BABY, IT’S COLD OUTSIDE

14.12.2016

baby-its-cold-outside-4

Ajattelin tulla vaan höpöttelemään viimeaikaisia kuulumisia.

Jotkut ovatkin snäpissä huomanneet, että mulla on uusi tatuointi, ja siitä tullut paljon viestiä. Siitä on itseasiassa otettu jo kunnollisia kuviakin, sillä olin viime lauantaina kuvailemassa Talvipuutarhassa uuden kuvaaja tuttavan, Patrick Karkkolaisen kanssa. Siis tyyppi ottaa niin mun tyylisiä kuvia, ja olin super innoissani kun hän kysyi haluanko lähteä kuvattavaksi joku päivä (ootteko muuten huomanneet, käytän sanaa “super” todella paljon :D). Julkaisen niitä sitten jo heti seuraavassa postauksessa 🙂 Patun instasta löytyy kylläkin jo sneak peek: @patrickkarkkolainen .

baby-its-cold-outside-6

Lauantaina myös vietettiin laatu-aikaa Essin kanssa, ja tein neidille myöhästyneen synttäri-dinnerin, ja perus hepuloitiin kotona ja tyhjennettiin valkkaripullo, chillisti verkkareissa. Oli kyllä niin hyvät safkat, vatsat olivat erittäin tyytyväiset ja pömpöllään.

Viikonloppuna myös kuvasin Draw My Life videon, ja jostain syystä kaikki klipit olivatkin sumeet vaikka näyttivät kamerassa kuvaavan tarkasti, ja mun maanantai alkoi sillä, että kuvaan koko homman uusiksi 😀 se on yllättävän raskasta, kun oot just pari tuntia kuvaillut, niin seuraavana päivänä sama uusiksi. No, olin niin kiitollinen, että ei ollut sellainen video, jossa olisi kasvot näkyvissä, että olisi sen takia tarvinnut taas laittautua. Puhumattakaan, että olisi kaverin kaa kuvannut ja sopinut päivät ja materiaalia ei olisi voinut käyttää. Jossain IA MU:n videolla kävi joskus sääliksi, kun hän oli tehnyt kunnon maskeerauksen, ja en muista miksi, mutta pitkän videon materiaali oli täysin käyttökelvotonta. Joten hän oli pessyt naaman, ja aloitti homman alusta… eihän nää ole maailmaa kaatavia asioita, mutta on se oikeasti ärsyttävää 😀

baby-its-cold-outside-2

Maanantaina oltiin taas illalla herkuttelemassa Lie Messä Jennyn kaa, ja jäätiin samalla Siltaseen istumaan iltaa ja kuuntelemaan Open Mic esityksiä. Ainut vaan, Lie mi sen verta rento paikka, ei haitannut yhtään mennä meikittä treenivaatteissa syömään, mutta toisella puolella oli vähän nöyrää olla baarissa ilman meikkiä.. naureskeltiin, että ihmekkös kun ollaan sinkkuja.

Eilen sitten oltiin sovittu Ainon kaa treffit hänen ripsi- ja kynsihuoltojen jälkeen. Olin päättänyt, että ennen tapaamista vedän salilla lyhyen treenin, ja ajoitin kaiken niin, että ei tule kiire, mutta tiedättekö sen fiiliksen, kun on hyvä treeni päällä ja ei malta millään lopettaa? Noh, en lopettanutkaan, ja salin jälkeen juoksin kiireellä himaan ja suihkuun. Suihku, föönäus, tukan laitto, meikkaus, vaatteiden valinta ja pukeminen, laukun pakkaaminen, plus kävely Hakaniemestä Forumiin, kaikki alle tuntiin. En tiedä milloin musta on tullut joku supernainen laittautuessa, mutta osaan tehdä sen nykyään ihan törkeän nopeasti. Kuitenkin kävelen keskustaan 15 minuuttia. Heti sillä sekunnilla kun pääsin Ainon luokse ja pysähdyin, niin rupes sit semmoinen tunnin kiirehtimisen jälkihiki puskee ja naama vaan kiilsi, Aino oli ihan huvittunut 😀

