Sini 2.0

07.07.2016
 
*Alkuun vain, muistakaa, että Suomi ei ole äidinkieleni, ja teksti tässä, ja jatkossa, ei tule olemaan niin puhdasta kuin moni varmasti toivoisi.*

Siis mietiskelen tässä tosi paljon mistä tämän edes alottaisi. Jännittää tosi paljon, enkä oikeestaan tiedä miksi. En edes tiedä mitä olen sanomassa, tää koko teksti tulee kyl nyt ihan lennosta. Tosi moni “tietää” mut. Viime lokakuussa mun salainen snapchat-tili, jota seurasi 12 mun läheisintä kaveria, bosattiin parin mun todella hyvän ystävän toimesta. Yhdessä päivässä mystoryja katsoi jo yli 600 henkilöä, ja meni varmaan kuukausi kun summa meni jossain 5000 tienoilla. Kasvu on ollu aivan räjähdysmäistä. Pari kuukautta mulla meni miettiessä, että miten jengi jaksaa seurailla mua, mikä tää juttu nyt on. Siitä se sitten lähti. Tuli Periscopet ja Youtubet, ja te ootte puolessa vuodessa kasvaneet plus-miinus 30K lähestulkoon kaikissa mun someissa.
 
Mutta tosi usein mietin, että melkeenpä yhdessä yössä teille tuli tutuksi Sini, mutta paljoakaan en ole kertonut itsestäni missään. Kuiteskin olen 27-vuotias, ja vuosien varrella on tullut koettua kaikenlaista. Välillä olen kertonut pieniä tarinoita menneisyydestäni, ootte saaneet vähän kuulla lapsuudestani tai teinivuosistani, mutta ettehän te suurin osa tiedä mitään musta ennen tätä some-maailmaa. Eräs päivä sitten, seuraajat olivat linkittäneet yhtä keskustelupalstaa, jossa hyvin värikkäästi puhuttiin mun historiasta, hyvin tekaistuja tarinoita ihmisiltä jotka ei tiedä mitään. Mua ei koskaan kiinnosta jos mun ulkonäköä, tai jopa luonnetta ruoditaan jossain, itse kun on enemmän esillä, koen että kyllä kritiikkiä pitää myös kestää ja jokainen on oikeutettu mielipiteeseen, myös minusta. Mutta kyseiset keskustelut olivat täynnä “faktoja” mm. entisistä poikaystävistäni, lesboudestani ja alkoholiongelmistani, ja ihmiset, joilla ei ollut mitään hajua totuudesta, keskustelivat mun parisuhteista, jotka olivat päättyneet vuosia ennen kun mua seurattiin kummemmin missään. Ja tällöin mua otti todella pahasti päähän, musta tuntu todella epäreilulta, että netissä on kaikkea valheellista, ja en pysty puolustamaan itseäni. Olisinhan mä voinut vaikka kokonaisen mystoryn tehdä ja valittaa, kertoa kuinka asiat oikeasti meni, mutta en mä ikinä tekisi entisille kumppaneille niin, että menisin meidän vanhoja asioita jakamaan kymmenien tuhansien ihmisten kanssa. Kyseisten keskustelujen jälkeen aloin miettimään, pitäisikö etsiä aikaa aloittaa bloggaaminen uudestaan. Moni ei tiedä, että ennen pidin blogia, sitä kautta tutustuin myös Ainoon, Valtteriin, Janneen ja Essiin. Valokuvaus on aina ollut, ja on vieläkin tosi iso osa mua, ja sen takia aloitin bloggaamaan, että voisin jakaa kuvia muiden kanssa. Aikaa blogin pitämiselle ei kuitenkaan ennen löytynyt, joten lopetin homman kokonaan, ja siirryin julkaisemaan kuvia vain instagramin puolella.
 
Olin ennen todella sulkeutunut ihminen. Olen aina ollut tosi sosiaalinen ja tulen toimeen kaikkien kanssa, mutta pari vuotta sitten harva oikeasti tunsi mua. Kerroin henkilökohtaiset asiani vain harvoille ja valituille, ja pidin todella monet asiat omanani, en siksi ettenkö luottaisi ihmisiin, en vain ollut sellainen henkilö, joka halusi jakaa asioitaan muille. Nyt kun julkaisin MyWeek videon, vasta tajusinkaan kuinka kaikki on muuttunut. Enhän mä tietenkään kaikkia henkilökohtaisia asioitani kerro koko maailmalle, mutta viikon kuvailin kaiken mitä teen, ja julkaisin niistä videon, jota päivässä katsottiin yli 20k kertaa. Ja nyt sit on latautumassa kakkos-osa tubeen.
 
Entisessä blogissani en kuiteskaan koskaan kirjoittanut mitään, tai päästänyt lukijoita pintaa syvemmälle. Nyt olen päättänyt, että jos jaksatte vaan lueskella, on aika aloittaa tää blogi homma uudestaan 🙂 Olen myös huomannut, että aina kun päästän teidät pintaa syvemmälle, teiltä tulee tosi paljon viestiä ja positiivisia kommentteja. Mulla on kymmeniä tuhansia julkaisemattomia kuvia reissuiltani. Kaksi Aasia-kierrosta, Islanti-roadtrip, Nykin matka Mikun kanssa, Itävaltaa jne. Ja tietenkin kaikki kuvailut mitä tehnyt kotisuomessa. Mutta tällä kertaa, sen sijaan että julkaisisin vaan kuvia, alkaisin avaamaan teille kuka Ananasraaste on, mitä olen elämässäni tehnyt, ja miten olen tähän tilanteeseen päätynyt.
 
Mulla on ollut oikeasti pari todella rankkaa vuotta takani ennen kun te tunsitte mua. Olin työnarkomaani, joka luopui vapaapäivistään ja viihtyi töissä parhaimmillaan 18h päivässä. On ollut stressiä, burn-outeja ja jopa lievää masennusta. Elin maailmassa joka oli mulle fyysisesti ja henkisesti tosi myrkyllinen. Saan päivittäin viestejä teiltä, että rakastatte kuinka positiivinen ja elämäniloinen ihminen olen. Joka ikinen teistä joka seuraa mun päivittäisiä tekemisiä, ei edes tunnistaisi sitä henkilöä joka joskus olin. Yksi päivä vain päätin, että en mä oikeasti ole onnellinen. Tein päätöksen, että yksi asia kerrallaan, alan poistamaan mun elämästä niitä asioita, jotka ei mulle ole hyväksi. Ensimmäisenä oli ihmissuhteet, toisena ylityöt, ja vuoden ajan rakensin uutta Siniä. Ja tässä sitä ollaan. Te kaikki löysitte mut juuri silloin, kun olin löytänyt itsekkin itseni. Onnellisuus oikeasti lähtee itsestä, ja oikeasti nään entisen elämäni melkeenpä unena, joka ei koskaan oikeasti tapahtunut. Oli jopa pakko poistaa koko vanha blogi, ahdisti aivan liikaa lukea vanhoja juttuja, ihan kuin en olisi minä joka ne on kirjoittanut tai elänyt. Joka päivä mietin, että onneksi tajusin olla rohkea ja muuttaa niin monta asiaa elämässäni, koska nyt kun oon tässä, mulle tulee kyyneleet silmiin kun mietin että pitäisi palata takas vanhaan.
 
