TAKE A DEEP BREATH AND LET IT GO

17.09.2016
 
EVERYBODY GETS HIGH SOMETIMES YOU KNOW…
WHAT ELSE CAN YOU DO WHEN YOU’RE FEELING LOW?
 

Huh huh, jotenkin poikkeuksellisen raskas ja stressaava viikko takana. Pitänyt hoitaa satatuhatta asiaa, kokoajan sähköpostin ääressä tai puhelimessa, ja ei muuten ehkä, mutta kun olen taas flunssassa. Säät Helsingissä on nyt sitä rataa, että päivät on ylipukeuduttu ja hikoillaan, ja illat sit viilenee ihan huolella, niin oon tainnut mennä ihan klassisesti vaan vilustumaan.
 
Yleensä kun tuun kipeeksi, oon enemmän räkäinen tai ääni lähtenyt, mutta yleisesti aika hyvässä hapessa ja pysyn toimintakykyisenä, mutta tällä viikolla en ehkä ole vaikuttanut ulkoisesti niin kipeeltä, mutta pää on ollut räjähtää ja oon ollut super väsynyt, ja en oikeen meinaa saada mitään aikaiseksi. En yleensä usein ole paljoa kipeänä, mutta kolmas pikku flunssa tähän kesään, niin nyt pitää kasvissyöjänä kattoa että mitäs sitä on ruokavaliossa laiminlyönyt.
 
Kuiteskin pari kertaa oon repinyt itteni sängyn pohjalta ylös, treffannut esimerkiksi Minnan lounaalla, ja eilen illalla oltiin syömässä äitini kanssa keskustassa, ettei ihan mökkihöperöksi tulisi.
 
Nyt sit on melkeen jo lauantai-ilta, ja koti-asussa löhöön ja koti-toimisto on ollut peittojen alla koko päivän. Tarkoitus olisi vielä vähän siivoilla, iskeä suihkuun ja treffata ainaski Jennyä nyt illasta. Itellä ei energiat riitä lähteä tänään rällästää, mutta pientä sosialisointia kaipaan, niin meen käymään isolla kirkolla moikkaamassa noita, ja aikaisemmin sitten kotia. Katotaan sit mystorysta kävikö näin, nää on nähty että Jennyn kaa rauhallisten iltojen suunnitelmissa on useampi muuttuja 😀 Mut kyl nyt on väsyttänyt niin paljon, että en oikeen usko että nuhanenä jaksaa tänään bailaa.

Multa muuten usein kysytään mun tukasta kun se on säkkärällä, että onko se mun luonnokiharaa. Näissä kuvissa se näkyykin aika hyvin, mummolta peritty. Siskollani on vielä vahvempi kihara, mulla toi reuhka on kuiteskin Suomen olotiloissa helposti taltutettavissa. Tässäkin siis oltiin oltu uimassa, ja se on kuivunut ihan luonnostaan tollaiseksi, parilla pinnillä taltutettu että ei ihan afro olisi. Tuolla etelän kuumuudessa ja kosteudessa se vielä räjähtää käsiin enemmän, mutta ite tykkään siitä tommosenakin. Siellä mun on ihan turha yrittää edes suoristaa tukkaa, kun se vaan menee korppusen näköiseksi, eikä pysy siloteltuna vaikka mitä tekisi 🙂
 
Miinuspuolena tossa kiharassa vaan, että takkuuntuu niin helposti, vaikka mitä tekisi. Suolavedessä lilluminen ja varsinkin esim. surffaus, saa sen minuuteissa ihan rastoille, eikä ole mikään vitsi edes. Yksikin päivä surffaamassa laitoin tiukat ranskalaiset letit, että varmasti pysyisi kuosissa, ja parin tunnin surffailun jälkeen leteistä ei ollut pienintäkään merkkiä aaltojen paiskauksien jälkeen, koko pehko oli vaan yksi iso harakanpesä. Tottakai kannoin aina mukanani hoitoaineita ja öljyjä, mutta kyllä siihen selvittelyyn meni parikymmentä minuuttia joka päivä, vaikka vedessä olisi vain hetken. Ja mitä harjaan jäi ja roskikseen heitin näytti aina kuolleelta marsulta, kun peukalon paksuisia takkuja selvittelin.
 
Ketään muuta kikkarapäätä kenellä sama ongelma reissatessa lämpimässä?

Kuvat: toukokuu 2016, Coron kylä, Palawan-saaristo, Filippiinit. Ottanut Miku.

18 Responses to “TAKE A DEEP BREATH AND LET IT GO”

 1. Anonyymi says:

  Sä oot uskomattoman kaunis❤ ja Paranemisia sulle kovasti!