Oon taas viihtynyt salilla entistä enemmän, sen jälkeen kun ulkona lenkkeilystä tuli liian kylmää. Mulla on varmaan yksi välipäivä viikossa, mutta se ei tarkoita, että vetäisin rankkaa treeniä päivittäin. Välillä menen vain juoksemaan juoksumatolle. Mutta vaikka talvi saapui, en siltikään halua ottaa pari metro pysäkkiä keskustaan, ja edelleen kävelen välimatkat. Ainut miinus, että aina saavuttuani tapaamisiin, olen siellä sitten naama punaisena ja nenä vuotaa. Mulla on pieni neuroosi askelmittarin kanssa, ja koiranomistajana pakotan itseni kävelemään ainakin 10k askelta päivässä, tietää siitä sitten ettei ole laiskotellut muksujen ulkoilussa. Mutta päivinä, jolloin kävelen kaupungilla tulee aina ainakin se 20k täyteen. Onko kenelläkään muulla pakkomieltä askelien kanssa? Oon vaan koukussa hyötyliikuntaan!

baby-its-cold-outside-8

Ainon kanssa vaan pyörittiin kaupungilla, ja otettiin ekaa kertaa erittäin pitkästä aikaa kuvia yhdessä. Naureskeltiin, että kun aloitin bloggailun taas, oltiin innoissaan, että voidaan aina yhdessä kuvailla asuja. No, elokuussa aloitin, ja nyt melkein jouluna sitten ensimmäistä kertaa, hyvin ollaan hyödynnetty… Espalla on ihanat jouluvalot, ja vaikka suurin osa näistä on mun hillumisista heilahtaneet, tykkään näiden fiiliksestä ja liikkeestä. Meillä oli vaan niin levottomat kuvailut, ja molempien kuvat olivat erittäin leveitä hymyjä täynnä. Happy Sini 🙂

Huvitti myös, että tajuttiin että vietettiin aika cliche bloggaaja päivä, ekaksi kuvailut espalla, sitten vähän syömään ja shoppailemaan Zaraan. Vielä olisi puuttunut Starbucksit ja insta kuva niistä Stokkan joulukuusien edessä. (p.s. cliche blogi jutuista puheen ollen, Joe and The Juice on avannut Stockmannille, se on oikeasti hyvä, pakko mennä käväisee joku päivä).

Zarassa oli niin ihanat korkkarit, mutta en sortunut niitä ostamaan, Ainolle kävi kylläkin toisin. Itselle tarttui mukaan pikkumusta mekko, johon ihastuin totaalisesti. Aion sen laittaa päälle torstaina, kun Capitalissa on Honorin ja Fum.fi:n järkkäämät pikkujoulut, johon isketään Ainon kanssa. Sinne kaikki silloin siis 😉 tapahtuma alkaa kello 20, ja Honorin tai Huawein omistajat pääsevät ilmaisiksi sisään. Esiintymässä on mm. Nelli Matula ja Teflon Brothers. Mulla ei oikein ole kunnollisia pikkujouluja tänä vuonna, nämä Honorin toimii korvikkeena!

baby-its-cold-outside-1

Vaikka olen syntynyt Varkaudessa, ja siellä asuu rutkasti sukua, en ole siellä käynyt melkein kahdeksaan vuoteen, mutta nyt tulevana viikonloppuna sinne mennään iskän kanssa mummolaan. Tykkään esimerkiksi mökkeillä todella paljon, koska välillä haluaa pois kaupungista, ja nyt hetkeen ei ole maisemat vaihtuneet, niin kiva päästä vähän pois Helsingistä. Läppärin otan mukaan, ja samalla tavalla teen sieltä blogia, kun mitä kotonakin, kunhan vaan saa edes vähän vaihtelua päivärytmiin, ja mulla kun ei ollut perjantaista maanantaihin mitään suunnitelmia, niin lähdetään nyt sitten isin ja koirien kanssa viettää laatuaikaa yhdessä. Mutta tajusin vasta eilen, että en mä kyllä välttämättä halua koko viikonloppua olla treenaamatta, ja Varkaudessa nyt tuskin on lämpimämpi ulkona kun täällä, joten joku sali pitää bongaa mihin pääsee kertamaksulla 😀

