H A P P I N E S S

23.10.2016
 
Asiat, jotka viime aikoina saaneet hymyilyttämään:
 
– Oltiin iskän kanssa Verkkokaupassa, ja näin liikkuvia dinosauruksia. Innostuin ja heti kipitin niitä katselemaan. Hetken kävi mielessä, tuleeko iskä perässä, mutta loppuen lopuksi pelleili patsaiden kanssa enemmän kun minä. Isiltä oonkin tainnut periä leikkimielisen luonteeni 😀 sain lopulta repiä hänet pois sieltä, ja jättää dinosaurukset lapsien iloksi.
 
-Vauvan ultraääni kuvat. Ensimmäistä kertaa, mulle todella läheinen ystävä on raskaana, ja vaikka olen asiasta tiennyt ja ollut innoissani kesästä asti, vasta nyt, kun näin pienokaisesta ekat “kuvat”, tajusin, että sieltähän oikeasti saapuu maailmaan pieni käärö ja ystävästäni tulee äiti<3
 
– Essin tuparit. Niin hauska tyttöjen ilta, jota jatkettiin seuraavana päivänä brunssilla. Illalla lauleskeltiin meidän lemppari biisejä teini-ajoilta, ja naureskeltiin Tarun höpinöille. #vaintarujutut
 
– Vanhat reissuvideot. Snäpissä näkyikin, että vietettiin Essin kanssa eilinen lauantai ilta katsoen hänen ja mun Islanti videoo, ja mun ja Jennyn Aasia videoo, ajalta, jolloin olisin vaan nauranut, jos joku olisi mulle sanonut, että alan tubettaa jonain päivänä. Kunnon reissuhaikeus iski, ja oli ihana muistella niitä hetkiä 🙂
 
-Kun iskän kanssa koitettiin päättää lounaspaikkaa, ja hän dissasi mua ja Jennyä. “Joku normaali paikka, ei mitään borneolaista”. Okei, meidän suosimat ravintola paikat on ehkä vähän Kallio hifistely meininkiä 😀
 
 
-Kun heräsin tänään vasta klo 11:20 äidin puheluun. Olen viikon aikana pamauttanut selkäni niin jumiin, että yöunet jääneet olemattomaksi valvoessani kipujen takia. Se, kun tajuaa nukkuneensa 9.5 tuntia, eli korjanneen univelat, ihanaa! Äidillä oli kyllä ihmettelemistä, kun hänkin on tottunut, että heräilen normaalisti yhdeksän aikoihin 😀
 
-Hamppari ja kakku treffit pitkästä aikaa Hannan kanssa. Tuntien juoruilua, jotka vahingossa venyivätkin yön pikkutunneilla, kun selvisi, että olemme samassa rakennuksessa monien tuttujen kanssa, jotka olivat Elle Style Awards jatkoilla.
 
-Yökyläilut Jennyn kanssa. Hauskimpana meidän ghetto stailaaminen Kallion pienessä liikkeessä. Järkyttävää.  Jou jou.
 
-Onnin ja Topin kaa kotona chillailu. Aina parasta, mutta ollaan jotenkin viime viikon aikana vietetty entistä enemmän laatu-aikaa koirien kanssa. Pitkiä lenkkejä ja paljon leikki-hetkiä kotona. Myös se, kun isi halusi pitkästä aikaa ottaa molempien kanssa yhteiskuvia muistoksi <3
 
-Asian Market on auki myös sunnuntaisin, niin dumplings-himo saatiin taltutettua.
 
-Nämä kuvat. En ollut katsonut näitä ottamisen jälkeen, ja tuon koiran ilmeet joka kuvassa. Niin ihana haukku, oli siis viereisen ravintolan omistajien, mutta sai juoksennella vapaasti rantsulla, ja oli selkeästi tottunut huomioon ja rapsutuksiin 🙂
 
 
Kuvat: Bali, Indonesia, kesäkuu 2016. Ottanut Miku.
 

8 Responses to “H A P P I N E S S”

 1. Anonyymi says:

  Ihana kuulla asioita jotka on saanu sut hymyilemään❤ Harvoin tulee ajateltua,että kuinka paljon esim mulla on ilon aiheita elämässä, vaikka ne olisikin vaan ihan pikku juttuja! Ei osaa arvostaa:/

 2. Anonyymi says:

  Hei haluisitko millään laittaa niitä teidän reissu videoita youtubeen? Niitä oli super kiva kattoa snäpissä ja jossain kohtaa huomasin että hymyilen itekseni niille! 😀

 3. VP says:

  Musta ihmisten pitäis ajatella enemmän just positiivisia asioita elämässään. Ite aloin viime keväänä kirjottamaan ylös kolme hyvää asiaa jokaiselta päivältä ja nyt puoli vuotta myöhemmin kyllä huomaan että ajattelen positiivisemmin kuin aiemmin. 🙂

 4. Sini says:

  jep! ja voin sanoa, että on myös ollut monta asiaa, jotka ei tuo iloa, tai vaan stressiä, mutta siksi hyvä miettiä myös tälläisiäkin 🙂

 5. Sini says:

  hahah, hyvä 😀 laitoin ne tahallisesti mustavalkoisiksi, koska ajattelinkin, että olisi kiva vielä jossain julkaista. noissa versioissahan tekijänoikeudet menee rikki, joten joudun tekemään kylläkin uudet 🙂

 6. Sini says:

  oho, erittäin hyvä tapa, ja uskon, että eron huomaa! voisin melkeenpä kokeilla ittekki! 🙂

 7. Mette says:

  Sun blogin kuvia ei voi muuta kuin ihailla, niin upeita kaikki 🙂 Ihanaa kun oot alkanut bloggailemaan, jatka samaan malliin <3

 8. Sini says:

  oi, kiitos paljon 🙂 <3

Kommentoi