan, ja aina muakin läksyttää tietyistä ainesosista. (jenny siis myös kosmetologi)

 69. Siiri says:

  Normaalin ihon ois paras mulle 🙂
  Siiri.immonen02@gmail.com

 70. Laura says:

  Mun kuivalle ja atooppiselle iholle sopis parhaiten toi dry skin! 🙂

 71. Elisa says:

  Minulla on ollut tuo normaalille iholle ja se kyllä sopii minun iholleni parhaiten

 72. Maria says:

  Näin talvella varmaankin toi dry skin olis sopivin 🙂

 73. Anski says:

  Minulle sopisi parhaiten normaalille iholle tarkoitettu tuote! 🙂

 74. Ida says:

  Dry Skin olisi paras mun pintakuivalle iholle, joka kärsii pakkasesta kovasti.. 🙂

  idaheinonen96@gmail.com

 75. Miisa says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu sopisi parhaiten! 🙂

  miisakamarainen@gmail.com

 76. Jonna says:

  Mulle sopisi parhaiten Refreshing eli normaalille iholle tarkoitettu😊
  Onnea muillekkin osallistujille😊💗

  jonna.heininen@hotmail.com

 77. Janita says:

  Uskoisin että kyseinen tuote sopisi minulle hyvin koska minulla on sekaiho ja talvella kuiva. Ihoni myös vaatii hyvän puhdistuksen iltaisin.

 78. Susanne says:

  Micelle water dry skin 🙂

 79. Karolin says:

  Toi kuivalle iholle tarkoitettu sopisi minulle ehdottomasti varsinkin näin talvella kun iho kuivuu vielä herkemmin. Rakastan muutenki tämmösiä ihonhoitotuotteita ja nivea on yksi luottomerkeistäni, joten tämä tulee varmasti testiin! 🙂

 80. Susanna Sulka says:

  Mulle sensitive skin! Mun iho on aika herkkä ja yleensä poistan meikit vasta illan päätteksi suihkussa,koska useimmat kasvovedet on mielestäni epämukavia, ja jättävät ihon kireäksi sekä ärtyneeksi. susanna.sulka@gmail.com

 81. Karoliina says:

  Minun iholle sopisi parhaiten se normaalille iholle sopiva

 82. Oina says:

  normaalille ihotyypille sopisi parhaiten😊

 83. Adele says:

  Tuo kuivalle iholle tarkoitettu !

 84. Ilona says:

  Mulla on tosi kuiva iho. Oon käyny läpi monia tuotteita mutta mikään ei tunnu auttavan. Elikkä tuota kuivalle iholle suunnattua olisi kiva päästä kokeilemaan! 🙂

 85. iina says:

  normaalille ihotyypille sopisi parhaiten😊

 86. Nea says:

  kuivalle iholle tarkoitettu sopisi minun atooppiselle iholle parhaiten! 🙂

 87. Sagira says:

  Toi kuivalle iholle olisi mulle sopiva! 🙂

 88. Oona says:

  Normaali iholle oleva olisi paras minulle

 89. mulle sopisi parhaiten normaali 🙂

 90. Janita says:

  Dry skin paras mun iholle! 🙂

 91. charlotta says:

  ois varmaan toi refreshing mun iholle sopiva 🙂

 92. Johanna says:

  Mulle sopis ehkä parhaiten normaalille iholle kuuluva.. 🙂

 93. Sirena says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu kasvovesi on ollut ennenki käytössä ja hyvä on ollu! 🙂

 94. Eve says:

  Dry skin ehdottomasti!!

 95. Inkaliina says:

  Parhaiten mulle sopisi Dry Skin samoista syistä kun sinulle Sini itsellesi eli toinen atopikko, jolla on tosi herkkä iho meikin puhdistusaineiden ynnä muoden suhteen täällä hei 🙂
  Vaikka en tätä kilpailua voittaisikaan niin aioin silti tätä testata joten kiitos vinkistä 😉

 96. Inkaliina says:

  Parhaiten mulle sopisi Dry Skin samoista syistä kun sinulle Sini itsellesi eli toinen atopikko, jolla on tosi herkkä iho meikin puhdistusaineiden ynnä muoden suhteen täällä hei 🙂
  Vaikka en tätä kilpailua voittaisikaan niin aioin silti tätä testata joten kiitos vinkistä 😉

  inka_kipina@hotmail.com

 97. noura says:

  Väitän et toi normaalille iholle tarkotettu Refreshing ois mulle sopivin, koska muutki Nivean normaalille iholle tehdyt tuotteet on tähän asti pelittäneet hyvin.

  nooraju@gmail.com

 98. essilonauu says:

  minulle sopisi luultavammin tuo NIVEAn Dry Skin tai jokin normaalille iholle sopiva tuote! nimittäin ihoni on aina hyvin kuiva (varsinkin talvisin) ja se on herkkä usealle eri tuotteelle! 😉

 99. Heidi says:

  Sensitive! 🙂

 100. says:

  Ihollini paras olisi Micellar Water for Dry Skin

 101. Iida says:

  Mulle sopis parhaiten varmaa toi dry skin:)

 102. Henna says:

  Minulle sopisi parhaiten tuo kuivalle iholle tarkoitettu! Ihoni on nimittäin todella kuiva varsinkin talvisin.

 103. karoliina says:

  Dry skin tai sensitive skin!

 104. Sella says:

  Parhainten sopis toi dry skin varsinki näi talvella ku on tosi kuiva iho.

 105. Nole says:

  Minulle sopisi parhaiten tuo mikä käy normaalille iholle☺️

 106. Nole says:

  Minulle sopisi parhaiten tuo mikä käy normaalille iholle☺️
  noorakatriina03@gmail.com

 107. Milla says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu sopii mulle parhaiten varsinkin kovien pakkasten takia iho on entistä kuivempi:(

 108. Hanna-Kaisa says:

  Minulle kävisi parhaiten normaalin ihon micellar vesi

 109. K says:

  Dry skin olisi paras

 110. marsa says:

  kuivan ihon miselli, koska POD 🙁

 111. Peppiina says:

  mulle toi pure&natural

 112. Silja says:

  Mulle sopisin parhaiten joku kuivalle iholle tarkoitettu, koska mun ihon on usein todella kuiva.

  silja.rmaki@gmail.com

 113. Essi says:

  Dry skin micellar water

 114. Ronja says:

  Mulla on atooppinen iho joten dry skin olisi minulle oikea vaihtoehto. Oon ennenki käyttäny nivean tuotteita ja kun on niin herkkä iho muuteski niin toimii noi todella hyvin.😊

 115. Elsa Honkanen says:

  Dry skin olis varmasti mulle oikee vaihtoehto! 😌

 116. Oona says:

  Toi dry skin sopisi parhaiten mun iholle 🙂

 117. Veera Ahola says:

  Mun kuivalle iholle sopis parhaiten sensitive tyylinen.
  Ois niin ihana voittaa!
  Ja oot toooosi kaunis♡

 118. Aura says:

  Mulle sopis hyvin refreshing micellar Water eli normaalille iholle suunnattu
  Vaikka en kyllä käytä meikkiä paitsi välillä juhlatilaisuuksiin vähän ripsiväriä mutta jos tuote käy kasvovetenä ja sellaisena niin tulee kyllä päivittäiseen käyttöön

 119. fakani says:

  Minulle sopisi normaalin ihon tuotteet😃

 120. Annika Marjakangas says:

  Mulle sopis parhaiten ehkä tuo refreshing micellar water:) tässä sähköpostini jos sattuisin ekaa kertaa voittamaan arvontaa: annika00@netikka.fi

 121. Lyydia says:

  Minulle sopisi varmaan näin talvisin parhaiten tuo dry skin!

 122. Aura saloranta says:

  Mulle sopisi se normaalille iholle suunnattu micel:)

 123. Niina Särkioja says:

  Iholleni sopis parhaiten ehdottomasti dry tuotteet. Talvisin varsinkin jonkin verran atooppinen ihoni hilseilee. Kuorintaa onneksi jo käytän säännöllisesti. Vois ottaa seuraavaksi testiin tuon Nivean. Kiitos vinkeistä, lisää näitä vaan mahdollisuuksien mukaan! 🙂

 124. Janika Sirén says:

  Minulle sopisi parhaiten nuo normaalin ihon tuotteet!

 125. Sara says:

  minulle sopisi kuivalle iholle tarkoitettu micellar water,koska ihoni on kuiva

 126. Erika says:

  Kuivalle iholle suunnattu, koska mulla ei oo sellasta kasvojen puhdistus ainetta, joka sopis mun herkästi kuivuvalle iholle ja vihaan sitä jos iho jää jäykäksi 😀

 127. Jenni Mikkola says:

  Normaalille iholle tarkoitettu sopisi parhaiten!

  jnnmikkola@gmail.com.com

 128. Nea says:

  mulle sopisi ehk parhaiten normaalille iholle tarkoitettu 🙂

 129. Heli says:

  Minulle sopisi parhaiten tuo herkälle iholle tehty pure&natural 🙂

  heli.happonen@gmail.com

 130. Marika says:

  Dry skin 🙂

 131. Minna says:

  Normal skin sopisi minulle hyvin. Nykyään käytän pelkästään näitä.

 132. Elina says:

  Normaalille iholle olisi paras! 🙂

 133. Anne says:

  Toi kuivalle iholle tarkoitettu!

 134. lilja niukkanen says:

  Mä itse käytän nivean tuotteita,koska ihoni on aika herkkä niin nivean tuotteet ovat olleet tosi hyviä. Mulle itselleni sopisi parhaiten -Dry skin- .

 135. Ilona says:

  Dry skin 🙂

 136. Maisa Kuitto says:

  Tämä kuivanihon-tuote on parhain minulle luultavasti, sillä ihoni on todella kuiva näillä talvisäillä.

 137. Sara says:

  Kuivalle iholle 🙂 Olis mukavaa vaihtelua kun ei rapisisi kokoaikaa naama irti näin talvisin 😀

 138. Jenni says:

  Mulle sopis parhaiten tuo normal skin 🙂

 139. Hazal says:

  Dry skin 😉

 140. Anna says:

  Dry tuotteet sopisi mun kasvoille, itselläni on normaali iho ja näin talvisin hieman kuiva. Kosteus ei ole koskaan pahitteeksi.

 141. Iida says:

  Joku hellävarainen kuivalle ja herkälle iholle. Mulla iho on niin kuiva että tuntuu ettei mikään tähän tehoa :/

 142. Melissa says:

  Dry skin misellivesi sopisi parhaiten!:)

 143. Aada says:

  Minun iholleni sopisi kuivalle iholle suunnattu tuote koska kasvoni ovat aina kuivat korppuiset ja muutenkin huonossa kunnossa

 144. Elina says:

  Mun iholle sopis dry skin, koska mullakin on atooppista ihottumaa! 🙂

 145. viivuska says:

  tuo kuivalle iholle tarkoitettu toimis parhaiten minulle kuivan ihon omistajana!

 146. Julia Lehtikangas says:

  Pure&Natural sopis parhaiten! sp: julia.lehtikangas01@gmail.com

 147. Essi Koistinen says:

  itellä on vuan tuo erisarin puhudistusgeeli ja kasvovoide.miulla kun on isosisko nii en uskalla pyytää mittää tuotteita et ostettas ku kauhia arvionti alakas sillo.ois tosi kiva jos tollasen paketin saisin ps.oot ihan paras💖

 148. Leila says:

  Hei,
  Noi on ihan mahtavat tuotteet olisi mukava
  Voittaa noi. Ja nuo tuotteet olisi tosi hyviä
  Mun iholle ja muutenkin vaikkuttaa hyviltä.✨❤️

 149. Ida says:

  Dry skin is paras!!

 150. Jasmine says:

  Dry skin

 151. Tiia says:

  Micellar water for dry skin! 🙂

 152. Miira says:

  Kuivalle iholle suunnattu olisi varmasti paras mun kuivalle ja hilseilevälle iholle.

 153. Leila O. says:

  Hei,
  Noi vaikkuttaa tosi hyviltä tuotteilta ja muuteni
  Olisi varmaan hyviä mun iholle olisi mukava
  Voittaa nuo tuotteet.

 154. Emma says:

  Gentle caring kasvovesi sopis mulle varmasti parhaiten koska mulla on superkuiva iho!

