B R O O K L Y N

19.11.2016
 
Meidän Nykin reissulla otin oikeasti todella vähän kuvia, ja muutenkin ei oltu melkein ollenkaan suunniteltu mitä tehdään. Mä oon aina kaupunkilomilla tosi järjestelmällinen, ja selvittelen etukäteen mitä kaikkea paikan päällä on nähtävää. Oli jotenkin kiva, kun en tällä reissulla stressannut mitään, vaan mentiin tosi fiiliksen mukaan, kierreltiin siellä täällä ja kamera oli laukussa suurimman osan ajasta. Mulla oli henkisesti ollut tosi rankat pari kuukautta, niin tää reissu olikin semmoinen irtiotto ja hetken pako, ja päätin kerrankin vaan mennä menon mukana. Nykkiin pääsee aina uusiksi, ja eri paikkoja voi tutkailla sitten uusiksi, kaikkea ei tarvinnut viime reissuun tunkea.
 
Muistan vieläkin, kuinka levollinen olo oli tuolla, ja matka teki tosi hyvää. Ainut vaan, että blogiin ei ole hirveästi kuvia jaettavana, ja vielä vähemmän suosituksia. Vielä on yksi photo diary postaus ainakin tulossa, mutta tässä nyt vähän kuvia kun hiljaisena sunnuntaina pyörittiin Brooklynissa, ja käytiin aamiaisella/brunssilla. Tää oli ihana luomuravintola paikka, ja yritin ikuisuuden netistä ja instagramista löytää teille kyseistä paikkaa suositeltavaksi, niin ei vaan löytynyt, vaikka suurin piirtein muistan sijainninkin 🙁 Siellä oli ehkä elämäni paras smoothie, banaania ja maapähkinävoita! Pitää koittaa keksiä joku vastaavanlainen resepti, sillä vieläkin välillä unelmoin siitä 😀 Mikä myös oli superia, helmikuussa pystyi menemään mekolla ja farkkutakissa, eikä paleltanut ollenkaan. Kaulahuivi ja hanskatkin oli messissä, mutta kun ei niitä oikeasti tarvinnut.
 
Viime viikonlopun olin kokonaan kotona, ja tämä viikonloppu jatkaa vähään samaa rataa. Onneksi sentään käytiin eilen pienellä kaveriporukalla syömässä ja parilla, ettei ihan täysin mökkihöperöidy. Koirat on nykyään niin tottuneita, että vietän niiden kanssa melkein kaiken aikani, niin Onni on oikeasti alkanut mököttää mulle, aina kun selkeästi teen lähtöä kotoota. Hassu on vähän lellitty nykyään.
 
Mutta tällaistä pientä postausta lauantai-iltaan, hauskaa viikonloppua everybody <3
 
 
Kuvat: Brooklyn, New York, helmikuu 2016. Kuvat minusta ottanut Miku.
 

2 Responses to “B R O O K L Y N”

  1. Pauski K says:

    Voi vitsi! Itse olen aina halunnut päästä New York:iin.

    http://www.believemydestiny.blogspot.fi

  2. Sini says:

    suosittelen kyllä, itekkin pitää mennä vielä uudella kierroksella kattelee tarkemmin 🙂

Kommentoi