KAUNEUS & ULKONÄKÖ pt. II

21.10.2016
Eli part 2 teidän laittamiin kysymyksiin, edellisessä postauksessa höpöteltiin meikeistä, hiuksista ja pistoksista 🙂

 

Ihonhoito
 
Ihonhoitorutiinit?
Noniin, varoitan jo nyt, että tässä postausessa vasta tuputankin Lumenee, mutta rehellisesti, puolet tuotteista on sellaisia, joita olen käyttänyt kauan ennen kun olisin kuvitellut niitä saavani ilmaiseksi, ja toiseen puolikkaaseen olen vaan rakastunut, samalla tavalla kuin edellä mainittuihin tuotteisiin. Mutta, ihon/meikinpuhdistukseen käytän Lumenen pinkkiä sarjaa (tämä puhdistusmaito ja tämä kasvovesi). Ne ovat tarkoitettu herkälle ja kuivalle iholle, ja tykkään, kuinka ne jättävät ihon pehmeäksi. Olen aina suosinut maitomaista puhdistusainetta, mutta välillä, varsinkin suihkussa, käytän Neutrogenan vaahtomaista puhdistusainetta (tämä). Kuorin ihoni kerran viikossa Lushin Ocean Salt kuorinnalla (tämä). Oon aina tykännyt hieman isorakeisemmasta kuorinnasta, ja ihoni sen kestää. Herkkä ihoisille en tätä tuotetta suosittele, se saattaa ärsyttää liikaa. Itse etsin vielä sopivaa vedenkestävän silmämeikin puhdistusainetta, sillä melkeen kaikista saan pahan ihoreaktion. Silmät eivät itsessään reagoi mitenkään, mutta ympäröivä iho menee tulenpunaiseksi, varsinkin Lumenen tuotteesta. Vinkkejä otetaan vastaan. Silmänympärysvoiteissa vaihtelen merkkejä, ja vaikka painotan sen tärkeyttä, niin itse muistan vähän laiskasti sen käytön.
 
Käyttämäsi voide ja seerumi?
Kasvovoiteessa kieltämättä vaihtelen aika paljon, tykkään kokeilla eri merkkejä ja tuotteita. Oon nyt parin purkin verran käyttänyt Lumenen Bright Now Vitamin C spf 15 voidetta (tämä). Se oli kesällä ehkä hiukkasen liian rasvainen mulle, mutta nyt ilmojen kylmentyneen ravitsee kuivempaa ihoani ihanasti. Olen nyt myös seerumeissa kokeillut useampaa Lumenen, mutta kaksi tuotetta on yli muiden. Tämä öljyinen koostumus ei välttämättä sovi meikin alle, mutta ravitsee ihoa niin paljon, oon totaalisen koukussa tämän läträämiseen. Varsinkin kun herää krapulassa, se antaa niin paljon ravintoa väsyneelle iholle (tämä). Sitten enemmän meikin alle sopiva tuote, jossa c-vitamiinia ja hyaluronihappoa, ja pehmentää ihanasti, mutta ei ole niin öljyinen (tämä). Kumpikaan näistä ei varsinaisesti ole seerumi, enemmänkin tehohoito, mutta käytän samaan tarkoitukseen. Todella hyvä seerumi on myös ammattisarjan Biolinen Primaluce- hedelmähappo seerumi, mutta siinä hintakin on suurempi, mutta tasoittaa ihoa todella paljon (tämä). Sitä saa vaan kauneushoitoloista, joilla kyseistä sarjaa on myynnissä. Myös Lancomen Visionnaire (tämä) on todella hyvä, käytin sitä monta vuotta, mutta siinä myös hinta pompahtaa aika kattoon.
 
Lempi kasvonaamio?
Tässäkin kyllä tykkään tuosta samasta Biolinen Primaluce sarjan naamiosta, mutta edullisemman päässä olen myös hurahtanut Lumenen uutuuteen Glow Reveal 60 second facial (tämä), kun tätä laittaa ohuen kerroksen, on se todella tehokas. Sitä voi pitää vain hetken, niin kuin nimikin antaa ymmärtää, mutta välillä pidän myös pidempään. Kuuluu oikeastaan niihin tuotteisiin, mitä olen suositellut myös koko lähipiirilleni. Sitten tykkään myös Sephoran yksittäis pakatuista kasvonaamioista, joista suosikkini on ehkä pearl (tämä).
 
