AU NATUREL

06.09.2016

Ajattelin nyt vähän jutskailla ulkonäkö-jutuista, varsinkin omasta ulkonäöstäni. Ne, jotka seuranneet mua alusta asti, muistavat varmasti mitkä metrin pituiset kynnet ja ripset mulla oli viime vuoden lopulla. Ne olivat mulle oikeestaan erittäin poikkeava tilanne. Viime aikoina oon saanut paljon kyselyjä miksi mulla ei ole ripsienpidennyksiä enää, tai mihin hiuslisäkkeeni katosivat. Miksi olen niin luomu?
 
Mä en ole aina ollut tälläinen hippityttö Kalliosta. Joskus tykkäsin kaikesta kiiltävästä ja kalliista. Sisustustyylini oli muovi, valkoiset kiiltävät pinnat, harmaat huonekalut ja hopeat esineet. Ostelin Chanelin ja Vuittonin laukkuja, kengät olivat Guccia ja Valentinoa, ja lempimerkkini oli Fendi. Äitinikin kanssa juuri muisteltiin, kuinka nuorena laitoin kovasti ansaituista rahoistani kaiken materiaan. Kaikki korut ja asusteet kimaltelivat ja merkkien näkyvyys oli mulle tärkeää.
 
Mutta kun onnellisuutta nämä asiat eivät tuoneet. Olihan se kiva asua nätisti sisustetussa asunnossa ja omistaa hienoja laukkuja, mutta viimeisimmän eroni jälkeen opin, että ne ovat vain tavaroita. Nykyään sen sijaan, että kävelisin Chanelin liikkeeseen ja laittaisin pari tonnia yhteen laukkuun, menisin lentokentälle ja ottaisin äkkilähdön johki lämpimään, mukanani hyvä seura ja kamerani. Se kun Chanel GST oli pari kuukautta roikkunut olalla, mietin, mitä mä oon ikinä ajatellut, että se on se mitä kaipaan elämääni. Kauan miettinyt sen ostoa, mutta sen omistaminen ei tuntunut miltään, laukku sekin oli hinnasta riippumatta. Nättejä juttuja löytää kaupoista halvemmallakin. Ja omistanhan minä vieläkin pari merkkilaukkua, en ole kaikista luopunut, mutta yleisesti, ei niitä loputtomiin tarvitse. Haluan painottaa, että en todellakaan arvostele ketään, kenelle merkkivaatteet tai design huonekalut toisivat onnellisuutta, haluan vain kertoa oman tarinani, mikä minun luonteessani on, ettei kyseiset asiat hetkauta.
 
Sama homma näkyi myös ulkonäössäni. Hiustenpidennykset, ripset ja kynnet olivat pitkät ja blingit. Pastellisävyt ja glitteri toistui jatkuvasti pukeutumisessani. Kuiteskin viime vuodet olen huomannut, että viihdyn parhaiten maanläheisissä sävyissä, tukka luonnollisen sävyisenä (kröh paitsi mun hetken mielijohde olla “my little pony”-henkisesti pastellitukassa), ja meikki neutraalina.
 
Mun tullessa julkiseksi snäpissä, oli kuiteskin joku aivan ihmeellinen vaihe meneillään mun ulkonäössä. Tiedättehän naiset, kun tulee ero, niin eka juttu jonka haluaa tehdä, on värjätä ja leikkauttaa tukka. No mulla oli tuolloin lyhyt tukka, josta pidin kovasti, ja oli todella paljon helpompi treenatessa, niin minähän repäisin ja otin kynnet todella pitkiksi, ripsistä puhumattakaan. Halusin tuntea itseni naiselliseksi, varsinkin kun suurimman osan ajasta olin meikittä töissä tai treenaamassa. Hassua vaan oli, että uudet seuraajat tietenkin käsittivät, että tämä on yleinen tyylini.
 
