MISSÄ MUA VOI SEURATA?

02.12.2016

Tein juuri sen “lemppari somettajat” postauksen ja ajattelin, että voisin ensimmäistä kertaa täällä blogissa kertoa missä kaikkialla mua voi seurailla, varsinkin kun uusia lukijoita tulee kokoajan lisää 🙂 Multa kysellään näitä tosi usein, monet saattavat seurata yhdessä paikassa, mutta ei tiedä, että multa löytyy useampi kanava. Blogin lisäksi siis löytyy:

ig

INSTAGRAM
@ananasraastee

Instagramiin lisäilen paljon samoja kuvia kun blogiin, mutta myös puhelimella otettuja. Sinne saatan myös välillä päivitellä hetken kuulumisia, jos snäppääminen ei ole innostanut. Joku seuraaja oli kylläkin kerinnyt nappaamaan nimimerkkini ennen kun vaihdoin sen samaksi kun muut somet, joten instagramissa ananasraaste päättyy kahteen E-kirjaimeen.

KLIKKAA INSTAGRAMIIN TÄSTÄ!

snapchat
SNAPCHAT
ananasraaste

Tästä se kaikki lähti, teitä kertyi sinne lyhyessä ajassa räjähdysmäisesti, ja pitkään oli suosituin someni. Nykyään päivitän (ja myös katson muiden mystoryja) huomattavasti harvemmin, tuntuu, että kanavia on jo niin paljon, niihin helposti hukkuu, ja aina ei tartte olla luuri kädessä dokumentoimassa kaikkea 🙂 Mutta kuitenkin tuolla pääsee käsiksi arkisiin juttuihin ja välillä vaan höpöttelen fiiliksistä, todennäköisesti meikittä yökkäreissä ja koirat kainalossa.

youtube
YOUTUBE
ananasraaste

Kanavistani se, minkä pidän erittäin kevyenä ja huumorin puolella. Ei kannata ottaa juttuja tuben puolella liian vakavasti.
KLIKKAA YOUTUBEEN TÄSTÄ!

facebook

FACEBOOK
ananasraaste

Facebook sivuilleni päivitän aina uudet blogipostaukset ja YouTube videot, mutta sen lisäksi myös mm. vanhoja snäppejä, hauskoja memejä ja kuvia keikoilta tai ravintoloista, joista en muuten päivitä mihinkään 🙂

KLIKKAA FACEBOOK-SIVUILLE TÄSTÄ!

peri

PERISCOPE
ananasraaste

Teen livejä nykyään todella harvoin, mutta satunnaisesti tulen höpöttelemään teidän kanssa, ja matkoilla on kiva tulla vähän väliä kertomaan kuulumisia.

spotify

SPOTIFY
mssinisa

Spotify listojeni perään kysellään todella paljon. Rakastan musiikkia ja olen suht neuroottinen kun kyse on mun spotify soittolistoista. Käyttäjäni on siis MSSINISA ja listat löytyvät nimillä LIVIN ja CHILL LIVIN. Edellisessä on vähän menevämpää ja eloisempaa musiikkia, ja chillissä sitten nimensä mukaisemmin vähän rauhallisempaa ja ehkä jotain rakkaus hömppä biisejä mahtuu mukaan.

bloglovin

BLOGLOVIN
ananasraaste

Kun aloitin bloggailun uudestaan, ihmettelin suurta kysyntää bloglovin tilille. Muistan, kun vuosia sitten seurailin blogeja, käytin kyseistä sivua helppouden takia, mutta vasta myöhemmin tajusin, että tottakai se on vieläkin suosittu, sillä Bloglovinilta löytyy oma applikaatio, josta on helppo tsekkailla kaikkien lemppari blogien uusimmat päivitykset.
KLIKKAA BLOGLOVIN-SIVUILLE TÄSTÄ!

******
Näiden lisäksi löytyy myös mun instakirppis: @ananasraastekirppis, mitä päivittelen välillä 🙂

Tervetuloa kaikki uudet lukijat ja seuraajat! <3

Kommentoi