Onko sulla koskaan ollut aknea? Miten sitä tulisi hoitaa?
Ei ole ollut. Tätä kysyttiin todella paljon, niin en halunnut jättää täysin vastaamatta. Vaikka kosmetologina voisin antaa päteviä vastauksia, koen, että jokaisen aknen kanssa kamppailevan tulisi mennä ihotautilääkärille, ja saada sieltä henkilökohtaisia neuvoja omaan tilanteeseen. Minä en, varsinkaan näkemättä, ole oikea ihminen auttamaan.
 
Miten hoitaa ihoa suhteellisen halvalla, mutta tehokkaasti?
Kaikennäköisiä pirkkaniksejä kyllä löytyy, esimerkiksi ihon kuoriminen sokeri/kahvipuru tahnoilla, omat kasvonaamiot banaaneista ja avokadoista, ja niistä voi saada myös todella hyviä 🙂 mutta itse kun en ole niin kekseliäs, koen, että juurikin Lumenen kaltaisen suhteellisen edullisen tuotesarjan löytäminen on hyvä tapa aloittaa. Ja kaikkia tuotteita ei tarvitse olla, itse kosmetologina olen suositellut, että hyvät puhdistusaineet, kasvovoide ja kuorinta, olisivat semmoiset, millä pärjää ja pääsee alkuun.
 
Lempituote?
Tällä hetkellä, ja tähänkin tutustuin Lumenen ihanien tyttöjen kautta, on Clear It Up Spot Delete pikkutuubi (tämä). Itselle ilmestyy helposti pieniä näppyjä ihoon, ja tämä kuivattaa ne samantien. Kadotin omani muutossa, ja heti tuli paniikki mennä ostamaan uusi 😀
 
 
Vartalo
 
Jotain, mistä et ole tykännyt vartalossasi, mutta olet oppinut?
Oikeastaan vasta tätä kirjoittaessa, oli ihana tajuta, että kiva kun nykyään tämä lista, mistä olen oppinut pitämään, on paaaaljon pidempi kuin se, mistä en pidä. Kasvaessa on ollut vaikka mitä, mikä häirinnyt, mutta ihanaa kasvaa aikuiseksi ja oppia rakastamaan itseään tämmöisenä kuin on. Ja osa asioista on sellaisia, ei niistä välttämättä vieläkään pidä, mutta oppinut olla välittämättä ja murehtimatta. Ihan ensimmäisenä tulee mieleen todella paha atooppinen ihottumani, joka lapsena oli koko vartalossani, nykyään kummittelee pahimmiten reisissäni ja käsivarsissa. En ole koskaan somessa vielä sanonut tästä, sen verran henkilökohtainen asia mulle vieläkin, ja ettepä tiedäkään monesti esimerkiksi Ainon ottamia snäppejä olen käskenyt poistamaan, koska reiteni näkyvät. Tästä ei edes tiedä moni ystäväni, mutta lähipiirini tietää. Myönnän nyt myös, että kaikissa bikini/shortsikuvissani reiteni iho on muokattu. En oikeastaan häpeä itseäni, ehkä enemmänkin vaan, että en ole jaksanut asiasta keskustella tai selitellä. Kuitenkin, vielä lukiossa ette olisi koskaan nähneet minua shortseissa tai minihameessa, sen verran häpesin kinttujani ja niiden ihoa. Joskus parikymppisenä päätin dramaattisesti, että life’s too short, ja kesähelteillä kävin ostamassa itselleni minihameen. Ylpeänä naisena kävelin se päällä baariin, ja ensimmäisen tunnin aikana tuli jo tuntematon humaltunut mies sanomaan minulle “minkäs nokkospuskan läpi neiti on kävellyt kun tuolta näyttää kintut”. Voin sanoa, hyvältä se ei tuntunut, mutta jotenkin sain siitä miehestä enemmän voimaa,  halusin näyttää, että minähän en teidän mielipiteistä välitä. Kyseinen ihottumatyyppi näkyy punoittavana ihona, ihohuokoset ovat kaikki kuin tulessa, tulee näppylöitä. Siihen ei ole lääkitystä tai voidetta, aurinko auttaa eniten, ja Aasian reissuilla saankin nauttia helpotuksen tunteesta. Halu repiä iho auki on erittäin vahva, ja rasvailen ihoani monta kertaa päivässä hallitakseni kutinaa. Välillä unissani kuitenkin revin itseni mustelmille, ja jopa ihoni auki vereslihalle, ja tulos näyttää siltä että petoeläin olisi minut raadellut. Tästä syystä emme myöskään ole vielä voineet tatuoida reisiäni enempää, vaikka olisin halunnut. Tätäkin postausta kirjoittaessa, olen lisännyt ranteisiini ja kämmenselkiin rasvaa jo kaksi kertaa, kun kaikki kutisee. Tavallaan en tule koskaan varmaan “pitämään” kyseisestä asiasta, mutta oppinut elämään sen kanssa, ja välittämättä muiden katseista. Miksi nyt kerron tämän, ja näin pitkästi, on koska saan niin tajuttoman määrän viestejä nuorilta, kuinka täydellinen olen. No ei kyllä kukaan meistä ole, ja minun virheet eivät lopu myöskään tähän. Kuitenkin, näytän vain sen minkä haluan, harva varmasti kuvaisi tuhansille nähtäväksi vartalonsa virheitä, niin en myöskään minä.
 