 155. Sanna says:

  Minulle sopisi ehdottomasti tuo kuivalle iholle tarkoitettu, koska varsinkin näin talvisin iho on todella kuiva. Tykkäsin tästä postauksesta todella paljon, koska olen etsinyt itselleni sopivaa puhdistusta ja tästä tuli hyviä vinkkejä 🙂

 156. Enni W says:

  Kuivan ihon 🙂

 157. Ippe says:

  Kuivalle iholle varmasti jokin sensitive tuote.

 158. Veronica says:

  Normaalille iholle 🙂

 159. Reetta says:

  Luulisin että dry skin olisi paras 🙂

 160. Reea Ketola says:

  Joku dry skin tyyppinen koska varsinkin näin talvella iho kuivuu todella paljon ja samalla herkälle iholle tarkoitettu!

 161. Evelin says:

  Veikkaan että sopisi dry skin, koska näin talvella tuntuu että kaikki kosteus iholta on kadonnut.

 162. Mia says:

  Itselläni on varsinkin talviaikaan todella kuiva iho, joten kuivalle iholle tarkoitettu kasvovesi sopisi parhaiten.

 163. Kristiina Huovinen says:

  Oma ihoni ei kuivu melkein koskaan, eli mulle kävisi jonkun sorttinen sensitive micellar vesi 🙂 En meikkaa päivittäin koska tuntuu tosi hyvältä olla ilman meikkiä varsinkin koulussa kun on niin rankkaa niin on ihanaa, että olo on ees rento tavallaan! Tykkään puhtaasta ihosta ja siitä miltä se tuntuu.

  Kristiinamaarit@gmail.com

  • Sini says:

   jep, itellä sama!ja kun se oikeasti voi silloin paremmin 🙂 välillä kiva laittaa meikkiä, mutta komppaan tuon ehdottomasti!

 164. veera says:

  Normaalin ja vähän rasvoittuvanihon tuotteet käytössä 🙂

 165. Jasmin Alanko says:

  Dry skin!

 166. Elina says:

  Olen itsekkin etsinyt jotain meikipuhdustusainetta jolla saa ne vedenkestävät meikitkin pois ja mulla on todi kuiva iho niin rasvatkin tulisi tarpeeseen.

 167. Jenna says:

  Luultavasti Sensitive skin ois mulle paras 🙂

  jenueveliina@luukku.com

 168. Elina says:

  Dry skin sopii mulle hyvin 🙂

 169. manda says:

  herkälle/punoittavalle iholle tarkotettu tuote ois mulle paras!
  sähköposti: mandaminea@gmail.com

 170. Mariah says:

  Moikka! Tuo normaalille iholle sopiva Refreshing micellar water menee seuraavana kokeiluun 🙂 oon testannut kaikki Garnierin micellivedet ja nyt käytössä on Oriflamen tuote.

 171. Janica says:

  Mulle sopis varmaankin normaalille iholle tarkoitettu❤️

 172. Henna says:

  Dry Skin Micellar Water sopisi iholleni parhaiten. 🙂

 173. Jaenska says:

  Tuo dry skin taitaisi olla se paras omalle iholle!

  bmunkki@hotmail.fi

 174. Elina says:

  Hei! Olen itsekkin etsinyt jotain meikinpuhdistusainetta/kasvovettä jolla saisi ne vedenkestävät meikitkin pois olen etsinyt pitkään mutta ei ole vielä sitä oikeanlaista löytynyt joten varmasti tulisi tarpeeseen tuo micellar water for dry skin koska varsinkin näin talvella mun iho on tosi kuiva.

 175. Taina says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu sopisi meitsille! Olisi kiva kuulla sun saliohjelmasta 🙂

 176. pieta says:

  Normaalille iholle 🙂

 177. Nina says:

  Dry skin 🙂

 178. Marika says:

  Mulle sopisi luultavasti parhaiten toi Pure&Natural. 🙂

 179. Roosa says:

  Omalle iholleni sopisi parhaiten kuivan ihon tuotteet, sillä varsinkin talvella ihoni on hyvin kuiva.

  roosa_heikkila@outlook.com

 180. Sanna Marjamaa says:

  Mulla itsellä on atooppinen iho myös ja siksi kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet ois just hyvä! (Sensitive) (Dry skin)

  Käytän Nivean tuotteita joka päivä, koska kokenut kokovartalo rasvat todella hyväksi omalle iholle. Kuorintoja en ole viellä päässyt kokeilemaan tai muita tuotteita niin olisi upeaa saada tilaisuus tähän. 🙂

 181. Mira says:

  Tuo kuivalle iholle suunnattu 🙂

 182. Weera N says:

  Mulla pääsääntöisesti ei ole kovinkaan kuiva iho, mutta aina kun pesen kasvot tmv, niin sen jälkeen se kuivuu ihan älyttömän paljon. Siks luulenkin että toi Dry Skin vois olla mun nassuun loistovalinta, ja hyvilllä kasvonhoitotuotteilla sais varmaan vähän paremmat rutiinit kasvojen pesuun ja hoitoon. Laiminlyön kasvojen hoitoa ihan jonkin verran ja nyt vasta ton videon jälkeen tajusin että mitenkä tärkeää se olis joka päivä pestä…

 183. Ursula says:

  Mulle sopisi varmaankin parhaiten se GENTLE CARING kuivalle iholle, koska varsinkin näin talvisin iho on niin kuivana.

 184. Vivian says:

  Minulle sopisi sensitive micellar water. Hyvä postaus! 🙂

 185. Kaisa says:

  Dry skin. 🙂

 186. Vilma says:

  Hei! Minun iholleni sopisi parhaitan normaalin ihotyypin kasvovesi. Ihoni on nimittäin aika siisti että ei ole kovinkaa kuiva ,mutta nivean kasvorasvani on kohta loppu niin tämä tulisi hyvään käyttöön.

 187. Milla says:

  Minulle varmaan sopisivat omalla tavallaan kaikki, mutta enimmäkseen varmaan tuo normaalille iholle tai kuivalle iholle.

 188. Sara Salminen says:

  Normal Skin Micellar Water olisi ihana saada testiin, koska täällähän sama ongelma eli meikit eivä meinaa millään lähteä kasvoilta 🙂

 189. Linnea says:

  Minulle sopisi varmaan parhaiten kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet, varsinkin talvella kasvoni ovat hyvin kuivat.

 190. Oona says:

  Mulle sopis tuo normaalille iholle tarkoitettu ja sähköposti on bonskuliini321@gmail.com

 191. Vilma says:

  Hei! Minun iholleni sopisi parhaitan normaalin ihotyypin kasvovesi.

 192. Kätilö opiskelija says:

  Sensative 🙂

  heidikristiina.ahola@hotmail.fi

 193. Janette Yliluoma says:

  Parhaiten minulle sopisi kuivalle iholle tarkoitettu tuote. Tuntuu kuin kasvoni ei hengittäisi lainkaan…😑😑

  janetteyliluomaa@gmail.com

 194. Iina says:

  Ihana toi sun rauhallinen höpöttely videolla, tykkäsin kovasti! 🙂 Jos innostuit tästä aiheesta, en tosiaan pane pahakseni jos teet lisää tän tyyppisiä videoita. Mun iholle sopis parhaiten dry skin. 🙂

 195. jenny says:

  Pakko kokeilla. Mun iholle olis paras toi sensitive.

 196. Laura Karhu says:

  Mulla on aika rasvoittuva iho niin luulisin että toi normaalille iholle tarkoitettu olis kaikista paras 🙂

 197. sinko says:

  SIIS toi micerall water ON OLLU JO KAUAN HANKINNASSA mut en oo saanu aikaseks – Tää postaus asiallinen !
  sylvi.sinkko@gmail.com

 198. Jenna Koivisto says:

  Olipa hyvä postaus ja My day-video! Oon kyllä itekki miettinyt noita kasvovesiä sunmuita ja luulenpa et sensitive vois olla aivan hyvä mun iholle👍😊

 199. Ronja says:

  Näin atooppisen ihon omaavana, varsinkin talvella iho kuivuu ihan super nopeesti niin parhaiten kävisi kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet!

 200. Viivi says:

  Parhaiten iholleni sopisi sensitive skin puhdistusvesi. Olen hyvin herkkäihoinen ja monet meikinpuhdistusliinat ja aineet saavat ihoni punaiseksi ja sitä alkaa kuumottamaan. Uskoisin, että sensitive skin puhdistusvesi jättäisi paljon paremman fiiliksen ja saisin paremman vaihtoehdon pestä meikit pois kuin tavallisella saippualla. 😀

  • Sini says:

   joo, luulen että toi dry tai sit sensitive skin sopisi sulle kyllä 🙂 kyllä jättäisi, tavallinen saippua itsessään kuivattaa ihoa todella paljon :/

 201. Petra says:

  Ehdottamasti sopii parhaiten Soft kosteusvoide, koska talvisin todella kuiva iho käsistä,jaloista ja naamasta ja soft voide on hyvä, kun se sopii juuri käsiin, jalkoihin ja naamaan niin ei tarvitse ostaa erikseen jokaista purnukkaa!:)

 202. Minttu K says:

  Parhaiten minulle sopisi sensitive micellar water.

 203. Erika says:

  Mun atooppiselle ja kuivalle iholle parhaiten sopisi dry skin tuotteet.

 204. Jasmiina says:

  Minulla on todella kuiva iho.. Kuivalle iholle tehty kasvovesi olisi todella hyvä. Minulla on se ollut ennenkin 🙂

 205. Nea says:

  Mun atooppiselle ja kuivalle iholle parhaiten sopisi dry skin tuotteet.

 206. Jenna says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu kasvovesi, sillä näin talvisin huomaan ihon vaativan todella paljon hoitoa.

 207. Eerika says:

  Mun iholle sopisi luultavasti parhaiten normal skin.Nivean tuotteet sopii muitenki mun iholle hyvin👍🏼

 208. Katja says:

  Kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet sopii minulle. Varsinkin näin talvella iho kuivuu ihan älyttömästi.

 209. iidaemmi says:

  dry skin! talvisin iho kuivuu kamalasti

 210. Nella Varjanto says:

  Kuivan ja herkän ihoni takia minun kasvoilleni paras micellar water olisi GENTLE CARING
  sposti: nella.varjanto@netikka.fi

 211. moon says:

  ehdottomasti toi kuivan ihon! Mulla on varsinkin näin talvella niin kuiva iho kasvoissa:)

 212. Jemina says:

  Sensitive tai dry sopii ehdottomasti mulle! 🙂

 213. Mari says:

  Veikkaisin, että dry skin olis ehdottomasti mulle sopiva. Nyt on menossa ensimmäinen talvi, kun tuntuu että koko naama kuivuu kasaan kosteutuksesta huolimatta. Kesällä taas iho on tosi rasvainen, koita tässä sitten tasapainoilla 😀

 214. Mimds says:

  Dry Skin -versiota ois kiva päästä testaileen!

 215. Adalmiina says:

  Ehdottomasti dry skin, mulla nimittäin näin talvisin varsinkin iho todella kuiva.

 216. Sylvi says:

  Parhaiten sopisi toi dry skin😊

 217. Annu says:

  Parhaiten sopii normaalille iholle tarkoitetut tuotteet. Ihotyyppi on testattu ja yllättävää kyllä edes talvella iho ei juurikaan kuivu.

 218. Helmi says:

  Minulle kävisi melko varmasti tuo sama kuin sinulla oleva kasvo vesi ja kuorinta koska minulla on myös herkkäiho, atoppinen iho sekä tarvitsen jonkun hyvä joka oikeasti poistaa kaiken pölyn pois kasvoiltani.

 219. Iida says:

  Dry skin micellar water ois hyvä mulle 🙂 ja sähköposti: iidalepisto@gmail.com

 220. Santra Ma says:

  Normaalille iholle tarkoitettu olisi paras

 221. Jenni Lind says:

  Mulle sopisi ehdottomasti kuivalle iholle oleva kasvovesi!

 222. Sissi says:

  Kuivalle iholle tarkoitetut tuottet on se mun juttu. Varsinkin talvella niiden käyttö ja tärkeys melkeimpä tuplaantuu!

 223. Tanja korhonen says:

  Hei minulle sopisi sellainen joka on tarkoitettu herkälle iholle.tätä oli ihana lukea ja vielä ihanempi kataoa youtubessa videota.

 224. Janica says:

  Dry skin, ja ehdottomasti lisää tällaisia postauksia lisää!