Minä olen sen takana, että lähdin rakentamaan itseäni uusiksi, mutta pakko sanoa, että olen maailman onnekkain ihminen, että mulla on ollut mieletön tukitiimi taustalla. Ilman tiettyjä henkilöitä ja koiriani olisin varmaan hajonnut kasaan jo useamman kerran. Jenny, Aino, Essi, Valtteri, meidän squad ja Blue Lagoonin tytöt, en tiedä mitä mä oon tehnyt oikein elämässäni, että olen teidät siihen saanut, mutta kiitos <3
 
Tälläistä näin ekaan tekstiin, miltä kuulostaisi jos alkaisin täällä kertomaan lisää itsestäni? Paljon tulee muutenkin kommenttia teiltä, että mitä enemmän annan itsestäni, niin sitä enemmän te tykkäättekin. Joskus sitä itsekkin unohtaa miten vähän olen oikeastaan omaa itseäni näyttänyt, kun ei se todellisuudessa snäpin välityksellä näy.  Kuvia ja tarinoita reissuistani, parisuhteistani, entisistä töistä, asioista jotka olivat eri tavalla, niitä löytyy 27 vuoden edestä. Helpoin tapa jakaa ja kertoa näitä, mun mielestä, on kirjoittaen, sen sijaan että tekisin videoita tubeen tai 10min mystoryja jotka katoaa päivässä. Ja sen sijaan, että kuulisitte feikit versiot vauva palstoilta, kuulisitte ne suoraan multa. What say you?

Ja kommentoikaa kanssa millaisia asioita haluaisitte tietää musta, tai mitkä asiat kiinnostaa esim. mun reissuista 🙂

EDIT:

Tää teksti on ollut kirjoitettuna tässä vaiheessa jo useamman viikon. En tiedä miksi tää blogin julkaiseminen on aiheuttanut mulle tosi suurta jännitystä. Mitkään YouTubet tai muut somet eivät ole olleet sen kummosempia muutoksia, mutta tää tuntuu jotenkin maata järisyttävältä. Ehkä kun päätin, että täällä blogin päädyssä oon täysin rehellinen ja annan teidän nähdä kokonaan todellisen minäni. Mutta siis tää teksti, vaikka vasta maistiainen, on jotenkin mulle niin henkilökohtainen, että olen monesti halunnut että vaikkapa Aino tai Essi katsoisi tämän läpi, mut en vaan ole uskaltanut heillekkään näyttää. Kaikki läheiset ihmiset elämässäni tietävät nämä asiat minusta, ei sillä, että tytöille tulisi uutta informaatiota, mutta jokin on ollut. Oikeesti oon monesti miettinyt, kuinka vaikea katsojien on varmaan välillä tajuta, että minä, ja muut “somettajat” annamme itsestämme vain sen, mitä te haluatte nähdä. Samalla tavalla kun en esimerkiksi kuvaa someen kaikkia ystäviäni ja varsinkaan miehiä elämässäni, niin on pitänyt paljon muutakin itselläni. Ei sillä, että esittäisi jotain muuta kun on, vaan ei halua näyttää kaikkea. Teiltä kun tulee päivittäisellä tasolla niin paljon viestejä, kuinka positiivinen ja iloinen olen, niin ei se aina mene niin. Silloin snäppi pysyy kiinni. Viimeiset viikot ei oo ollut helpoimpia. Turvallisin paikka on ollut jälleen peiton alla, ja monien kuukausien jälkeen koin taas ahdistuskohtauksia. Ja kun niistä selvittiin, iskän ja kavereiden avulla, ja pää taas selkeni, jotenkin tuli semmoinen fiilis, että nyt tää blogi vaan pystyyn. Miksi mä jännitän yhtään mitään?  Tottakai asiat vois pitää myös henkilökohtaisena, ja kunnioitan heitä, jotka näin haluavat tehdä, muta ehkä niinä päivinä kun ei huvita snäppää, niin tulisinkin vaikka kertomaan fiiliksistä tänne. Te ootte suurin osa ottanut mut niin ihanasti vastaan, jotenkin tällä viikolla ajattelin että eiköhän myös tässäkin hommassa. Jollain tasolla jänskää ihmisten mielipiteet, koska nyt ei arvostelun kohteena enää olekkaan vain ärsyttävä ääni tai “botoksi-huulet”, mutta tässä ollaan, Sini, sekä virheillä, että ilman 🙂 Ihanaa viikonlppua kaikille!

 
p.s. tämän blogin olen koodannut jokunen vuosi sitten, ja en kuollakseni osaisi enää muokkaa tota html-koodia, niin tähän ulkoasuun on tulossa muutos 😀 Aion rakentaa koko ulkoasun, kuvakoot jne. uudestaan 🙂

Follow my blog with Bloglovin190 Responses to “Sini 2.0”

 1. Anonyymi says:

  Vau Sini!! Mulla tuli oikeesti kyyneleet silmiin kun luin tätä, tosiaan sen vaikutelman minkä susta saa esim youtuben kautta on niin positiivinen ja iloinen niin vaikeaa kuvitella että sullakin on oikeasti päiviä kun et oo iloinen! Todellakin lisää tämmösiä postauksia mitkä menee "pintaa syvemmälle". Toivottavasti jaksat pitää tätä blogia pystyssä ja jään innolla oottelemaan sun uusia postauksia! <3

 2. Helmisemilia says:

  Mahtava blogi, hienoa tekstiä.. Oot kyllä taitava ja ihanaa että teit uudelleen

 3. Anonyymi says:

  mikä sun äidinkieli on jos ei suomi?

 4. Anonyymi says:

  ihanaa että oot palannut blogimaailmaan! mielenkiinnolla odotan tulevia postauksia. 🙂

 5. Uusi inmokas lukija says:

  Moikka Sini! Jo tämä ensimmäinen postaus sai mut melkeim itkemään. Sä kirjoitit ihanalla tyylillä. Mua on inhottanut jo pitkään kun ihmiset puhuvat pahaa sinusta, nyt paskanpuhujat voivat lukea oikeita faktoja.
  P.s. Älä murehdi kirjoitusasua, liian "puhdasta" tekstiä on joskus pitkästyttävää lukea. Pääasia että kerrot rennosti! Tsemppiä blogiin ❤

 6. Anonyymi says:

  Mua jännittää paljon mut ei ehkä niin paljon mitä sua. Oot aivan hurjan ihana ihminen ja kiitos kun saadaan ruveta seuraamaan sun tekemisiä näin bloginki puolella. Ehdottomasti täydellinen idea ja olis tosi huippua saada tietää susta enemmän! Mainitsit tossa, että sun äidinkieli ei oo suomi, eli olisi tosi kiva kuulla enemmän sun taustaa tai ootko ihan suomesta vai muualta maailmaa. Tsemppiä Sini, you are worth it! ❤️

 7. Anonyymi says:

  Susta saa tosi vahvan vaikutelman ihmisenä! Oot tosi rohkee ku avaat omaa elämääsi täällä somessa ja blogissa. Oon ainaki kiinnostunut lukemaan lisää blogiasi, koska aina kun katson snäppisi niin tulee hyvälle miellelle. kaikki sun "rage" snäpitkin on pelkkää asiaa! jatka samana sininä kun oot nyt. Mitä turhaa onnellista elämää muuttamaan!

