VIIKONLOPPU VARKAUDESSA -VIDEO

03.01.2017

201612181286702309

Pari viikkoa takaperin oltiinkin iskän kanssa sukuloimassa viikonlopun verran Varkaudessa, mistä ollaan kotoisin. Multa on pari kuukautta toivottu niin paljon uutta My Week-videoo, mutta en ole sellaista jaksanut kuvata, niin tein nyt tämmöisen pidemmän videon viikonlopusta. Aika tylsää sukulointia yli puolen tunnin verran, mutta kun näitä pitkiä videoita on kovasti toivottu 🙂 Huom lässytysvaara, oon videolla yli 90% ajasta koirien kanssa, ja ihan baby talkiksi se taas menee. En myöskään vieläkään ole oppinut katsomaan kameraan näytön sijaan, tiedän, että osaa siellä se ärsyttää, kovasti harjoittelen mutta katse on kokoajan yläkanttiin, sori 😀

2 Responses to “VIIKONLOPPU VARKAUDESSA -VIDEO”

  1. Elsa91 says:

    Mikä sun uuden Huawei läppärin nimi siis oli? 🙂

Kommentoi