 225. Suvi says:

  Minulle parhaiten sopii kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet. 🙂

 226. Janina says:

  Tuo kuivalle iholle tarkotettu ehdottomasti! En oo vieläkään pitkän ettimisen jälkeen löytäny täydellistä meikin puhdistusainetta joka ei kuivattais ja joka poistais meikit myös täydellisesti

 227. Sanna Yliluoma says:

  Pure & Natural 😀

 228. Joona says:

  En itse asias tiedä mikä sopis mulle parhaiten oon käyttäny tuhansia aineita ja mikään ei vaa toimi ja oon aikalailla luovuttanu asian suhteen. Mulla on siis kuiva iho ja vaik kuinka rasvaisin nii iho tuntuu silti tosi kuivalta.
  Itse pidän kauneusblogia vaikka ei varmaan pitäis koska en tiiä näist asioista juurikaan mitään. Onneks kukaan ei ole kysynyt mun ihonhoidosta mitään. 😀

 229. Tinja says:

  Ihana arvonta! Normaalille iholle sopiva tuote sopisi minulle parhaiten!

 230. Jutta says:

  Tuo kuivalle iholle sopisi minulle parhaiten. Kasvoni ovat aina olleet todella kuivat ja edelleen etsin itselleni sopivia tuotteita,että kasvoni pysyisivät edes vähän parempina.

 231. Iiris T says:

  Minulle sopisi parhaiten kuivalle iholle tarkoitettu

 232. Inka says:

  Punoittavalle iholle sopivat tuotteet sopisivat parhaiten.

 233. Franceska Fodor says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu olis mulle paras vaihtoehto!

 234. Noora says:

  Parhaiten sopis refreshing!

 235. Rebekka says:

  Valitsisin itelleni varmaan ton Dry Skin Micellar Waterin, koska vaikka kärsin aika paljon epäpuhtauksista ja nuorempana jopa aknesta, on ihoni silti niin pintakuiva, että puhdistamisen jälkeen ihon kiristävä tunne ja käsintuntuva kuivuus ovat hyvinkin tuttuja juttuja!

 236. Viivi says:

  Minulle sopisi parhaiten tuo normaalille iholle tarkoitettu:)

 237. Viivi says:

  Minulle sopisi tuo normaalille iholle tarkoitettu:)

 238. Petra says:

  Itselleni sopisi tuo normaalille iholle tarkoitettu!

 239. Ingalotta says:

  Valitsisin varmaan ton dry skin micellar waterin.

 240. Julia says:

  Mun iholle sopis ehdottomasti parhaiten kuivalle iholle suunniteltu. En oo koskaan uskaltanut kokeilla puhdistusvesiä, oon vannoutunut cliniquen take the day off-balmin käyttäjä. Kuiva iho on kyllä pain in the ass jos näin saa sanoa 😅

 241. Ida says:

  Minulle sopisi ehkä parhaitrn tua kuivalle iholle suunnattu kasvovesi, sillä itsellänikin on atoopinen iho ollut pienestä saakka.

 242. Ella K says:

  Mulle sopii noista kolmesta ehdottomasti dry skin koska mul on tosi kuiva iho ja aina kun tuun suihkusta nii mun iho on ihan kuiva ja tällä hetkel mul on toi sensitive mut se ei oo ihan tarpeeks kosteuttava mun iholle ja täl hetkel mulle tulis tarpeesee kaikki rasvat ja ihon hoito tuotteet koska nyt mul on nii kuiva iho ja rasva mitä täl hetkel käytän ei kosteuta tarpeeks paljon ja
  kuorinta mikä mul on ei oo tarpeeks hellävarainen vaan siitä mun iho kuivuu ja alkaa punottaa joten palkinto olis tosi kiva voittaa koska se tulis tarpeeseen.

 243. jenna says:

  normaalille iholle tarkoitettu sopis mulle!

 244. Milla says:

  Itselle sopis parhaiten normaalille iholle soveltuvat puhdistustuotteet. Huippu arvonta! 🙂

 245. Kiira says:

  Tämä postaus täydensi ihonhoitoymmärrystäni paljon ja lukemani perusteella ihoni kaipaisi ehdottomasti kuivalle iholle tarkoitettua tuotetta!

 246. Friida says:

  Minulle sopisi parhaiten kuivalle iholle tarkoitettu. Varsinkin talvisin saa olla kokoajan rasvaamassa ihoa.

 247. Mette says:

  Mun iholle sopis parhaiten toi normaalille iholle tarkotettu micellarvesi 😊

 248. Jenni says:

  Kuivan ihon misellivesi 🙂

 249. heli says:

  Tuo kuivalle iholle tarkoitettu olis mun iholle varmaan paras

 250. minna says:

  Normaalin ihon tuote 🙂

 251. henna says:

  herkälle iholle tarkoitettu misellivesi

 252. Paula says:

  Sensitive 🙂

 253. Titta says:

  Kuivalle iholle, koska atooppinen iho, joka näin talvella varsinkin muistuttaa kosteuttamisen tarpeesta. 🙂 nivea ollut suosikkimerkki jo pitkään kasvojen ihon hoidossa 🙂

 254. Petra says:

  Valitsisin itelleni Dry Skin Micellar Waterin, koska se sopis omalle kuivalle iholle varmasti parhaiten.

 255. Kia says:

  Dry skin 🙂

 256. Linnea says:

  Talvella varsinkin ihoni kuivuu helposti, joten minulle sopisi parhaiten Dry Skin Micellar Water. 🙂

 257. Sanna Eloranta says:

  Mulle sopisi parhaiten normaalille iholle tarkoitettu 🙂

  sanna_eloranta@hotmail.com

 258. Ansku says:

  Minulle sopisi varmaan tuo normaalin ihotyypin💦 olisi kiva voittaa tämä paketti koska minulla ei ole mitään ihon hoito tuotteita ja kumminkin meikkiä käytän päivittäin niin olisi mukava saada hyvä ihohoito rutiini käyntiin💪🏼❤️

 259. Elisa says:

  Ehdottomasti Dry Skin, ihoni on kuiva vuodenajasta riippumatta.

 260. Oona says:

  Pure $ natural sopisi herkän ihoni vuoksi. Olenkin miettinyt jo pitkään jotain todella hyvää puhdistusainetta/kasvovettä, joten pitää laittaa testaukseen. 🙂

 261. Kristina says:

  Normaalille ihotyypille sopiva tuote 🙂

 262. Siinatar says:

  Dry Skin sopisi minulle =).

 263. Piia says:

  Normal skin koska ei ole herkkä tai juiva iho.

 264. Jenni says:

  Atooppinen iho, joten olisi ihana saada

 265. Jenni says:

  Atooppinen iho, joten olisi ihana saada

 266. Aurora Jokinen says:

  Varsinkin näin talvella kuivalle iholle! Dry skin👍🏽

 267. Ida says:

  Dry skin Micellar Water sopii niin hyvin mun kuivalle iholle!
  idan.hepajutut@gmail.com

 268. Annika Puranen says:

  Sensitive, herkälle iholle just passeli. ☺

 269. Nora says:

  Mulle sopis parhaiten Sensitive tuotteet !Talvella hieman atopiaa 🙂

 270. Jenni says:

  Dry skin

 271. Jenni says:

  Dry skin sopisi parhaiten!

 272. Henna says:

  Mulle sopis varmasti toi dry skin, tällee talvella tuntuu et naama kuivuu kasaan enkä oo vuosien etsinnän jälkeen löytäny vieläkään ittelleni sopivaa kasvovettä 🙂 henna.metsa@gmail.com

 273. Sesilia says:

  Kuivalle iholle tarkoitetut puhdistusaineet. Siiiiis vihaan sitä kuivuuden ja kireyden tunnetta kavojen pesun jälkeen, että aina on pakko saada HETI rasva naamaan. (Epäilen atooppista ihoa muutenkin) Itsellä kans ollu ongelmia löytää hyvä meikinpuhdistusaine. Tämän hetkisen aineen kanssa joudun tekemään niin, että puhdistan vähintään 3 kertaa naaman peräkkäin. Noi sun kuvailut noista tuotteista kuulostaa vaan niiin mulle sopivilta, että jos ei arpaonni suosi niin käyn silti ehdottomasti ostamassa!😂 Mäkin urheilen monta kertaa viikossa niin motivoisi varmasti muakin puhdistamaan meikit useammin ennen treeniä jos ois noin näppärä tuote!

  • Sini says:

   jep, itellä sama, että kasvot kiristää niin vimmatusti suihkun jälkeen, että pakko kosteuttaa heti! kiva kuulla etä sait hyviä vinkkejä, ja joo, ehdottomasti suosittelen kokeilemaan vaikka ei arpaonni osuisi,varsinkin kun on noin hyvä hinta 😉

 274. Cris says:

  Miulle sopis parhaiten se kuivalle iholle tarkotettu kasvovesi. Miulla on ympäri vuoden kuiva iho enkä oo sen takia löytäny sopivia kasvonhoitotuotteita.
  Nyt oon kuitenkin käyttäny jo monta vuotta Nivean Refreshingly Soft Moisturizing Cream käsille, naamalle ja vartalolle tarkotettua rasvaa. Käytän sitä tosin vaan kasvoille aina suihkun jälkeen kun olen pessyt kasvot vedellä, koska en käytä meikkiä. Naamani siis kuivuu pelkästä vesipesusta….
  Haluaisin muitakin ihonhoitotuotteita ku vaan tää rasva mut en rahatilanteeni vuoksi pysty kokeilemaa koko ajan kaikkee uutta, eikä ole edes tullu mieleen kokeilla muita Nivean tuotteita… 😀
  Oon kyllä kokeillu esim. kavereideni käyttämiä kalliita rasvoja ym. mut ei nekään oikee auta..
  Olen myös kokeillu Ceralan Plus rasvaa mikä on nimenomaan tarkotettu kuivalle-, atoppiselle- ja psoriaasi-iholle. Luulis että se ainakin olis auttanu mut ei.. Paremmin auttaa tää nivea mitä oon nyt käyttänyt.

  • Sini says:

   moni muukin on täällä kehunut soft tuotetta, pitää varmaan itsekkin testaa 🙂 itse läträän reisilleni nivea cremee näin talvisin, kun atopia on pahimmillaan.

 275. Olivia says:

  Minun iholleni sopisi kuivalle iholle tarkoitettu puhdistus vesi kun kovasti iho kuivuu talvella!

 276. Essi says:

  Kuivan ja couperosa ihon vuoksi mulle sopisi sarjan sensitive tai dry skin- tuotteet 😊 Oon pitkään kärsiny kummastakin vaivasta, joten olisi ihana löytää hyviä puhdistustuotteita jokapäiväiseen käyttöön 😊

 277. Jenni says:

  Kuivalle iholle suunnattu sopisi minulle 🙂

 278. Ella says:

  Mun kasvoille sopis ehdottomasti Dry skin. Mulla on ympäri vuoden tosi kuiva iho, erityisesti talvella. Kasvoihin tulee punaisia kuivia länttejä ja iho tuntuu todella kireälle.

 279. Milja says:

  Kuivalle iholleni dry skin micellar sopisi täydellisesti

 280. Rosa-Maria says:

  Talven kuivalle iholle sopisi ehdottomasti dry skin.

 281. Emilia says:

  Dry skin micellar water sopis mulle varmasti parhaiten, koska varsinki talvisin ihoni on tosi kuiva

 282. Olivia says:

  En ole varma että kumpi olisi parempi normaali vai herkkä🤔 Luulisin että kallistun enemmän normaaliin. Suosittelit niin hyvin tuotteita joten ajattelin ostaa itse jos en satu voittamaan. Tuo kuorinta ainekkin todennäköisesti lähtee mukaan👍

 283. Anna says:

  Iholleni sopisi parhaiten kuivalle iholle tarkoitettu puhdistusvesi

 284. Noora says:

  Ehdottomasti dry skin näin talvisaikaan varsinkin 🙂

 285. Mirka says:

  Oon aina tykännyt käyttää Nivea- sarjan tuotteita. Ne on tosi laadukkaita ja edullisia. Luulen että itselleni ottaisin dry skin micellarin. Talvi iho ei voi saada liikaa kosteutusta:)

 286. Outi says:

  Minun iholleni sopisi parhaiten Dry Skin Micellar Water😊

 287. Essi says:

  Refreshing Micellar water olis täydellinen mulle!