 8. Oli tosi ihana blogiteksti Sini❤ Jatka kirjoittamista, sillä sait just uuden lukijan😊❤

 9. Milja noora says:

  Jee❤ lisää tälläsiää😍 Ja tää oli ihanan pitkä❤❤ perfect👌👌

 10. Ihanaa! Tervetuloa taas bloggaamisen pariin, odotan innolla tulevia postauksia. 🙂 ❤️

 11. Anonyymi says:

  Jeee! Ehdottomasti jään seurailemaan blogia 🙂 yli vuosi sitten bongasin sut Ainon instagramista ja siitä lähtien oon seurannu sua eri someissa:)

 12. VP says:

  Upeaa että oot saanu blogin uudelleen pystyyn (luin myös edellistä blogiasi). Ja vielä upeampaa että uskallat kertoa itsestäsi rehellisesti tänne, kunnioitan sitä suuresti. Jatka vain samaan malliin, aion todellakin lukea blogiasi myös jatkossa (ja seurata elämääsi muualla somessa). Tsemppiä jatkoon!

 13. Anonyymi says:

  Hei ihanaa kun teit blogin! Tosin sitä mä jo vähän arvailinkin kun mainitsit snäpissä uudistuksesta, heh 😀 Arvostan tosi paljon sitä, että oot pystyny rakentaan elämäs uudestan vaikka onkin ollu vastoinkäymisiä. Ois kiva lukee lisää tarinoita ja juttuja sun elämästä ja siten oppia tunteen sut paremmin ja tietty reissukuviakin ois kiva nähdä. Oot ihana, muista se, aina!! ♥

 14. Weera N says:

  Tää herkkis alko itkemään ennen kun pääsin ees puoliväliin tekstiä.❤

 15. Anonyymi says:

  Oot upea ihminen <3

 16. Minna Penger says:

  Mahtavaa, että alat pitämään (taas) blogia! Lisää kanavia joissa seurata sua! ❤️

 17. Julia says:

  Voi vitsi miten innoissani olin tästä uutisesta kun huomasin sen sun snäpistä! <3 Vaikutat niin sellaiselta ihmiseltä, jolla on oikeasti paljon sanottavaa ja paljon jaettavaa myös meille muille! Niin kuvin kuin sanoin. Jo tämän ensimmäisen postauksen perusteella nousit suosikkeihini. Ja myös minä olen muiden seuraajiesi lailla kiinnittänyt huomiota iloiselta ja positiiviselta vaikuttavaan olemukseesi, vaikka tottakai tiedostan sen, ettei niitä kaikkia asioita somessa jaeta. Mutta luulenpa että hienoin asia sussa on kuitenkin se sellainen aitous. Et häpeä mitä olet ja uskallat pienen jännityksen jälkeen paljastaa näinkin henkilökohtaisia asioita itsestäni. Ja tottakai uskalsit myöntää myös sen, ettei se ollut helppoa! Näitä asioita arvostan! Ei kenenkään ihmisen elämä ole täydellistä ja murheetonta, ja jokainen tunne on aivan normaali osa elämää. Myös itse olen viimeaikoina alkanut kirjoittaa henkilökohtaisempia postauksiaja ajatuksiani blogiini. Kirjoittamalla ajatuksia on helppo purkaa ja selvittää itselle, mutta tekstin lukeminen on antoisaa myös samojen ajatuksien kanssa painiville lukijoille.

  Innoissani odottelen tulevia postauksiasi!

  Näiden sanojen myötä hyvää viikonloppua ja nautinnollisia bloggaushetkiä! <3

 18. Unknown says:

  Musta ainakin on ihailtavaa, että uskallat avata sun elämääsi ja fiiliksiä enemmänkin. Olet ihana ❤

 19. Mun mielest on tosi ihanaa et uskalsit tehä tän blogin ja avata enemmän omaa itteesi meille seuraajille! 🙂 Monet hakee somejulkkiksista just sitä samaistumista muihin ja niiku kirjotit, henk. koht. jutut herättää aina keskustelua. Toivon et oot tyytyväinen tähän päätökseen, mut älä ota paineta liikaa tästä! Ja paljon kuvia odottelen, kun itekki tykkään valokuvata paljon! Kaikkee hyvää sulle! :*

 20. Anonyymi says:

  Vautsi ihana eka postaus. Ja ihan huippu kiva et alotit taas bloggaan kun sun youtube videot ja mystorytkin on niin parhaita. Love you💗

 21. Anonyymi says:

  Tämä blogi on todella hyvä idea.❤

 22. iina says:

  Mahtavaa, että aloitat bloggaamisen uudestaan. Ihanaa ja super rohkeaa, jos pystyt kirjoittamaan tänne henkilökohtaisia asioita. Tätä blogiakin tulee varmasti seuraamaan niin monet silmäparit, mä ainakin. 🙂 Jäin miettimään, että mikä sun äidinkieli on?
  Tsemppiä!
  ❤️:Iina

 23. Anonyymi says:

  Pakko sanoo etten lue kenenkään blogii, en oo ikinä kommentoinu mihinkään tällasen blogin kommenttiboksiin mut tähän kyl täytyy nyt, oon alkanu täs viimisen parin kuukauden aikana kattoo sun snäppei videoit yms ja esim snäpissä katon sun jokaisen mystoryn koska sun jutut oikeesti kiinnostaa ja nyt ku tän luin ni tykkään jotenki susta ihmisenä vielä niin paljo enemmän koska aitous on ihmisessä parasta ja sellanen sä just oot:)

 24. Anonyymi says:

  Aivan ihana kirjotus! Odotan innolla seuraavaa postausta. (: Itse haluaisin kuulla lisää lapsuudestasi ja missä olet sen viettänyt.

 25. Anonyymi says:

  Ihana postaus!Täällä ainakin yksi,joka odottaa innolla seuraavaa postausta!❤

 26. Anonyymi says:

  Apua aivan ihana teksti! Nyt susta sai jotenki tosi aidon kuvan, oot aina ollu ihana ja sua on ollu tosi mukava seurata esim snäpissä mut nyt ku aattelee nii siellä on kuitenki aika semmosta pinnallista juttua aina. Luin kyyneleet silmissä tän tekstin ja hyvä etten purskahtanu itkuun lopussa, oot vaan niin IHANA en tiiä miten paremmin kuvailisin tän <3 jään kyllä innolla seuraileen sun blogiaki!

 27. Anonyymi says:

  Mikä sun äidinkieli on? 🙂 hyvin kirjoitettu teksti, tätä Siniä lisää!! 🙂 mun mielestä sun ääni on aivan ihana, erikoinen!

 28. Anonyymi says:

  En kehtaa kommentoida omalla nimellä, mutta arvostan kuinka rohkee oikeesti oot ! Mun mielestä on ihailtavaa se että haluat mielummin kertoa itse sun menneisyydestä ja sun kasvamisen aikana tapahtuneista asioista ❤️ Oot varmasti tosi monelle iso apu ja mahtava roolimalli ! Sait vakituisen lukian!

 29. Anonyymi says:

  Todellakin näitä lisää!♥ Sä olet ihan mahtava ihminen! ♡ Itelläki ollu todella raskasta, vaikka oonki vasta 16, mutta silti on tapahtunu asioita, joita kertoessa jollekki, niitten suut loksahtaa auki ja ne rupee itkee, koska on niin ilosia, että oon päässy yli siitä kaikesta paskasta. Jotenki tunnistan samoja piirteitä itessäni, ku sussa on. Ollaan vahvoja yhessä! Kukaan ei koskaan jää yksin! Olet ihana! ♡♥ Tsemppiä. -Nea L.