Oikeasti olen aika luonnonläheinen. Ripsipidennykset mulla oli vuosia, oli helppo ne aina ottaa kun kaikki työkaverit niitä pystyi laittamaan, eikä tarvinnut varata aikoja tai mennä erilliseen liikkeeseen.  Hiustuuhennoksia olen pitänyt sen takia, kun mustan värinen tukkani vaalennettiin, niin oma tukkani kärsi. Kuivat latvat napsastiin pois, niin mitä jäljelle jäi oli aika olematonta. Nyt, kun olen paljon yksin kotonani, en oikeen nää järkevää syytä pitää näitä lisäkkeitä. Käydä huoltamassa ripsiä, kun ne olisivat pääsääntöisesti omaksi ilokseni. Paljon tietty esiinnyn muille someissa, mutta ei mua oikeestaan hetkauta näkyä meikittä muulle maailmalle, oikeasti toivon, että seuraajani olisivat kuuntelemassa juttujani sisällön takia, eikä miltä mä näytän. Aasian reissussa kylläkin otin pidemmän tukan, ihan vaan kuule siksi, koska oma super kihara tukkani oli niin lyhyt, että siinä ilmankosteudessa se nousi johki korviin asti… pieni lisäke oli tarpeen, että hiustyylini ei olisi ollut afro 😀 Palattua Suomeen, leikkautin ne taas lyhyeksi.
 
Mutta nyt, kun taas tunnen olevani ulkonäöllisesti täysin oma itseni, niin saan jatkuvasti viestejä seuraajilta, miksi olen muuttunut ja en näytä itseltäni. Kyllä tämä nainen jonka näätte ilman lisäkkeitä, on se oikea Ananasraaste. En tunne itseäni kotoisaksi, jos on paljon meikkiä. Tykkään olla simppeli. Kynnet on lyhyet ja nudet, jos joskus repäisen näätte ne mustana. Meikkiini en panosta. Kasvojen varjostus ei kiinnosta tippaakaan, tykkään omista pyöreistä poskistani, puhumattakaan siitä, että käyttäisin kulmakarvoihin yhtään enempää aikaa, keksin paljon kehittävämpää tekemistä ajallani. En halua erottua joukosta., ainaskaan ulkonäöllisesti, haluan ihmisten mieluummin kiinnittävän huomion luonteeseeni, kuin siihen miltä näytän verrattuna vieressä olevaan henkilöön. Reissussa Mikukin sanoi minusta, että ei tunne monia tyttöjä, jotka voisivat niissä olosuhteissa olla niin rennosti, kun pakko olla meikittä ja tukkakin saattaa  kastua useamman kerran päivässä. Laittautuminen ei vaan ole mulle pakollista.  Paljon myös pyydätte kauneus-videoita, mutta valitettavasti en koe olevani oikea henkilö niissä ohjeistamaan. Netti ja YouTube on pullollaan loistavia tutoriaaleja ja vinkkejä, neuvoja löydätte kyllä paremmilta lähteiltä. Enemmänkin saattaisin kosmetologina antaa vinkkejä ihonhoitoon, tätä en nää mahdottomuutena.
 
Edelleenkin sanon, että en yhtään vähättele esimerkiksi heitä, jotka laittautuvat enemmän. Itselleni se ei vaan tuo sisältöä elämääni tai herätä minkäänlaista kiinnostusta, en vain ole luonteeltani sellainen 🙂 Oikeasti musta on upeeta, kun jotkut osaavat meikkaa hienosti, se on kuin taidetta, sellainen ei vain ole mun kiinnostuksenkohde. Eihän kaikkia kiinnosta asiat, jotka taas mulle ovat rakkaita harrastuksia. Ja oon sanonut, että voipi olla että otan ripsipidennykset pian uudestaan (lyhyenä kylläkin, niin kuin viime aikoina ne olivatkin), tai hiukset ovat taas joskus hetkellisesti pidemmät.
 
