I’M NOT CRAZY, MY REALITY IS JUST DIFFERENT THAN YOURS

24.11.2016
Jos ulkona olevia paikkoja ei lasketa, esimerkiksi tämän Víkin ranta, niin tämä pieni hylätty ranta samaisessa kylässä on yksi siisteimmistä paikoista missä oon koskaan käynyt. Kaikki jotka tuntee mut, tietävät, että mulla on obsessio hylättyihin paikkoihin, ja aina reissatessa koitan selvittää mitäs kaikkea siistiä vanhaa voin jokaisesta paikasta löytää. Tämä ei löytynyt googlettamalla, vaan ihan ohi ajaessa käskin Essiä pysäyttämään auton. Mä kävin ekaksi siellä yksin, kun Essi epäili voiko se olla hylätty (rikkinäisistä ikkunoista vähän päättelin) ja kun tulin takas vieläkin neiti epäili. Sanoin vaan, että tule katsomaan, ei täällä kukaan asu 😀 Aita piti ylittää, ja en tajunnut Essin kuvaavaan videoo kun höpisin ja kuvailin kameralla, mutta siellä kuuluu:
“Tää on niin magee mesta, ei helvetti… siis tälläsiä mä just rakastan, mä en oikeasti tiedä miten mä oon löytänyt tän… omg, siis jos me ei oltais tultu tänne nyt kuvaa mä olisin oikeasti kuollut, tää on oikeasti ehkä siistein mesta missä mä oon ikinä käynyt… miksei Suomessa ole tälläisiä?”
Jos ootte reissaamassa Islannissa, niin tämä on erittäin helppo löytää. Kun käännytte ykköstieltä Víkin rantaa kohti, niin se on sen tien varrella, ihan tien vieressä. Vaikka talo oli “hylätty”, niin se selkeästi toimii nuorison hengailu paikkana bissetölkeistä ja Ouija-laudoista päätellen. So cool..
p.s. jos joku tietää Suomessa tämmöisiä, varsinkin pääkaupunkiseudulla, mulle saa vinkkaa 😉
Ja pysykääs kuulolla, huomenna isoja uutisia blogista!

 

 

Kuvat: Toukokuu 2015, Vik, Islanti. Kuvat minusta ottanut Essi.

6 Responses to “I’M NOT CRAZY, MY REALITY IS JUST DIFFERENT THAN YOURS”

 1. Anonyymi says:

  Minäkin olen käynyt islannissa! Kiersimme autolla islannin ympäri, mutta tuolla ei tullut käytyä 🙁 ehkä ensi kerralla jos sinne tulee lähdettyä uudelleen ❤️

 2. Valtteri Sandberg says:

  Ihanan aavemaisia nää kuvat! <3 werk

 3. Anonyymi says:

  Kruunuvuoren huvilat Helsingissä! http://www.hs.fi/kaupunki/a1454727372842 suurin osa on ilmeisesti kyllä jo purettu 🙁 , mutta kuulemma joitakin vielä jäljellä. Kannattaa käydä tutkimassa.

  • Sini says:

   joo sieltä oli pari vedetty alas elokuussa, oltiin valokuvaajan kaa kuvailee siellä kesällä, en vaan ole saanut niitä kuvia 🙁 pitää mennä uusiksi vielä!

Kommentoi