KAUNEUS & ULKONÄKÖ part I

19.10.2016
 

Elikkäs, saitte snäpissä (snapchat: ananasraaste) laittaa kauneuteen ja ulkonäköön liittyviä kysymyksiä, ja laitoittekin niitä tosi laajasti. Jaioin ne useampaan kategoriaan, ja koska niitä tuli niin paljon, jaan ne vielä kahteen eri postaukseen, ja tässä ekassa olisi meikkaaminen, hiukset, ja pistokset:

 

Meikkaaminen
 
Mikä on sun lempi/inhokki meikkimerkki?
Ihan lemppari on ehdottomasti Lumene, voisin elää pelkästään heidän tuotteillaan loppuikäni. Parasta tietenkin, että ovat suomalaisia, ja kohtuuhintaisia. Inhokki meikkimerkki on vähän vaikeampi vastata, sanoisin ehkä joku Rimmel, joskus jotain heidän juttujaan ostanut, enkä koskaan kokenut mitään niistä hyviksi.
 
Mistä meikkituotteesta voisit luopua ja mistä et?
Jos ei nyt puhuta mistään hifistely tuotteista, vaan arkimeikissä käytettävistä, niin luopuisin varmaan kulmakarvatuotteista, koska kulmakarvat mulla löytyy omasta takaa. Tiedän, että joillekin kulmat on eka juttu joka pitää piirtää, itselläni ei niinkään. Mistä en voisi luopua, ja tuun mainitsemaan tämän tuotteen useamman kerran tässä postauksessa, on ehdottomasti Lumenen CC-voide.
 
Minkä ikäisenä aloit meikkaa, ensimmäinen meikkituote, ja minkä ikäisenä sinun mielestä nuorten kuuluisi alkaa meikkaa?
Aloitin meikkailemaan varmaan 13-vuotiaana, puuteria ja ripsaria vain aluksi, mutta kyllä se Ainon parodioima Maybelline Dream Matte Mousse oli mullakin käytössä, ja ihan samalla tavalla, pitkin huuliakin. Meikkaaminen tietenkin aloitetaan kun siltä itsestä tuntuu, mutta kyllä mun mielestä on outoa jos alle 13-vuotiaat sitä tekee. Mutta olenkin kasvanut eri aikakaudessa, voin sanoa  että nykypäivän nuoret, vaikkapa 14-vuotiaatkin, osaavat jo meikata ihan eri tavalla kuin itse sen ikäisenä. Tai edes itse tämän ikäisenä. Ehkä se raja sit nykyään on alempi, mutta onneksi itse kasvoin sellaisessa maailmassa, että kaksitoista vuotiaana oikeasti leikittiin vielä pehmoleluilla ja keppihevosilla (ja ei edes ollut vitsi).
 
Kalliit vs. halvat meikkibrändit?
Tässä vastaan, että ehdottomasti halvat. Lumene, Kiko Milano (pystyy myös muuten tilaa netistä) ja Nyx ovat tämän hetken lemppari meikkimerkkini. Ja Kikossa hintalaatusuhde varsinkin on erittäin hyvä. Ja olen siis nuorempana suostunut käyttämään vaan merkkimeikkejä, Dior, Chanel, YSL jne. ja voin sanoa, että olivat laadukkaita tuotteita, mutta esimerkiksi Lumenella on ihan yhtä laadukkaita tuotteita, ilman että hinta on pilvissä. En enää ikinä maksaisi 70€ meikkivoiteesta.
 