Tän postauksen tarkoitus ei ollut dumaa ketään, vaan vastata usein kysyttyihin kysymyksiin: miksi olen “niin luonnollinen”, miksi en tee toivevideoita kauneudesta. Jokainen on oikeutettu näyttämään just siltä miltä haluaa, olisipa meikkiä tai tukkaa paljon, tai ei ollenkaan. Kunhan itse viihtyy omassa ihossaan ja lookissa, eikä yritä miellyttää muita.
 
 
Mutta vaikka mulla kaikki on vähän luonnollisempaa, ei tarkoita, että kaikki olisi aitoa. Rakennekynsistä en suostu luopumaan. Tavallinen kynsilakkaus pysyy mulla siistinä noin 0,8sekunttia, jonka jälkeen se lähtee halkeilee. Joten olen pysytellyt kuiteskin akryylikynsissä, mutta pidän ne lyhyenä ja neutraalin värisinä. Enemmänkin sen takia, että tykkään, että ne on aina siistit. Tämä varmaan juurtaa siihen, että olen ammatiltani kosmetologi.
 
Myös rakennekynsissä vihaan epäaitoutta, haluan että ne todella siistit ja ohuet, ja oon siis melkeen KYMMENEN vuotta suosinut samaa paikkaa laitattaa kynteni. Poikkeuksena oli pari vuotta, jolloin olin eri kauneushoitolassa töissä, mutta sieltä lopetettua palasin entiseen paikkaani. Oli mukava palata Studio Diamond Nailsiin, siellä tytöt vielä muistivat mut, naureskelivat vaan kun tatuointeja tullut “pari” lisää 😀 Kyseisessä paikassa parasta on ehdottomasti työn nopeus, joka ei kuiteskaan näy laadussa, ja hinnat. Moni ystäväni on myös siirtynyt liikkeeseen, nähtyään mun kynnet, kun ne on niin luonnolliset ja ohuet, mutta silti pysyvät mulla oikeestaan niin kauan, että pakko huollattaa kun kasvuvaraa on paljon. Akryylihuolto geelilakkauksella maksaa vain 40€, joka on erittäin kilpailukykyinen hinta Helsingin keskustassa. Mulle myös on tärkeää, että aikoja löytyy lyhyemmällä varoitusajalla, en ikinä jaksa suunnitella menojani viikkojen päähän. Mutta jos kaipailette hyvää kynsipaikkaa pääkaupunkiseudulta, suosittelen ehdottomasti tätä mestaa.
 
Studio Diamond Nail
Mikonkatu 8/Ateneuminkuja 2
00100 Helsinki
Puh: 040 071 8848
info@studiodiamondnail.com
 
Mulla oli kivoja kynsikuviakin otettu, mut arvatkaan vaan olivatko ne kaikki kadonneessa iPhonessa. Ensi huollon jälkeen räpsäisen vähän enemmän lähikuvia blogiin 😉 Muistan teininä sanoneeni Jessicalle, että voisin loppuelämäni laittaa pitkät, barbie-pinkit rakennekynnet glitterikärjillä, koska niihin ei koskaan kyllästy…hohhoijaa, times have changed, thankfully 😀
 

 
Kuvat: Kesäkuu 2016, Gilin saaret, Gili Trawangan, ottanut Miku.
 
Voin sanoa, että kuvien surffilauta oli vaan rekvisiittaa, emme todellakaan aloitelleet tuolla. Se oli vain hienompi kuvissa väristykseltään jne. Vedessä mentiin longboardilla, joka oli ruma 😀


31 Responses to “AU NATUREL”

 1. Anonyymi says:

  voisitko tehdä joskus postauksen siitä miten olet muokannut sun blogin ja meikkipostaukset olis kivoi ja semmoset missä näyttäsit ja kertosit kuvien otosta ja muokkauksesta, mitä asetuksii pitää vaihella että tulisi parempia kuvia:)