 30. Anonyymi says:

  Olisi mukava, jos voisit tehdä sellaisen päivityksen, jossa kerrot millainen olit nuorena ja mitä ohjeita voisit antaa muille nuorille.

 31. Anonyymi says:

  Ihana sini! vaikutit niin aidolta että ois kiva jos sua kuulis enemmän täällä blogin puolella <3

 32. SINI JES!! <3
  Oon oikeesti pitänyt kännyssä tätä blogin välilehteä auki meidän treffeistä asti ja odottanut sun paluuta. <3
  Mulle kuvat ja teksti on niitä asioita jotka pystyn sisäistämään parhaiten. Rakastin sun vanhassa blogissa niin niitä upeita kuvia!

  Ihana ja avoin aloitus tää eka postaus. Go girl!
  Ja laitan koodia kun oon tulossa mestoille niin koitetaan saada aikataulut natsaamaan! 🙂 <3

 33. Anonyymi says:

  Ihana teksti sini ♥

 34. Jes Sini, tätä oon odottanut! Tiedän jo nyt että tämä tulee olemaan yksi lemppari blogeista jota seuraan. Olen seurannut sinua snäpissä jo monta kuukautta ja olet jotenkin tosi aito ja lämmin ihaminen. Kaikkea hyvää sinulle, odotan jo innolla seuraavaa tekstiä 🙂
  Emilia

 35. Sini says:

  Moi Sini! Oon seurannut sua youtubessä, snäpissä ja instassa ja innoissani odotan mitä jännää saan täältä blogista lukea. Haluaisin kuulla enemmän siitä ajasta kun asuit Jenkeissä. Minkälaista se oli, onko sulla sitä ikävä ja miten erilaista sun elämä oli sillon? Olis kiva myös kuulla sun tulevaisuudensuunnitelmista. Tsemii bloggaamiseen! 🙂

 36. Mä oon todella huono lukemaan blogeja, mutta yllätykseni innostuin lukeen tätä sun omaa. Kirjotustyylisi sopii juuri siihen mitä minun on mukava lukea.
  On todella mukava kuulla, että seuraajas jaksaa kannustaa ja olen yrittäny itekin ottaa sinusta mallia positiivisuuden vuoksi. Oot ihana! ❤😘

 37. Anonyymi says:

  Oot rohkee ja vahva <3
  Mua kiinnostais tietää miten jätit huonon parisuhteen, sillä itellä on vähän samanlainen tilanne, vaikken toki taustojasi tiedä. Ymmärrän kyllä ettet välttämättä halua siitä täällä mitään jakaakkaan.
  Ethän ota blogin kirjoittamisesta paineita, kirjottelet aina sillon kun siltä tuntuu ettei tästä tulee siulle mitään suorituspaineita ja stressiä! Me kyllä jaksetaan oottaa 🙂

  -Papu

 38. Anonyymi says:

  Hyvä Sini! Ihanaa kun taas aloitit bloggaamaan ja ihana jo tää eka postauskin:) you go girl!

 39. Anonyymi says:

  Oot ihana Sini❤ Mä rakastan suoo😚 Oot paras💪💕💕

 40. Anonyymi says:

  Ihan super kiva teksti! Oot tosi rohkee kun päätit alottaa puhtaalta pöydältä ja tosi avoimmena! Oot ollu tosi mielenkiintoinen persoona jo alusta alkean. Ja aina katon sun mystoorit eka, ku haluun tietää et mitä se sini tällä kertaa on tehny 😀 TODELLA mielenkiinnolla odotan seuraavia blogitekstejä!
  Ps. Oot ihan paras <3

 41. Anonyymi says:

  Sini, oot ihana ❤️❤️❤️

 42. Anonyymi says:

  Moi sini! En oo koskaan ollu kauheen kiinnostunu blogejen lukemisesta, mutta sitten sä ilmoitet snäpissä että aloitit uudelleen blogaamisen, ja mun mielestä on ihan super mahtavaa että kerrot itsestäs enemmän ja aion jatkossa ehdottomasti jatkaa tämän blogin ja muiden sun somejen seurailua! Sä sait innostumaan blogejen lukemisesta! Onnea uudelle blogille rakas sini!:)

 43. Anonyymi says:

  Jes! Siis tää eka postaus oli jo super hyvä niin odottelen muita postauksia innolla.

 44. Anonyymi says:

  Tää teksti oli aivan ihana. Oon seurannut sua someissa tosi kauan nyt ja oon toivonutkin että kirjoittaisit blogia, koska olisi aivan ihana kuulla sun elämästä vähän pintaa syvemmältä.
  Mä pystyn tavallaan samaistua sun tekstiin. Tällä hetkellä mun ympärillä olevat ihmiset on mulle täysin uusia ja he puhuvat siitä kuinka vaikutan ihanan iloiselta ja positiiviselta, mutta he eivät tiedä tarinan toista puolta. Kukaan niistä ei tiedä mun menneisyyttä, ei varsinkaan niitä huonompia puolia. Oon taistellut pystyäkseni olemaan onnellinen ja vihdoin voin sanoa että oon.
  Olisi kiva jos kirjoittaisit juuri noista asioista mitä kerroitkin avaavasi. Oot mulle joskus instagram DM kertonut vähän siitä kun asuit Jenkeissä, mutta olisi kiva kuulla lisää siitäkin! Mun mielestä tää postaus oli tosi hyvin kirjoitettu, teksti oli sujuvaa ja sellaista jota oikeasti jaksaa lukea. Tsemppiä sulle, jatka samaan malliin <3

 45. Anonyymi says:

  Miksi olet joillain videoilla sanonu että oot ihan syntyny ja asunu koko ikäs suomes ja se on niiku sun äidinkieli xdd

 46. Anonyymi says:

  Saisko sut bloglovin'iin?:)

 47. Sini says:

  hahah essi oli eka joka tän luki ja sano että häellä tuli kyyneleet silmiin, mua vaan nauratti että voi essi 😀 sit heti ekas kommentissa sanottiinkin samaa..voi teitä :') <3

 48. Sini says:

  vanhempani ovat suomalaisia, joten virallisesti äidinkieleni on suomi, mutta olen 13-vuotiaaksi asunut jenkeissä, ja englanti on ensimmäinen, ja edelleen vahvin kieleni 🙂

 49. Sini says:

  jeiii thx 🙂 <3

 50. Anonyymi says:

  Minkälaiset välit sulla on äitisi kanssa?