Ootko tällä hetkellä tyytyväinen vartaloon?
En usko, että tulen koskaan olemaan täysin tyytyväinen, nyt on esimerkiksi kadonnut pepusta niin paljon lihasmassaa, että ärsyttää. Mutta onneksi sekin on korjattavissa, enemmän vaan kyykkyjä ja vähemmän juoksemista, mitä olen viime aikoina tehnyt. Mutta olen aina ollut tyytymätön vatsaani, vaikka kuinka pieneksi menen ja muualta laihdun, mulla on pieni kirottu pömppis, joka ei lähde kulumallakaan. Joskus siitä eroon pääsin, painoin silloin 42kg, eli siis kun ei ollut rasvaa missään muualla enää, se paloi sieltä. Eli ehdottomasti tapa, jota en enää kokeile. Totuus vaan on, että lihon sieltä ekana, kovalla kuntosali duunillakin, se ei vaan tahdo kadota. Ehkä olette huomanneet, että vatsaani harvemmin näkee kuvissa tai videoilla. Harvinaiset kuvat missä se näkyy bikineissä, ovat otettu päivinä, jolloin ei turvota, ja kyllä, pidätän hengitystäni vetäen sitä sisään. Tämänkin kerron siksi, koska haluan painottaa, että ihan normaali vartaloinen minäkin olen. Tähänkin kategoriaan varmaan voisi keksiä lisää juttuja, mutta kun oikeastaan en edes jaksa, tavallaan kun vaikka virheitä on, niin olen oppinut olla välittämättä. Aina olen myös sanonut, että jos miehillä on jotain sanottavaa vartalostani, niin heidän ei tarvitse sitä katsoa. Varsinkin kun olen terve, normaalipainoinen nainen.
 
Oletko viime aikoina huomannut muutoksia vartalossasi, kun lähestynyt kolmekymppisiä?
Jep 😀 paino nousee helpommin, ja siitä on vaikeampi päästä eroon. Väsyttää eri lailla, puhumattakaan siitä, miltä krapulat tuntuvat. Ja jee, tämän vuoden uutuus, selluliitti! Eli aineenvaihdunta selkeästi hidastunut. Ilmestyivät tuossa keväällä pitkin takareisiä ja peppua, ja kummasti eivät mua edes oikeastaan haittaa 😀

Mitä hajuvettä käytät?
Mulle hajuvesi on sellainen, että tulee alaston olo jos unohdan sitä laittaa. Jotenkin pakko aina olla edes vähäsen. Tykkään vähän “synkemmistä” tuoksuista, eli en niinkään hirveen kukkaisista tai hedelmäisistä, ja rakastuin täysin uuteen Zadig & Voltaire This Is Her. tuoksuun, ja äiti oli ihana ja yllätti ostamalla sen mulle 🙂 Eli se on tällä hetkellä eniten käytössä.

 
Lempituotteita?
Voiteissa tykkään Body Shopin Buttereista, lemppari tuoksu kookos (tämä). Lempi vartalokuorinta on Freeman’s Pomegranate Body Sugar Scrub (tämä), löytyy kylläkin vähän huonosti nykyään, ennen näkyi Anttilan hyllyillä. Lumenen vartalokuorinta (tämä) on vähän hellävaraisempi, käytän vähän molempia vaihdellen. Kuorinta ja todella tuhdit voiteet ovat mulle tärkeitä, että saan pidettyä ihoni ja kutinan kurissa. Mainitsen vielä yhden uuden lempparin, johon kesällä hullaannuin Jennyn kanssa, eli Lumenen BB-voide vartalolle :DD (tämä). Siis luonnollisen näköinen rusketusvoide, joka lähtee pestäessä, ja ei siis todellakaan lähde valumaan pois kesken päivän. Hassu tuote, mutta käytän juhliessa, että vähän väriä ja hehkua iholle, ilman itseruskettavien sählinkiä. Ja ei todellakaan liian tumma sävy. Itseruskettavista tykkään Vita Liberatan tuotteita, enimmäkseen vaahtomaisia (täällä). Tosin käytän itseruskettavia ehkä 5 kertaa vuodessa.
 