 288. Kaisa says:

  Kavoilleni sopisi kuivalle iholle tarkoitettu puhdistusvesi, koska kärsin atooppisesta ihosta. Mulla on ollut sama ongelma löytää hyvää puhdistusvettä, joka poistaa myös vedenkestävän meikin. Silmää ympäröivä iho on alkanut punoittaa ja kirvellä, ja kuivattanut sen ihan korpuksi. Joten vedenkestävät meikit ovat joutuneet jäämään laatikon pohjalle. Olisi mukavaa päästä testaamaan tuotteita, jos löytyisi luotto puhdistusvesi ja jotai muutakin! 🙂

 289. Julia says:

  Kuivalle iholle suunnattu puhdistusvesi toimisi varmasti parhaiten omassa käytössä 🙂

 290. eelin says:

  Refreshing Micellar Water, voisi olla minulle sopiva 🙂

 291. I says:

  Varmaankin toi kuivalle iholle, sen verran korppu 😀

 292. Jenna Turunen says:

  Minun iholle sopisi hyvin juuri kuivan ihon tuotteet, koska itsellänikin on atooppinen iho. Tarvitsisinkin hoitoa kasvoilleni mutta tällä opiskelijabudjetilla ei paljoa ostella mitään. Varsinkin talvisin kärsin yliherkästä ja kuivuvasta ihosta.

 293. Isla says:

  Mun ihaolle sopis parhaiten dry skin.😊

 294. alexandra says:

  mun iholle ois varmaa toi dry skin ku itekki oon atoopikko ☺

 295. Iina Jäähelmi says:

  Sensitive! Mulla on tosi herkkä iho, punoittava toisinaan kipeänkin. Talvisin se kuivuu, kesäisin rasvoittuu.näppylöitäkin tulee helposti, sellaista hyvin pientä näppyä. jaahelmi@hotmail.com

 296. Krista K says:

  Atooppisen ihon myötä minulle sopisi tuo dry skin tai sensitive 🙂 Atooppisen kuivalle, hilseilevä ole ja aralle iholle on nii vaikea löytää sopivaa tuotetta nii tuo menisi kokeiluun 🙂

 297. Elsku says:

  Sensitive skin ohuelle iholleni.

 298. Julia says:

  NIVEAn micellar water sensitive sopisi parhaiten, koska minulla on todella herkkä iho ja se kaipaa helliä puhdistusaineita :)!

 299. Maiju says:

  Pure & Natural sopisi varmaan minun iholle, ihoni on ohut, herkkä ja punoittava. Nivealta mm. rasvoja käytössä ja ovat kyllä ehdottomia suosikkeja 🙂

 300. Sara says:

  Sensitive, koska mulla on herkkä iho ja yleensä iho reagoi hajustettuihin tuotteisiin kirvelyllä. Pitääkin varmaan vaihtaa tuohon vaikka nykyinenkin nivealta 🙂

 301. Pinja says:

  Minulle sopisi tuo 3-in-1 Refreshing Micellar Water.

 302. Jennun says:

  Itselläni on pinta kuiva ja herkkä iho, joten luulen, että dry skin- ja sensitive-tuotteet ovat itselleni sopivia. Erityisesti näin telvella ihoni punoittaa herkästi ja kaipaa tuplasti enemmän kosteuttavia tuotteita kuin normaalisti. Minulla on vieläkin etsinnän alla se täydellinen kasvovesi, että Nivean yksilö pitäisi varmaankin testata. 🙂

 303. Christa says:

  Itsekin atooppisesta ihosta kärsivänä tuo kuivalle iholle soveltuva olisi paras! 🙂

 304. Venla says:

  Kasvovesi ois aika jees. Tarviin sitä tai muuten oikeesti mun naama on ihan hirveen näkönen!.

 305. Riikka says:

  Minun, myös atooppiselle, iholleni sopisi toivottavasti tuo dry skin 🙂

 306. Reetu says:

  Minulle sopisi todennäköisesti normaalille tai kuivalle iholle tarkoitettu, kokeilemallahan se selviäisi.

 307. mayastiina says:

  Mun kasvoille sopisi parhaiten tuo kuivalle iholle tarkoitettu eli dry skin. Täytyy varmaan joka tapauksessa käydä nappaamassa oma kaupasta, jos voitto ei omalle kohdalle napsahda. 😀

 308. Vilma says:

  Mulle kävis sensitive tuotteet varmasti parhaiten 🙂 Hyvää vuoden alkua sulle! 🙂

 309. manna says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu:)

 310. minttu says:

  Talvisin mun iho on aina tosi kuiva ja vaatii paljon kosteutta, joten mun iholle sopisi varmasti parhaiten dry skin 🙂

 311. Silja says:

  Varmaankin toi ihan normaali on mulle sopivin tai sitte tuo kuivalle iholle.. Riippuu nii paljo vuodeajasta!

 312. Emma says:

  Itse omistan sekaihon joten en tiedä mikä tuote sopisi juuri minulle, mutta uskon, että se olisi Normaali Skin-tuotteet 🙂

 313. Rebz says:

  Näin talvikuivalle iholleni sopisi parhaiten Dry Skin Micellar 🙂

 314. Essi says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu, varsinkin näin talvella. 🙂

 315. Mia says:

  Mun iholle sopis varsinkin näin talvisin toi dry skin! Olen itae koittanut muutamaa micellivettä mutta nivean on vielä testaamatta! 🙂

 316. Maria J says:

  Dry Skin, koska nyt varsinkin kovilla pakkasilla iho on niin kuiva. Tietyt lääkkeetkin oikein edistää sitä kuivuutta..

 317. Suvi says:

  Tosi kiva ja mielenkiintonen postaus! Ihana myös kuulla vähän juttua sun kosmetologiurasta kun itse kauneudenhoitoalaa opiskelen 🙂
  Mulle sopisi parhaiten varmasti dry skin!

 318. Outi says:

  Kyllä se olis tuo Dry Skin näin talvella!

 319. Laura says:

  Toi dry skin kasvovesi ois kyl kiva saada testiin! ☺️

 320. Sari says:

  Kuivalle iholle! Mulla on läpi vuoden kuiva iho ja pahenee talven myötä. Kaiken näkösiä tuotteita on testailtu mut ei ole vielä tullut vastaan sellaista oikeasti toimivaa. Josko tämä olisi se.

 321. Jasmin U. says:

  Itselleni sopisi tuo normaalille iholle tarkoitettu micellevesi. Kasvojeni iho on pääsääntöisesti normaali 🙂

 322. Suvi says:

  Mulle sopis parhaiten toi kuivalle iholle tarkotettu! 😍
  nieminensuvi4@gmail.com

 323. Reetta says:

  Mulla on sekaiho, joten en ole ihan varma mikä kävisi parhaitan, mutta veikkaan että Normaali Skin-tuotteet käyvät hyvin. 🙂

 324. Elina says:

  Normal skin olis noista kolmesta varmaan lähimpänä, sposti: sallavare@hotmail.com

 325. Saana says:

  Normaalille iholle tarkoitettu sopisi minulle! 🙂

 326. Sanna says:

  Herkän ihon omaavana sanoisin sensitive 🙂

 327. Mira says:

  Omalle iholleni sopisi parhaiten normal skin! 🙂

 328. Lea says:

  Tosi hyvä postaus jossa oli hyödyllisiä vinkkejä! Itsellä tuppaa jäämään aina ihon hoito taka-alalle, joten hyvät ja toimivat tuotteet KUIVALLE IHOLLE tulisivat ehdottomasti tarpeeseen!

 329. Aino says:

  Dry Skin sopisi varsinkin nyt talvella kun iho on tosi kuiva 🙂

 330. Hennaj says:

  Sensitive koska ihoni on herkkä ja taipuvainen couperosaan 🙂

 331. Henrietta says:

  En ole ihan varma, mutta useasti on minulle sanottu, että ihoni on pintakuivainen mutta myös rasvainen. Eli joko dry skin tai tuo sensitive. Olen huomannut että oma iho voi kyllä parhaiten kun sitä kosteuttaa tarpeeksi. Sun video tubes oli hyvä ja kattoisin mielelläni lisää jotain kauneusvideoita 🙂

  • Sini says:

   kiitos, pitää siis alkaa tekemään lisää 🙂 kyllä, pintakuivuus ja rasvaisuus on monen ongelma, silloin vaan muistaa kuoria kuolleen ihosolukon pois, ja rasvaiselle iiholle suunnatut tuotteet!

 332. Taija says:

  Dry skin, koska talvi + muutenkin kuiva iho… 🙂

 333. Milana says:

  Varmaan kuivalle/herkälle iholle sopiva! 🙂

 334. Micaela says:

  Mulle sopis ehdottomasti toi kuivalle iholle tarkoitettu.

 335. Linnea says:

  Minun iholle sopisi dry skin ja sähkoposti on linsku.tuokko@gmail.com

 336. Janita says:

  Refreshing Micellar Water, normaalille iholle.

 337. Laura says:

  Mulle taitaa sopia parhaiten kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet 🙂

 338. anna s. says:

  dry skin 🙂

 339. emilia says:

  Tosi hyödyllinen ja mielenkiintoinen postaus ja myday! 🙂 Mulla on talvella varsinkin niin kuiva iho, että kyllä toi dry skin olisi ehdottomasti paras.

 340. Kerttu says:

  Ehdottomasti dry skin, koska kasvoni vaativat kosteutusta!
  Kerttu.hakkarainen@hotmail.com

 341. Krista says:

  Varmasti mulle paras olisi sensitive skin -vesi 🙂

 342. Petra says:

  Juuri toi kuivan ihon tuote ois omalle iholle paras 🙂

 343. Noora Kurki says:

  sensitive!!

 344. Marianne says:

  Mulle sopisi parhaiten varmasti sensitive!

 345. JOANNA says:

  Minulle sopisi parhaiten kuivalle iholle👌🏽

 346. mirdie says:

  Ehdottomasti Dry Skin! Olen kuivaihoinen, atoopikko. 🙂

 347. Anni Lepola says:

  Micellar Water sopisi minulle:)

 348. Perita says:

  Kuivan tai herkän ihon! Atooppisen ihon omaavana se on aina tuskasaa koittaa näiden välillä arpoa, että kumpi sopii ja sopiiko kumpikaan

 349. Annu says:

  Dry-skin sopisi parhaiten:)!

 350. Emilia utter says:

  Tuo kuivan ihon olisi hyvä mulle (:

 351. Roosa says:

  Normal skin (:

 352. Mira S. says:

  NIVEA Daily Essentials 3-in-1 Gentle Caring Micellar Water olisi täydellinen pintakuivalle ja paikoin rapsakalle iholle 🙂

 353. Sini says:

  Ehdottomasti tuo kuivalle iholle tarkoitettu! Muiden valmistajien vesiä testailtu ja ihan sitä täydellistä en ole vielä löytänyt. Tätä käyn ehdottomasti hakemassa kokeiluun. 🙂

  Vinkkinä muuten tuohon ennen jumppaa/salia tehtävään ihonpuhdistukseen! Kannattaa laittaa minigrip-pussiin vanulappuja ja kaataa sinne misellivettä päälle. Sen kun sujauttaa hyvin suljettuna salikassiin ei tarvitse roudata purkkeja mukanaan. 🙂 Tämä toimii myös esim. matkoilla.

  • Sini says:

   tää oli loistava vinkki hei! kiitos! juu varmasti lentokoneessa kiva, voi pyyhkäistä kasvot mutta ei tartte pienempään putiloon siirrellä tuotteita. tai vaikka rannalle mukaan. pitää vinkata seuraajille, ja antaa kaimalle krediitit 🙂 thanks!

 354. Jaana says:

  Cellular Perfect Skin yöseerumi mulle paras.

 355. Niina says:

  Mulle sopisi kuivalle iholle, sillä näin talvisin ihoni on aina kuiva 🙂

 356. hsuvi says:

  Mulle sopisi luultavasti parhaiten toi refreshing 🙂

 357. Tuulia says:

  Luultavasti se sensitive skin olis Good💓

 358. seija uusitalo says:

  Ihoni on kaiketi normaali-

 359. Saija says:

  Mulle paras olisi tuo normaalille iholle tarkoitettu 🙂

 360. Claudia says:

  Kuivan ihon 🙂

 361. iida says:

  Itelleni sopii melkein ainoastaan nivean daily essentials soothing toner dry skin. En oo uskaltanu kokeillakkaan muuta kun on niin kuivat kasvot joten jos nyt olis aika kokeilla jotain uutta ja eriä tuotetta:)

 362. Magda says:

  Mun iholle toimisi varmasti parhaiten toi dry skin kasvovesi
  Magdaknn@gmail.com

 363. Aurora says:

  Moi! Mulla on atooppinen iho ja sen takia todella kuiva aina, varsinkin nyt talvisaikaan, joten tuo kuivalle iholle tarkoitettu olisi varmasti paras vaihtoehto minulle. Olenkin jo jonkin aikaa etsinyt sopivaa puhdistusainetta, joten toivottavasti nyt löysin sen. 🙂 <3

 364. Iida Lesell says:

  Refreshing voisi olla hyvä omalle iholleni! 🙂

  Iida.lesell@gmail.com

 365. Eve says:

  Mun iholle sopisi parhaiten normaalille iholle tarkoitettu 🙂

 366. Sofia Lipponen says:

  Minun ihollenni sopisi ehdottomasti dry skin versio, koska kärsin itsekkin atooppisesta ihosta varsinkin näin talvisin.