 51. Anonyymi says:

  Mahtavaa!! Tätä lisää, mun piti ottaa jo yhteyttä kun kerroit (uinoraasteessa?) sun pahimmasta pelosta. Mul on itselläni nimittäin se sama, mut siinä määrin, että se jopa rajoittaamun elämää. En uskalla kokea asioita, lähteä reissuun jne, ELÄÄ sen takia koska pelkään niin paljon että sillä välin tapahtuu jotakin, jonka ehkä olisin voinut estää jos olisin ollut paikalla. Kiinnostaisi tietää tästä asiasta lisää. Ite tiedostan mistä tämä juontaa juurensa. Avasi paljon ajatuksia ja omia käyttäytymismalleja kun luin tunnelukoista kertovan kirjan. Suosittelen, mikäli et ole vielä tutustunut ja sitten kun on aikaa 🙂 kiinnostaa myös tuo äidinkieli homma,onko jompikumpi vanhemmistasi ulkomaalainen, oletteko syntyessäsi asuneet ulkomailla vai jotain muuta kun asiaon näin? 🙂 Kaikkea hyvää sinulle rohkea ja vahva nainen<3 terkuin Jii89

 52. Sini says:

  oii kiitos..joo voin sanoa että, en jaksa murehtiakkaan, koska muuten postauksia tulisi hyvin harvoin 😀 menisi liikaa aikaa…

 53. Sini says:

  jooo oon kuullut et vissiin mun rageilut on ihan suosittuja :'D kiitos <3

 54. Anonyymi says:

  Siis kyllä, ois aiva helvetin mukavaa jos alkaisit kirjottaa blogia. Ensimmäinen postaus oli todella hyvä ja odotan innolla muita postauksiasi. Girl you rock! <3 On niin ihana huomaa, et sä pystyt kertoo tääl paljon enemmän kaikkee itestäst, kuten esim snäpis tai youtubes eihän ihmisestä saa niin paljoo tietoo ku täältä, sun blogistas. Oot just upee nainen, et jatka samaa mallii. Go girl go ❤

 55. Sini says:

  kiitos! jännä kyl palata takas tähän vanhaan ja tuttuun, kun kaikki muut somet kuiteski olleet jotain uutta!

 56. Sini says:

  oho, no siinä välissä onkin kerinnyt sattua ja tapahtua 😀 pari hassua muutosta 🙂

 57. Anonyymi says:

  Ihanaa, kun aloitit blogin! Oon seuraillut sun snäppiä & videoita jo aika kauan, ja en ikinä olisi uskonut, että sä oot voinut joskus olla ahdistunut/vähän masentunut. Mulla on itsellä just samanlaista, vähän masennusta ja ahdistuskohtauksia aika usein ollut n. vuoden verran jo ja oli jotenkin ihanaa lukea, että myös sulla on ollut sellaista joskus, vaikka oot nyt niin iloinen ja hyväntuulinen usein. On just sellainen olo, että mikään ei tunnu kiinnostavan hirveesti ja sit taas toisaalta joskus voi olla parempia päiviä. Käyn juuri lukiota, josta mä huomaan että tulee myös aikalailla stressiä ja sellasta uupumusta, mutta en sitten toisaalta sitäkään halua vaihtaa muuhun kouluun. Tää on tosi kuluttuvaa ja oon niin umpikujassa. En nyt tiedä miksi näin avauduin, jotenkin vaan tosi helppoa tehdä se nimettömänä ja sellaiselle ihmiselle, joka on kokenut samaa. Toivottavasti jatkat tätä blogia, oot ihana! 🙂

 58. Anonyymi says:

  Pakko kyllä sanoa että huhhuh. Siis aivan mielettömän ihanaa että uskalsit tämän julkaista. Olen kyllä ehdottomasti yksi uusista bloginlukijoista!

 59. Anonyymi says:

  Wow! Oot upee ihminen ja mää ilomielin luen sun blogia!

 60. Anonyymi says:

  Wow! Oot upee ihminen ja mää ilomielin luen sun blogia!

 61. Sini says:

  apua, en olis kuvitellutkaan, että täällä on vielä vanhojakin lukijoita 😮 kiitos! katotaan onko erilaista vai samanlaista kuin ennen (tod näk hyvin hyin erilaista 😀 )

 62. Inspista says:

  Ihanaa kun alotit blogin kirjottamisen❤️ Meinas tulla itku ku luin sun tekstiä. Jatka samaan malliin! Ps. Mullaki on blogi😉

 63. Sini says:

  naww kiitos ihanasta kommentista 🙂 <3 reissukuvia on PAAAALJON ja tarinoita myös 😀 tulossa on!

 64. Sini says:

  hahah aww en kestä teitä :'D <3

 65. Sini says:

  jeee! joo mitäköhän ne keksii sit seuraavaks 😀 alkaa näitä someja olla joka sormelle jo…

 66. Anonyymi says:

  Täältä sait myös uuden seuraajan! Innolla ootan seuraavia postauksia 🙂 Oot tosi rohkee tyyppi, love u <3

 67. Sini says:

  oii kiitos ihanasta kommentista 🙂 superia viikonloppua sullekkin! <3

 68. Sini says:

  kiiiitos! jooo, jotenkin ihanaa päästä taas säännöllisesti kameran kanssa touhuilee, valokuvauksen, eikä pelkän videon merkeissä 🙂 se "rec" nappulan painaminen ei jotenkin tuo luovuutta esiin kummiskaan 😀

 69. Sini says:

  naww kiitos 🙂 <3

 70. Sini says:

  hahah no hyvä 😀 <3

 71. Sini says:

  jeii! ja ensimmäinen kieli on englanti 🙂 kiitos <3

 72. Sini says:

  hei mahtavaa että tänne tulit sit kummiski kommentoimaan 🙂 vieläkään tajua miksi ne mun jutut kiinnostaa mutta ihanaa kun jaksat seurailla 😀 joo, mun tavoite on kyl olla aina oma itseni, tykkäispä jengi tai ei 🙂

 73. Sini says:

  jooo eiköhän voisi tarinoita jenkeistä kertoakkin. iskä sais kaivaa vanhoja kuvia varastosta esiin 🙂

 74. Anonyymi says:

  Oot super!!♡

 75. Anonyymi says:

  Ihana teksti! <3 Täällä myös uusi seuraaja,tulevia postauksia odotellessa:) tsemppiä!<3

 76. Anonyymi says:

  Toisi kiva postaus❤ en viitsi kommentoida ikinä mihinkään esim.youtubeen, mutta onneksi täällä blogissa voi kommentoida nimettömästi mutta aivan ihana ja täydellinen blogiteksti❤❤💖👍

 77. Anonyymi says:

  <3 <3 <3 Ihanaa kun aloitit bloggaamisen, tää postaus on ihan huippu, enkä malta odottaa mitä kaikkea tänne blogiin vielä tulee!

 78. Just tällästä tekstiä oon oottanut sulta. Hyvä Sini!💗 Oot hyvä blogaajanakin 🙂 Alan kyllä seuraan tätä blogia ihan aktiivisesti. Itse aloin kans just pitään blogia ja se kans jännittää kaikista kanavista mua eniten. arkeamuntyyliin.blogspot.fi

 79. Anonyymi says:

  sini❤️oot nii mahtava ihminen et alkaa itkettää. sos.

 80. Anonyymi says:

  Oot ihana ja oon vaan odottanut milloin laittaisit taas blogin pystyyn 🙂
  Mielenkiintoisinta ihmisessä on se, mitä löytyy pinnan alta, mun mielestä siis. Tsemppii ja haleja <3

 81. Anonyymi says:

  Sini on kyllä monesti kertonut että on asunut vuosia Jenkeissä 😀

 82. Anonyymi says:

  Oot kyllä ihana persoona<3 oottelen jo innolla seuraavaa blogitekstiä:) toivottavasti saat my week 2 pian youtubeen.