Tosi paljon kysyttiin, niin Paljonko painat? Kuinka pitkä olet? Mitä vaatekokoa käytät?
Ei ole vaakaa, mutta pari viikkoa sitten katsoin painavani 55kg ja olen 159cm pitkä. Olen yläosista enemmän Xs/34, ja taas housuissa ja alaosissa S/36. Mulle kilogrammat ja vaatekoot ovat oikeasti vain numero, ja arvostelen itseäni enemmänkin peilikuvan mukaan. Näissä mitoissa ei ole mulle ongelmaa.

 

Tatuoinnit
 
Montako tatuointia sulla on?
Tätä kysytään tosi paljon, ja en edes tiedä. Vähän vaikea arvioida, kun hihakin on osittain “sulava”, mutta nyt koitan laskea jonkinnäköisen arvion. Todella nopeasti laskettuna 16-17.
 
Kadutko yhtäkään tatuointiasi?
En.
 
Koska otit ekan? Mikä se oli?
19-vuotis syntymäpäiväni aikoihin, eli siitä tulee talvella 9 vuotta. Käsivarressani lukee gioia, joka on italiaa, ja tarkoittaa ilo, onni, onnellisuus. Sanan merkitys on hyvä itsessään, mutta sillä oli erittäin vahva kaksoismerkitys, eli otettu Onni-koirani takia, joka jo silloin oli elämäni tärkein asia. Merkitykseltään ehkä edelleenkin tärkein tatuointini.
 
Missä laitat? Paljonko mennyt rahaa?
Damnation Ink, täällä Helsingin Kalliossa (nettisivu). En todellakaan osaa edes laskea yhdeksän vuoden käyntien summia tässä vaiheessa, varsinkin kun tatuointikertoja on varmaan se vajaa 25. Hinta-arvioita saa ottamalla yhteyttä esimerkiksi kyseiseen lafkaan, itse olen näillä tyypeillä käynyt alusta asti, ja varmaan sanomattakin selvää, että olen super tyytyväinen asiakas.
 
Tatuoinneistani kerron lisää myöhemmin omassa postauksessa ja videossa.

 

Kosmetologin opinnot ja työ
 
Missä koulussa kävit? Oliko pääsykokeita? Kauanko kesti? Voiko mennä suoraan ysi-luokalta?
Yksityisessä koulussa Helsingissä, jota en suosittele. Ei ollut pääsykokeita, pelkkä haastattelu. Maksullinen koulu, joten ottavat käytännössä kaikki sisään. Lukio-pohjalla kesti 1.5 vuotta. Kyseiseen kouluun ei voi mennä suoraan peruskoulusta, vaativat toisen koulutuksen (minun tapauksessa lukio) pohjalle ja ikäraja oli 18 vuotta. Toisiin kouluihin voi hakea peruskoulun jälkeen, mutta ne kestävät tietenkin kauemmin, enempää en itse voi/osaa neuvoa.
 
Voiko käydä kosmetologilla, vaikka on vasta 13-vuotias?
Ehdottomasti voi, ja olisi hyväkin, jos vain mahdollisuus. Saa täsmä-tuotteet omalle iholle, varsinkin jos kokee sen kanssa olevan ongelmia. Tämä on mielestäni hyvä ikä alkaa saada ammatti “apua”, vanhemmat eivät välttämättä osaa neuvoa lapsiaan. Tietenkin palvelut voivat olla hintavia ylimääräisinä kuluina, mutta vinkkinä, että monissa pienemmissä
hoitoloissa nuorisokasvohoidot saattavat olla jopa puolet halvempia kuin aikuisille suunnatut.
 
Haastava puoli ammatissa?
Ei ole mielestäni haastavin ammatti oppia, jos on kiinnostusta. Pitää vaan tiedostaa, että siinä mennään toisen iholle, ja ällötyksiä saattaa tulla vastaan, ja niitä hoidetaan. Tietenkin koko-päiväisenä työnä voi olla välillä raskasta, kun asiakkaita saattaa päivän aikana olla todella monta, ja esimerkiksi hieronnat ovat fyysistä työtä. Suosituissa hoitoloissa ehdottomasti kiire-aikoina saa mennä ja juosta, ei ole pelkästään istuskelua ja kynsien lakkailua.

