MY FAVORITES

03.11.2016
Eli toivepostausta, mun lemppari somettajat, blogit, YouTubet 🙂
 
WE ARE 365
Lemppari blogi
 
 
TĂ€mĂ€ oli ehdottomasti helpoin, nĂ€mĂ€ ruotsalaiset siskokset ovat olleet mun suurin inspiraation lĂ€hde jo monta vuotta. Voisin varmasti pukeutua kaikkeen mihin hekin, ja reissailevat ympĂ€ri maailmaa, samoissa kohteissa, jotka muakin kiinnostaa. Ovat mm. roadtripanneet Islannin, ja pyörineet Istanbulin moskeijoissa (edelleenkin mun suurimpia matka-haave kohteita). TeidĂ€n ei tarvitse kauaa selailla blogia ja ymmĂ€rrĂ€tte varmasti, miksi he ovat mun ykkös suosikki. Ovat myös molemmat mielettömiĂ€ valokuvaajia nykyÀÀn, kehittyneet paljon vuosien varrella. Olisipa joskus siistiĂ€ pÀÀstĂ€ tapaamaan Mira ja Thilda, ja keskustelemaan viinin ÀÀrellĂ€ maailman kokemuksista 🙂
 
 
***
 
@ANGELICABLICK
Lemppari instagram-tili
 
 
Jos ihan rehellisiĂ€ ollaan, mun lemppari instagram on myös @weare365, mutta olisi kovin tylsĂ€ postaus, jos vaan samoja hehkuttaisin, niin sanon siis toiseksi lempparini, jĂ€lleen ruotsalaisen neitokaisen. Muistan kun Angelican blogia aloin seuraamaan, hĂ€nellĂ€ oli reippaasti alle 100k seuraajaa instagramissa. Nyt on kasvettu 1.2 miljoonaan, ja erittĂ€in ansaitusti. Angelica on myös matkustelija, ja vaikka kohteet ovat toinen toistaan upeampia, niin ovat myös kuvat nuoresta naisesta. Angelican olen myös tavannut pari kertaa hĂ€nen tapahtumissaan, ja vaikuttaa luonnossa, mutta myös snĂ€peissÀÀn, erittĂ€in down-to-earth tyypiltĂ€. Jos haluatte kasvattaa matkakuumetta, niin tĂ€tĂ€ seurailemaan,mutta Angelicalla on myös jĂ€rkyttĂ€vĂ€n hyvĂ€ tyyli, ja kivasti sporttisia juttuja poikaystĂ€vĂ€nsĂ€ kanssa.
 
 
Instagramissa lemppareitani ovat myös fiilis-tilit, ja mut koukuttaa helposti jos kuvatekstit ovat juurikin niitĂ€ hömppĂ€ quoteja, joita rakastan 😀 kantsi tsekkaa esimerkiksi @kissesandmartini, seurasin tĂ€tĂ€kin tiliĂ€ jo silloin, kun meni jossain 10k tienoilla, nyt heillĂ€ on jo 283k!
 
***
 
VALTTERI SANDBERG
Lemppari YouTubettaja
 
 
MĂ€ oon siinĂ€ huono, ettĂ€ kun aloin tekemÀÀn videoita, en oikeasti tiennyt melkeenpĂ€ ketÀÀn muita tubettajia. Pikkuhiljaa alkanut jo vĂ€hĂ€n hahmottaa tĂ€tĂ€ Suomen vlogi-scenee, ja innostunut jopa löytĂ€mÀÀn lemppareita ulkomailta. Mutta vaikka joitakin seurailen epĂ€sÀÀnnöllisen sÀÀnnöllisesti, niin tykkÀÀn videoissa eniten siitĂ€, ettĂ€ ollaan aitoja, eikĂ€ esitetĂ€ tai ole sitĂ€ “youtube-persoonaa”, vaan ihan normaalina itsenĂ€ oleminen, vaikka olisikin sitten tylsempi, on se mikĂ€ mua kiinnostaa. Valtteri on mun yksi parhaista kavereista, mutta se ei ole syy, miksi hĂ€net valitsin. Jos en tuntisi Valtteria (sos), niin katsoessa hĂ€nen videoita varmasti ajattelisin, ettĂ€ haluaisin hĂ€net tavata. Valtterilla on elĂ€mÀÀ suurempi persoona ja loistava huumorintaju, mutta se kaikki on aitoa. Ei tartte teeskennellĂ€, ja se varmasti vĂ€littyy myös katsojille. Ja positiivisten ihmisten videoita on kiva katsella. Mulle sanotaan usein, ettĂ€ mun videot on todella aitoja, ja etten esitĂ€ muuta kuin olen, niin jos joku ei ole vielĂ€ tsekannut Valtsun tiliĂ€, niin kantsii kĂ€ydĂ€, siellĂ€ meininki on sama 🙂 Ja aika toistuva kaava, mutta parhaat videot tuollakin on, Valtsun reissuvideot NykistĂ€.
 