Perjantaina ennen kun lähdetään ajamaan, niin mulla kuitenkin on Itiksessä Lenovon pisteellä keskusaukiolla Meet&Greet klo 15-17, tulkaa ihmeessä kaikki morjenstaa jos pääsette <3

baby-its-cold-outside-7

Toinen asia jonka tajusin vasta eilen, on että jouluunhan on vain joku viikko! Siis mihin tää kuukausi on mennyt, tuli kauhea paniikki ja stressikäyrä nousi johonkin kattoon, koska mulla on järkyttävä määrä tekemistä ja hoidettavaa ennen joulua ja varsinkin ennen vuoden vaihtumista. No, nyt vaan sitten tuumasta toimeen ja järkkäilemään kaikki asiat. Mun elämäni kulisseissa tapahtuu tällä hetkellä tosi paljon, ja voin sanoa, että elämä kyllä vittuilee mulle erittäin avoimesti tällä hetkellä ja koittaa sotkea kaikki mun suunnitelmat asioilla, joita en nyt olisi juuri tällä hetkellä halunnut niitä sotkemaan 😀

Tänään olinkin sitten Nobe Aloe Vera juomien järkkäämällä lounaalla Kampin uudessa korttelissa Beijing8-ravintolassa. Siellä on dumplingeja, ja ahkerammin seuraavat tietävät, että minä+dumplings=rakkaus <3 Harmillisesti pescovegetaristina ei ollut edes katkarapu nyyttejä, vaan ainut vaihtoehto oli pelkät kasvikset. Liha- ja kanavaihtoehdot kuulostivat ja näyttivät kylläkin erittäin hyviltä. Oli kyllä kiva nähdä tuttuja bloggaajia ja tubettajia, ja vähän jutskailla. Tekee mulle ihan hyvää välillä mennä tälleen useamminkin Kalliosta ihmisten ilmoille. Jäin vielä pyörimään keskustaan, ja vaikka olen pari kuukautta ollut lähestulkoon ostolakossa, niin shoppailin pitkästä aikaa pari juttua. Siis kun on vaan siinä ajatusmaailmassa, että ei saa ostella mitään, niin paritkin ostokset ovat tuntuneet nyt näinä päivinä oudoilta. Mutta ei ollut kyllä riemulle loppua, kun löysin Bik Bokista yhden Never Denimin mekon minkä perään olen itkenyt jo hetken. Oon tehnyt jonkinsorttista pinnallista sisäistä kuolemaa kun se on vieläpä näkynyt Angelica Blickin blogissa ja jopa baarissa viime viikolla tuntemattoman tytön päällä. Mutta Forumin liikkeen varastosta se sitten löytyi, ja hehkutin myyjän maasta taivaisiin kun sen mulle löysi. Kesämekko kylläkin, että hetki vielä menee, ennen kuin käyttöön pääsee. Joskus on vaan tiettyjä juttuja, joista tulee niin materialismi onnellisuus! Ja oon blogissakin sanonut, että en ahdistukseni takia oikein viihdy Helsingin keskustassa yksin enää, mutta tänään on ollut jotenkin super hyvät fiilikset, ja tosi rento olo. Oli jopa kiva kierrellä kaupoilla ja ekaa kertaa pitkästä aikaa melkeinpä huvitti seuraajat kun tulitte moikkailee ja huudeltiin perään ties missä tilanteissa 😀 ootte parhaita, ja ihanaa kun jaksatte moikkailla, jos se sitten onkin vain ohimennen metron liukuportaissa (jep sorruin metroon kotiin tultaessa) . Tämän päivän salinkin vedin jo aamulla, 40 minuuttia juoksua matolla, niin jospa sitä vaikka kävisi ruokakaupassa ja tuijottaisi Netflixiä loppuillan.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille <3

baby-its-cold-outside-9baby-its-cold-outside-5baby-its-cold-outside-3

Kuvat: Helsinki, joulukuu 2016, ottanut Aino.

11 Responses to “BABY, IT’S COLD OUTSIDE”

 1. Noora says:

  Minkä takia luettelet kaikki liikuntasi? “40 min juoksua matolla” yms. Laiska töitään luettelee, varsinkin kun et ole edes päivätöissä niin ei ole joku salilla käynti suuri saavutus. Muutenkin ihmiset jotka tekee suuren numeron salilla käymisestään…. Huoh. Ei tulisi itselläni mieleenkään luetella kenellekään tai iskeä snäppiin/ig kuvia kun menen salille. Tuottaa suurta myötähäpeää.

  • Sini says:

   En oikeasti edes tiedä miten tälläisiin kommentteihin on tarkoitus reagoida, “huoh”. Muutenkin tämän tyyppiset “ketään ei kiinnosta kommentit” on aina niin absurdeja. VAin koska SINUA ei kiinnosta, ei tarkoita että jotain muuta ei. Multa toivotaan jatkuvasti, että toisin lisää mun urheilujuttuja snäppiin/blogiin, mutta kun en ole jaksanut/halunnut niistä nyt puhua.