 
Tässä olisi, paljon tuli kysymyksiä, ja vaikka tuli todella pitkät postaukset, halusin vastailla melkeen kaikkiin 🙂 kiitos kaikille jotka laitoitte kyssäreitä, oli tosi hyviä!

Kaikki tuotteet mitä olen maininnut ja linkittänyt, ovat 100% minun aitoja mielipiteitä. Tekstiin ei ole piilotettu tuotemainontaa ja en hyödy tästä ollenkaan rahallisesti. Lumenen tuotteet saan ilmaiseksi, mutta se ei velvoita minua niitä suosittelemaan, vaan olen aidosti jokaisen brändin ja tuotteen tyytyväinen käyttäjä.

Kuvat: Bali, Indonesia, kesäkuu 2016. Ottanut Miku.
 

43 Responses to “KAUNEUS & ULKONÄKÖ pt. II”

 1. Anonyymi says:

  Oletko vielä blue lagoonilla töissä?:)

 2. Anonyymi says:

  toi atooppinen ihottuma wow girl I feel u kuulosti ihan kuin oisit mua kuvaillu tos:D anyways vaikuttiko sun atooppinen ihottuma noihin kosmetologiopintoihin? Tarkotan kun läträä tuoksuvien ym. voiteiden kanssa niin reagoiko iho pahasti? t. Olisin itsekin kiinnostunut kyseisestä alasta mut tää iho on vähä tällanen..

 3. Sini says:

  en ole ollut moneen kuukauteen 🙂

 4. Sini says:

  jep, oon aina kadehtinut ihmisten sileää ja terveellisen näköistä ihoa… mun iho ei oikeastaan reagoi hajusteisiin kummemmin, eli ei, ja varsinkin kun pahimmat alueet ovat sellaisia, jotka olisivat tuotteiden kanssa lähitekemisissä, mutta toisilla koulussa, joilla eri tyyppistä ihottumaa, niin vaikutti. jopa ripsiliimatkin voivat vaikuttaa ihoon, vaikka eivät olekkaan millään tavalla suorassa kosketuksessa ihoon.

 5. Ompa jotenkin "ihana" kuulla sun taistelusta atooppisen ihottuman kanssa. Kuulostaa niin tutulta. En ikinä ois uskonut että sulla ois atooppinen iho kun aina oon kateellisena kattonut sunkin kuvia, miten hyvältä sun iho näyttää paljastavimmissakin vaatteissa.Ite oon koko elämän kärsinyt pahasta atooppisesta ihottumasta. Nyt oon 23 ja harmittaa, että atooppinen iho vaikuttaa vieläkin niin paljon mun itsetuntoon ja pukeutumiseen. Tiedän että pitäis vaan olla välittämättä muiden mielipiteistä, mutta myönnän että viime kesänäkin oli kovan työn takana että uskalsin vetästä sortsit pari kertaa jalkaan ihmisten ilmoille. Oon jopa joskus perunut menon illan istujaisiin yms jossa saunotaan, koska on vaan hävettänyt niin paljon etenkin miesten eessä paljastaa jalat. Tuntuu ja kuulostaa niin hemmetin typerältä mutta minkäs mahtaa kun oma pää tekee asiasta niin ison. Jotenkin kun sellaiseen ihanteelliseen naisen kroppaan mielletään aina silkkisen pehmeä ja virheetön iho. Monesti oon miettinyt että voi kun sais ees päiväksi "normaalin ihon", menisin kiljuen ulos minihameessa esittelemään sääriä 😀 Toivon ja tiedän kuitenkin että joskus oon tarpeeks vahva enkä välitä toisten katseista tai kommenteista, ja just tällaiset toisten kertomat kokemukset saa asian tuntumaan helpommalta, eli kiitos 🙂

 6. Sini says:

  jep, no tämänkin takia halusin kertoa asian, koska moni tullut mulle puhumaan atooppisesta ihottumasta, ja yllätyneet, että mullakin on. ainut syy miksi itse edes käytän itseruskettavia, koska saan juhliin peitettyä punakkuutta. ja tossa komppaan sua, noi asiat kuulostaa "hemmetin typerältä" mutta kun just se, omassa päässä vaan ajattelee tietyt asiat noin. olen ollut ihan samanlainen, ja välillä vieläkin olen. "aino näkyyks mun reidet tossa" 😀 ette tekään siellä ruudun toisella puolella varmaan ajattele, että tollasiakin puhutaan kun julkaistaan snäppejä. mulla kanssa aina ollut, että jos yhden asian muuttaisin itsessäni, haluisin kauniin ihon vartalolle. eesimerkiksi ainolla on niin Super sileä ja ihana iho, aina hipelöin sen reisiä kadehtien 😀 tsemppiä sulle, ja kiva jos teksti auttoi 🙂