Kuinka usein meikkaat/laittaudut? Voisitko mennä kaupungille ilman meikkiä?
Meikkaan varmaan 2-3 kertaa viikossa, mutta jonain viikkoina saattaa olla enemmän menoja tai tapaamisia, ja jonain viikkoina vähemmän. Voisin mennä kaupungille, käyn aika usein kaupassa ja asioilla, ja esimerkiksi salimatkat menen ilman meikkiä tietenkin. Mutta en ehkä tykkäisi olla täysin meikittä shoppailemassa Helsingin keskustassa, mutta tämäkin valitettavasti johtuu enemmänkin siitä, kun mua kuitenkin tunnistetaan, varsinkin naistenvaateliikkeissä. Eli ehkä se on vaikuttanut vähän itsetuntoon, mutta lippis päässä kaikki taas ok 😀 viime viikollakin menin keskustassa ilman meikkiä mutta oli lippalakki syvällä silmillä, niin meni vielä. Silloin kun oli vielä ripsipidennykset, oli aivan sama, olin melkein aina “meikittä”.
 
Onko sulla ollut ripsipidennyksiä?
On ollut, oikeastaan ekaa kertaa ensilaiton olen näin pitkään ilman. Hetkittäin ajattelen, että olisipa kiva ottaa volyymiripset takas, mutta nautin siitä kanssa että ei ole niitä tiellä, ja esimerkiksi paljon kotona ollessa jotenkin turhat. Ennen vihasin silmiäni ilman ripsaria/pidennyksiä, sillä omat ripseni ovat oikeastaan läpinäkyvät, ja ajattelin näyttäväni myyrältä ilman niitä. Nyt oon kylläkin jotenkin alkanut tykkäämään silmistäni, vaikka aika alastomilta ne näyttävätkin ilman mitään. Eikä mua silleen haittaa esimerkiksi snäppäillä ilman mitään meikkiä. Mutta voi olla, että otan ne takas taas jossain vaiheessa. Tykkään eniten kun mulla on C-kaarta, 8-10mm, volyymeissa joko 0,05/0,07 ja pieniä tupsuja.
 
Tykkäänkö meikkaa/teenkö pakosta/mitä vihaat eniten meikkaamisessa?
Tykkään, mutta vihaisin tehdä sitä päivittäin, mutta joskus kiva näyttää vähän laitetummalta. Välillä teen pakosta, jos esimerkiksi olen pari päivää ollut jo meikeissä, ja taas pitäisi jonkun takia laittaa pakkelia naamaan. Tykkään kuitenkin pitää niitä välipäiviä meikkaamisessa, tuntuu tunkkaiselta aina tukkia ihoa. Eniten vihaan, että se vie aikaa, vaikka normaalisti meikkaankin alle 10 minuutissa. En vaan jaksaisi 😀 ei ole kärsivällisyyttä.

 

Kivointa meikkaamisessa?
No kyllä se, että tuntee itsensä naisellisemmaksi, ja eri tavalla kauniiksi kuin ilman meikkiä.
 
Miten tulee hyvä meikki?
Aika ympäripyöreä kysymys, mutta sanon vaikka sitten, että hyvä pohjustus. Mun lemppari primerit on ehkä Kicksin, ja jos haluaa erittäin kestävän meikin, esim juhlameikin, jonka haluaa olla paikoillaan vielä aamulla herätessä, niin ehdottomasti suosittelen Kikon Matta-pohjustusvoidetta (tämä!). Voin sanoa, että silloin ei kyllä mikään liiku mihinkään, vaan jämähtää pysyvästi paikoilleen.
 
Mitä mieltä olet nykypäivän meikkaustrendeistä, missä muutetaan omaa ulkonäköä dramaattisesti?
En oikeastaan pidä ollenkaan, ja odotan vain, että trendi menee ohi, onneksi meikkitrenditkin ovat kautta aikojen aika muuttuvia. Tykkään itse enemmän luonnollisuudesta, ja esimerkiksi itse en varjosta kasvojani ollenkaan, sillä nämä on mun kasvojen muodot, ja helpompi oppia tykkäämään pyöreistä poskistani, kun alkaa niitä muokkaamaan laihemman näköiseksi. Koen, että jos jatkuvasti koittaa muokkaa itseään, ei koskaan voi olla tyytyväinen sitten siihen mitä on kaikkien muokkauksien alla. Maskeeraus taas on asia erikseen, ja rakastan mm. hienoja kuvausmeikkejä. Mutta arkimeikissä suuri määrä meikkiä ei ole mun mielestä kovin freesiä. Mutta olen aina ollut sitä mieltä, että jokaisella on omat tyylit ja omat mieltymykset, ja kaikki ei ole samanlaisia, jokainen tekee just niin kuin haluaa, kunhan se itsestä tuntuu hyvältä.
 