 367. Wilkku says:

  Normaalille iholle😊

  Sähköposti:wilkkunikula@gmail.com

 368. Taru says:

  Dry skin!

 369. Janna says:

  Normaalille iholle tarkoitettu. 🙂

 370. Linh says:

  Hellävarainen/kuivalle iholle tarkoitettu ois just passeli mulle! 🙂

 371. Janina says:

  Minulle varmastikkin sopisi tuo kuivalle iholle tarkoitettu koska olen jo monet vuodet kärsinyt todella kuivasta ihosta ja monia merkkejä olen kokeillut mutta mikään ei tunnu auttavan😕

 372. Pinja says:

  Mulle sopisi varmasti hyvin toi kuivalle iholle tarkoitettu puhdistusvesi, koska mulla on talvisin aika kuiva iho!:)

 373. Iida says:

  Gentle Caring Micellar Water!

 374. Roosa says:

  Mulle sopis varmaan sensitive kun on aika kuiva ja herkkä iho

 375. Alisa says:

  Mulle ei oo sopinu mikään meikinpoistoaine mitä oon kokeillu joten epäilen et toi vois oikeesti sopii! mulla on tosi erilaine iho eri vuodenaikoin jonka takii se onki hankalaa löytää sopivii :/ nivean muut tuotteet sopii mulle mut en oo vaa törmänny tähä kyseiseen joten tulis tarvetta 🙂

 376. Emilia says:

  Parhaiten tuo normaalille iholle sopiva (:
  emppu.tolonen@hotmail.com

 377. Salla says:

  Refreshing micellar water 🙂

 378. Raija says:

  Sensitive

 379. Maisa says:

  Nivean dry skin micellar water vois olla paras mun herkälle iholle 🙂

 380. Josefiina says:

  Omalle iholle sopisi tuo Nivea Micellar Water for Dry Skin, koska en oo löytäny hyvää meikinpoistoainetta. Suurin osa testatuista ei ole toiminut ilman kunnon hieromista, ja hierominen aiheuttaa huonokuntoisen ja ärsytetyn ihon.

  S-posti: josefiina.erv@gmail.com

 381. Henna says:

  Pure & Natural kuulostaisi mun iholle hyvältä, punoitustakin kun tuppaa olemaan..

 382. Heli Heinonen says:

  Kuivan ihon tuote sopii parhaiten.

 383. Jenni Kerälä says:

  Uskoisin että Dry skin sopisi omalle kuivalle kasvojen iholleni parhaiten 🙂

 384. SMarianne says:

  Pure & Natural sopis varmaan parhaiten 🙂

 385. Meiju says:

  Mulle sopis parhaiten herkälle iholle suunnattu tuote 🙂

 386. liisa oksanen says:

  Nivea tuotteet on tosi hyviä,minulle käy kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet.

 387. Janina says:

  Minulle sopisi parhaiten tuo kuivalle iholle tarkoitettu! 🙂

 388. Venla says:

  Dry skin ehdottomasti, sillä minulla on atooppinen iho joka ärsyyntyy liiasta hankauksesta ja on super kuiva!

 389. Jenn Seppänen says:

  Kuivan ihon tuotteet ois mulle best! 🙂

 390. Mmu says:

  Sopisi parhaiten, koska mun iho ärsyyntyy helposti meikin puhdistamisesta ja puskee epäpuhtauksia. Luulen, että tuo tuote olisi tarpeeksi hellä.

 391. Veronica says:

  Kuivalle iholle olisi paras, Niveaan olen aina luottanut

 392. Jasmin says:

  Tosi kivasti toteutettu yhteistyö, eikä ollenkaan sellanen väkinäinen vaan huomaa että kerrot aidosti sun näkemykset!
  Itselleni sopisi parhaiten luultavasti dry skin erityisesti nyt talvella 🙂

  • Sini says:

   tosi kiva kuulla, merkitsee mulle paljon, kun en helpolla edes suostu yhteistöihin, vaan haluan olla aidosti sitä mieltä että tuote on hyvä/hyödyllinen 🙂

 393. Tiia Kankainen says:

  Mun iholle sopii varmaan parhaiten sellanen normaalille tai herkälle iholle suunnattu. Tällähetkellä mulla on käytössä samaa sarjaa toi sensitive.

 394. 6tytönäiti says:

  Refreshing varmasti olis paras 🙂

 395. Krista says:

  Normaalille iholle tarkoitetut tuotteet olisi varmasti omiaan minulle. 🙂

 396. Helmi says:

  Mulle sopis varmaankin kuivalle iholle tarkoitettu koska mulla on kuiva iho varsinkin näin talvella.
  Ja juu mulla myös sama ongelma meikin puhdistuksen kanssa.

 397. Emilia says:

  Dry skin sopisi parhaiten. Oon käyttänyt Nivean tuotteita ja oon kyl tykännyt.

  emilia.erika@gmail.com

 398. Laura T. says:

  Mulle sopisi parhaiten Dry Skin!

 399. Annaliina says:

  Kuivalle ja herkälle iholle tarkoitetut tuotteet 🙂

 400. Aino says:

  Mulle sopisi kuivalle iholle tarkoitettu puhdistusvesi varsinkin nyt tähän aikaan vuodesta!

 401. Iita says:

  Kuivalle ihotyypille tarkoitetut tuotteet sopisivat minulle parhaiten!

 402. Suvi says:

  Mulle kävisi parhaiten tuo 3-in-1 kasvovesi!:)

 403. Helene says:

  Ehdottomasti tuo kuivalle iholle tarkoitettu! Mun iho hilseilee näin talvisin etenkin otsasta kun on niin kuiva. Tää oli tosi kivasti toteutettu yhteistyöpostaus 🙂

 404. Hertta says:

  Mulla on atooppinen ihottuma joten talvella varsinkin iho kuivuu paljon eli kuivan ihon tuotteet ois kivoja 🙂

 405. Sally says:

  Kuivalle iholle passeli sopis mulle!

  sallamaria.rimpilainen@gmail.com

 406. Oona says:

  Minulle sopisi varmaan kuivalle iholle suunnattu!:)

 407. sikkuralla says:

  Dry Skin Micellar Water olisi sopiva minulle.

 408. Tuulimari says:

  Minulle sopisi parhaiten varmaan tuo normaali, koska ihoni voi aika hyvin. xtulkku@gmail.com

 409. Oona says:

  Ihoni on todella kuiva, joten dry skin 🙂

 410. Emma says:

  Kuivalle iholle sopivat tuotteet:) itselläkin atooppista ihottumaa:/

 411. Jutta says:

  Minun kuivalle iholleni sopisi parhaiten dry skin 🙂

 412. Emilia says:

  Minulla silmät ovat kasvojen herkin alue ja monet puhdistustuotteet sekä meikit ei sovi niille yhtään. En ole itse vielä kokeillut tuota kyseistä sarjaa, mutta dry skin olisi varmaankin se mun juttu 🙂

 413. Linda says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu sopisi minulle parhaiten! 8)

 414. hilkka says:

  Dry Skin olisi niinkuin tehty iholleni 🙂

 415. Miiu says:

  Refreshing olisi paras iholleni. Tosin talvella ei lisäkosteus ole koskaan pahitteeksi

 416. idaelisa says:

  Sensitive varmaankin. Mulla on herkkä iho, ja kärsin aknesta, joten tykkään käyttää mahd. helliä tuotteita.

 417. Emma says:

  Minulle sopisi parhaiten tuo dry skin micellar water, koska atooppinen iho 🙂

 418. Emilia says:

  Mä olen käyttänyt hieman vuodenajasta ja ihon kunnosta riippuen joko kuivalle tai herkälle iholle tarkoitettuja tuotteita. Oon testainnut myös näitä Nivean misellivesiä ja tykkään niistä paljon! 🙂

 419. Henna says:

  Minulle sopisi parhaiten normaalille iholle tarkoitettu versio.

 420. Eve says:

  Mulle sopis varmaankin parhaiten toi dry skin, koska mulla on niin kova iho. 🙂

 421. Pihla says:

  Ehdottomasti toi dry skin!

 422. Heini says:

  Mun talven kuivattamalle iholle tuo dry skin ois paras! 🙂

 423. Emmi says:

  mulle varmaa toi normaali ku mun iho ei kuivu nii helposti, ja toi ois iha kiva voittaa ku tykkään itekki nivean tuotteist ja on täl hetkelki pari nivean tuotteita käytössä

 424. Jenny says:

  Herkälle,punoittavalle ja kuivalle iholle

 425. Linda says:

  Mulla on kans atooppinen iho joten parhaiten sopis dry skin (:

 426. Emma says:

  Mulle sopisi parhaiten varmaan tuo Pure&Natural. Hiukan punoittavan ja herkän ihon takia.
  Kuulostaa tosi lupaavilta nämä tuotteet, menee testaukseen!

 427. Emma-Lotta Laasonen says:

  Miulla on atoppinen iho, joten dry skin tuotteet sopisivat miulle varmaan hyvin! Oon miettiny ostavani noita Nivean tuotteita, joten tän postauksen jälkeen käyn varmasti ostamassa 🙂

 428. Linnea says:

  Kasvovesi normaalille iholle olis varmaan sopivin mulle!

 429. E says:

  Mun iholle sopis herkälle ja punoittavalle iholle sopivat tuotteet 🙂

 430. kaisa says:

  minulle sopisi parhaiten NIVEA Dry Skin Micellar Water=)

 431. Erika says:

  Parhaiten sopisi varmaankin tuo dry skin kun itselläkin on atooppinen iho ja aika kuiva myös ja NIVEan tuotteet kiinnostavat aika paljon:)

 432. Sanna_Alina says:

  Ehottomasti Dry Skin minulle 🙂

 433. Henna says:

  Mulle ehdottomasti tuo kuivalle iholle tarkoitettu dry skin micellar water, sillä näin etenkin talvisin ihoni on vielä tavallista kuivempi ja “sameampi”. Tykkään kyllä tosi paljon noista micellar putsareista, super tehokkaita mut kuitenkin hellävaraisia 🙂

 434. Tytti says:

  Kiitos tosi kivasta postauksesta! Talvi-ilmat tekee mun ihosta TODELLA kuivan, joten ehdottomasti tuo “dry skin” -versio sopisi mulle parhaiten 🙂

  • Sini says:

   kiva jos tykkäsitte, ihana lueskella näitä kommentteja, että ootte tykänneet ja näistä vinkeistä on hyötyä 🙂

 435. Ruska says:

  Iselläni on erittäin kuiva iho ja joskus talvella tuntuu siltä kui koko naama olisi kuiva kuin korppu ja halkeasi pakkasessa. Koitan kyllä tehdä kasvoilleni kuorintoja säännöllisin väliajoin ja kosteuttaa, mutta tuntuu siltä ettei sekään riittäisi. Eli itselleni sopisi parhaiten Dry Skin tuotteet. 🙂

 436. jutta says:

  sensitive! 🙂

 437. Nea says:

  Näin talvella kuivan ihon versio olisi paikallaan!

 438. Janette says:

  Normaalille iholle sopiva 🙂

 439. Johanna says:

  Miun iholle parhaiten sopisi sensitive ja ss on johannakainulainen00@gmail.com 🙂

 440. Annika says:

  Niveasta oon muuten tykännyt, mut näit en oo viel kokeillu. Toiv. onni tärppää.

 441. Emilia says:

  Minulle sopisi parhaiten normaalille iholle tarkoitettu puhdistusvesi. 🙂

 442. Mari says:

  Kuivalle iholle sopisi minulle parhaiten.