 7. Iina says:

  Ihanaa Sini kun sä kirjoitat näin rehellisesti ja aidosti kaikesta! Kiitos! 🙂 Nää molemmat kauneus- ja ulkonäköpostaukset oli loistavia! Ei ole varmasti helppoa kertoa esim. atooppisesta ihottumasta, mutta ihanaa kun kerroit. Toivottavasti nuoret ottaa susta esimerkkiä ja saavat rohkaisua. Ihan jokaisella on se joku kohta kropassa, josta ei tykkää ja ihanaa kun sä sanot sen ääneen. <3 Esimerkiks just toi laihistaminen kuvissa on varmaan monelle (myös mulle) tuttua ja joskus ihan muutenkin laihistaminen muiden läsnäollessa...

 8. Sini says:

  hei kiitos, kiva kun tykkäsit 🙂 jep, ja siis oon sitä mieltä, että en tavallaan tee mitään "väärää", kun esimerkiksi vedän vatsaa sisään tai muokkaan ihoani tasaisemmaksi, koska kuitenkin valokuvissa on tietty estetiikka, jonka haluan välittää eteenpäin. niin kauan kun en mittojani lähde photarilla muuttamaan 😀

 9. Anonyymi says:

  Ois tosi kiva kuulla lisää sun tatskoista ja ehkä inspiraation lähteistä niihin 🙂

 10. Anonyymi says:

  Mulla on kans super herkät silmät ja samanlaiset oireet tullee lumenen veenkestävästä poistoaineesta. Ainoa mitä kestää on lorealin eye&lip; vedenkestävä, neliskulmanen purkki 😊👍 ps ihanaa kun kirjottelet niin rehellisesti! Terkuin 24v lukija

 11. Sini says:

  joo tosiaan teen jossain vaiheessa kunnon videon niistä 🙂 ja postaukseen lähikuvat 😉

 12. Sini says:

  hei kiitti! käyn ostamassa tuon ja testailen sitä sit! 🙂

 13. Anonyymi says:

  Ootko koittanut silmämeikin poistoon garnierin micelli-vettä? Mulla lumene ärsyttää kans silmänympärysihoa, toi ei ja poistaa myös vedenkestävän 🙂

 14. Sini says:

  en oo, mutta jennyn vessakaapissa oon itseasiassa nähnyt sen! tuolla suositeltiin kansa lorealia, pitää mennä hypistelee molempia kauppaan 🙂 kiitos!

 15. Anonyymi says:

  Suosittelen sulle Naistaivas -417 tuotesarjan aromatic body peeling kuorintaa. Hintaa 50e purkki mutta on todella riittoisa ja tarkoitettu juuri atooppisen ihon hoitoon. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan 🙂 lisää voit lukea Naistaivaan nettisivuilta.

 16. Kättis says:

  Pakko nyt tulla päivittelemään, että löytypäs ihan loistava, ihana ja upea blogi. Sun elämänmakuiset ja aidot tekstit on superhauskaa luettavaa ja tuo piristävää vaihtelua blogimaailmaan <3 "Löysin" sut siis tässä aamulla ja oli pakko lueskella kaikki postaukset läpi 😀 mut sellasta kyselisin, et huomasin, että olet koh lipellä käynyt. Itseä kiinnostelis kovasti ko. Saari, mutta kuulin, ettei enää kannata, vaan turismi olis vieny mennessään kaikki ihanat bungalowit ja paikalle rakennettu vaan luksushotelleja. Millasta Koh lipellä oli tuolloin kun kävit siellä? Ja sitten toinen! Oon tässä kuukauden päivät pähkäilly sellasta, että kannattaako Thaimaahan lähteä teippipidennykset päässä, vai hankaloittaako helvetisti elämää? Siis miten itse koit pidennyksien kanssa aasian matkasi? Mulla on suht samanlainen tukka, eli kuivahkoa luonnonkiharaa, joka varmasti villiintyy entisestään tossa ilmastossa. En haluis että mulla on joku polkkatukka koko reissun, joten siks harkitsen pidennysten mukaan ottamista 😀 mut sit taas huolettaa niiden rastottuminen/merivesi/luonnottomuus verrattaen mun käkkäräpäähän. Onks miiiitään vinkkejä? Oot inspiroiva <3 kiitos jo etukäteen

