TURN UP THE LOVE

27.10.2016
 
Ehkä snäpistä huomasitte, että oltiin keskiviikkona Jennyn kaa Circuksessa The Chainsmokersien keikalla 🙂 Ne, jotka ovat mua seuranneet pidempään, tietävätkin kyseisen duon olevan mun top 3 lemppari artisteja, ehkä jopa kakkos sijalla Lana Del Reyn jälkeen. Olin super täpinöissä, kun sain tietää heidän esiintyvän Ruississa kesällä, ja odotin keikkaa ihan tajuttomasti. Mutta kävikin niin, että mun mielestä jätkät veti oikeesti aika huonon setin festareilla. Enemmän muiden biisejä kun omia, ja ne omat jotka veti, oli miksattu ihan kummallisesti. Tuntui, että osaa biisejä tuskin olisi tunnistanut, jos ei sanoja kuuntelisi.
 
No, joka tapauksessa, sain kesällä seuraajalta viestiä, että kaksikko on tulossa esiintymään Circukseen syksyllä, ja tottakai olin silti hamstraamassa lippuja. Mutta ne tulivatkin myyntiin super aikasin, ja en ollut ollenkaan valppaana, ja liput myytiin loppuun. Joku puolitoista kuukautta sitten, aloin kurkkailee tapahtuman Facebook sivuilla, jospa sinne tulisi myyntiin ja huutelin siellä useamman kerran “OSTAN YLIHINNALLA”. Viimeisen viikon aikana ilmoittelin ostohalusta melkein joka päivä. Edellisenä iltana ennen keikkaa, olin luopunut jo toivosta.
 
Ja sit sieltä joku nuori herra sanoi myyvänsä mulle liput <3 siis sitä onnen määrää! Treffattiin hänen kanssaan Stokkan kellon alla, ja samana iltana pompittiin keikalla Jennyn kaa. Ja Chainsmokersit veti kyllä aivan mielettömän esityksen, just sellaisen mitä olin Ruissista toivonut. Meillä oli niin kivaa!
 
Skipattiin k18 alue, ja rynnittiin teinien sekaan massaan pomppimaan, ja kyllä junnuille pitää antaa krediittiä, että osaavat kyllä bailaa 😀 Jennyn kaa meitä on esimerkiksi festareilla ärsyttänyt meidän +30 vuotiaat miespuoliset kaverit, kun musaa kuunnellaan, niin hyvä että ilmeet edes värähtää. Tuolla kyllä kaikki kreisibailasi ihan huolella, ja fiilis oli katossa 🙂
 
Ja hahah, oon huomannut, että siellä missä Chainsmokers, siellä Benjamin Peltonen. Jenny on nyt viimeistään Tähdet, Tähdet ohjelman myötä kääntynyt Bencharmeriksi kanssani, ja meidän ilmeet, kun se tuli jonoon meidän taakse. Siis aikuiset naiset ja no chill. Nähtiin herra kyllä klubin puolellakin monta kertaa, mutta jätettiin rauhaan nauttimaan keikasta. Parasta kyllä kun seuraajat tuli mulle sanomaan “Sini tiesiks Bemmi on täällä” 😀
 
Tälläisen keikkatarinan lisäksi sopii iso kuvasato Ruissista kesältä, ja siis oli niin mahtava viikonloppu tuolloin, ja näistä kuvista olin unohtanut jo monet, niin kiva palata taas fiiliksiin. Kesä ja kamut :’) Oli kaksitoista vuotta siitä, kun olin Ruississa ekaa kertaa, Ruissaloon ja Turkuun on kyl kertynyt muisto jos toinenkin. Ja Ruissi viikonloppuhan on tunnetusti AINA hellettä, ja toisen päivä asuuni kuului armeija takki, ja sehän päällä mentiin, kun siis this is my outfit, tiedättehän.
 

 

 

Kuvat: Ruissalo, Turku, Suomi, heinäkuu 2016.


Kommentoi