 2. Anonyymi says:

  Ooooh kiljaisin just ääneen kun huomasin että sulla on blogi! Sun videot on piristäneet mua todella paljon vaikeiden aikojen keskellä viime kuukausina, oon saanut niistä paljon hyvää fiilistä. Innolla odotan tulevia postauksia 🙂 Rapsutuksia Onnille ja Topille! <3

 3. Anonyymi says:

  ihan pakko kommentoida nyt, että harva osaa kirjoittaa noin mielenkiintosesti ja hyvin kuin sä. voi toki olla että asiaan vaikuttaa se kun oot muutenkin kiinnostava persoona jota seurailee eri someissa jo valmiiksi, mutta kyllä mä väitän silti etten oo ennen lukenut näin hyvin tehtyjä blogitekstejä mitä sulla sattuu olemaan. vaikka oot kiinnostava myös toki youtuben ja snapin puolella, niin etenkin kyllä just sillon, kun pääset kirjottamaan.

  mutta ihan itse postauksesta, niin tosi kiva, että otit tän puheeks! oon myös ite pohtinut että mistä tää muutos oikein kumpuaa, avas nyt huomattavasti silmiä. tosi kiva kans jotenkin kuulla, että joku siirtyy ns epäluonnollisemmasta luonnolisempaan, harvoin sellasta nimittäin näkee nykyään.. 🙂

 4. Anonyymi says:

  Postaat ihanan aktiivisesti 🙂 ja tää postaus oli hyvä, selvitti paljon asioita! Oon just aina ihaillu sun videoissa kui luonnonkaunis oot eikä sitä pidä peittää millään keinotekoisella.

 5. Anonyymi says:

  Vitsit että sää osaa kirjoittaa hyvin ja sulla on jotenkin todella mielenkiintoinen maailmankatsomus 🙂 Olisi mahtavaa jos tekisit videon/postauksen juurikin niistä ihon hoito vinkeistä ja sitten vanhoja kuvia susta. Oot ihana<3

 6. Sini says:

  no ihana jos oon piristänyt. tervetuloa lueskelemaan 🙂 <3 onni ja topi läähättää onnesta saamistaan rapsutuksista 😉

 7. Sini says:

  siis pakko sanoa, et oon jotenkin häkeltynyt kun oon saanut tosi paljon kommentteja, siitä että ihmiset tykkää mun tavasta kirjoittaa ja näistä teksteistä. mun ehkä suurin jännitys tässä uudelleen bloggaamisessa oli se, että haluan kirjoittaa, mutta pelkäsin, että ihmiset takertuisivat vain huonoon suomeen ja kirjoitus/kielioppi-virheisiin. ja en ole vielä yhtäkään negatiivista kommenttia saanut, päinvastoin. et tiiäkkään miten paljon tää sunkin kommentti merkitsee ja tsemppaa, kiitos 🙂

 8. Sini says:

  joo siis eikö! oon ihan innostunut tästä hommasta taas, mulla oon tekstejä kirjoitettuna valmiiksikin 😀 ja ihana jotenkin palata takas kaikkiin omiin reissufiiliksiin kun hyökännyt unohdettujen kuvien pariin 🙂 ja kiitos paljon <3

 9. Sini says:

  joo ehkä jostain just tommosesta voisin kirjoitella 🙂 kiitos <3

 10. Anonyymi says:

  Sulla on tosi ihana blogi! Pitkät postaukset on parasta ja tekstiin oot panostanut!! Haluisitko tehdä postausta sun kodista? Mitä kautta sen sait jne. Videoillahan sitä näkyy jonkin verran, mutta se on niiiin ihana että haluan nähdä lisää 😍

 11. Sini says:

  kiitos! 🙂 joo teen kyllä. ihan videonkin muodossa, ainut vaan saisi jonkun miehen nyt tänne vaan tekemään ne viimeiset muutokset mihin en itse pysty (lamput kattoon) 😀