 83. Oo_naaa says:

  Aina mahtuu yksi blogi lisää seurattavien listaa ja ainakin instagramin kuvat on aivan super hienoja niin en kylmä malta odottaa lomakuvien julkaisemista 🙂 kiva myös oppia ns tuntemaa (tuntemaan ehkä vähä väärä sana mutta tietämään) vähän paremmin kuka siellä kuvien ja snappien takana on. Onko mahdollista saada reissukuvien lisäksi jotain vinkkejä tai must see juttuja matkakohteista misä oot käyny ?

 84. Laura says:

  Sini huikeeta! Ihan hullua ajatella ettet oo aina ollut samanlainen tollanen positiivinen ja elämänilonen, mutta niihä se on että ei kenestäkään voi tietää ellei se ite sitä kerro ja jaa. Musta on niin huikeeta että päätit taas palata tänne. Kyllä blogin puolella saa niin paljon enemmän irti. Oot ihan mahtava mimmi ja musta on ihana seurata sun touhuja. Oot niin kaunis ja huikee tyyppi. Lots of love❤

 85. Anonyymi says:

  Mieletön teksti!❤ ps. sun snäpit piristää mun päiviä☺

 86. Janette says:

  Ihanaa et palasit uudelleen blogin pariin! Innolla odotan sun tulevia postauksia, oot jotenkin niin kiinnostava ja aito persoona.

  Jos yhtään kiinnostaa viiden tytön valokuvapainotteinen blogi, käy ihmeessä katsomassa!
  http://tanjinn.blogspot.fi/

 87. Anonyymi says:

  Mieletön teksti!❤ ps. sun snäpit piristää mun päiviä☺

 88. Sanni Kamula says:

  Ihana postaus❤️ Onneks rupesit blogaamaankin love you��❤️��

 89. Anonyymi says:

  Vau! Mahtavaa Sini! Oot ihan huikee ihminen ja tää oli tosi rohkeeta, arvostan 💕🙏🏻 Innolla oottelen sun postauksia!

 90. Anonyymi says:

  Katoin just sun mystoryn ja oli heti pakko tulla tsekkaan uus blogi. Vau mikä alotus, oot kyllä rohkee mimmi ku heti avaat ittes näin lukijoille ja innolla ootan jo seuraavaa postausta<3 ja siitä puheenollen postausehdotuksena olis sun ja Mikaelin Aasian reissu! Oon ite lähössä joulukuussa kaheks viikoks frendien kaa reissaan ja olis siistii saada vinkkejä ja neuvoja et mitä siel kannattaa tehdä/missä käydä, koska suunnitelmat on viel ihan auki muuten, mutta ku et ekana lennetään Balille.

 91. Anonyymi says:

  Lisäyksenä edelliseen kommenttiin jossa pyysin postausta sun ja Mikaelin Aasian reissuun. Erityisesti kiinnostais kokemukset ja vinkit Balilta ja Filippiineiltä ja et miten esim. siirryitte Filippiineiltä Balille, kauan vietitte aikaa kummassakin paikassa jne 🙂

 92. Jenni says:

  Oot super ihana! <3 Sun videoita on aina niin ihana kattoo, ja saan niist iha sika hyvän mielen kun oot nii energinen ja ihana <3

 93. Anonyymi says:

  Vau mikä teksti!! Oot ihana❤ Ja niinku aikasemmissa kommenteissa on sanottu että somessa vaikutat aina positiiviselta ja että muussa elämässä ei välttis oo niin.Mut outoa ajatella et varmaan kaikkien somettajien kohdalla on muutakin elämää eikä pelkästään youtube tai joku muu… Oot rohkee kun uskalsit aloitta uuden blogin:) Aika sekalainen teksti mut toivottavasti ymmärrät ees jotain mitä sanoin:D Tsemppiä tulevaisuuteen❤Terkkuja Onnille ja Topille❤

 94. Anonyymi says:

  Aww! Oot paras ja rakastan sua pus pus💛🌷

 95. Sini says:

  tää oli kyl niin ihana kommentti <33

 96. Sini says:

  vahvin kieli on englanti 🙂 hahah thanks! aika kimeä ja äänekäs kylläkin 😀

 97. Margit Otsus says:

  Joo alota! Oot ihan paras oot mulle enemmän ku idoli en osaa ees selittää rakastan sua niiiiin paljon💗💗 toivon et nähtäis joskus :)💘 terkkui koirille ja sulle pus😘🐶❤

 98. Anonyymi says:

  Sini, Ananasraaste (paras nickname jonka oon koskaan kuullu!), mä oon aina miettiny et mitä kaukolomalla tapahtuu, ei se voi olla yhtä juhlaa ja riemua, keskellä esim. köyhyyden. Mä tiiän että tästä ei puhuta, se on vaikee aihe, mutta jos sulla riittää rohkeutta ja ennenkaikkea haluat niin musta ois mukava kuulla millaista lomalla on sen hauskan pidon lisäksi.

  Niin ja yks juttu vielä, onko millää lomalla ihan sama milloin tai missä käyny silleen että sun maailma ois mullistun, niinku saanu uuden näkemyken jostain tai oppinu jotain suurta.

  Musta on AIVAN IHANA että alat bloggaamaan! niin paljon kuin tykkäänki sun mystorysta ja youtube videoista ni tää on paras julkasu jonka oon koskaan nähny!

  Tsepit tän blogin kanssa ja muutenkin! 🙂

  T. 17 vuotias fangirl (hassu käyttää tollasta sanaa ku ei oo ihan mun suuhun sopiva mutta seuraaja/tilaaja kuulostaa hirveeltä, tulee stalkkeri olo. Vaikka toisaalta perjaattees sitä tää on perjaattees, mutta sun suostumuksella ja sun asettamissa rajoissa, koska sää päätät mitä julkaset) Oulusta (eli siis aivan landelta!!)

 99. Milja says:

  Ihanaa että olet taas aloittanut bloggaamisen! Sä olet aivan ihana persoona! oli mahtava postausja odotan innolla tulevia postauksia!❤

 100. Anonyymi says:

  Hei Sini! ihana postaus ja tosi kaunis blogi:) miten tuolaisen nuolen saa tuohon postauksen alle ja kommentejen ylle niinkuin sinulla? toivottavasti vastaat<3

 101. Sini says:

  oi ihanaa! joo no ehkä aikakin alkaa vähän raottamaan kuka oikeasti olen 🙂

 102. Sini says:

  tsemppiä sullekkin! <3

 103. Sini says:

  joo todellakin, ja lapsuudesta juttuja kanssa 🙂

 104. Sini says:

  joo pitää alkaa kertoilemaan lisää 😉 <3

 105. Sini says:

  jeiiiijj!!! <3 kelaa paluu vanhaan, tän kautta meistäkin tuli kavereita! hassua oikeesti 😀 joo laita treffataan taas! :') <3

 106. Sini says:

  siis jotenkin häkellyn kaikista näistä kommenteista.. iedät jo nyt et tulee olee yksi lemppari blogeistasi hullua ajatella 😀 ihana kommentti kiitos <3

 107. Sini says:

  hei joo, varmasti kertoilenkin, ja tulevaisuuden suunnitelmista voisin melkeenpä kertoa heti ekassa tekstissäkin vähäsen. niitäkin moni ihmettelee usein 🙂

 108. Sini says:

  nawww ihana kiitos <3 jooo jotenkin itekki tykkään lukea enemmän puhekieltä, mutta monelta kuullut et se on ärsyttävää lukea 😀

 109. Sini says:

  heippa! oon nyt tän kirjoittamisen myötä miettinyt, kuinka paljon haluan jakaa entisiä juttuja, ei itseni takia, mutta eksän takia.. koska kummiskin iso osa menneisyyttäni, mutta en halua antaa vaikutelmaa että tekisin toiselle niin sanotut "paskat" jakamalla meiän juttuja. emme ole siis kyseisen henkilön kanssa missään väleissä enää. mutta jotain juttuja varmasti tulen jakamaan 🙂 juuri näin teenkin, kiitti sulle <3

 110. Sini says:

  sosselisos thank youu!! <3

 111. Sini says:

  SIIS MÄ RAKASTAN TEITÄ KAIKKIA! <3 ihania kommentteja tää postaus täynnä!