 17. Anonyymi says:

  Kun luin tota sun tekstiä sun kropasta tuli vaan mieleen et mul oli myös joskus painon tippumista useita kg se ei ollu mukavaa mut en vaan halunnut syödä se vaan tuntu mahdottomalta, Olipa kyse mistä ruuasta.. Mut sillon se tuntu parhaalta vaihtoehdolta 🙂 mut sen kautta mul tuli ongelmia monissa asioissa koska ylipäätään en jaksanu tehä juurikaan mtn 🙁 en oo päässy siit vieläkään kokonaan pois mut ainaki parempaan suuntaan. Ps sori jos kirjotin en tiiä kiinostaako tämä sinua 🙂

 18. Anonyymi says:

  Sä oot maailman kaunein ihminen💗

 19. Anonyymi says:

  Mä suosittelisin garnierin silmämeikinpoistoainetta. Siinä on päällä liilaa nestettä ja alla läpinäkyvää. Mulla ärty silmät tosta lorealin mitä joku oli suositellu tossa ylempänä ja ainoo mistä en saa silmiä ärtymään on just toi garnierin. Se on ainoo mikä poistaa just sen lumenen ripsarin mitä kerroit käyttäväs viime postauksessa ilman et ärsyttää silmiä! 🙂

 20. Anonyymi says:

  Kannattaa kokeilla garnierin silmämeikinpoistoainetta! Purkissa päällä liilaa nestettä alla läpinäkyvää. Ainoo joka ei ärsytä mun silmii yhtään. Lorealin aine kirveli ainaki mun silmiä mut kaikilla tietty erilainen iho. Se poistaa iha huippuhyvin sen lumenen ripsarin mistä puhuit just viime postauksessa!:)

 21. tiia says:

  Ei vitsi tykkään tästä sun blogista! Jotenkin tuntuu että kaikki muut blogit toistavat samaa kaavaa kokoajan tai ovat vain oikeasti tylsiä, mutta tänne on aina kiva palata lukemaa sun postauksia. Tulee vähän samat vibat kuin 10v sitten kun aloin blogeja lukemaan. 😀 Vaikutat ihanan persoonalliselta ihmiseltä. Ja pakko sanoa et kaikki nää sun kuvat on STUNNING!!

 22. Sini says:

  okei, pitää käydä kurkkaamassa, kiitti vinkistä 🙂

 23. Sini says:

  hahah kauanko sulla oikeen meni aikaa sitten? 😀 mut ihanaa, kiitos! <3

  koh lipestä, no siis olin siellä helmikuussa 2015, eli reippaasti yli 1.5v sitten, ja lyhyessä ajassa moni asia kerkee muuttua, ja kuulemma saari oli jo silloin enemmän "turistimainen", mutta omasta mielestä ei mennyt mitenkään yli vielä. ja bile mestana se ei ole tunnettu, siellä oli melkeenpä vain pariskuntia ja perheitä meidän lisäksi, että aika rauhallinen paikka jokatapaukessa. siellä oli silloin vain yksi kalliimpi hotelli, joka oli syrjässä, en jotenkin usko, että vielä olisi täysin turmeltu paikka. ja kantsii nyt mennä, ennen kun siitä sellainen tulee 😉

  itse en tykkää teippipidennyksistä yhtään, ja en usko että ne on paras vaiihtoehto tuon tyyppiselle reissulle, varsinkin meidän tyyppisellä hiuslaadulla. itse ainaskin kastelin tukkaa jatkuvasti, en ns. varonut uidessa sen kastumista, ja teipit ei pysy samalla tavalla vedessä lilluessa. myös kun piti aika rankasti niitä harjailla ja lillutella öljissä ja hoitoaineissa, niin ei ne kestäisi näitäkään asioita.. mulla on molemmilla kerroilla ollut letti menetelmä, missä on kiva, että ei ekanakaan millään tavoin tipu päästä, kestää nuo kaikki asiat, ja saa hiuksia laittettua ylös nutturalle ja väännettyä suuntaan jos toiseenkin. teipeillä perus ponnaritkin menee mahdottomaksi. rastoittuminen on varmaan välttämätöntä, olisipa sulla pidennykset tai ei 😀 tietenkin niitä tulee helpommin, mut muistat vaan harjailla 😀 kiharaan tukkaan pidennykset sulautuu aika hyvin, ei mulla ainaskaan näyttänyt luonnottomalta, koska ainaskin rapunzelin tukka kihartuu kanssa. toivottavasti oli apua 🙂