 12. Anonyymi says:

  mun on pakko sanoo tää. oon seurannu sua kaua snäpin kautta ja youtubessa. ja oon vaan miettiny että miten toi ihminen voi olla noin rasittava. oon miettiny et oot vaa semmonen bimbo. kaikki se sekoilu esim ainon kanssa, välillä jopa oikeesti skipannu teijän videot kun ei oo jaksanu sitä sekoilua. nyt ku luin tän postauksen tuli jotenki huono omatunto et oon miettiny susta nii. välillä piti ihan tarkistaa et onha tää sama sini ketä seuraan somessa. Niin aito ja maanläheinen. et yhtää samanlainen kun esim ainon videoilla. Tosi fiksuja ajatuksia tässä postauksessa ja jotenki semmonen oikee sini tuli tässä niin hyvin esiin. Ehdottomasti jatkan blogin kautta sun seuraamista koska kuva susta muuttu niin totaalisesti!

 13. Anonyymi says:

  Sini sä oot niin ihana persoona❤ Mä ihailen suo kovasti😙

 14. Elina says:

  Sä oot niin ihana❤ Rakastan sun blogia 😚

 15. Anonyymi says:

  AAAAMENNNN!!! Sini oot luonnonkaunis! Nykyään kaikki julkkikset ja "julkkikset" esiintyvät täydessä meikissä ja oikeesti
  Siten että sitä on kilo siinä naamassa. Hauskinta on se että kun ne sanovat että itseensä varten vaan meikkaavat ja tykkäävät meikata ynms mutta olis
  kyllä kiva että edes välillä pystyis olemaan vaan ihan oma naturalll😆
  Myös nuo merkkivaatteet ynms on valitettavasti oikeesti sitä näyttämistä
  muille.. Jotkut varmaan oikeesti vaan rakastavat merkkivaatteita mutta välillä tuntuu että kun ei ole muuta näytettävää niin täytyy sitten luoda tolla tavalla itseään esille..

  You girl rockkkkkkkkk!!!!

 16. Anonyymi says:

  Tähän pakko vastata, että ainakin omalla kohdalla esim. poikaystäväni ei kestä mua ja mun parasta ystävää kun "sekoillaan" yhdessä ja tässäkin on varmaan kyse lähinnä siitä että Sinillä ja Ainolla on niin omat jutut ja se heidän hauskanpito ei välttämättä samallalailla uppoo kaikille ulkopuolisille, got the point? Hyvät ystävät yhdessä saattaa olla välillä aika rasittavia :D:D

 17. Anonyymi says:

  Samaa mieltä. Henkilökohtaisesti en ole itsekkään sellainen että laittaisin aikaa meikkaamiseen. Useimmiten ja yleensä Vakio on pelkkä ripsiväri. Ei edes meikkivoidetta. Kaikki me ollaan just täydellisiä sellaisena kuin ollaan. J

 18. Aaro says:

  Siis mua harmittaa kun en oo oikeen vieläkään kunnolla kerennyt tänne sun blogin puolelle jumittumaan. Nopeasti ohimennen aina lukaissut postauksia ja joka kerta ois tehny mieli jättää kommenttia, mutta jotenkin en oo vaan kerennyt. Tekstistä ja kuvista kyllä huomaa että et ensimmäistä kertaa postauksia rustaile! Oot ehdottomasti(kuten itsekkin taisit jossain postauksessa mainita) bloggaaja, et esim tubettaja tai instagrammaaja(vaikka nekin nykypäivänä kuuluu siihen bloggaamiseen). Sun teksti on todella hyvin kirjoitettua ja mielenkiintoisia, moni voisi kirjoittaa samoista aiheista todella tylsästi, niin että tekstejä ei millään jaksaisi lukea. Taas on muutaman minuutein päästä suljettava kone, enkä ehdi enempää lueskella, mutta tiedän mitä luen sunnuntain aamukahvin kanssa!