 443. Jasmin Lahtivesi says:

  Mietin aluksi että mulle sopisi sensitive skin, koska ihoni allergisoituu herkästi ja iho punoittaa. Mutta kun katsoin videosi, jossa kerroit että sinullakin punottaa iho ja menee herkästi näppylöille, niin samaistuin täysin sinuun. Olen myös lähes saman ikäinen kuin sinä. Uskoisin että DRY SKIN olisi myös minulle paras mahdollinen. Tämä olisi todella tarpeen, koska opiskelija budjetilla ei ole varaa hankkia kunnollisia kasvojenpuhdistustuotteita, joka on harmi.
  Kiitos videosta taas!
  Sähköpostiosoitteeni:
  jasminl@hotmail.fi

 444. Linda says:

  Mulle sopis parhaiten Refreshing Micellar Water.

 445. Essi says:

  Dry skin!

 446. Ilona88 says:

  Mun iholleni sopisi toi kuivalle iholle suunnattu eli dry skin.
  Kiitos videosi avasi paljon asioita, joita on tullut mietittyy. 🙂

 447. joulie says:

  omalle, herkälle iholleni parhaiten sopisi Pure & Natural!

 448. Veera says:

  Mulle sopis parhaiten tuo normaalille iholle tarkoitettu Micellar water. 🙂

 449. Mia says:

  Kuivan ihon tuotteet. Videon jälkeen tuli taas motivaatiota puhdistaa useammin ihoa. Itselläkin käytössä tuo nivea micellar water dry skin, ihan paras tuote!

 450. Aliisa says:

  Normaali iho! 🙂

 451. Riina says:

  Dry skin!!

 452. oona says:

  minun kuivalle iholle sopisi parhaiten tuo dry skin(:

 453. Josefin Pörhö says:

  Mulla on kans ollut tosi paljon ongelmia löytää sopivia ihonhoitotuotteita, nykyään käytössä Nivean kasvovoide, joka on todella hyvä! Mutta muita hoitotuotteita ei ole vielä löytynyt sopivia, joten paketti olisi erittäin hyödyllinen. 🙂 Itsellä normaali iho.
  Sp: josefin.malanja@gmail.com

 454. Henna says:

  Atoopikolle luultavasti dry skin olis paras vaihtoehto!:)

 455. aada says:

  veikkaan että noista kolmesta mulle sopis sun tavoin toi kuivalle iholle suunnattu 🙂 ois kiva päästä testaamaan!

 456. Meri says:

  Kuivalle iholleni sopisi varmastikkin tuo Dry Skin. Teet aina hyviä videoita ja aijonkin laittaa tuon tuotteen hetipian testaukseen! 👍🏼

 457. Annak says:

  Tuo dry skin ois varmaan paras näin talvisaikaan!

 458. noora says:

  Normaalille iholle sähköposti on :noorasuomalainen11@gmail.com

 459. Helmi says:

  Mulle sopis ehdottomasti toi kuivalle iholle tarkoitettu! Mulla on kuiva iho kesät talvet, vaikka kuinka rasvaisin.

  Ihanasti muuten toteutettu postaus! Usein bloggaajien yhteistyöpostaukset on juosten kustuja, mutta tähän oli selvästi käytetty aikaa ja vaivaa! 🙂

 460. Satu says:

  Kuivalle iholle Dry 🙂

 461. Viivi says:

  Dry skin:)

 462. Elodia says:

  Kiva video youtuben puolella sekä hyvä postaus. Ite oon menossa ekaa kertaa kasvohoitoon jossa samalla kartotetaan vähän mun ihon kuntoa (oon 22 v) ja jännittää mitä siellä sanotaan 😊 Itelle sopis noista micellareista jokin sellanen joka tehokkaasti poistaa meikin ja toimii sekaiholle 😊

  • Sini says:

   kiitos! 🙂 ei tartte jännittää, hyvä vaan, että kuulee ammattilaiselta, mikä on juuri SINULLE sopivat tuotteet, ja tietty oman ihotyypin 🙂

 463. Johanna says:

  Itselleni sopisi varmaan parhaiten tuo kuivalle iholle tarkoitettu. Varsinkin näin talvella naama kuivuu todella paljon.

 464. Karla says:

  NIVEAn Micellar Water for Dry Skin olisi minulle paras!

 465. Juuli Röynä says:

  Minun super kuivalle iholle ehdottomasti sopisi Gentle Caring Micellar Water kuivalle iholle! 🙂

 466. Jenna R says:

  Tykkäsin tästä postauksesta ja videosta eli siitä pojot 🙂
  Mulle sopii tuo kuivalle iholle tarkoitettu!

 467. Charlotte says:

  Iholleni sopisi luultavasti parhaiten normaalille iholle tarkoitettu micellar water:)

 468. Elli P says:

  Mulle sopisi varmaan parhaiten myös toi kuivalle iholle suunnattu tuote sillä mulla on tosi kuiva sekä huonossa kunnossa oleva iho.

 469. Maiju Korhonen says:

  Minulle parhaiten sopisi Refresing Micellar Water, joka on tarkoitettu normaalille iholle. En yleensä meikkaa arkisin, mutta pidän kasvojen puhdistusta erittäin tärkeänä aamuisin sekä iltaisin. Minulla ei myöskään ole loputtomiin aikaa aamuisin ennen koulua, joten nämä puhdistusvedet vaikuttivat nopeilta ja vaivattomilta käyttää. Odottaisin näiltä puhdistusvesiltä myös sitä, että ne pitäisivät kasvot pidempään “freshinä” kuin muut puhdistustuotteet.

  Näin talven alla, ei olisi pahitteksi käyttää myös kuivalle iholle suunnattua puhdistusvettä. Pieni kosteutus ei ole koskaan pahaksi.

 470. Sussukka says:

  Normaalille iholle sopiva.

 471. Marjut says:

  Ehdottomasti kuivan ihon!

 472. Milja says:

  Mun iho on tosi kuiva talvisin ja uskoisin et kuivan ihon tuotteet ois mulle hyvätn😊 Oon tapellu tän kans jo pidemmän aikaa ja ois kiva löytää luottotuotteet! Ehkä nää ois nyt ne

 473. Suvi says:

  Mulle sopisi ja käyttöön tulisi kaikki mahdollisimman kosteuttavat tuotteet, joten varmasti tuo kuivalle iholle tarkoitettu ois ku mulle tehty! Oon kärsiny koko elämäni atooppisesta ihosta, joten iho on varsinkin talvella todella kuiva :/

 474. Jenna says:

  Normaalille iholle tarkoitettu.

 475. Sanni says:

  Sopis varmaa parhaite tuo kuivalle iholle tarkotettu 🙂

 476. Mira says:

  Jokin sekaiholle soveltuva voisi olla mulle sopivin tuote 🙂

 477. Anni says:

  Refreshing Micellar water 🙂

 478. Janika says:

  Minulle sopisi parhaiten Dry skin. 🙂

 479. Jenni says:

  Mun iholle sopisi parhaiten myös Dry skin.

  Tosi kiva kun innostuit videollakin puhumaan ihon hoitoon liittyvistä asioista. Olis kiva kuullu myös lisää näistä jutuista näin kosmetologin näkökulmasta! 🙂

 480. Janina says:

  Kuivalle iholle tarkotettu! 🙂

 481. Taija says:

  Refreshing micelar water:)

 482. Maiju says:

  Täytyypä kokeilla jos toisi helpotusta kuivaan ja herkkään ihoon 😊

 483. Netta says:

  Mulla kuivuu tosi pahasti mun silmät kun mä niistä silmämeikkejä putsaan joten sen takia en pysty oikeestaan käyttämään silmämeikkiä. Joten mulle varmaan sopisi toi joka on tarkoitettu kuivalle iholle 🙂

 484. Inka says:

  Hmm, vaikea sanoa, mutta luulisin että tämä herkälle iholle sopiva olisi passeli minulle 🙂 Niveaa olen aina käyttänyt ja näitä olisi aivan mahtava päästä kokeilemaan!

 485. Maria says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu sopii varmasti mulle parhaiten.😊

 486. Elina says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu 🙂

 487. Elli says:

  Minulle sopisi parhaiten tuo normaalille iholle suunnattu kasvovesi 🙂

 488. Venla says:

  Mulle sopis parhaiten toi dry skin. 🙂

 489. Vilma says:

  Parhaiten sopis toi normaalille iholle tarkotettu! Oli muuten hyvä ja kattava postaus 😀

 490. Roosa says:

  Mulle sopisi ehdottomasti NIVEA Micellar Water for Dry Skin, sillä varsinkin tähän vuodenaikaan (usein kyllä ympäri vuoden) mun iho on todella todella kuiva. En tiedä onko se vaan pintakuivuutta, mutta ei ole kiva kun suihkun jälkeen naama älyttömän kireä ja suorastaan huutaa rasvaa! Ja meikki näyttää rumalta kun iho alkaa halkeilemaan päivän mittaan… Ja olisi jatkossa kiva kuulla lisää näitä “vinkkejä” kun alan ammattilainen kumminkin oot :)<3

  • Sini says:

   kiitos, pitää alkaa tehdä lisää kun niin kovasti nyt toivottu on 🙂 kuulostaisi näkemättä enemmän kyl siltä että pintakuivuuden sijaan, sulla on vaan todella kuiva iho, ja pakkaset ja kylmyys ja tuuli mitä suomessa talvisin on, pahentaa sitä. tiedän itsekkin tuon tunteen, ja kun meikit halkeilee :/ tsemppiä, ja tuhdit kosteutukset kehiin vaan!

 491. Anni says:

  Mulle sopisi varmaan parhaiten dry skin tai sensitive, koska iho on kuiva ja atooppinen ja ärsyyntyy helposti hajusteista.

  annimaijasofiaa@gmail.com

 492. pihla says:

  mulle sopis varmaankin toi dry skin varsinkin nyt talven aikana

 493. Ipe Nieminen says:

  Dry skin puhdistusvesi sopisi varmasti minulle parhaiten. 🙂

 494. Ella says:

  Mulle Dry Skin eli kuivalle iholle tarkoitettu 🙂

 495. Siiri says:

  Dry skin kasvovesi sopisi parhaiten!

 496. Jonna K. says:

  Minulle sopisi tuo gentle care for dry skin, koska kärsin kuivasta ihosta vuoden ympäri ( talvella pahimmillaan).

 497. Tua says:

  Dry skin! 🙂

 498. Jelena Marjatta says:

  Dry skin puhdistusvesi! 🙂

 499. EmmiSofia says:

  En oo niveaa aikasemmin kokeillu mutta ihanat nää kuvat ja äskettäin ostin garnieria mikä ei sovi mun iholle ollenkaan.. Pakko ne kuitenkin käyttää loppuun, mutta tää paketti vois tulla hyvään saumaan!

 500. Amanda says:

  mun kuivalle iholle sopis parhaiten toi dry skin! 🙂

 501. Jennie says:

  Parhaiten sopisi dry skin tuotteet! 🙂

 502. Roosa says:

  Mulle sopis varmaa aika hyvin toi refreshing 👍

 503. Carita says:

  Parhaiten sopisi minulle tuo dry skin! 😊

 504. Katriina says:

  Micellar Water for Dry Skin sopis mulle parhaiten, sillä kärsin myös atooppisesta ihosta ja sopivien meikinpuhdistustuotteiden löytäminen on ollut jo vuosien ajan melko haastavaa. Nivea olen todennut hyväksi merkiksi ja eteenkin just nää kuivalle ja herkälle iholle tarkoitetut tuotteet on toiminu mulla hyvin. 😊

 505. Niina says:

  Kiitos kattavasta postauksesta, auttaa kyllä tästälähin kasvonhoidossa! 😘
  Nivean tuotteista dry skin sopisi parhaiten minulle.

 506. Emilia says:

  Kuivan ihon kanssa painin myös, joten sille tarkoitetut dry skin -tuotteet sopisivat varmasti parhaiten. 🙂

 507. Marika says:

  Ehdottomasti dry skin sopis mun kuivalle iholle! 🙂

 508. Anette says:

  Minulle sopisi parhaiten nivean tuotteista micellar water for sensetive skin, sillä herkälle iholleni on välillä hankala löytää sopivia tuotteita 🙂

 509. lelluski says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu on käytössä ja se on ollut täydellinen 🙂

 510. Marjo says:

  Dry skin!
  Olen itsekkin ettiny kunnollista kasvovettä/puhdistusvettä mutta ei oo vielä sitä oikeeta löytyny tää paketti olis varmankin mun kasvojen pelastus.Talvisin tuntuu siltä että kasvot irtoaa kokonaan kun on niin kuiva iho.Itse käytän meikkiä hieman ja vedenkestävä ripsiväri ei tunnu lähtevän millään sitä sais sitte repiä irti ihan voimalla.
  P.s
  Ois kiva jos arpa-onni kerranki suosis kun ei oo koskaan tullu voitettuu mitään.
  P.ss
  Oot paras ja ihan sika hyvä meikkaa yms.

