DRAW MY LIFE -VIDEO

13.12.2016

draw

Todella paljon toivottu video, kylläkin aika suppeasti kerrottu kun muuten olisi tullut super pitkä video 😀 ja oon ihan paska piirtää, Jenny oli saada jotkut vuosisadan hepulit kun katteli tätä, kuulemma en osaa tikku-ukkojakaan piirtää 😀 Ja muuten, tuo kuvan “Sini” on mun oikea nimmari 🙂 Videon tein yhteistyönä Lenovon kanssa niiden YogaBookilla, ja lopussa löytyy myös infoa mun perjantaina 16.12 järjestettävästä Meet&Greetistä Itiksessä!

2 Responses to “DRAW MY LIFE -VIDEO”

  1. Tiina says:

    Kivaa katsoa kun jaat kaikkia kuvia ja videoita ulkomailta jotka eivät ole käyneet niin pääsevät näkemään paikkoja videon välityksellä 🙂 <3
    On ihmisiä joita ei matkustelu innosta niin tämän vuoksi joku voi kiinnostua että mitä maailmassa on muutakin :)mukavaa joulun odotusta Sini! 🙂

Kommentoi