 112. Sini says:

  hahah joo sini kyl kerkee tehä vaikka ja mitä xD tuntuu että mun elämässä sattuu ja tapahtuu enemmän kun monella 😀

 113. Sini says:

  jeijj ihanaa! nyt vaan keksimään mistä alottais kirjoittamisen 😀

 114. Sini says:

  hahah paineet kasvaa kun kaikki sanoo noin 😀

 115. Sini says:

  jep mietin itekki tätä kommenttia 😀

 116. Sini says:

  tsemppiä sullekkin <3 ja eiköhän jenkeistä tuukkin kerrottua 🙂

 117. Sini says:

  joo sieltä löytyy ANANASRAASTE.. siis mieti miks se ei löytänyt sitä sivua aiemmin, mut johtu kait siitä kun ei ollut vielä yhtäkään postausta..epäilin myös et käyttääks jengi sitä enää mut näköjään 🙂 oon vähän out näistä blogi hommeleista viime aikoina. ´mut linkki löytyy nyt kans tän tekstin lopusta 🙂

 118. Sini says:

  hyvät 🙂 ei niin läheiset kun iskän kanssa, mutta tästäkin ajattelin kirjoittaa joskus lisää..

 119. Sini says:

  hmm jännä oot eka joka pyytää avaamaan tota enemmän 🙂 voisin joskus katsoa sitä tarkemmin.. ja joo, menneisyydestäni ja lapsuudestani jenkeissä tulossa lisää! suomalainen siis oon 🙂 kiitos <3

 120. Sini says:

  siis en kestä näitä ihania kommentteja, tääkin jotenkin niin mahtava! kiitos paljon <3

 121. Sini says:

  joo toi ahdistus ja masennus on semmosia asioita joita haluan jossain vaiheessa avata lisää, ihan sen takia että muut näkisi etteivät välttämättä ole asian kanssa yksin.. saan niin paljon viestejä että autan ihmisten ollessa ahdistuneita, tuntuu vaan niin käsittämättömältä kun itekkin kokenut samoja asioita melkeenpä samoilla hetkilläkin.. kaikkea tsemppiä sulle <3 kiitos kommentista!

 122. Sini says:

  jee tervetuloa! <3

 123. Sini says:

  jee superia! ihana kuulla 🙂

 124. Sini says:

  oih ihana kiitos! <3

 125. Sini says:

  jee tervetuloa ja kiitos, luv u 2! <3

 126. Sini says:

  oii kiitos!<3 jep just kiva kun jengi uskaltaa kommentoida enemmän 🙂

 127. Sini says:

  jee katsotaan mitä keksin 😀 <3

 128. Sini says:

  kiiiitos! <3 tervetuloa! ja käyn tsekkaa sun kanssa 🙂

 129. Sini says:

  sos älä itke! 😀

 130. Sini says:

  tän pinnan alla on kyl vaikka ja mitä… kiitos ja haleja takas <3

 131. Sini says:

  kiitos :') <3 huomenna tulee! vhdoinkin latautu!

 132. Sini says:

  kyl todellakin! ajattelinkin että höpötyksien lisäksi lasken tämän blogin pääsäätöisesti matkablogiksi 🙂

 133. Sini says:

  tervetuloa lueskelemaan! <3

 134. Sini says:

  oii kiitos paljon! niinhän se on :') mutta nyt pääsette tuntemaan paremmin! <3

 135. Sini says:

  hahah ihana kuulla 😀 <3

 136. Sini says:

  oi kiitos! joo meen tsekkaa 🙂

 137. Sini says:

  jee! <3 love you too!

 138. Sini says:

  naww thanks! <3

 139. Sini says:

  jooo aasia juttuja tulossa kyl ja paljon! kaksi reissua siellä vedetty niin kerrottavaa riittää 🙂 bali on niin mahtava!

 140. Sini says:

  aajoo! itseasiassa aika paljon oonkin ajatellut noita käytännön juttuja reissaammisesta kertoa 🙂

 141. Sini says:

  joo kaikilla on elämät somen takana, mut jotenkin tuntuu että mulla on enemmän asioia "salattuna" kun esimerkiksi mun "somettaja" ystäväpiirissä.. esim noi ahdistukset 🙂 kiitos <3 ja onni ja topi lähettää terkkuja takas <3

 142. Sini says:

  hahah maybe one day! 😀 koirat lähettää läähätyksiä takaisin! <3

 143. Sini says:

  hahah ananasraaste (kauhee, mutta elän asian kanssa xD).

  juu ei ole yhtä riemua, erittäin hyvä aihe postaukseen kiitos. varsinkin kun mä (ja esim jenny) ollaan semmosia kulttuuri hiiriä, ei haluta lomalta pelkkää kiiltokuvaa vaan nähdä mahd paljon aitoutta.. kerron tästäkin joskus lisää.. moni paikka jossa tosiaa ollaan oltu on niin köyhää aluetta..

  kyl musta tuntuu että matkustelu monessakin paikkaa avaratanut mua monesti, mullistuksesta en tiedä, mutta aasiassa aina löydän mielenrauhaa 🙂

  kiitos ihanasta kommentista 🙂 <3

  voit olla fangirl sit 😀 <3

 144. Sini says:

  öö no siis jotenkin mä ne oon joskus koodannut että tulee postausten väliin mut enhän mä enää muista 😀 joskus osasin käsitellä aika hyvinkin html koodii mutta ne taidot ovat ruostuneet…

 145. Anonyymi says:

  Ps.en ole lukenut muita blogeja, mutta tää blogi kuulostaa nii mielenkiintoiselta ja ei se haittaa jos tulee jotain kirjoitusvirheitä. Oot ihana!❤

 146. Mahtavaa, että kirjoitat blogia! Kiva lukea sun kuulumisia ja katsella kuvia. Oot ihana ❤️

 147. Älä, ilman blogeja ja fashion armya ei varmastikaan tunnettais!! 😀
  Jotain hyvää sit siinäkin outous armyssä oli! 😀 <3
  Kuulumisiin! <3

 148. Anonyymi says:

  oi ihanaa, että alotat taas blogin pitämisen! oot ollu pitkään mun lemppari some ihminen, sua jaksaa seuraa ja saat aina iloselle mielelle❤️

 149. Anonyymi says:

  Vau sini jotenki aivan mahtava nähdä kun joku avautuu! Todellaki oli hyvä juttu kun aloitit blogin. Oon sua seurannut jo todella kauan oikeastaan siitä lähti kun aloit päivittämään someja julkisena. Susta on tullu silleen tosi tärkee tai jotenki tuntuu et oisit hyväkin ystävä kun on sua seuraillut nyt pitkään ja joka päivä kuulee jotain sun elämästä. Kyllä meinas itku tulla silmään kun luin tätä, mutta tsemppiä kaikkeen ! <3