 511. Jasmiina says:

  Ittelleni kävis ihan vaan normaalille iholle hehe

 512. Sanni says:

  Mun iholle sopis parhaiten toi dry skin micellar water, koska ihoni tosiaan on yleensä aika kuiva 🙂

 513. Kiia says:

  Ehdottomasti tuo Dry skin! Oon aina aatellu et atooppisen ihoni takia käyttäisin aina maitopohjaisia tuotteita (tosin en melkein mitään niistäkään pysty käyttämään), mut sit bongasin tän postauksen ja sä kehuit, et kerranki joku aine on jättäny sun ihosi pehmeeksi, ni kiinnostuin täysin. Mul on maaaaailman herkin ja kuivin iho, et toi Dry Skin vaikutti todellakin mahtavalta! Oon kokeillu mitä ihmeellisimpiä aineita mut suurimmas osas on ollu joku ainesosa tms minkä takii en oo vaa voinu käyttää kyseistä tuotetta sen takia ku tullu ihottumaa/ruvennu kasvoja polttamaan=ärsyttäneet kasvojani. Rahaa menny ja roskii heitetty kerran kaks kokeiltuja aineita..

  • Sini says:

   joo, i feel you tuossa että turhia tuotteita tullut ostettua. itsellänikin aina juuri kuivuuden takia ollut käytössä maitomainen puhdistaja, mutta tämä kyllä yllätti itsenikin :)herkälle iholle tietty sulle voisi sopia myös sensitive :)ja jep, juuri tuo polttava tunne ollut itselläni niin monesta tuotteesta, ja ei vaan puhdistuksista vaan kosteuksista jne.

 514. Emilia says:

  Heippa! 🙂
  Minun kuivalle iholleni sopisi parhaiten NIVEAn Micellar Water Dry -tuotteet. 🙂

 515. Nea says:

  Dry skin puhdistusvesi!!! Nivea on best, käyttäny kyseistä merkkiä jo kauan.

 516. Julia says:

  Mun iho on sekaiho, joten sopisi hyvin normaali-iholle tarkoitettu!:) (Refreshing Micellar Water)

 517. Sofia.s says:

  Mua kans häiritsee jos menee treeneihin meikit kasvoilla. Jotenki siittä tulee tosi tunkkanen olo ja tuntuu että olis kunnon kerros meikkiä. Harvemmin vaan ehdin puhdistaa, kun koulun jälkeen alkaa valmennus ja siittä suoraan treeneihin. Sen lisäks mulla on sekaiho ja vähä helpommin sit niitä epäpuhtauksia tulee ja iho kiiltää..

  Itekki oon siis kosmetologi ja kasvovesi/maito tuli kanssa vasta koulussa tutuksi.😅😂

 518. Jennisusannat says:

  Käytän yleensä kuivalle iholle ja rasvoittuvalle iholle tarkoitettuja tuotteita sekasin, koska mulla selkeesti tietyt kohdat ihosta paljon kuivempia ja jotku kohdat rasvottuu helpommin niin täsmä hoitona sit niille alueille tiettyjä tuotteita. Sit välillä normaalille iholle tarkoitettuja koko kasvoille. Näin toiminu mulla paljon paremmin ja auttanu pitää ihon tasasena ja epäpuhtaudet pois.

 519. Sara says:

  Parhaiten mun iholle sopisi varmaankin kuivalle iholle suunnattu puhdistusvesi!

 520. Neea says:

  Miulle sopis parhaiten tuo dry skin 🙂 ja ehottomasti lisää tälläsiä postauksia, tää oli tosi kiva ja autto paljon!

 521. Manna says:

  Kuivalle iholle! Ihoni on todella kuiva ja hilseilevä, näin talvisin.. ja t-alueeni on aina ihan kauheassa kunnossa!! Mikään nykyinen tuotteeni ei ole ollut tarpeeksi kosteuttava joten tuotesarja voisi olla juuri täydellinen minulle:)

 522. Sini says:

  Kuivalle iholle Gentle Caring Micellar Water vaikuttaisi täydelliseltä! Kiitos hyödyllisestä postauksesta! En ole ennen tajunnut, kuinka tärkeää olisi myös kuoria iho. Pitääkin heti käydä ostamassa jokin kuoriva tuote! 🙂

 523. Kerttu says:

  Mulla on jo käytössä toi dry skin ja on ollu tosi hyvä ja sopii parhaiten mun iholle!:)

 524. Henni S says:

  Mulle sopisi normaalille iholle tarkoitettu :)!

 525. Roosa says:

  Ehdottomasti tuo dry skin puhdistusvesi olis mulle paras! Oon kasvovesien suurkuluttuja kun itelläni niin kuiva iho niin vitsi kun pääsis tuota testaamaan 🙂

 526. Jenna says:

  Minulle sopisi normaalille iholle tarkoitettu tuote. Tulisi kyllä kovaan tarpeeseen!
  jjennajjuliaa@gmail.com

 527. ida says:

  Dry skin sillä talvi on kuivattanut yllätys yllätys myös mun ihoa. Käytän nivean tuotteita ja etenkin kasvovoiteita mutta haluaisin päästä kokeileen muitakin vaihtoehtoja!

 528. Ellen says:

  Mulla on tosi huonot ihonpuhistus jutut aina hinkkaaan vaan vedellä:FDdd. Oon tosi laiska ja hidad ja Pihi ostaan nuita ois kiva voittaa. Ja jos ei voittoa tuu niin kiitos vaikka vinkistä

 529. Krisse says:

  Kuivalle iholle olisi paras vaihtoehto! 🙂

 530. Ida Jääskeläinen says:

  Minulle sopii parhaiten kanssa tua kuivalle iholle oleva kasvovesi sillä kärsin myös atooppisesta ihosta ja joka talvi silmän ympärykset ja posket kuivuvat jolloin meikki ei tunnu mukavalta!

 531. Ida Jääskeläinen says:

  Minulle sopii parhaiten kanssa tua kuivalle iholle oleva kasvovesi sillä kärsin myös atooppisesta ihosta ja joka talvi silmän ympärykset ja posket kuivuvat jolloin meikki ei tunnu mukavalta!!

 532. emilia says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu puhdistusvesi! Must have😍

 533. Johanna says:

  Mulle sopis parhaiten tälläinen niin erikoinen kuin normaalille iholle tarkoitettu kasvovesi!

 534. Marjut Hartikainen says:

  Minulle sopisi parhaiten puhdistusvesi kuivalle iholle! 🙂

 535. Miia says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu! Itse tällä hetkellä opiskelemassa kosmetologiksi ja oon kyllä ihan samaa mieltä sun kanssa ettei aina tarvii käytellä kalliita hoitolatuotteita 😊

 536. Jenna Tuominen says:

  Mulle sopis parhaiten dry skin puhdistusvesi, sillä mun iho on todella taipuvainen kuivumaan varsinkin talvisin. Mutta onneksi kuivalle iholle suunnatut tuotteet ovat olleet iso apu mulle! 🙂

 537. Evitailona says:

  Mulla on tosi paha atooppinen iho ja varsinkin talvisin tarpeeksi kosteuttavien ihonhoitotuotteiden löytäminen on vaikeaa. Olisi kiva päästä koklailemaan uusia tuotteita kun ei viitsi aina ostaa kaikkea uutta kaappiin jos ne ei sitten sovikaan mun iholle. Nivean tuotteista en kuitenkaan ikinä ole saanut allergiaa eli nämä saattaisi sopiakin mulle täydellisesti.

 538. Cecilia says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu olis etenkin nyt talvella tosi hyvä!

 539. Roosa says:

  Normaali iho mulla käsittääkseni on eli siis normaalille iholle tarkoitettu mineral hommeli ois kiva! roosa.helena@hotmail.com

 540. Melissakaroliina says:

  Hyvä kirjoitus! Ja samalla mukaan kisaan😊

 541. Minna says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu olis mulle 👌🏻

 542. Fanny says:

  Dry skin!:)

 543. Jenna says:

  Dry skin.

 544. Ilona says:

  Dry Skin ehdottomasti!

 545. Anni says:

  Mun iholle sopis varmaanki parhaiten Dry skin, kun iho tuntuu kuivuvan ihan kamalasti talvella. 😀

 546. Elli says:

  Minulle parhaiten sopisi tuo kuivalle iholle tarkoitettu + atopia täälläkin kolkuttelee. 😀

 547. Marianne says:

  Minun iholleni sopivin tuote on tuo Sensitive skin, koska ihoni on herkkä ja kaipaa myös kosteutusta. 🙂

 548. Oona says:

  Refreshing micellar water normaalille iholle 🙂

 549. Jenny says:

  Dry skin sopis mulle parhaiten!

 550. Malla Messo says:

  Dry skin!

 551. Riina says:

  Dry skin! 🙂

 552. Maiju says:

  Minulle sopisi varmasti parhaiten sekaihotyypille kuuluva 🙂

 553. Noora says:

  Mulle sopis parhaiten tuo normaalille iholle tarkoitettu kasvovesi.

 554. Lotta says:

  Sensitive olisi mulle paras tuote! 😍

 555. Iida says:

  Minulle sopisi parhaiten Refreshing Micellar Water.

 556. Rosita says:

  Sensitive skin olis ehdottomasti mulle sopiva! Mulla tosi herkkä ja kuiva iho ja en pysty kaikkea käyttämään ilman naaman super kuivumista. Tähän samaan vielä et nivean tuotteet on ihan ykkösiä, tuoksu mikä parhain, raikas ja puhdas.

 557. Annileena Torkkeli says:

  Mul iholle sopisi DRY SKIN. Mun iho on super kuiva meikin poiston jälkeen ja joudun sitä rasvaamaan joka ilta. En osaa löytää tai etsiä oikeita aineita mun iholle, joten olis kiva saada nyt jotain sopivaa mun iholle, koska alkaa jo pikku hiljaa kyllästyttämään rasvailu.

 558. Jonna Eskola says:

  Oli kiva lukea tämä ja sain paljon uutta tietoa! Minulle sopisi varmaan parhaiten tuo kuivalle iholle tarkoitettu dry skin😊😊

 559. sanibee says:

  Kuivalle uholle suunnatun 🙄 varsinkin talvella atooppinen iho kärsii ja sitä pitää hoitaa huolella, eikä sopivia tuotteita oikeen oo löytyny vielä..

 560. Anni says:

  Valitsisin luiltavammin kuivalle iholle suunnatun micellar-veden koska omaan todella ihana kamalan sekaihon ! Atopiaa ja näppylöitä samaan aikaan, ei kiva ! Vaikea mielestäni hoitaa ja myönnän, että kuorittua ei tule niin useasti kuin naama vaatisi…

  Loistava postaus, huokui tieto sekä osaaminen ja hyvin kirjoitettu luettavaan muotoon. Yleensä yhteistyö postaukset on tönkköjä ja “pakotettuja”, mutta tämä oli aivan erilainen! Pisteet siitä !

 561. Janika says:

  Kuivalle & herkälle iholle 🙂

 562. Jade says:

  Dry skin ehdottomasti!😍

 563. Karoliina says:

  Normaalille iholle menisi kokeiluun! ☺

 564. Maria says:

  Minulle sopisi herkän ihon tuote, koska ihoni on herkkä punoittaa ja välillä kuiva 🙂

 565. Jenna says:

  Ehdottomasti Dry Skin olisi minulle sopiva!

 566. Riina says:

  Dry skin!

 567. Riina says:

  Iholleni sopisi dry skin

 568. Ronja says:

  Dry skin!

 569. Rosa says:

  Moikka!