 24. Sini says:

  nii, mulla oli enemmänkin jonkinsorttinen "ylikunto", juoksin 2 tuntia päivässä, mutta en tehnyt mitään lihastreeniä, että vaikka söin, menin todella pieneksi. eli ei ollenkaan terveellinen vaihtoehto loppupeleissä. jos tuntuu, että ruoka ei maistu, ja painosi tippuu tosi paljon, kantsii varata aika vaikka lääkärille, ja keskustella mistä voi johtua 🙂 syömättömyys ei ole hyvinvointia…

 25. Sini says:

  okei, nyt on niin moni suosittelut tätä, niin varmaan pakko kokeilla 😀

 26. Sini says:

  joo tossa just edellinenkin kommentoija sanoi samaa, pitää testaa Garnieria! 🙂 thanks!

 27. Sini says:

  kiitos! itsekin aloin joskus tuolloin lueskelemaan blogeja, ja parin vuoden sisällä tuntuikin, että moni menee sellaisessa samassa kaavassa, niin itekkin lopettelin lueskelemasta. oikeesti kiva kuulla, että diggaat 🙂 thanks!

 28. Anonyymi says:

  Mulla on ollut tota samaa ongelmaa, että just lumenen silmämeikinpoistoaine saa aikaan kauheeta kutinaa ja garnierista silmät jää vuotamaan vaikka kuinka pesis. Mulle pelastus löyty yliopiston apteekista ja heidän omasta ya naturae-sarjasta 🙂 siitä löytyy siis vedenkestävän silmämeikin poistoaine, on hinnaltaan edullinen ja luonnonkosmetiikkaa ( itse herkistyny mm. monille "tavallisen" kosmetiikan säilöntäaineille ja hajusteille). Ei ehkä iiihan niin tehokasta kun esimerkiksi toi garnier, mutta oma välillä jäätävä kerros vedenkestävää ripsaria lähtee kyllä kivuttomasti. 😀

 29. Anonyymi says:

  Hyvä postaus!
  Ja jopas sattui, mulla on täysin samat mitat ku sulla 🙂

 30. Sini says:

  okeii, no pitää käydä tuokin tsekkaamassa 🙂 kiitos!

 31. Sini says:

  kiitos! hahah, pikku tapit 😉

 32. Anonyymi says:

  Ootko muuten koskaan kokeillu ihottumaan sellaista kuin sibicort? Mulla tulee talvisin käteen tosi paha atooppinen ihottuma, ja toi on ainoa mikä auttaa ja millä saan sen pois! Jatkuvasti vaan ei voi käyttää tuotakaan 🙁

 33. Anonyymi says:

  Siis juu, oon käyny lääkärillä juttelemassa. Ne ei siihen oikeen reagoi mitenkään on vaan silleen"Syö enemmän" tai "Koita jaksaa syödä" mutta kun se ei oo niin helppoa miltä se kuulostaa. Vanhemmallekki on sanonu ne reagoi siihen ja on yrittäny auttaa mut ei se oo auttanu😩

 34. Miulla on sama homma tuon keskivartalon kanssa – sinne kertyy ylimääräistä, pahiten ja ensimmäisenä, jos laiminlyö syömisiä tai treenaamista. Ja on aina lohduttavaa huomata, jos jollain on sama juttu. Tai siis ei tunnu kivalta se, että joku kärsii siitä, mutta on lohduttavaa tajuta, ettei se ole vaan itsellä oleva ongelma! 😀 Se ei tunnu läheskään niin pahalta, kun saa jostain niin sanotusti vertaistukea <3 On muuten upeat kuvat, osaat muokata tosi hyvin!

 35. Anonyymi says:

  Tota body scrubia saa ainakin Itäkeskuksen Prismasta jos on vaikeuksia nykyään löytää, itsekin käytän samaa! 🙂

 36. Sini says:

  oon kokeillut, mua siihen ei oikeen auta valitettavati mikään kun aurinko, joka ei poista myöskään kokonaan 🙁

 37. Sini says:

  hahah, ymmärsin kyllä 😀 kiitos paljon 🙂 <3

 38. Sini says:

  hei kiitti, pitää sieltä hakea sit kun loppuu 🙂

 39. sofix says:

  Hi! Mua kiinostaa hirveesti juoksu&urheilu; treenaaminen😆se vaikuttaa mukavalta mut siitä en oo varma mitä seuraa ku jos painoa tippuu,.. mut se vrm saattaa olla vaan yksilöllistä😊mut hei hyvä postaus,aika mielenkiintonen 🙂

 40. Sini says:

  joo voisin treenistäkin jossain vaiheessa puhua 🙂

Kommentoi