BLOW A KISS, FIRE A GUN

05.11.2016
 
Hellooo ja hyvää viikonloppua! Odotin jo innolla, että pääsen nämä kuvat julkaisemaan teille! Tilasin NA-KD.com:lta tämä mekon tämän illan Indiedays blogigaalaa varten, ja halusin tästä ehdottomasti kunnolliset kuvat, kun juhlahumussa aina jää kuvat ottamatta, ja tähän aikaan vuodesta luonnonvalokin katoaa ennen aikojaan. Ja koska lumimyräkät ovat jo alkaneet, ei käynyt mielessäkään enää mennä ulos pitsimekossa keikistelemään. Essin kanssa keskusteltaessa mulle tuli jotenkin mieleen Navy Jerry’s baari ja sen sisustus. Tuolla tuli joskus hengailtua useammankin, sen avattua pari vuotta takaperin. Laiton ravintolalle sähköpostia, ja saatiin samantien sovittua, että saamme tulla sinne kuvailemaan. Eli kiitos Navy Jerry’sille tästä, koska näistä kuvista tuli niin kivat. Ja kiitos jälleen Essille kun mua jaksoi kuvailla <3 Oli myös ihana muokata kuvia, missä on kaikki mun tatuoinnit, ja hiha näkyy kokonaan. Ja vaikka peppukin vilahtaa näissä, niin ei siltikään tullut sitä alastonta oloa mitä tullut vanhoista reissukuvista, missä hiha puuttuu.
 
Eilen oltiin Big Chips räppibileissä pyörähtämässä. Olin koko viikon sanonut kaikille jotka hitsasivat mukaan, että vietän perjantaina rauhallisen koti-illan. No mulla selkeesti ei ole ollenkaan selkärankaa, ja päädyin käväisemään Tiivistämöllä. Piti olla selvinpäin, koska tänään on pääpäivä, mutta jatkoille mentiin. Polaroid oli messissä ja teen viikonlopusta taas postausta 🙂 mutta oli kyllä huikea ilta, kaikki kaverit oli messissä taas!
 
Joka tapauksessa, me taas bailataan tänään, mutta näiden bileiden jälkeen voisi alkaa jo rauhottua. Mun ja Jennyn sinkkuus on lähtenyt vähän käsistä, ja oon alkanut taas kaipaa rauhallisia viikonloppu iltoja. Alkaa tämä rällästäminen riittää 😀
 
Mutta mun NA-KD.com alekoodi on taas voimassa seuraavat 48 tuntia, eli alkaen nyt klo 12 lauantaina 5.11. Alekoodilla sinis20 saatte tilauksen koko loppusummasta -20% . Mulle Nakd oli ensimmäinen vaatekauppa, jonka kanssa halusin tehdä yhteistyötä, sillä siellä on niin mun tyylisiä vaatteita, ja heidän oman merkin Boho-linja on niin rakkautta, sieltä myös valitsin tämän asun.

 
Kuvat: Navy Jerry’s baari, Helsinki, marraskuu 2016. Ottanut Essi.
 

6 Responses to “BLOW A KISS, FIRE A GUN”

 1. Vau mitä kuvia! Toi mekko on tosi cool 🙂

  ♥ JennyJanette

 2. Anonyymi says:

  Kunpa ois viel nuori ja nätti. Aivan ihania kuvia!!

 3. Anonyymi says:

  Ihana mekko!😊 Kaunis Sini❤…Upea nainen päästä varpaisiin!😆

 4. Anonyymi says:

  Olet ihana Sini oletko koskaan ajatellut mallin uraa?

 5. Sini says:

  hahah vähän pitäisi kyllä pituutta kasvaa siihen vielä lisää 😀 mutta kiitos!

Kommentoi