NAUGHTY BRGR


Taas burgeri paikka, mutta nyt tuleekin Helsingin parhaista hamppareista asiaa! Eli ihan keskustan holleilla, Lönnrotinkadulla sijaitseva Naughty Brgr. Harvinaista tässä paikassa on se, että kaikista lemppari ravintoloistani, tämä on ainoa, joka ei sijaitse Kalliossa. Ja oon sanonut, että hyvä vaan, koska muuten tulisi varmaan syötyä näitä liian usein.
 
Oon käynyt kyseisessä ravintolassa varmaan neljä kertaa, ja näihin kasvaa aina sellainen himo. Vähän aikaa sitten olimme Hannan kanssa menossa syömään, ja  en edes osaa sanoa, mikä näissä on että ovat niin paljon parempia kun muualla, mutta jos olette Helsingissä päin (tai nykyään myös Tampereella), niin ehdottomasti kokeilemaan kyseistä paikkaa. Burgerit ovat monelle erittäin sopivan kokoisia ihan yhdellä pihvillä, mutta suurempaan nälkään saa sienen/pihvin tuplattua, tai jopa triplattua. 

 
Burgerit tilataan tiskiltä, ja maksetaan samalla. Hinnat yhden pihvin burgereilla pyörivät 10-13€, mutta lisukkeet ja majoneesit maksavat erikseen. Lisukkeita on vaikka mitä, mutta mun lempparit on kuvissa näkyvät Pimped Fries ja Mac N Cheese Depth Charges. Mä en kauheasti pidä rasvaisista ruuista, ja voin melkeinpä sanoa vihaavani kaikkea friteerattua tai juustoista. Siksi mulle on niin käsittämätöntä, että kun nämä laittavat mac n cheesea, ja friteeraavat sen pötköksi, miten lopputulos vaan on niin hyvää. Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan noita lisukkeena.
 
Lihansyöjille listalta löytyy aika kattava valikoima, mutta kasvissyöjille on vain yksi vaihtoehto, eli Shroom Burger. Se on ihan älyttömän hyvä, mutta ravintolassa monta kertaa syöneenä, olisi kiva saada vähän vaihtelua. Mutta se onkin melkeinpä tämän paikan ainoa miinus, sillä Naughty Brgr on on mun top kolme lemppari paikkoja Helsingissä. Kaverini ovat maistelleet useampaa hampurilaista listalta, ja koskaan eivät ole valittaneet.

 
Paikka on sisustukseltaan retro diner-henkinen, ja sieltä löytyy myös polaroid Naughty Wall of Fame, josta saatattekin bongata tuttuja ;) Itse tykkään just tällaista rennoista paikoista, varsinkin kun ruuan hinta-laatusuhde on erinomainen. Asiakaspalvelu on jokaisella kerralla ollut mahtavaa, ja ainut asia jonka paikassa muuttaisin, niin vähemmän rucolaa mun purilaiseen. Mutta sekin asia hoituu helposti noukkimalla ylimääräiset pois, kuten ylemmästä kuvasta näkyykin :D Voin sanoa, että tätä kirjoittaessa ehdottomasti tuli himo päästä tuonne taas...

 
NAUGHTY BRGR
Lönnrotinkatu 13, 00120 Helsinki
040 516 4040
 
 
Kuvat: Honor 8.