SHE ACTS LIKE SUMMER & WALKS LIKE RAIN

01.11.2016
 
Mulla on tällä viikolla joka ikinen päivä jotain suurempaa suunnitelmaa, ja eilinen maanantai oli ainut päivä, että en ollut kummempia sopinut kenenkään kanssa. Joten päädyin muokkailemaan kuvia ja tekemään postauksia, samalla kun Neflix pyöri taustalla.
 
Sain kylläkin todella paljon aikaiseksi, sähköposteihin kaikkiin vastattua ja koirien kaa lenkkeiltiin pidempään kun normaalisti. En vaan kauhean usein katso Netflixiä, ja huomasin, että olen aika huono valitsemaan sieltä katsottavaa. Päädyin vaan johonkin aivottomiin rakkaus leffoihin, mihin ei oikeastaan tarvinnut edes keskittyä samalla kun teki muuta.
 
Kahden hömpötys leffan jälkeen tekstailin jo Jennylle, että haluan poikaystävän ja rakastua 😀 meni noin 0.3 sekuntia, niin Jenny sai mut taas järkiinsä. Ei pitäisi koskaan sinkkuna velloa kotiasussa ja katsoa tuollaisia leffoja, menee pääkoppa hetkellisesti sekaisin 😀
 
Tänään kuitenkin on jo kaikkia suunnitelmia, ja illalla meen tatuoitavaksi, mutta todennäköisesti vaan väritetään vanhoja tatuointeja. Ensi viikolla olisi kanssa tarkoitus ottaa uusi lävistys.
 
Tänä viikonloppuna on myös ID blogipäivä ja gaala, ja valitettavasti olen päättänyt jo pari viikkoa sitten, että otin itseni pois äänestyksestä. Päätös oli omani, mutta en nyt syistä puhu sen enempää. Mutta olen todella, todella kiitollinen jokaiselle, joka näki vaivaa ja jaksoi käydä mua äänestämässä! <3 Anteeksi, kun meni äänet hukkaan :/
 
Näiden kuvien asu on muuten yksi mun lemppareista, jotenkin niin mua! Pukenut parin kesän aikana useamman kerran. Huomaan, että harvemmin täällä blogissa puhun/mainitsen mitä mulla on päällä, mutta tämä asu ansaitsee maininnan 🙂 Nyt ollaankin sit taas talvitaminessa, koiratkin jo laittaneet lenkeille nalle ja lehmä fleecet päälle.

 
Kuvat: Espoo, Suomi, elokuu 2015. Ottanut Janne.
 

7 Responses to “SHE ACTS LIKE SUMMER & WALKS LIKE RAIN”

 1. Anonyymi says:

  Ei se mitään! Hei sini, parempi laittaa äänet pois,kun se vaihtoehto että se ettet olis luovuttanu vaan sen takia että ihmiset ei niin halua,kunnioitan päätöstä👌💗 Ja mun mielestä ainakaan omani ääni ei menny hukkaan,sillä se vaan osottaa kuinka hyvä blogi sinulla on! Olipa sitten kilpailu vai ei. Annan ääneni ihmiselle joka on oikeesti ihana ja tekee hyvää sisältöä. Sä varmasti oot jo huomannu että täällä on tosimonia ihmisiä jotka tykkää sinusta! Pus oot ihana😙😙😙😙😙

 2. Anonyymi says:

  Minkä rotuisia Onni ja Topi on? Koitin löytää vastauksen sun blogista googlen avulla mut ei onnistunu ihme kyllä, luulis et tätä on kysytty sata kertaa ennenkin et sori vaan siitä 😀

 3. Anonyymi says:

  Minkä rotuisia Onni ja Topi on? Koitin löytää vastauksen sun blogista googlen avulla mut ei onnistunu ihme kyllä, luulis et tätä on kysytty sata kertaa ennenkin et sori vaan siitä 😀

 4. Sini says:

  Onni on Phalene, eli perhoskoira, ja Topi on chihuahua (puhdasrotuinen, vaikka todella iso + noin puoli kilo vielä ylimääräistä masua).

 5. Anonyymi says:

  Hei onko sulta tulossa postausta miksi muutit? Oonko oikeessa, että syynä seuraajien tunkeilu kotiovelle? :/ Toivottavasti sillä saralla paremmin asiat ja saat rauhassa olla omassa kodissa <3

 6. Sini says:

  on tulossa kun on sen aika 🙂 en muuttanut sen takia! ja rauhassa oon saanut olla täällä 🙂

Kommentoi