  Love, Aaro

 19. Sini says:

  kiitos aloittelijalle kommentista :') mut oon kyl ton vastauksen kanssa samaa mieltä, musta tuntuu että musta saatiin just sen takia tommoinen kuva, kun ei mua sit kummiskaa oikee muualla seurailtu kun snäpis, ja ennakkoluulot oli tehty jo.. hyvä jos pääsee vähän muualla rikkomaan niitä 🙂

 20. Sini says:

  oi kiitos 🙂 jep, meikkaaminen on myös kaunista, ja todellakin teen sitä myös itse, mutta välillä itsestäkin tuntuu et ihmisten arvoa mitataan liikaa ulkonäöllä… niih, no merkkijutut, on ne jotkut tietty kivoja, mutta niin kuin sanoin, itse ainaski haluan elää tavalla että ne ei ole elämäni sisältö, vaan jos ne katoaisi kaikki, niin en huomaisi paljoa eroa 🙂

 21. Sini says:

  jep, jokainen laittautuu niin paljon kuin haluaa 🙂 itellä arkisin joko ei meikkiä ollenkaan tai sitten bb-voide ja ripsari, mutta välillä enemmänkin meikkiä. kuhaan itestä tuntuu hyvältä!

 22. Sini says:

  oii.. no ei nää tekstit mihinkään katoa 🙂 sitten kun kerkeet tuut taas lueskelemaan.. ja kiitos paljon, tervetuloa takas sitten 😉

 23. ellanoora says:

  Ei voi muuta sanoa kuin että mahtavaa tekstiä!

 24. Anonyymi says:

  Siis sähän kuvailit just noissa et mitä sä et oo niin Ainon 😀 sehän on just sun vastakohta. Aina meikattuna ja megapitkät hiukset, ripset ja jäätävät kynnet. Merkkilaukkuja ja kiiltävä koti xd tykkään kyllä susta paljon enemmä, vaikka välillä skippaan sun stoorit snäpis ku oot ainon kaa. Mut tykkään tosta sun maanläheisyydestä ja aitoudesta, vaikka välillä sitä ei uskois videoiden perusteella xD sun kotikin on todella kiva, sellanen lämmin ja kutsuva. Jatka samaan malliin vaan ja ihanaa syksyä sulle ja koirille!

 25. Sini says:

  niinno ainoa ainaski mietin kirjoittaessa, että parempi kauneustutoriaaleja löytyy netistä, että mun ei niitä kantsi alkaa lähtee tekemään 🙂 joskus kyl varmaan muistututtiin ainon kanssa toisiamme ulkonäöllisesti, nykyään ei niinkään, mut jokaisella nimenomaan se oma tyyli..

  joo, itseasiassa sen jälkeen kun tein mystoryn mun vanhan kämpän kuvista, moni laittokin viestiä, että mun vanha koti näytti ihan ainon nykyiseltä kodilta, ja mietinkin et niissä on kyl ollut paljon samaa 🙂

 26. Anonyymi says:

  aivan ihana tapa sulla kirjoittaa, mielenkiinto pysyy kyllä yllä koko tekstin ajan kun sitä lueskelee! Meidän upee Ananasraasre<3

 27. Anonyymi says:

  Upea nainen päästä varpaisiin <3

 28. Sini says:

  oii kiitos! hyvä vaan että kaikki ei lopeta lukemista puoleenväliin 😀 <3

 29. Sini says:

  Moi! Tossa mainitsit että voisit ehkä kosmetologina antaa vinkkejä ihonhoitoon, ja mua se ainakin kiinnostais tosi paljon! Ja mua myös kiinnostais tietää että kun sulla on tollanen terveellinen ruokavalio niin vaikuttaako se myös ihon ja hiusten kuntoon. Tykkäisin tosi paljon jos tekisit postausta näistä ja veikkaan että täällä on myös monta muuta joita se aihe kiinnostais. Tosiaan niinkun mainitsit niin meikkitutoriaaleja on jo ihan tosi paljon niin siks olis kiva jos tekisit vähän erilaisia kauneuspotauksia kun muut bloggaajat 🙂

 30. Sini says:

  laitan korvan taakse.kiitos 🙂

Kommentoi