Lempituote? Samalla kylläkin tässä tulee myös Mitä meikkivoidetta käytät?
Siis vannon tämän tuotteen nimeen! Lumene CC-voide (tämä) ! Siis ei edes ole meikkivoide, mutta käytän sitä sellaisena. Olen kuitenkin ekan meikkivoiteeni ostanut melkein 15 vuotta sitten, ja siinä ajassa olen kokeillut yhtä sun toista tuotetta, halvemmista sinne ihan todella kalliisiin, ja mikään ei vedä tälle vertoja. Mulle annettiin Lumenelta myös kokeiluun melkeinpä jokainen heidän meikkivoide, mutta ei, pysyn nykyään vain tässä. Balilla revin tämän vauva apinan suustakin, samalla kiroten Mikaelille, että en varmana elä viikkoa ilman sitä. Sain sen takas btw. Ainut miinuspuoli ehkä se, että sävyjä on vain kolme, olen itse vaihdellut lightin ja mediumin välillä, ja niissä kahdessa on kyllä todella iso ero, toinen todella vaalea ja toinen jo aika “ruskettunut” sävy mulle. Mutta sekoittelen kanssa välillä kasvovoiteen sekaan 🙂 Ja tätä riittää ihan pieni määrä hyvän lopputuloksen saavuttamiseen, leviää hyvin, ja ei jätä yhtään kuivan tai kiristävän tuntuiseksi, ja sitä kaipaankin itse eniten meikkivoiteelta.
 
Mitä ripsiväriä käytät? Laitatko alaripsiin?
Mulla oli tuossa kesällä se ongelma, että en ollut melkeen 10 vuoteen käyttänyt säännöllisesti ripsiväriä. Oli ollut ripsipidennyksistä  taukoja, mutta silloin olin käyttänyt jotain meikkipussin pohjalta löytyneitä ilmaisnäyte ripsareita. Nyt sit oikeasti piti löytää joku ripsari, mistä oikeasti tykkää. Ja siis Lumenen tytöt auttoivat taas tässäkin. Kun kysyin sieltä suositusta, niin työntekijä sanoi itse käyttävänsä kahta heidän ripsaria päällekkäin. Ja tämä cocktaili osoittautui itsellekin erittäin toimivaksi. Ekaksi tulee pari kerrosta Blueberry Wild Curl Waterproof Mascara (tämä), joka tuo väriä ripsille erotellen ne, ja Lumenen työntekijä ainakin sanoi, että tämä ainut tuote, joka pitää hänen väkisin suorat ripset taivutetun näköisinä. Itselläni kaikki on niin kiharaa, että taivutuksen jälkeen ei ne suoristu millään. Sitten päälle Lumenen uutuutta True Mystic Volume Waterproof Mascara(tämä). Tämä taas on super tuuheuttava, ja yhdessä nämä kaksi tuo erotellun, pitkän ja tuuhean lopputuloksen, ja itsekin olen tykännyt. Että ihan hyvän vinkin sain. Ps. Essi on myös rakastunut tuohon uuteen True Mystic ripsiväriin, ja en ole koskaan nähnyt hänen ripsiään niin tuuheana kuin nykyään. Mulla vaihtelee tosi paljon, laitanko alaripsiin ripsaria, nyt taas semmoinen vaihe, että kyllä. Käytän siihen tuota Blueberry Wild Curl.
 