 2. Anonyymi says:

  Oon itekki siirtynyt kasvissyöntiin hiljattain ja musta ois tosi kiva jos joskus tekisit videota/postausta minkä tyylistä ruokaa yleensä kotona teet! (:

 3. Carita says:

  Haha mä rakastan kiharaa tukkaa ja lähes hypin onnesta kun aasian ilmasto ja suolavesi tuovat mun säälittävät laineet esiin 😀 eli oivoi kun olisikin luonnostaan tukassa muotoa..

 4. Anonyymi says:

  Ihanista ihanin sini <3 Tee palvelus ja opeta Aino kirjottaa blogia !! 😀

 5. Sini says:

  kiitos, eiköhän tää tästä 🙂 <3

 6. Sini says:

  hmm ruokapostauksia en ollut ajatellut, mutta voishan sitä kyllä tehäkkin 🙂

 7. Sini says:

  joo siis sen oon sanonut että onhan tuo tukka kiva kun ei tartte oikeesti mitään sille tehä 😀 monesti kikkarapäät ei tykkää kiharoista, ja suoratukkaiset taas haluisivat kiharat, mut mä oon kyl aina tykännyt 😀

 8. Sini says:

  Viittaatko Ainon kirjoitusvirheisiin ja lukihäiriöön?

  Aino on kirjoittanut blogia todella kauan, aloittanut nollasta ja rakentanut itselleen suuren lukijakunnan ja jo monta vuotta tehnyt kovasti töitä ammattibloggaajana, joten omasta mielestäni hän kyl hallitsee asian, paremmin kuin moni muu Suomessa, ottaen huomioon laajat aihealueet: vloggaus, kauneuskeskiviikko ja maanantain ruokapostaukset. Itse en ainakaan samanlaiseen tahtiin ja sitoutumiseen uskoisi pystyväni.

  Kommenttisi ei ollut negatiivisimmasta päädystä, mutta jatkossa en aio julkaista kommentteja missä parasta ystävääni (joka myös auttanut minua kovasti pinnalle ja tsempannut kaikessa mitä teen) herjataan.

 9. Anonyymi says:

  Tuntuu erittäin hyvältä lukea sun blogia. Oot taitava kirjoittamaan ja sun kirjotuksia oikeesti jaksaa lukea. Osaat kertoa asioista etkä vain jaarittele turhia, mihin valitettavan moni bloggaaja sortuu. Sun kuvat on aina niin upeita, huh huh! Keep up gurl, oot huikee <3

 10. Sini says:

  Oiii kiitos paljon :') <3

 11. Anonyymi says:

  oot hot näis kuvis 😀

 12. Sini says:

  Hahah kiitos xD random

 13. Inkaliina says:

  tutulta kuulostaa 😂 mulla takkuuntuu tukka iha suomessaki helposti joten voi vaa kuvitella mitä se on ulkomailla 😀 luonnonkiharaaki mulla on… mut ei tasasta sellasta ei todellakaan mun harmiksi. Sieltä täältä iha säkkärä ja jostaki laineella ja osa on ihan suoraa -.- jipii! 😀 ois ihana jos ois tasasesti kihara tai tasasesti suora eikä kaikkee siltä väliltä :DD

 14. Inkaliina says:

  tutulta kuulostaa 😂 mulla takkuuntuu tukka iha suomessaki helposti joten voi vaa kuvitella mitä se on ulkomailla 😀 luonnonkiharaaki mulla on… mut ei tasasta sellasta ei todellakaan mun harmiksi. Sieltä täältä iha säkkärä ja jostaki laineella ja osa on ihan suoraa -.- jipii! 😀 ois ihana jos ois tasasesti kihara tai tasasesti suora eikä kaikkee siltä väliltä :DD

 15. Sini says:

  Aa joo fiilaan, suomessa ei aina kyl kihara näytäkkään siltä miltä pitäisi 😀 tuolla se ilmankosteus ja kuumuus hoitaa hommat..

 16. Anonyymi says:

  oot upeeeeee

 17. Hei Sini millä kameralla nää kuvat on otettu tässä postauksessa? Oon pitkään harkinnu uuen kameran hankkimista ja etsiskelen nyt että mikä olis mulle semmonen hyvä 🙂

 18. Sini says:

  Canon 6D ja sigman 20mm laajakulmaobjektiivi. Se ei kylläkään ole aloittelijalle paras vaihtoehto, ihan jo hinnankin puolesta. Suosittelen kyllä Canonia, joku 70D esimerkiksi 🙂

Kommentoi