AASIA 2016: VIDEO

08.12.2016

ombak

Kesti vähän aikaa, että otin itseäni niskasta kiinni ja kävin läpi yli viisi tuntia videomateriaalia viime kesän reissusta. Eikä siinä edes ollut kaikkia klippejä, ja paljon oli myös hetkiä mitä ei edes kuvattu 😀

Olispa niin ihanaa, jos olisi resurssit tehdä sellaisia kunnon loma videoita, niin kuin esimerkiksi Jay Alvarrez (ja siinä samalla se Kygo kaveriksi antamaan käyttöoikeudet musiikkiinsa).  Pari pätkää videossa onkin otettu dronella, joka kuului meidän hotellin espanjalaiselle asukille, ja oon itsekin nyt katsellut jos semmoiseen viitsisi laittaa rahaa seuraavaa reissua ajatellen. Nyt kun ensi kertaa olin vloggaajana reissussa, jälkikäteen oon miettinyt, että seuraavalla kerralla kuvaan enemmän noita my day-videoita, joissa ei kuvakulmat, ja välttämättä kuvalaatukaan ole se olennainen asia, vaan se aidompi reissu meininki ja samalla kerron paikoista. Niissä näkee samalla tavalla, ellei jopa enemmän paikkoja. Sitten niiden lisäksi tälläinen fiilistely video kanssa, mutta en siihen kuvaisi niin paljon materiaalia, vaan enemmän harkiten tietyistä paikoista.

My day- videoita reissussa oli ihan mukava kuvata pikkukameralla, sitten järkkärillä sai keskittyä valokuvaukseen, oli välillä vähän raskasta kun kaikesta halusi kuvia ja videoo ja mahdollisesti parillakin kameralla. Siitä syystä en oikeastaan reissuissa päivitä snapchattia niin paljon kuin luulisi, vaikka sisältö on ehkä mielenkiintoisempaa kuin kotona, niin haluaa myös osittain nauttia kaikesta nimenomaan siinä hetkessä. Tästä syystä vähän palloilen sen dronen hankkimista, koska sen kanssa vasta olisikin enemmän säätöä, puhumattakaan sen kantamisesta paikasta toiseen. No, katsotaan 🙂

 Kauhea höpöttely, en tiiä saako tästä kukaan muu edes selvää 😀 mitäs mieltä te olette, tämän tyyppiset videot kivempia, vai my dayt? Nyt aika pitkä video taas, muistakaa laittaa paras kuvalaatu!

Kuva: Gili Trawangan, kesäkuu 2016.

6 Responses to “AASIA 2016: VIDEO”

 1. VP says:

  Tykkäsin kyllä tosi paljon tällaisesta videosta, jopa enemmän kuin myday:stä. Tuli jotenkin hyvä fiilis kun katsoessa, kun oli musiikkia, hienot maisemat jne. Tee ihmeessä lisää tällasia fiilistelyvideoita 🙂

 2. meitsii says:

  siis vitsit tykkään sun postauksista! Oot ihan super inspiroiva tyyppi. Tykkään sun pukeutumistyylistä ja tatskoista, mutta myös sun ajatusmaailma(ainakin videoiden, blogin yms perusteella) kolahtaa. En nykyään seuraa moniakaan blogeja, mut tää sun blogi on kyllä todellakin seuraamisen arvoinen.
  Ite olin kans syksyllä Aasiassa reissussa ja tää video herätti taas jäätävän kaukokaipuun! <3 Oisko mahdollista, että tekisit samankaltaisen videon sun Islannin reissusta? Mä oon kaverin kanssa miettinyt reissua Islantiin ja ois ihana nähdä jotai reissuvideoita.

  • Sini says:

   oii kiitos! ihana kommentti :’) <3 joo kuule itelläkin herätti uudestaan sen kaipuun, onneksi pääsenkin taas jossain vaiheessa! islannin video klipit on ähän huvittavia kun kuvattiin vähän miten sattuu ja välillä ei ollenkaan ja kamera vaan heiluu kun ei sillon mietitty että niitä kattelisi muutkin 😀 mutta kyllä mää jonkun lyhyen klipin oon tekemässä kun moni pyytänyt. tällä viikolla tulee itseasiassa vielä islanti roadtrip postaus, kuvat jo muokattu niin hyökkään seuraavaksi tekstin kimppuun 😉

 3. Iina says:

  Aivan ihana video!! Tulee vaan hirveä matkakuume 😀

  http://www.so-up.fi/rhythm-inside

Kommentoi