 150. Jään ehdottomasti lukemaan tätä blogia! Eksyin sun snäppiin pari päivää sitten ja parin päivän perusteella jotenkin ajatteli, että ei mua tällänen sisältö kiinnosta ja ajattelin, että en jäisi seurailemaan siellä. Mutta nyt, kun tulin lukemaan tämän postaukse kiinnostuksen nousi heti tätä kohtaan ja ehdottomasti jään lukemaan ja seurailemaan, tulevaa sisältöä. Muista pysyä aina omana itsenäsi! <3

 151. Ihanaa ku jatkat bloggaamista! 🙂 Muaki kiinnostaa eniten kaikki reissujutut kun itekki pidän matkailu-blogia! Ootan innolla sun Aasia-postauksia <3 explorar-el-mundo.blogspot.fi

 152. Sini says:

  ihanaa, tervetuloa! 🙂 <3

 153. Sini says:

  vau! joo joskus mietin että onkohan semmoisia seuraajia jotka on esim heti alusta asti seurannut tähän päivään ja tietää tavallaan "kaiken" 😀 ihana kuulla! niin hassua vaan ajatella että joku katsellut omia meininkejä noin kauan 😀 <3

 154. Sini says:

  oii! tervetuloa! 🙂 <3

 155. Sini says:

  joo niitä tulossa kyllä! hei meen ehdottomasti tsekkaa 😉

 156. Anonyymi says:

  Mitä siellä Jenkeissä? Miksi sun porukat asu siellä / teki töitä? Jäikö sulla kavereita sinne ja ootko aatellu palata sinne 🙂 jaa vielä et miltä tuntuu muuttaa Suomeen just murrosiässä

 157. Sini says:

  jee hyviä aiheita, kerron noista sit lisää joskus 🙂 mut iskän töiden takia oltiin joo!

 158. Anonyymi says:

  Jotenkin kiva kuulla tämmösiäkin asioita susta, koska itselläkin ollu samanlaisia juttuja niin pystyy hyvin samaistumaan ja kun ollaan saman ikäisiäkin. Jatka ehdottomasti tätä blogia 🙂

 159. Sini says:

  tervetuloa lueskelemaan 🙂

 160. Suvi says:

  Ihanaa et oot takas bloggausmaailmassa! Muistan kun sun entistä blogia seurailin ja ihailin aina sun kuvaustaitoja. Sulta löytyy sellasta tiettyä kuvausilmää/asettelukykyä mikä monilta – myös multa – puuttuu 🙂 Odotan innolla mitä kaikkee tänne tulee ♥

  Mun blogi > http://littlewisher.blogspot.fi/

 161. Sini says:

  oii sinäkin 😀 niin hassua ajatella.. kiitos <3 käyn tsekkailee sunkin blogin!

 162. Taija says:

  Ihanaa, että oot alottanu bloggaamisen uudestaan! Luin sun edellistä blogia aina välillä ja tykkäsin kovasti 🙂 Ja tosta Islanti-roadtripistä olis aivan mahtavaa nähdä kuvia!

 163. ellanoora says:

  Ihan mahtavaa, että aloitit bloggaamisen uudestaan! Kirjoitat todella vaikuttavasti ja innolla jään seuraamaan sun blogia 🙂

 164. Sini says:

  jeiij sinäkin, hassua 😀 joo kuia, ja ehkäpä enemmänkin kertomuksia kuvien takana löytyy kyl 😉

 165. Sini says:

  jee tervetuloa!! <3

 166. Anonyymi says:

  Moi. Oon seurannut sua jo pitempään, silloin kun tulit "julkisuuteen" snapchatin ja periscopen kautta. Muistan kun puhuit pitkästä parisuhteesta ja miten siitä oli vaikea lähteä. Olen itse pitkässä suhteessa johon en olee täysin tyytyväinen. Haluaisin kuulla tarinaasi miten uskalsit/osasit lähteä pois. Tiedän että se on arka ja vaikea aihe. <3

 167. Sini says:

  varmasti kerron tästä lisää 🙂 tsemii sulle <3

 168. taas on pakko laittaa kommentti koska aaww sinä💗💗💝mun lempi tubettaja. Mutta millin laitat snäpin julkiseksi tai onko se mahdollista kun se on helppo paikka kysyä kysymyksiä/asioita joita en vielä sust tiiä ja se on hyvä sen takia myös kun kukaan muu ei nää niitä viestejä kun sinä ku tääl en viitti laittaa sellasia asioita ku ihmiset mahdollisesti saattaa lukea muidenkommentteja💗💗💝ja Insta dires et vastaa😕

 169. Anonyymi says:

  Ihanaa kun palasit taas blokiin on mukava kuulla kun sä kerrot itsestäsi jatka samaan malliin

 170. Pakko sanoa, että mä oikeasi diggaan siitä, kun sä uskallat kertoa susta noin paljon ja avoimesti, mutta samalla ytimekkästi. Mä rakastan kattoo sun mystorya ja kuunella sun päivästä, kattoo sun videoita ja vaan ihailla sitä, miten sä olet vain sinä, etkä esitä mitään, mitä sä et ole. Olet yksi parhaimmista tubettaijista mun mielestä, sillä sä olet aito ja sulla on oma erikoinen tyyli. Digaan lukea sun blogia, koska saan enemmän tietoa susta ja on oikeesti kiva tietää mitä kaikkea sä olet kokenut ja näin��. My point is jatka sama rataa!

 171. Sini says:

  moikka helmi! <3 snäppiä pidän kiinni koska päivittäin tulee sadottain viestejä, varmasti ymmärrät että ei ole aikaa pitää sitä aina auki, ja puhelimen akkukkaan kestä sitä :/ välillä se on "salaa" auki tunnin pari, mutta paras paikka saada yhteyttä on ananasraasteen Facebook sivut 🙂 insta diressäkin tulee päivittäin niin monta viestiä, että jos viesteissä ei ole suurempaa asiaa kun esim "mitä kuuluu" en niihin vastaile. ja nyt tietty puhelin ollut rikki niin en oo jaksanut sillä vstailla, vieläkin työn alla vastailu koska sinne tullut yli 100 viestiä taas ..aina pyrin teille seuraajille tietty vastaamaan,, mutta yhteydenottoja tulee niin pajon niin kärsivällisyyttä vaaditaan sieltä toisesta suunnastakin 🙂 kiitos ihanasta kommentista <3

 172. Sini says:

  oii yks ihanimmista kommenteista, kiitos :') <3

 173. Anonyymi says:

  Oon ihan alusta asti seurannu sua tubessa ja snäpisäkin nyt jonkun aikaa. Tää postaus oli aivan loistava ja sai kyllä vedet silmiin ja hymyn suulle oot ihana persoona. En oo oikeestaa ikinä lukenu blogeja muuta tää jää kyllä ehdottomasti lukulistalle. Oot vaan aivan ihana. Tää on tosi sekava kommentti mutta toivottavasti saat selvää. I love you❤❤

 174. Sini says:

  hahah ihanaa jos voin olla piristys arkeen 😀 <3 kiitos:')

 175. Moi sini������Sait tavata sen tytönki voitko tavata mutki vaikkei mul oo sen suurempaa syytä se olis mun unelma������koko maailmasta!!!!

Kommentoi