  Tuo Micellar Water kuulostaa ihan huikealta! Oonkin etsinyt jotain helppoa ja tehokasta meikinpoistoa salille, sillä niinkuin sanoit, ei sinne vessaan koko putilovasaston kanssa jaksa mennä. Enkä itse edes jaksaisi niitä raahata mukana 😀 Tuo kuulostaa hyvin helpolta ja yksinkertaiselta ja mahtuu hyvin laukkuun 🙂
  Olen nyt tässä hetken aikaa vedellyt salilla meikit naamassa, kun suoraan koulusta sinne yleensä menen enkä vain yksinkertaisesti jaksa/ muista ottaa kaikkia mahdollisia puhdistusaineita mukaan. Tukkoiselta on tuntunut. Voisi tuo Micellar Water helpottaa arkea ja saada ihon parempaan kuntoon todella iisillä tavalla 🙂 Omistan myös kuivan ihon, joten erityisesti talvisin joutuisin kaikkien muiden putiloiden lisäksi raahaamaan kosteusvoiteenkin, mutta jos tuo ei ihoakaan jätä kuivaksi niin jo on 😀 ❤
  Ai että, kuulostaa ihanan helpolta ja nopealta meikinpoistolta 😀

 570. Maiju says:

  Minulle sopisi parhaiten Micellar water dry skin. 🙂

 571. Jossu says:

  Kuivalle ja herkälle iholle.:)

 572. Eveliina says:

  Ihanalta kuulostaa! Haluan ehdottomasti nämä 🙂

 573. Terhi J. says:

  Minulle sopisi parhaiten NIVEA Daily Essentials 3-in-1 Refreshing Micellar Water.

 574. Pinja says:

  Dry skin!

 575. piupau says:

  dry skin:)

 576. Minna says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu olisi minullekkin sopiva 🙂

 577. Eve says:

  Dry skin micellar water 🙂

 578. Maria says:

  For dry skin, ainakin näin talvella.

 579. Ada says:

  Kuivalle iholle tarkoitettu 😊

 580. Mona says:

  Dry skin. Nyt kun on talvipakkasia ja kuiva ilma ni se kuivattaa mun ihoa todella paljon :/
  moha_95@hotmail.fi

 581. Sofia says:

  Kiva postaus, olis kiva kuulla enemmänkin ihonhoidosta kosmetologin näkökulmasta! 🙂
  Mulle sopis tällä hetkellä sensitive skin – kasvovesi :). Neljän vuoden aknelääkkeiden syönnin jälkeen iho on kokenut vaikka minkälaisia eri tuotteita oikeaa etsiessä, mutta Niveaa en ookkaan vielä kokeillut!

 582. Laura says:

  Todella mielenkiintoinen postaus! Itsellä on todella kuiva ja atooppinen iho ja etenkin näin talvisin tuntuu että mikään tuote ei oikein nappaa.. Olisi todella mukava voittaa tämä tuotepakkaus jos vaikka auttaisi tämän ihon kanssa 🙂

 583. jutta says:

  minulle sopisi kuivalle iholle sopiva mutta toisaalta taas iho punoittaa ja on herkkä että pitäisi ehkä testata mikä sopisi parhaiten

 584. Ida says:

  ;eikäläiselle sopis varmaankin parhaiten tuo sensitive puhdistusaine 🙂 Olen n.3kk sitten lopettanut e-pillerit ja voisien täydellisen ihon jäljiltä nyt naama on alkanut hiukan kukkimaan ja se ahdistaa, vaikka koitankin hyvin hoitaa ihoani. Olisi mukava saada tälläinen paketti auttamaan ihoani ja säästää hiukan myös rahaa 🙂

 585. Roosa says:

  Aika vaikea päätös kuivalle iholle tarkoitetun ja tuon ravitsevan? (Jos oikein muistan, en jaksa selata enään ylös tarkistamaan), mutta kyllä tuo kuivalle iholle tulisi nyt vielä enemmän tarpeeseen 🙂

 586. Sara says:

  Mulle ehdottomasti paras olisi tuo kuivalle iholle tarkoitettu, sillä usein meikinpoistoaineet kuivattavat vielä lisää valmiiksi kuivaa ihoani eli toi olis just täydellinen 🙂

 587. Josefiina says:

  Tuo dry skin!

 588. Sari P says:

  Oma iho on kuiva ja siksi ärtyy helposti. Nappaisin kuivan ihon tuotteen 🙂

 589. Julia says:

  Dry skin

 590. Saija says:

  Näin atoopikkona iholleni sopisi parhaiten ehdottomasti dry skin! 🙂

 591. Nea says:

  Ehdottomasti kosteusvoide

 592. Elli K says:

  Tuo nivena dry skin olis mulle sopiva!

 593. Ada-Sofia Ahoneb says:

  Mulle sopisi joku normaalille iholle sopiva ja siis osallistun nyt tähän arvontaan ja toivon että arpaonni suosii😘

 594. Laura Tarmo says:

  Mun sekaiholle todennäkösesti paras olis normaalille iholle tarkoitettu kasvovesi. Atooppinen iho vaivaa, mutta enemmänkin kropassa, kuin kasvoissa, joten kuivalle iholle tarkotettu on varmaan turhan raffi mulle 🙂

 595. JohannaS says:

  Herkkäihoisena sensitive tuotteet käy minulle parhaiten.

 596. Silja says:

  Joku sekaihon tuote olis paras mulle 😊

 597. Juuli says:

  Rasvaiselle/akne iholle sopiva!

 598. Laura says:

  Dry skin 🙂

 599. Henna says:

  Minun suht. normaalille iholle sopisi parhaiten Nivean Refreshing Micellar Water 🙂

 600. Susa Lähteenmäki says:

  Mulle parhaiten sopisi varmaan tuo Dry skin putilossa oleva tuote, koska itse en ole ikinä tuollaista kokeillut ja sen aika kyllä olisi.

 601. Rosa says:

  Kosteusvoide

 602. Kaisa says:

  Käytän sekä normaalille että kuivalle iholle tarkoitettuja tuotteita koska talvella on tosi kuiva iho ja sitten taas kesäisin ja muulloin menee normaalille iholle tarkoitetut tuotteet mutta nyt sanoisin että kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet.

 603. Essi says:

  Dry skin!

 604. Neea says:

  Dry skin kasvovesi☺ omaan kasvoissa eritoten todella kuivan ihon. Btw oon ihan samanlainen on meikkauksen suhteen, mulla kyl ripsien pidennykset. Yritän pitää ihon mahdollisimman puhtaana ja kostutettuna nii mukavampi olla ilman meikkiä☺️ Varsinkin kun tuli 21 mittariin viimevuosina nii tuli vaa semmonen ajaa elämys et miks meikata edes joka päivä😂

 605. Evski says:

  Normaalille iholle tarkoitettu Refreshing Micellar Water sopisi minulle parhaiten.

 606. Tepa says:

  Dry skin, sillä iho on kuin sahara varsinkin näin talvella 😀

 607. KH says:

  dry skin ois mun iholle sopivin! 🙂

 608. Iida says:

  Dry tai sensitive, akneiselle iholle sopiva! 🙂

 609. Marzza says:

  Mulle sopis dry skin! 🙂

 610. venla says:

  Dry skin kävisi parhaiten 🙂

 611. Linda says:

  Itselleni sopisi parhaiten tuo Dry skin. Erityisesti näin talvella ja kovilla pakkasilla iho kuivuu todella herkästi.

 612. Emilia Hughes says:

  Rakasta Nivean tuotteita yli kaiken mut oon käyttäny vaan muutamaa tuotetta ja ois kiva kokeilla jotain uusia 😊😊

 613. Maikku says:

  Mulle käy parhaiten tuo normaalille iholle tarkoitettu. 🙂

 614. Satu says:

  Mulle sopis parhaiten vissiinkin tuo dry skin! Ja ihan siitä syystä, että varsinkin näin talvisin mun kasvot on tosi kuivat ja jopa meikkaaminen välillä kirvelee ikävästi. Haasteellista on ollut löytää itselle se oikea, mutta tää nivean sarja kuulostaa paremmalta ko hyvältä ja hinta sopii opiskelijallekkin. 🙂

 615. anne-marie says:

  NIVEA Dry Skin Micellar Water

 616. Tiia says:

  Normal kasvovesi varmaan olisi hyvä, siinä kun on Vitamin E:tä, joka sopii miulle erittäin hyvin! 🙂 Tuotesarja ja -paketti kuulostaa toooodella hyvältä, etenki opiskelijalle jokapäiväiseen käyttöön!

 617. Emppu says:

  Dry Skin sopisi mulle parhaiten, varsinkin näin talven pakkasilla iho kuivuu todella paljon.

 618. Johanna says:

  Normaalille iholle tarkoitetut tuotteet olisivat hyviä 🙂

 619. Miukkis says:

  Uskoisin että NIVEA Dry Skin Micellar Water olisi oiva kuivuudesta kärsivälle iholleni.

 620. Sanni says:

  Hmm… Mulle sopisi varmaan parhaiten toi kuivalle iholle tarkoitettu, tai sit herkällle iholle tarkoitettu. Mun iholla on niin paljon ongelmia ettei mitään rajaa, kun talvisin on super kuiva, kesäsin rasvanen ku mikä ja atooppinen iho ja epäpuhtaudet vaivaa ihan vuoden ympäri. Mun iho on kans ihan älyttömän punanen ja alan kyllästymään pikku hiljaa jo kyllästymään paloauto -kommentteihin.Tästä voit varmaan päätellä, että kaikki apu on mulla tarpeen… + nyt oon vielä alottanu meikkaamaan vähän peittävämmin (aka enemmän:D) niin jotkut voittamattomat meikinpuhdistusaineetki on vielä hakusessa.

 621. Eveliina says:

  Kuivalle iholle suunnattu.

  eveliinaruotsalainen@hotmail.com

 622. Sari says:

  Mulle sopis tuo Sensitive Micellar Water.

 623. sinii says:

  Sensitive sopisi omalle iholle luultavasti parhaiten :))

 624. tiiu says:

  luultavasti gentle caring

 625. Hanna says:

  Näin talvella tarvitsisi kuivalle iholle sopivaa 🙂

 626. Helmi says:

  Minulle sopisi parhaiten tuo kuivalle iholle tarkoitettu. ::)

 627. piitu says:

  Sensitive

 628. Matilda says:

  Dry skin.

 629. sarita says:

  Refreshing ainakin kuulostaa kiinnostavimmalta!

 630. Noora says:

  Olen käyttänyt jo jonkin aikaa tuota Nivean micellar wateria (dry skin) joten se on todistetusti atooppiselle ja herkälle iholleni toimivin vaihtoehto. 🙂 Ja kyllä muuten saa meikit kyytiä tuolla tuotteella!!

 631. Sanna says:

  Ehdottomasti Dry Skin tuotteet. 🙂

 632. Jenni says:

  Dry skin sopisi parhaiten 🙂

 633. Neea says:

  Mulle sopisi tuo sensitive. Olisi kyllä erittäin kätevä kun käyn usein salilla niin saisin nopeasti meikit pestyä pois:)

 634. Huda says:

  Hei!

  Oon pitkään pohtinut, että kannattaisko mun ostaa jotain ihonhoitotuotteita tai meikinpuhdistusaineita, kun ainoa asia jota käytän joka tarkoitukseen on kookosöljy. Luulisin silti, että näin talvella Dry Skin olisi paras iholleni, muuten Normal Skin!

  – H

 635. Anna says:

  Minulle sopisi Nivean Dry Skin Micellar Water.

 636. sofiia says:

  minun iholleni sopisi näin talvisin joku hyvin kosteuttava ja ihoa hoitava kasvorasva. 🙂 ei pakkasaikaan sopii lähes tulkoon mikä vain.

 637. heidil says:

  Sensitive

 638. Ida says:

  Atooppikkona tuo Dry Skin Micellar Water olisi iholleni hyvä!

 639. ansu88 says:

  Ainakin näin talvella tuo kuivalle iholle tarkoitettu.

 640. Sennu says:

  Mun iholle sopisi varmaankin parhaiten Nivean 3-in-1 Refreshing Micellar Water 🙂

 641. Elise H. says:

  Nivea Refreshing Micellar Water sopisi minun iholleni 🙂

 642. ninni says:

  Sensitive Micellar Water

 643. Heidi says:

  Hei! Mulle sopisi parhaiten tuotteet, jotka on tarkoitettu kuivalle iholle. Näin talvisin varsinkin iho on tosi kuivana ja tuotteet tulisi todellakin käyttöön!😊

 644. Reeta M says:

  Nivea micellar water fot dry skin sopisi parhaiten mun pintakuivalle iholle varsinkin näin talvella kun pakkas ilma saa ihon muuttumaan ihan korpuksi rasvaamisesta huolimatta. Lisäksi mulla on sama ongelma vedenkestävän silmämeikin poistamisessa että kaikki puhdistustuotteet kuivattaa silmäluomia ja niiden ympärystä todella paljon.

 645. Anni says:

  Mulle sopis normaalille iholle suunnatut tuotteet 🙂

Kommentoi