Millaisen pohjameikin teet?
No lyhyesti, Lumene CC, finnit ja nenänpielet peiteaineella, Anastasia Cream Contour Kitin vaaleilla sävyillä peitän silmänaluset, irtopuuteri (tässäkin olen vuosia suosinut Lumenea), vaalea aurinkopuuteri, joka toimii samalla “poskipunana”, eli laitan hieman enemmän poskipäille. Ja uusi tuttavuus (tadaa, taas Lumene, en vaan mahda asialle mitään, että rakastan heidän tuotteita), Lumenen Undereye Concealer. Oon niin koukussa tähän tuotteeseen… oon aina kärsinyt todella tummista silmänalusista, ja tämä heijastava tuote on yksi parhaista mitä olen koskaan kokeillut. Tarkoitettu kylläkin vissiin primerina, koen että meikin alla se liikkuu tosi paljon, ja paras lopputulos on kun pienen määrän lisää silmien alle ihan viimeisenä meikin päälle. Tuubi on todella pieni, mutta tuotetta tarvitsee todella, todella vähän.
 
Miten teen kulmani?
En ole mikään kulmamestari, tämän olen sanonut monesti, mutta tuotteet joita käytän, ovat Anastasia Dipbrow Pomade, Lumene kulmakynä, Lumene läpinäkyvä kulmakarvageeli, Nyx Wonderpencil, ja joskus peiteaine siveltimen jäämillä käyn reunat läpi.
 
Miten saada huulimeikki pysymään? (joku kysyi erityisesti mun suosimaa Lumenen Lip Color sarjaa, kun ei hänellä pysy millään.)
Mun mielestä tässäkin, hyvä pohjustustuote on paras, valitettavasti en osaa vain vastata omaa suositusta. Mulla on tällä hetkellä Nyxin lip primer, mutta en koe sen olevan erityisen hyvä. Eli enemmänkin laitoin tämän kysymyksen, jos joku lukija osaisi vaikka tulla suosittelemaan hyvää tuotetta, ja voisin itse kokeilla 🙂 Noista Lumenen Lip Color-kynistä, ne ei kyllä mullakaan pysy, sen verran rasvainen koostumus on. Pitävät huulet kivan pehmeinä, mutta joudun niitä kyllä lisäilemään aika usein, varsinkin ruokailun/juomisen yhteydessä. Vaativat myös huultenrajauksen, etteivät lähde leviämään. Mun mielestä Nyxin butter gloss tummat sävytkin pysyvät aika hyvin, vaikka ei pohjustaisi, eli aika paljon vaikuttaa tuote ja merkki.

 

Hiukset
 
 
Miten hoidat hiuksiasi?
Mua pidempään seuranneet tietävät, että olen fanaattinen hiustenhoitotuotteiden kanssa. Tämä johtuu myös siitä, että pitkän vaalennusprosessin jälkeen mun hiukset on menneet aika korpuksi, ja oon aikalailla lätrännyt niihin KAIKKEA että tulisivat taas eloon. Olen myös siinä vähän huono, että tykkään pestä hiukseni melkeinpä päivittäin, mikä ei ehkä aina ole parasta. Suihkussa kuitenkin perus shampoo/hoitoaine (merkit vaihtelevat, nyt käytössä Cutrin), ja tässä vaiheessa ehkä kerran viikossa hiusnaamio. Yhdessä vaiheessa käytin naamiota varmaan 5 kertaa viikossa, kun tuntui vaalennuksen jäljiltä olevan vain kuivaa korppua tukkana. Suihkun jälkeen laitan pyyhemärkiin hiuksiin öljyä, hieman silottavia tippoja latvoihin, joskus takunselvittäjää ja hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Ja jos tiedän tekeväni jotain erityistä tukalleni, sitten otan käyttöön esimerkiksi lämpösuojan tai moussen.
 
Onko sulla luonnonkihara?
Kyllä on, ihan suoraksi tätä on vaikea saada, ja taipuu helposti kaikkeen, ja monesti myös pysyykin sellaisena kuin haluaa.
 