 
Pakko myös mainita, ettÀ mun salainen pahe on Jaakko Parkkali. SillÀ vaan on loistavia videoita, vaikka ei haluaisikaan tykkÀÀ. Eksyin myös Andreas Niemen videoon vÀhÀÀn aikaa sitten, ja olin aiemmin hÀneltÀ katsonut vain yhteisvideoita mitÀ hÀn oli tehnyt ystÀvÀni Tuulin kanssa. Kuitenkin, nuori kundi on nyt muuttanut Uuteen Seelantiin, ja innolla katselen hÀnen touhuja maailman toisella puolella.
 
***
 
MINNASOMERO
Lemppari Snapchat
 
 
MĂ€hĂ€n tunnetusti yhdessĂ€ vaiheessa tykkĂ€sin innolla katsella ja seurailla muiden my storyja, mutta viime aikoina olen hieman kyllĂ€stynyt snĂ€ppiin. Hieman irtautunut koko applikaatiosta, ja ainoat mystoryt mitĂ€ kattelen ovat oikeastaan parhaiden ystĂ€vieni Ainon (uinoaino) ja Jennyn (jjemmyy), ja joskus niistĂ€kin jÀÀ pĂ€tkiĂ€ nĂ€kemĂ€ttĂ€ kun en kĂ€y snĂ€pissĂ€ yli vuorokauteen. TÀÀ osio oli kuitenkin erittĂ€in vaikea, koska tuntuu, ettĂ€ kaikkien hauskojen snĂ€pit on samaa vanhaa, niin sanon vaan yhden, jonka olen aiemmin maininnut omassa mystoryssa. YstĂ€vĂ€ni Minna on vaan niin pirtsakka tapaus, ja tuo aina hymyn huulille, kun hĂ€nen höpinöitĂ€ ja kikatuksia kattelee. Ja joka pĂ€ivĂ€ juo kahvia jonkin sorttisesta mukista 😀 Sellaista kepeÀÀ ja iloista katsottavaa, ja multa saa aina plussaa kun snĂ€pit on videoita ja niissĂ€ puhutaan 🙂
 
MINNAN SNAPCHAT: MINNASOMERO
 
***
 
SLOW MOTION BLOGI
LINK YOUR SOCIAL MEDIA – LEMPPARI
 
 
Eli pari postausta takaperin pyytelin teiltĂ€ linkityksiĂ€ teidĂ€n blogeihin/instagrameihin/youtube-tileihin, ja sanoin valitsevani sieltĂ€ yhden lempparin tĂ€hĂ€n postaukseen. Pikkuhiljaa sieltĂ€ tutustuin jokaiseen linkitykseen, ja parikin eri somea, varsinkin blogia oli aika tasoissa, mutta sitten avasin Caritan linkin. Ja se olikin sitten siinĂ€ 😀 Tyttö tykkÀÀ reissailla, ja vielĂ€pĂ€ Aasian suunnilla pyörinyt. 24-vuotias HelsinkilĂ€inen kirjoittelee reissuistaan, ja siis olin ihan fiiliksissĂ€ kun sain katsella hĂ€nen kuvia ja lueskella tarinoita tuolta puolen maailmaa. NĂ€in tuttuja mestoja, ja haikein mielin selailin eteenpĂ€in. KyllĂ€ mulla vaan iskee kaikki mikĂ€ liittyy reissailuun. Tarpeeksi pitkĂ€lle kun tĂ€tĂ€ blogia selailin, niin tuli postaus, missĂ€ Carita puhui, ettĂ€ ei ole enÀÀ intoa “tyttömĂ€isten juttujen” blogin yllĂ€pitĂ€miselle, ja harkitsee palaavansa bloggailun pariin myöhemmin, mutta muuttaa tyylin matkailuun. NĂ€in sitten oli minun onnekseni pÀÀssyt kĂ€ymÀÀn 🙂 Ja jos ihan rehellisiĂ€ ollaan (sorry Carita, not personal), siitĂ€ tekstistĂ€ taaksepĂ€in, mulla meni mielenkiinto blogiin. SisĂ€llössĂ€ ei sinÀÀnsĂ€ ollut mitÀÀn huonoa, mutta huomasin kun reissu jutut vĂ€heni, niin myös mun mielenkiinto… huomasin ittessĂ€ni vasta tĂ€tĂ€ postausta kirjoittaessa, ettĂ€ olen pahempi wanderluster mitĂ€ kuvittelinkaan. NykyÀÀn muotikaan tunnu kiinnostavan, mutta kuvat maailmalta toimivat aina!
 
