TENERIFFA JOULUAATTO KUVINA

Pikkasen paljon oli jouluaatolta kuvia käytävänä läpi, kun kaksi ihmistä hilluu kameran kanssa. Videolta saatoittekin jo nähä mitä touhuttiin, ei kauhean perinteinen joulu ollut, mutta parempaa en olisi voinut toivoa. Mulle ylipäätänsä täällä asuessa merkitsee todella paljon, että olen löytänyt ihmisiä, kenen kanssa oli mahdollisuus viettää pyhäpäivät yhdessä. En ole koskaan ollut kovin iso jouluihminen, ja Suomessa todella usein haluasin vaan skippaa joulun kokonaan, niin ruokailu ja viinit italiaisessa ravintolassa hyvässä seurassa oli enemmän kuin tarpeeksi. Lapsena meillä oli kylläkin ihanat joulut kotona, varsinkin jenkeissä asuessa, mutta aikuisiällä en ole osannut enää innostua samalla tavalla.

Päivällä pyörittiin kaupungilla, otettiin valokuvia ja pyörähdettiin joulutorilla. Mangusto ja kumppanit saivat myös pitkästä aikaa perhekuvia, valokuvaajan ongelmat kun on aina itse kameran takana, niin ei ole itsestään kuvia, joten mä mielellään tällä kertaa räpsin heistä muistoja myös.

Päädyttiin  aivan keskustaan italiaiseen Compostelana-ravintolaan, enimmäkseen siksi, että oli ainut paikka joka oli vielä illalla auki jouluaattona. Syötiin pitsaa ja pastaa, ja juotiin useammat

copa de vinot
. Huomatkaa kuvista myös Gabrielan Spongebob-tikkari, ja tietty neiti halusi myös hattaraa, ja jouluna sai haluamansa.

Kun oltiin illalliset syöty, päädyttiin vielä pyörimään kaupungilla ja Gabriela halusi tutkailla jouluvaloja. Oli hassua, kun kadut olivat ekaa kertaa aivan tyhjät ja ihmisiä ei ollut missään, keskusta oli aivan aavekaupunki ja pikkutyttö juoksenteli pääkadulla yksikseen. Leikkipuistoon oli vielä päästävä hillumaan sokerihumalaa pois ja neiti päätti tarjoilla meille mielikuvitusjäätelöitä jätskirekasta.

Joidenkin mielestä nämä katuvalot täällä saattaisivat olla vähän överit, mutta mun mielestä ne oli just sopivat. Tykkään kun täällä panostetaan jouluun, vaikka tämän kuukauden onkin ollut aikamoiset värikarnevaalit joka kadulla. Myös kaikki istutukset on vaihdettu joulutähtiin.

Tällainen jouluaatto meillä, joulupäivä oli vielä vähemmän perinteisempi, kun mentiin Teiden tulivuorelle ja katsottiin auringonlasku rannalla, siitä lisää pian :)POJAT KYLÄSSÄ JA BIITSILLE

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Jomppis, Jere ja Jonttu ovat saapuneet Teneriffalle, ja heidän mukanaan tuli poikkeuksellisen hyvät säät tänne Kanarian talveen. Pilvettömät taivaat ja hellettä, niin lämmintä että jokainen meistä meni tänään jopa uimaan. Tänään meillä oli tajuttoman kiva päivä veneellä ja delfiinien parissa, mutta tässä postauksessa palataan vielä eiliseen, kun mentiin etelään turistialueelle Los Cristianokseen ja Playa de la Vistas-rannalle pötköttelemään.  Siellä olikin vähän enemmän jengiä, kuin mihin oon tottunut täällä asuessa.

Ei ollut mitään kummempaa suunnitelmaa, siellä vaan löhöttiin ja käytiin syömässä. Mulla oli päällä uusi mekko, jonka sain Ellokselta (löytyy täältä). Mekkoon kuuluu myös irrotettava alusmekko, mutta otin sen pois, koska ilman tämä sopii loistavasti rantsukoltuksi uikkarin tai biksujen kanssa.

Pojat ovat nyt syömässä keskenään, mä jäin hetkeksi himaan yksin. Kokoajan menoa ja meininkiä auringossa, niin rupesi väsyttää ja päätin alkaan käymään läpi meidän suurta joulu-kuvasatoa. Pärjäävät kyllä keskenäänkin :D Huomenna ollaankin sitten menossa viinitiloille ja maistelemaan paikallisia viinejä. Ollaan oltu kokoajan liikenteessä, niin ei yhtään tunnu, että olisivat olleet täällä vasta pari päivää.. mutta kiva etteivät ihan vielä lähdekkään. Kun pojat palaa Suomeen, niin ei ole enää montaa viikkoa siihen, että itse lennän sinne perässä.