INSPIRATION BLOG AWARDS

06.10.2016
“Laughter is timeless,
imagination has no age,
and dreams are forever.”
-Tinkerbell

Oon tässä pari viimeistä päivää miettinyt kauheasti viimeistä vuotta elämässäni. Siitä on noin vuosi kun snäpistäni tuli julkinen, teitä seuraajia alkoi satelee, tuli livet, YouTube, ja nyt vielä tämä blogi. Jotenkin some kerrallaan ei ole ajatellut asiaa suuremmin, mutta nyt tässä vaiheessa kun katsoo taakseen, oon ihan häkeltynyt tästä kaikesta. Mun seuraajat olette kasvanut mielettömiin määriin lyhyessä ajassa, en olisi koskaan kuvitellut ensimmäisen julkisen mystoryn jälkeen tilanteen menevän näin. Paljon on vuoden aikana tullut negatiivista palautetta, mutta kyllä positiiviset viestit ja tsempit ovat aina olleet ylivoimaisia.

Se, että jaksatte seurailla, tilailla, peukuttaa, kommentoida, on vaan niin hienoa ja pistää sanattomaksi, että niin monta kiinnostaa mun jutut. Ja haluan vaan sanoa, että erittäin iso KIITOS teille kaikille, että oikeasti mahdollistatte tämän. Se, että on intoa tehdä tätä hommaa, kun oikeasti on katsojia ja lukijoita.

Nyt tämän ekan vuoden jälkeen, olen myös päässyt ehdolle Inspiration Blog Awards kategoriassa LIFIE. Jos koette, että tää mun vielä vauvan iässä oleva blogi, ja muut someni, olisivat inspiroivimmat lifestyle kategoriassa, voitte käydä antamassa äänenne ANANASRAASTE:lle TÄÄLLÄ. Ehdokkaat ovat aakkosjärjestyksessä, joten löydyn helposti sivun ylhäältä. Myös meidän ihana Uino on taas ehdokkaana, kategoriassa INDIEDAYS, joten äänen voitte antaa meille molemmille, ei onneksi tartte ykkös-sijasta kilpailla keskenään 😀 Äänestysaikaa on vielä reippaasti kuun loppuun asti 🙂

Jokainen ääni merkitsee, mutta vaikka ette jaksaisi käydä klikkailemassa, niin silti, kiitos jokaiselle joka jaksaa mun höpinöitä, sekoiluja ja avautumisia eri puolella tätä sosiaalista mediaa. Se, että ootte oikeasti ottanut tämän bloginkin niin suurella sydämellä vastaan, ja tuette mua niin vahvasti.

Luv u all <3
Kuvat: Islanti, toukokuu 2015, ottanut Essi.

6 Responses to “INSPIRATION BLOG AWARDS”

 1. AADA says:

  Kävin äänestämässä sua 🙂 Onko uutta my weekiä tulossa pian? 🙂

 2. Anonyymi says:

  Ihana Sini❤ Ääni annettu😊 Oon enemmän ku kiitollinen et oot olemassa😚

 3. Sini says:

  jeii kiitos :') <3

 4. Sini says:

  ei varmaan ihan lähiaikoina, katotaan nyt olisko se sit 50k spessu mut epäilen et menee enemmän sinne 60k spesiaalks vasta 😀 tässä vähän kaikennäköistä kiirettä nyt niin ei oikee kerkee kuvaa kokoajan 🙁

 5. Sini says:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 6. Sini says:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Kommentoi