Onko mulla tällä hetkellä oma luonnollinen väri? Millä värjäät?
Ei ole, aika lähelle on päästy, mutta tukkani on viime aikoina raidoitettu ja kesällä käytin kuparinsävyistä Biozell Color Mask, ja koska mulla on niin vahva punapigmentti, niin sävyä on vieläkin vähän jäljellä. Tyvikasvuni on järkyttävä tällä hetkellä, ja asialle pitäisi tosiaan saada jotain aikaiseksi. Noissa Biozellin naamioissa on tosi vahva pigmentti, että suosittelen aluksi kokeilemaan pienin määrin sekoitettuna hoitoaineeseen ja lyhyt vaikutusaika. Moni ehkä muistaa myös mun “pastellitukka” katastrofin keväällä kun onnistuin värjäyttää tukkani kirkuvan pinkiksi. Valtteri oli suositellut mulle tuotetta, unohti vaan mainita, että toisin kun aikaisemmin käyttämäni tuotteet, nämä todellakin vaatii hoitoaine pohjan. Kesälläkin kun halusin hieman kuparia, niin ihan pienestä määrästä tuli jo todella kupariset. (Biozell Color Mask sävyt). Muuten olen kyllä aina värjännyt ihan kampaajalla, poikkeuksena se kun oli melkein musta tukka, niin värjäsin tyven kerran viikossa kotona.
 
Mitä eri värejä sulla on ollut hiuksissa?
Voi kuule, varmaan kaikki värit. Ihan kirkas blondi, dirty blonde, strawberry blonde, tumma punainen, kupari, musta, tummanruskea, suklaanruskea, liukuvärjätty, tuhkanharmaa, pastellinpinkki, en varmaan edes muista kaikkia enää. Halusin puolitoista vuotta sitten mummoharmaan sen ollessa “in”, mutta ei koskaan päästy niin vaaleaan pohjasävyyn, että se olisi onnistunut, ja en suostunut raiskaamaan hiuksiani enää yhdelläkään valkaisulla. Tykkään nyt tästä luonnollisesta sävystä mikä mulla on.
 
Onko sulla ollut hiustenpidennyksiä?
On, ja on nytkin pieni nauha tuuhentamassa, vaikka pidennystä ei anna. Mutta on ollut, kaikkia eri pidennyksiä ja värejä. Oon leikkinyt klipseillä, sineteillä, teipeillä ja josta tykkään eniten, on lettimenetelmä, eli weave. Hinta-laatu suhteelta parhaat pidennykset löytyvät mun mielestä Rapunzelilta, olen heidän hiuksiaan suosinut jo varmaan kymmenen vuotta kohta. Viime aikoina onkin taas himoittanut pidempi tukka, mutta on tämä lyhyt oma tukka kanssa niin helppo. Vaikuttaa aika paljon kun melkein päivittäin muokkailen blogiin vanhoja kuvia, missä hiukset ovat pitkät ja tuuheat.
 
Lempituote?
Varmaan Thaimaan pikkusaarelta erittäin kosteuttava kookos hiusnaamio. Se on vaan niin tehokkaasti kosteuttava ja jättää hiukset niin pehmeiksi. Sellainen paikallinen tuote, joka ei edes maksanut paljon mitään. Ei oikein ole linkkiä tähän tuotteeseen laittaa teille 😀 Mutta mainitsen kanssa toiseen tuotteen, ei ehkä semmoinen “can’t live without”, mutta oikeasti todella hyvä käyttötarkoituksessaan. Nimittäin KMS Quick Blow Dry, sitä lisätään hiuksiin juuri ennen föönausta, ja se oikeasti nopeuttaa hiusten kuivumista. Eron huomasi varsinkin silloin, kun oli jäätävä määrä 60cm pidennyksiä päässä, nopeutti kuivaamista varmaan puolella. Nykyään en oikein enää tarvitse, kun tukkaa sen verran vähän, että kuivaus menee muutenkin vain minuuteissa. (Eka nettisivu, josta tuotteen löysin).
 
Kumpi on tärkeempi, hiukset vai meikki?
Mietin tätä hetken, mutta vastaan hiukset. Siitä syystä, että puhtaalla tukalla voin olla helposti ilman meikkiä, mutta todella kauniissa meikissä, tukka likaisena tai homssuisena, jotenkin en tunne itseäni kotoisaksi. Puhdas, shampoontuoksuinen tukka on mulle niitä elämän pieniä iloja.

