QHair

17.12.2016

sini-savolainen-ananasraaste-talvipuutarha-138

Snäpissä mua seuranneet varmaan huomavasitkin, että olin viime viikolla kampaajalla QHairissa. QHair avasi uuden liikkeen Kampin viidenteen kerrokseen uudistettuun Kortteliin, ja liike on niin ihanan näköinen! Itse rakastan kasveja ja varsinkin kaktuksia ja palmuja, ja niitä oli tuolla joka paikassa, tunsin itseni erittäin kotoisaksi. Kun snäppäsin liikkeestä, niin Masa laittoi mulle viestiä, että näyttää ihan Plantagenilta, vastasin vaan että jep, love it 😀

Mä oon tunnetusti todella huono huoltamaan tukkaani. Kaikki kosmetologiset hoidot, ja esimerkiksi kynnet, pidän aina hoidossa, oman ammatin myötä, mutta jostain syystä osaan venyttää kampaamokäyntejä ihan liian pitkälle. Tämän takia olen pikkuhiljaa yrittänyt olla tekemättä mitään kovinkaan suuria muutoksia hiuksilleni, ja yritän päästä lähelle omaa sävyä. Siitä on nyt kaksi vuotta, kun aloin vaalentamaan mustasta tukasta, ja kuivunut, katkeileva korpputukka on vihdoinkin päässyt sellaiseen tilanteeseen, että ei ole niin huonokuntoinen. Olen myös jo hetken mennyt ilman pidennyksiä. Kuitenkin, tukassani on vahva punapigmentti, ja varsinkin auringossa reissailun myötä vaaleat sävyt menevät helposti kellertävän ja kulahtaneen näköiseksi.

sini-savolainen-ananasraaste-talvipuutarha-124-1

Mennessä QHairiin mulla olikin toiveina ihan vaan kirkastus. Halusin sen kulahtaneen värin pois, ja aiempien raitojen raja näkyi tyvessä ihan liian selkeästi. Mulle tehtiinkin sitten paljon ohuempia raitoja, jotka lähtevät kauempaa tyvestä ja liukuvasti, jotta kasvaessa raja ei oikeastaan näy.

Väristä tuli niin täydellinen, ei radikaalia muutosta, mutta juuri se freesaus mitä kaipasin, hieman viileemällä sävyllä. Mun kampaaja Kaisa-Maria oli muutenkin niin loistava, jutusteltiin siinä pari tuntia sitten, voin ehdottomasti suositella neitiä kaikille. Mulle tehtiin samalla uudestaan Olaplex-hoito, ja heti huomasi eron tukan kunnossa. Ehkä jos alkaisin oppia käymään vähän säännöllisemmin hoitamassa hiuksiakin…

 Kampin QHairissa on nyt vielä joulukuun todella hyvä tarjous, eli saat kaikkien värikäsittelyjen yhteydessä Olaplex-käsittelyn velotoituksetta! (arvo noin 50€) Tarjous koskee myös joulukuussa ostettuja lahjakortteja, eli ehdottomasti kannattaa tämä hyödyntää 🙂

sini-savolainen-ananasraaste-talvipuutarha-132

QHair Kamppi

Urho Kekkosen katu 1, Kampin Keskus, 5. kerros, 00100 Helsinki

+358 9 31544700

 info@qhair.fi

https://www.facebook.com/hairq

http://qhair.fi/

sini-savolainen-ananasraaste-talvipuutarha-136

Nämäkin kuvat otti viikko sitten Patrick Karkkolainen, ja lisää Patun ottamia kuvia tulossa myöhemmin! 🙂

Lopussa vielä pari mun ottamaa kuvaa uudesta QHairin liikkeestä.

sini-savolainen-ananasraaste-talvipuutarha-139

   Tukan lisäksi laitettiin taas kynnet kuntoon Studio Diamond Nailsissa Jessicalla. Oon ihan rakastunut liikkeen uusiin matta geelilakkoihin, mulle aiemmin laitettiin akryylikynsien päälle beiget ja nyt nää super mageet mustat.

Studio Diamond Nails haluaa nyt myös antaa blogini lukijoille tarjouksen, eli seuraavat kaksi kuukautta (17.2.2017 asti) koodilla “ANANASRAASTE” saatte uusista kynsistä alennusta -50% ! Norm. hinta 70-85€.

http://www.studiodiamondnail.com/

puh. 040 071 8848

sini-savolainen-ananasraaste-talvipuutarha-134

* Kaikki palvelut tehty yhteistyössä

Takki: Mango

Neule: Zara

Farkut: Mango

Maiharit: Bianco

Kaulahuivi: Asos

Sormus: Saint Laurent

Kello: Timberland (saatu)

 sini-savolainen-ananasraaste-talvipuutarha-126qhair-3-kopio qhair-2-kopio qhair-1-kopio qhair-4-kopio

8 Responses to “QHair”

 1. Nanna says:

  Muuten hyvä kampaamo tuo Qhair, mutta todella kallis. Ei tavallisilla tallaajilla ole yleensä varaa tuommoisiin hintoihin..

  • Sini says:

   totta, yleisesti Helsingissä kampaamopalvelut ovat aika hintavia:/ mutta ehkä tuo tarjous vähän helpottaa, jos värikäsittelyn yhteydessä olisi ajatellut ottaa olaplexia!

 2. Heini says:

  Aivan ihanat hiukset, kynnet ja kuvat😍😍 Love it!😁

 3. Iina says:

  Hitto, harmittaa niin paljon etten asu lähempänä! Nuo tajoukset kyllä käyttäsin niin mielellään. Tai sitten vois tehdä parin päivän reissun Helsinkiin ja samalla käydä… Tuli kyllä mahtavat noista sun hiuksista ja kynsistä!:)

 4. Atro says:

  Miettikää kähdesti sillä ainakin Kampissa ei missään tapauksessa kannata. Todella alaarvoista jälkeä ja hinta on kova.

  • Sini says:

   Mulla (ja monella tutullani) on kylläkin ihan eri kokemukset. Harmi, jos sulla on tuollainen näkemys paikasta, varmaan kannattaisi olla suoraan sinne palautteen kanssa? kuitenkin mun hiukset on aina värjätty ammattitaitoisesti hyvällä palvelulla, ja kampauksetkin olleet loistavia. En mä niitä muuten täällä blogissa näin boostaisi 🙂

Kommentoi