MATAHARI TERBENAM

20.11.2016
 
“Beauty is not long hair, skinny legs, tanned skin or perfect teeth. Believe me. Beauty is the face of who cried and now smiles, beauty is the scar on your knee since you fell when you were a kid, beauty is the circles when love doesn’t let you sleep, beauty is the expression on the face when the alarm rings in the morning, it’s the melted makeup when you have a shower, it’s the laughter when you make a joke you’re the only one who can understand, beauty is meeting his gaze and stopping understanding, beauty is your gaze when you see him, it’s when you cry for all you paranoias, beauty is the lines marked by time. Beauty is what we feel in the inside which also shows outside us. Beauty is the marks the life leaves on us, all the kicks and the caresses the memories leave us. Beauty is letting yourself live.”
-Emma Watson
 
Yksi mun lemppari quoteista, kannattaa lukea ajatuksella 🙂 Nää on myös ehdottomasti mun suosikki kuvat viime Aasia kierrokselta, otettu Filippiineillä Coronin mäeltä.  Jos kasvoni näkyisivät tarkemmin, ne olisi ihan punaiset ja hikipisaroita täynnä, ylös päästääkseen sai aika monta sataa rappusta kivuta ylös 😀 mutta paras paikka katsella tuota Palawanin kuuluista auringonlaskua.
 
 
Kuvat: Coron, Palawan, Filippiinit, toukokuu 2016. Ottanut Miku.
 

2 Responses to “MATAHARI TERBENAM”

  1. Anonyymi says:

    Joo, onneks sä Sini oot kaunis myös sisältä. Et oo ikinä puhunut seläntakana pahaa kenestäkään joiden ystävää esität, etkä pyrkinyt hyötymään muista ihmisistä. Oot siis ihan sairaaan hieno ihminen.

  2. Sini says:

    😀 öö ok, olenko joskus väittänyt edes näin? eiköhän kaikki joskus ole, vai myös sinä olet parempi kuin muut?

    enemmänkin tää kommentti vaan huvittaa, koska tässä postauksessa ei ollut mitään sisäisestä kauneudesta, vaan nimittäin että ulkoiset "virheet" tekevät myös ihmisestä kauniin. vaikuttaa vaan, että halusit tulla servaa, ilman että edes luit tekstiä.

    tuo asia mistä kommentoit, missään vaiheessa tekstissä ei edes viitattu "sisäisestä kauneudesta", "pahaa puhumisesta selän takana", "kaverina esittämisestä", taikka "muiden hyötymisestä". kommenttisi ei liittynyt mitenkään mihinkään mistä kirjoitin. ja kyllä, ihmisillä saa olla lempi quoteja, se ei tarkoita että 100% olisi elänyt niiden mukaan, eiköhän monilla silti olisi tavoitteena olla parempi ihminen menneistä huolimatta. kyllä olen puhunut joskus ystävistäni selän takana pahaa, kuten moni muukin. voin tämän myöntää, kuten myös sen että virheistä oppii. joka tapauksessa, tämä paskan puhuminen selän takana ei liittynyt mitenkään aiheeseen, mutta vastasin sinulle silti, koska selkeästi olen onnistunut saamaan sinulle herneen nenään. päivänjatkoja.

Kommentoi