Esteettinen kirurgia/pistokset

Oletko koskaan ottanut täyteaineita? …muualle kuin huuliin, esim. poskipäihin?
Näistä kyseltiin tosi paljon. Kyllä, mulle laitettiin ensimmäisen kerran hyaluronihappoa huuliin varmaan vuonna 2013, ja sen jälkeen kävin säännöllisesti sitä lisäämässä noin puolen vuoden välein. Kukaan mulle läheinen ei sitä koskaan huomannut, ennen kuin siitä itse kerroin, koska laitoin joka kerta aika minimaalisesti. Sanoin aina, että haluan huuliini saman efektin, minkä Diorin Lip Maximizer huulikiilto antoi, ilman, että sitä tarvitsisi käyttää. Ekan kerran ihmiset alkoivat huomaamaan, kun viime vuoden syksynä, mulle laitettiin uutta ainetta, johon huuleni reagoivat turpoamalla ihan huolella, ja meni pari kuukautta, kunnes huuleni alkoivat laskeutumaan. Tänä aikana en itsekään tykännyt lopputuloksesta. Silloinkin huulissani oli “vain” 1,25milliä, mutta ne näyttivät todella paljon isommalta. Tämä tapahtui elokuussa 2015, ja sen jälkeen en ole huuliani täyttänyt. En ole kokenut tarvetta, koska kuten sanoin, ero on aiemmin ollut vain pieni, ja omat huuleni, tälläkin hetkellä, ovat mulle ihan sopivan muhkeat ilman täyteaineita. Botoxista kysyttiin, en ole koskaan laittanut, en ainakaan vielä ole kokenut tarpeelliseksi, mutta varmasti mieleni voi muuttua, en koe sitä asiaksi mitä en voisi koskaan tehdä. Näissäkin aina vaan parempi aloittaa hitusen myöhemmin kuin 27-vuotiaana, katsotaan mikä tilanne naamassa kymmenen vuoden päästä. En ole ottanut täyteaineita koskaan mihinkään muualle, samoin kuten en ole ottanut mesolankoja.

Miksi täytit huulia?
No syy miksi halusin isommat huulet onkin ylempänä, mutta siihen lisäykseksi, koska halusin. Toistan itseäni, mutta jokainen on oikeutettu tekemään itselleen niin kuin haluaa. Entinen poikaystäväni vihasi, että otin huulitäytteitä, mutta teinkin sen itseäni varten. Kyseinen herra kylläkin myös myönsi, ettei monen vuoden seurustelun jälkeen edes olisi huomannut eroa, mutta hänelle se oli enemmänkin periaatteet ja ennakkoluulot kyseisestä toimenpiteestä. Niin kun monelle muulle vieläkin, varsinkin Suomessa on. Itse en koe näitä pieniä muutoksia sen kummemmiksi, pysyvämpiähän ovat esimerkiksi tatuoinnit.

Suositteletko palveluita nuorille?
En todellakaan suosittele. Nytkin tässä kerron avoimesti, mitä olen ottanut ja miksi, mutta mä suosittelen jokaisen kasvavan omaan kroppaan, ja sitten katsoa, jos jotain haluaa tehdä. Jos nenäleikkaus on aina ollut mielessä, ja koet, että se parantaa yleistä onnellisuutta, ja oikeasti osaa sen jälkeen tyytyväisenä nähdä itsensä, go for it. Mutta oikeasti miettii, että onko se nenä ongelma, vai onko se ongelma pään sisällä, että osaako koskaan olla tyytyväinen, kun muokkaus leikkiin lähtee. Häiritseekö nenän jälkeen sitten huulet, tai rinnat, tai ihan mikä vaan. Mutta jos jotain haluaa kokeilla, edelleenkin, itsensä takia, ei mielellään massa trendien mukana, toisen mielipiteen tai koska “sillä suositulla bloggaajalla” on. Mitä voin suositella, mikä ei nyt ole kauneusleikkauksia tai pistoksia ole, mutta saman alan tekijät tekevät, niin happohoidot iholle, itsellä ainakin auttanut paljon “vanhemmalla” iällä.