   Tämä postaus on mun viime aikaisia kuulumisia. Siksi, koska sinulla se nyt tuottaa myötähäpeää, minun olisi pitänyt jättää asia, jota teen päivittäin, kokonaan pois? Ja huom, omasta blogistani, minun blogista. Jos sua ei miellytä, niitä kanavia ja blogeja on monia muitakin, ehkä parempi ettet myötähäpeile täällä mun blogissa. Samalla olisi voinut kysyä, miksi kerroin näkeväni frendejä, tai mitä söin, tai mitä shoppailin. miksi teen tämän? no kun kerron niitä kuulumisia, mitä mä olen tehnyt, täällä omassa päiväkirjassani. Ei sinun, vaan minun.

   En myöskään ole koskaan laittanut ig kuvaa salilta, snäppiin viimeisen puolen vuoden aikana laittanut tasan yhden parin sekunnin snäpin salilta. Eli miksi minulle auot päätä? ja edelleenkin, jokainen tekee niin kuin haluaa, jos sellaisia haluaa julkaista niin saa, tuskin kukaan tulee sulle valittelemaan mitä julkaiset. se seurailee kuka haluaa.

   Ja siis koska mulla ei ole päivätöitä, niin en saisi sanoa käyneeni salilla, mitä sä selität? Lopetin päivätyöt vasta viime toukokuussa, ja kävin silloin huomattavasti enemmän salilla. Silloin siis olisin saanut sanoa asiasta vai? Tässä sun kommentissa ei ole mitään logiikkaa. Plus, en vähättele suoritustani, mun ei tartte sulle itseäni selitellä, mutta jos olisin halunnut lesoilla asialla, niin en todellakaan olisi sitä “40min lenkillä” tehnyt. Myös sun asenne tekstiä lukiessa ratkaisee.

   Keskustelua saa käydä, ja kritiikkiä otan vastaan, mutta ihan oikeasti.

 2. Jemina says:

  Oi miten ihanan kuulosia juttuja sulla ollu meneillään<3 ihanaa joulun odotusta sulle, tosi kiva blogi sulla muuten <3

  Mun blogissa kuvia mun smoothiebowleista<3
  http://woundedlaughh.blogspot.fi/

 3. Aaro says:

  Näissä kuvissa on super ihana fiilis! Sun kuvissa aina on aina tunnelmaa ja näistä tulee ehdottomasti huolettonta joulu vibaa. Ylipäätään sun kuvat ja kirjotus on todella persoonallista, verrattuna ainakin muihin blogeihin mitä luen. Mun yks ehdottomista lemppari postauksia on nää ns. kilometripostaulset joita voi näin joulun alla vaika glögimukin äärellä lueskella. (:

  Oon seuraillut suo about heti niistä ajoitsa kun valloitit snäpin ja sen jälkeen muut somet, mutta tää blogi on ehdottomasti paras, niin persoonallinen ja inspiroiva! Oon saanut sun postauksista tosi paljon lisää motivaatiota ja jaksamista oman blogin tekstin tuottoon joka tuntuu lähes kokoajan tökkivän. Todella harva bloggaaja nykyään kertoo itsetään paljoakaan mitään, joten on ihana lukea kunnolla “kuulumisia” niinkuin viisi vuotta siten blogeissa oli tapana kirjoittaa. Hyvää joulun odotusta! 😀

  Love, Aaro

  • Sini says:

   oooi ihana aaro, kiitos! mun lemppareita taas tälläiset ajatuksella ja tunteella kirjoitetut kommentit <3 oikeasti, ihana kuulla että tykkäät! aika moni on sanonutkin mulle juuri tuota, että kuulumiset postaukset on lemppareita 🙂 samoin sulle! <3

 4. maisa says:

  Voin suositella Varkaudessa sijaitsevaa Energy Fitness Clubia! Kertamaksu taitaa olla vajaan kympin. 🙂 t. varkautelainen 😀

  • Sini says:

   okeii, suosituksia tullut vastaan, huomenna varmaan isken johonkin 🙂 ladylinea kanssa, pitää soittaa sinne että onko siellä henkilökuntaa paikalla edes 😀

Kommentoi