V Í K

04.09.2016
MAKING WAVES IN PITCH BLACK SAND,
FEEL THE SALT DANCE ON MY HANDS.
COVER YOUR CRYSTAL EYES,
AND FEEL THE TONES THAT TREMBLE DOWN YOUR SPINE.
LOST IN SKIES OF POWDERED GOLD,
CAUGHT IN CLOUDS OF SILVER ROPES.
COVER YOUR CRYSTAL EYES,
AND LET YOUR COLORS BLEED AND BLEND WITH MINE.
Ekat kuvat blogin puolella Islannista! Olin siis vuosi sitten toukokuussa Essin kanssa roadtrippaa Islannissa. Tästä reissusta tulossa kyllä omia postauksia, Islanti on super kallis maa, mutta mehän tytöt vedettiin sellasella budjetilla että huh huh. Mitä nyt nukuttiin yöt autossa (myös kolmanneksi viimeisessä kuvassa näkyvällä kalliolla keskellä jäätävää myrskyä), pissattiin pusikossa, ja suihkut (joita oli vain harva) käytiin maa-uimaloissa. Siis tää reissu oli niin monella eri tapaa aivan mieletön, mutta en ole koskaan kokenut itseäni niin pieneksi kun tässä maassa. Kaikki tuolla oli massiivista ja majesteettista, monesti piti ihan haukkoa henkeä (catch my breath? :D) kun niitä maisemia katseli.
Yllä olevissa kuvissa on Islannin kuuluisa mustan hiekan ranta Vík í Mýrdal. Tää mesta on hands down hienoin paikka missä olen ikinä käynyt. Kurvattiin sen kautta kolme kertaa reissun aikana, koska siis ei sitä vaan voi käsittää. Ja kuvat (tai videot) ei todellakaan tuo oikeutta tuonkaan paikan koolle. Puhumattakaan aalloista, ne siis kirjaimellisesti räjähti rannalle kun ne oli niin korkeet. Ei tota mestaa pysty sanoin kuvailla.Oon kuiteskin reissannut aika monessa paikassa elämäni aikana, mutta aina kun kysytään mikä on hienoin ja vaikuttavin kaikista kohteista, sanon tän Black Sand Beach:n.
Ja nää Essin ottamat kuvat musta, siis vaikka oon ite mallina, on mun mielestä niin upeet. Mutta itse kuvaustilannehan oli aivan eri. Tukka lenteli joka suuntaan, ja tuulen mukana jäinen merivesi tuntu luissa asti. Mulla oli iso neule, jonka heitin viideksi minuutiksi maahan kun epätoivoisesti koitettiin saada onnistuneita kuvia. Maisemakuvat käytiin ottamassa jälkikäteen hirveä kerrospukeutuminen päällä 😀 ja samalla kun me otetaan näitä kuvia ja kiljutaan kylmästä, ottaa useampi luontokuvaaja linnuista kuvia, täydet talvitamineet päällä. Varmaan kundeja vähän huvitti meiän meininki. sit tietty hirvee juoksu autolle ja lämmitys päälle. Tää skenaario toistui reissun aikana ainaski kolmesataatuhatta kertaa… Näissä kuvissa taas siisti homma, että puin ihan saman asun päälle Filippiineillä, ja Mikun kanssa luotiin tilanne uudestaan auringonnousussa, ne kuvat julkaisen vertailuksi pian 🙂
Ylempänä olevat lyriikat ovat kappaleesta OF MONSTER AND MEN – Crystals, joka meiän ajaessa pitkin Islannin maastoa, soi jatkuvasti radiosta. Osuvampaa biisii ei kyllä olisi voinut olla reissulle ja edelleenkin biisiä kuunnellassa fiilistelen ihan täysii tota viikkoa. Noh Essi koskas round two?

Kuvat: Islanti, toukokuu 2015. Ottanut Essi.

13 Responses to “V Í K”

 1. iina says:

  Siis vau miten upeita kuvia!

 2. Annika S says:

  Siis vau… Tuo tunnelma on kuin jostain eri maailmasta. Ja siekin oot niin upea!

 3. Essi says:

  Asap!! Ensi kesä olis bueno

 4. Anonyymi says:

  Pakko hei päästä tonne joskus!! Aivan mahtavia kuvia! Otatteko mut mukaan seuraavalle kierrokselle? 😀

 5. Anonyymi says:

  ei liity postaukseen mutta sun isä on ihanan olonen!! 🙂 (myweek video)

 6. Anonyymi says:

  Nyt sitä vaa enemmän ja enemmän haluttaa lähtä Islantiin,aivan MAHTAVIA kuvia!!

 7. Anonyymi says:

  Siis kuinka mahtavan näköinen paikka. Sun kuvat todella taitavasti otettu.

 8. Sini says:

  hahah kaikki messiin hei :'D

 9. Sini says:

  suosittelen 😉 kiitos <3

 10. Anonyymi says:

  Oot aivan oikeessa, noi kuvat susta on upeita! Ne on just sellasia mitä oon halunnu itestäni otettavan. Voisin tehä noista sun kuvista vaikka kuinka pitkän ja polveilevan kuva-analyysin, niin mahtavia ne mun mielestä on. Ne vois aivan hyvin olla kuvina jossain taidekuvakirjassa, sillä niiistä huokuu aivan valtava voima ja tollanen joku jolle en nyt tähän hätään keksi sanaa… Henkeäsalpaava paikka, uskomattomat kuvat ja aivan järjettömän upea, vahvannäköinen sinä!

 11. Sini says:

  siis apua mikä kommentti!! kiitos!

 12. Anonyymi says:

  Oi💕 Aivan upeita kuvia!!

Kommentoi