Onko sulla silikonit?
Juu ei ole. Moni ystävänikin kysyi tätä multa kesäisen Aasian reissun jälkeen. Mulla on parin viime vuoden aikana jotenkin kroppa muuttunut tosi paljon, ja tiedän siihen vaikuttavan ikäni. Ollaan poistuttu siitä +20 kategoriasta ja siirrytty sinne 30-vuotiaan naisen kroppaan. Se näkyy tosi paljon painonheittelyssä, ja mihin se rasva oikeasti kertyy. Ja voi kuule, kaikkea muutakin. Eli sanoisin vaan lomalihoilun tehneen tepposet. Voisin kyllä myöntää, jos mulla olisi.
 

V*tuttaako omassa naamassa jokin niin paljon, että muuttaisit ihan leikkauksella?
Ei. Tykkään naamastani. Vartalossa ehkä enemmänkin, mutta kroppa juttuja lisää sitten seuraavassa postauksessa. Tietty tässäkin tapauksessa, mielipiteet voi muuttua, ja saatan 20 vuoden päästä olla ottamassa face-liftiä. Toivon, että en, mutta en osaa sanoa. Se selviää sit.

 

Kaikki tuotteet mitä olen maininnut ja linkittänyt, ovat 100% minun aitoja mielipiteitä. Tekstiin ei ole piilotettu mainontaa ja en hyödy tästä ollenkaan rahallisesti. Lumenen tuotteet saan ilmaiseksi, mutta se ei velvoita minua niitä suosittelemaan, vaan olen aidosti jokaisen brändin ja tuotteen tyytyväinen käyttäjä.

Kuvat: Koh Lipe, Thaimaa, helmikuu 2015. Ottanut Jenny.
 

18 Responses to “KAUNEUS & ULKONÄKÖ part I”

 1. Anonyymi says:

  "Löysin" sut ainon postausten kautta ja ihastuin. Olet ihana ja aito. Olen seurannut sinua ahkerasti medioissa. Mahtavaa kun aloitit blogin.
  Ja on ihanaa että puhut avoimesti videoilla ja blogeissa ja olet oma itsesi!
  En ymmärrä tätä "fanitusta", olette tavallisia ihmisiä ja oman kodin rauhan rikkominen on kauheaa. Itselläni ei tulisi mieleenkään tommoinen vainoaminen.

  Haluaisin kuulla juttujasi parisuihteista. 🙂

 2. Anonyymi says:

  Super kivoja kuvia! Oot tosi kaunis<3

 3. Tuleeko ihonhoidosta postausta? ❤️ Ps. ihana blogi sulla💞

 4. Anonyymi says:

  Kiko on ihan paras! 🙂 Oot eka bloggaaja, joka suosittelee kyseistä merkkiä! :O Oon ihmetellyt jo pitkään, että eikö muka kukaan bloggaaja käytä kyseisen merkin tuotteita.. Kiitti pohjustusvoide -vinkistä, täytyykin kokeilla ja hinta ei näyttänyt päätä huimaavan! 😀 Kiva blogi sulla! Jään odottelemaan lisää kauneus-aiheisia postauksia 🙂

 5. Sini says:

  Joo, multa toivottiin ekan postauksen jälkeen Sini 1.0 postausta, ja siinä varmaan sitten avaan vähän enemmän menneisyyttä 🙂 kiitos!