Caritan blogissa oli kyllĂ€ kiva, kun oli  kuvasatoa ja paljon vinkkejĂ€ paikoista joissa kĂ€ydĂ€ ja mm. pienistĂ€ ravintoloista. Kantsii tsekkaa, ja toivottavasti neitokainen innostuu pĂ€ivittÀÀ lisÀÀ, tÀÀllĂ€ ainakin ilmoittautuu yksi uusi lukija 🙂
 
 
 
VielĂ€ mainitsen toisen somen, nimittĂ€in instagram tilin @bangtsikitsiki ! TÀÀ muija on mieletön meikkaaja-maskeeraaja,siis niin upeita taideteoksia tekee itselleen! Ja siis joku reilu viikko sitten kĂ€vin hĂ€nen tilillÀÀn ensimmĂ€istĂ€ kertaa, ja hĂ€nellĂ€ oli mun mielestĂ€ joku 7k seuraajaa, ja nyt jo melkein 16k! Mutta ei mikÀÀn ihme, nĂ€ette sit kun menette katsomaan! Hahah saat tehdĂ€ joskus mullekkin đŸ˜‰
 
***
 
Sellaiset tĂ€llĂ€ kertaa. Periscope mainitsematta, mulla ei siellĂ€ oikeastaan ole mitÀÀn kummosempaa suosikkia, ja aika harva niitĂ€ lĂ€hetyksiĂ€ enÀÀ pitÀÀ sÀÀnnöllisesti. Facebookissa pĂ€ivĂ€ naurut antaa kyllĂ€kin KlikinsÀÀstĂ€jĂ€, ettĂ€ sitĂ€ kantsii tsekkailla jos ei vielĂ€ ole kuullut. Puree mun sarkastiseen huumorintajuun todella lujaa 😀 (tĂ€mĂ€)
 
Jos teille tulee jotain nĂ€iden kaltaisia blogeja, vlogeja taikka ig-tilejĂ€, mistĂ€ uskoisitte mun pitĂ€vĂ€n, laittakaas ihmeessĂ€ kommenttia!
 
Kaikki kuvat lainattu julkaisijan omilta tileiltÀ. / All photos borrowed from their mentioned owners.
ï»ż

3 Responses to “MY FAVORITES”

 1. Carita says:

  Kiitos! Ilo ja kunnia olla linkitettynÀ, sillÀ oma sydÀn sykkii nykyÀÀn reissublogeille, jotka saavat sydÀmen lÀpÀttÀÀn. Aina on ihana kuulla, ettÀ omat stoorit inspiroi tai nostattaa muistoja lukijan omista seikkailusta eli kiva kun harrastuksessaan onnistuu.

  TekstejĂ€ on luvassa vielĂ€ pitkÀÀn rennolla tahdilla, mutta lomahuumassa kannattaa selata myös vuoden 2015 thaikkutarinat, jotka ehkĂ€ hukkuvat sen aiemmin hömppĂ€sisĂ€llön sekaan 😉

 2. sofix says:

  Mun lempi instagram ihminen ananasraaste. Lempi bloggaaja ananasraaste lempi snapchattaaja ananasraaste ja lempi tubettaja ananasraaste😘😘😘💗💗oot kaikissa paras👏

 3. Sini says:

  okeii, pitÀÀkin selailla sinne asti 🙂 mutta tosiaan,ihana blogi, kiitos sulle! 🙂

Kommentoi