 6. Sini says:

  ihonhoidosta sitten kakkos-osassa enemmän 😉

 7. Sini says:

  niin on! minä käytän :'D ja paljon! siis joo, toikin oli joku 4€ mitä katoin 😀 siellä ei kyllä ole hinnoilla pilattu, mutta oon oikeasti sitä mieltä, että ei ole huono laatuisia 🙂 koska monissa paikoissa tuon hintaiset tuotteet ovat aivan kuraa, valitettavasti. hirveet kiko-nikat olleet viime aikoina, olisi ihana päästä taas kauppaan tutkiskelee ja hypistelee, ei oo netistä tilaaminen sama asia. kiitos! kakkos osa tulee varmaan ylihuomenna 🙂

 8. Nonna says:

  Nyt mäkin kyllä avaan sanaisen arkkuni. Törmäsin sun juttuihis joskus niihin aikoihin kun olit just tullu "julkisuuteen" ja jo silloin jokin sussa kiinnitti huomion vaikka silloin oltiin tosi erilaisia. Kumminkin nyt huomaan kuinka paljon sulla on samoja fiiliksiä asioista kuin itsellä ja toi sun aitous vaan paistaa kilometrien päähän, arvostan sitä ihan mielettömän paljon. En pahemmin seuraa ketään tubettajia ja blogejakin tulee selailtua silloin tällöin tylsinä hetkinä, mut sun juttujas kyllä jää aina mielellään lukemaan. Oon ite kans jo lähempänä sitä 30v kun 20 ja välillä tuntuu et kaikki tää nykyajan meininki on meitsillä menny totaalisen ohi 😀 Mut siis enivei, pointtina tässä höpötyksessä oli vaan kertoa että kiitos kun jaat elämääsi, susta huokuu jopa näin ruudun välityksellä niin positiivinen ja elämäniloinen asenne että hymy nousee pakosti aina huulille. Mahtavaa että tässä nykymaailmassa on vielä ihmisiä jotka arvostaa luonnollisuutta ja aitoutta, ja jotka osaa ymmärtää elämän hienoutta sekä mennä kohti niitä omia unelmia. Oot mahti! <3

 9. Anonyymi says:

  Itsekki käyttänyt Kikon tuotteita ja todennut ne tosi toimiviksi! Ois vaan pitänyt ostaa enemmän niitä, kun kesällä Italiassa kävin. Toisaalata saahan niitä tilattuakin, mutta en jotenkin tykkää ostaa meikkejä ilman testausta tai no eihän noi ees oo niin kalliita ettei se välämättä kyllä haittais jos ei oliskaan oikean savyyinen tai niin mieleinen..

 10. Sini says:

  voi että, niin ihana kommentti taas, kiitos sulle :') <3

 11. Sini says:

  jep, itekki hamstrasin toukokuussa itävallasta niitä, ja olisi taas tarvetta täydennykselle! sama homma, meikkejä en tykkää tilailla, sävyjä on kiva testailla liikkeessä!

 12. Anonyymi says:

  olen lähdössä islantiin keväällä, joten olisiko mahdollista saada postausta islannista ennen kevättä? mitä kannattaa tehdä/nähdä (näiden perus blue lagoonien yms lisäksi) ja onko jotain ruokapaikkoja joita voit suositella ymsyms. entä onko jotain asioita joita kadut ettet kokenut? 🙂

 13. ☆Saga☆ says:

  Sä kirjoitat niin hyvin ja voi että, noi kuvat susta on täs niin kauniita! *_* Kauneimpia kuvia mitä oon ikinä missään blogissa nähnyt!

 14. Sini says:

  jep, tulossa on 🙂 ajattelin tähän vielä kuiteskin pyytää essiäkin apuun, koska asui siellä puoli vuotta ja muistaa nimetkin paremmin, mutta ehdottomasti tän vuoden puolella vielä tulee 😉 koskas lähette?

 15. Sini says:

  voi kiitos :') <3

 16. Anonyymi says:

  Näit tekstei on tosi helppo lukee koska osaat kirjottaa tosi hyvin ja sillee et se välittyy lukijoillekki,btf susta vois tulla joku muoti/kauneus bloggaaja kuin aino, koska oot tosi kaunis ja sul o harvinaisen hyvä tyyli+ oot hyvä näis kauneuteen liittyvis asiois.

 17. Sini says:

  kiitos paljon 🙂

Kommentoi